Criterii de alegere a jantelor
![]() ![]() ![]() |
Criterii de alegere a jantelor
RCS |
![]()
|
||
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
|
||
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
5 mii
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE 5 mii ..in lei ,,grei'' !!!! ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
de unde, ca inca nu au aparut fizic..
acuma hai back ON TOPIC! |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
poate sunt in pic off-topic :wink: , dar ce parere aveti de umflarea cu azot a pneurilor? merita sa fac chestia asta? care ar fi dezavantajele
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
iese mai greu prin cauciuc decat aerul si nu se "umfla" asa mult la temperaturi mari
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
da, asta aflasem, eu ma gandeam care ar fi dezavantajele. am cam renuntat la idee, ma gandesc ca la mers in oras o sa fie mai nasol, avand in vedere ca trebuie sa aiba o presiune potrivita si pentru viteza.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
tcapote |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 November 05 ![]() |
Salut,
pentru cei interesati de jante bune (noi) cu raport calitate/pret (RIAL) importator direct Germania: SIGEMO str.Sibiului nr.26, Selimbar, Jud.Sibiu, pe DN1 la iesirea din Sibiu spre Bucuresti telefon: 004-0269-21.67.76 fax: 004-0269-21.31.51 e-mail: office@sigemo.ro cam nashpa ca tre' sa platiti transportul pana in Buc. daca insa va nimeriti pe-aproape vi le si pun gratis pe masina (evident, dupa ce le platiti...) sper sa nu fie publicitate la adresa firmei resp. eu am avut 2 tranzactii cu ei si jante rial flair pt. clio si anvelope pe 15" megane si totul a fost ok. tipi seriosi. |
--------------------
Dacia
Logan
1,5 dci Ambition
|
|
The_Edge |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 December 05 ![]() |
@ galileo
Care sunt pana la urma dimensiunile jantelor ALIUM 15" cu care vine echipat Clio Extreme? La reprezentanta Renault din Constanta nu au fost in stare sa-mi spuna. ![]() ![]() ![]() Ciau |
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme Renault Clio Extreme 1.5dci 80CP, verde citron, 2005/07
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
6J15 ET42
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
The_Edge |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 December 05 ![]() |
QUOTE(pablo @ Dec 18 2005, 08:47 PM) 6J15 ET42 @ pablo Danke pablo. ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme Renault Clio Extreme 1.5dci 80CP, verde citron, 2005/07
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Scuze de o mica greseala ... jentile originale de pe Clio Extreme sint 6J15 CH4 ET 43 (nu 42) marca CMS 289 cod 8200 288 358 RENAULT ALIUM si vin incaltate cu pneuri Continental Premium Contact 185/65 R15 82H.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
O mica "completare": anvelopele sunt 185/55 R15 (nu 185/65 R15 - care sunt de Logan).
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
- PH10RXB I love my car!!!
|
|
pablo |
![]()
|
Asa e Floppy.Merci de corectare ... inca sint tot la cafeaua de dimineata
![]() |
|
nashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
daca vrei sa vezi jante de 15" du-te pe www.bucur-tuning.ro
![]() |
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
janta aceea nu era originala gen (reinastella sau monastella cum se numesc) erau unele aftermarket nu mai tin minte exact ce firma... dar oricum erau fff frumoase, in 5 spite. Si eu am ramas un pic perplex cand le-am vazut ma si miram ca se apropie aproape de pretul unor jenti de tabla!!
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
N-am mai fost de ceva vreme pe la Mach1 (slava Domnului
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca toata lumea zice ca jentile de Megane sunt moi!Chiar asa proaste sa fie?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
nu neaparat de Megane. Am observat ca jantele de pe Reno-uri din Romania sunt CMS-uri, care sunt turcesti. Toate sunt moi, daca sunt CMS-uri. Unele "frantuzesti" se pot aduce (acelasi model de janta - standard - , dar de la alt producator, facute pentru piata vestica) dar sunt mai (considerabil) scumpe. Parerea mea - la cat cer pe jante (chiar si 350 ron) nu se merita daca sunt tot CMS-uri.
Fondmetal sunt chiar bune pe de alta parte. gata cu off-topicul, promit ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
din cate stiam eu CMS`urile sunt romanesti...
Turcesti sunt KM`urile! Care au un raport calitate/pret foarte bun! eu momentan am KM pe masina de ~ 1 an! Am dat aproape 350€ pe set noi, si nu numai ca si-au pastrat luciul dar nici nu am avut probleme cu ele! Si nu ma numar printre cei care merg grijului cu masina!!!! Sa vedem cum o sa fie dupa prima spalare a masinii pentru ca nu am mai spalat maisna de o luna! Sa vad cum s-au comportat cu solutiile cu care au dat functionarii primariei pe strazi! |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Nu stiu daca or fi CMS sau KM...dar cele originale de pe sedan sunt jalnice.
Cred ca sunt facute din aliaj de cositor cu branza....atat sunt de moi. Se indoaie ca o janta de tabla. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
EL_BGD |
![]()
|
www.cms.com.tr
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
pablo |
![]()
|
Nu CMS urile sint proaste ci cavernele din drumurile noastre sint prea adinci.
Si mai sint si al naibii ca se indoaie pe interior.Noroc ca am schimbat "rotile de vara" cu cele de iarna ca altfel nu stiam ca am doua jenti indoite pe interior. PS:CMS sint facute in Turcia dar au toate acreditarile necesare pentru export pe piata vestica si se fabrica si pentru alte modele de masini nu numai pentru Renault. |
|
EL_BGD |
![]()
|
asta asa e, dar poate "baga mai mult aliaj" la altii
![]() oricum, exista o stransa legatura intre calitatea/starea jantei si calitatea/starea caucicului, iar raportul trebuie sa fie ok intre ele.... (cauciuc e preferabil sa fie "nou" - moale, janta nu trebuie sa fie indoita - ajuta formarea galmelor...s.a.m.d.) |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
strumfuadi |
![]()
|
io vreau sa mi le renovez p'ale mele..
![]() sablare, revopsire, lacuire.. sweet! Attached thumbnail(s) image00106ugmik.JPG ( Size: 29.25k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Sblare cred ca e mult spus strumfule... ar fi bine dar cred ca e greu de gasit... o curatare a vopselei intensiva cu bohrmasina cu o perie de sarma should do it. apoi o degresare, chituire fina si o vopsire in camp electrostatic should finalize it. In locul tau as discuta solutia de curatare cu cei care vopsesc in camp...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
intr-adevar jentile Reinastella de pe Megane sunt CMS facute in Turcia. Dar cele care vin ca si piese de schimb (eu a trebuit sa schimb una cand am lovit o bordura) sunt frantuzesti si arata incomparabil mai bine finisate (banuiesc ca si calitatea aliajului e alta). dar sunt si scumpe 1.000 RON/bucata.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o janta schimbata.Sa inteleg ca am si eu una mai zdravana?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
spd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 3 November 05 ![]() |
pe jantele mele scrie made in italy si nu prea cred sa fie turcesti.
salutare |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 07:05 |