Criterii de alegere a jantelor
![]() ![]() ![]() |
Criterii de alegere a jantelor
galileo |
![]()
|
||
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|||
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE Merg sa le comand zilele astea, sper sa nu dureze 3 luni sa le aduca a durat 2 luni pana ai dat comanda, insa.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
galileo |
![]()
|
am cautat de mi-a venit acru....... bine ca am gasit ceva sa-mi placa
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
ai vazut cum vin la mine pe masina jante de genu ala (in avatar) ... arata suuuuuper bine
sper ca iti iei pe 16" si cu cauciucuri 205 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
galileo |
![]()
|
imi iau de 15, vreau sa le am in conformitate cu carte de identitate (macar cat mai e in garantie
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pacat ... arata muuuuuuuuuuuult mai bine pe 16". Si n-are pic de legatura cu cartea de identitate si cu garantia
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
un "pic" modificat .. |
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
galileo |
![]()
|
QUOTE Pacat ... arata muuuuuuuuuuuult mai bine pe 16\". Si n-are pic de legatura cu cartea de identitate si cu garantia le-am luat ![]() ![]() stiu ca arata mai bine pe 16, dar sunt si mai pretentioase la gropile noastre. oricum, astept acuma sa le montez, tb sa imi gasesc cauciucuri |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
sa le stapinesti sanatos!
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
galileo |
![]()
|
mersi, si mersi de sfaturi tuturor.
daca reusesc sa ajung la intalnire, le ud ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE mersi, si mersi de sfaturi tuturor.
daca reusesc sa ajung la intalnire, le ud ![]() vezi sa nu ti-o ia inainte vreun maidanez ![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Jantele cele mai ieftine sunt la cartuning www.cartuning.ro
Am fost adineauri la magazin sa ma uit si jantele pe 16 oz sunt 140 de euro iar la pitstoptuning sunt 170 euro.Io o sa imi pun pe 16,au ei acolo un catalog si iti spun clar ce jante intra si chiar si ce cauciuc e recomandat sa folosesti in functie de masina. |
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
galileo |
![]()
|
pai de acolo le-am luat si eu.
acum, n-as zice ca acolo sunt cele mai ieftine, depinde si ce cauti si cati bani vrei sa investesti :wink: |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
galileo |
![]()
|
cum se face echilibrarea la jentile astea, ca nu prea e loc de prins plumbul in exterior, si nici nu vreau sa mi-o zgarie. in cartea de la OZ scrie ca trebuie folositi plumbi care se lipesc de janta :roll: unde gasesc asa ceva?
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
Face |
![]()
|
incearca la Autozone pe calea Buzesti vis-a-vis de McDrive sau pe Barbu Vacarescu
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
un "pic" modificat .. |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
mai gaseshti la IPSO service roti pe Bd. Aerogarii (langa aeroportul baneasa) sau la Sama.
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit mi-am montat noile jante. Nu sunt chiar ca-n pozele din catalog, dar mie imi plac foarte mult. Ce parere aveti?
http://www.zippyimages.com/files/26414/HPIM0199.jpg |
|
strumfuadi |
![]()
|
frate, cum o fi sa vezi tamburii prin janta din spate? arata fioros, nu?
btw, dragutze jentzile ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
SorinN |
![]()
|
Ai dreptate... O sa-mi iau jante de tabla sa le pun capace, ca nu cumva sa se vada tamburii pe spate. Si cu jantele originale se vedeau tamburii. Sau mai bine, pastrez noile jante si imi iau o masina turbo de 20 de ani ca sa se vada discuri la toate rotile. :idea:
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mai rpd as lua masian de 20 de ani decat un clio cu tamburi pe spate
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
strumfuadi |
![]()
|
nu sorin.. e prea costisitoare ultima varianta..
mai bine o punte spate de clio sport.. :roll: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
SorinN |
![]()
|
Nu stiu de ce am impresia ca puntea spate de clio sport e mai costisitoare (dar si inutila) fata de ultima varianta...
![]() |
|
SorinN |
![]()
|
Oricum, nu inteleg rostul discutiei, am intrebat ce parere aveti de jante, am inteles, sunt dragute, merci. De aberatii de genul schimba puntea ca sa se vada discul nu am nevoie. Iar R19/16v... stiu ca uneori strugurii sunt acrii.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Doar uneori...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE nu sorin.. e prea costisitoare ultima varianta..
mai bine o punte spate de clio sport.. :roll: Ce are in plus puntea de Clio Sport fata de un Clio normal ?? |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Face |
![]()
|
QUOTE QUOTE nu sorin.. e prea costisitoare ultima varianta..
mai bine o punte spate de clio sport.. :roll: Ce are in plus puntea de Clio Sport fata de un Clio normal ?? Discuri domne ! ca ie mai frumos cu discuri |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
un "pic" modificat .. |
|
galileo |
![]()
|
QUOTE In sfarsit mi-am montat noile jante. Nu sunt chiar ca-n pozele din catalog, dar mie imi plac foarte mult. Ce parere aveti?
Foarte misto sorin, sa le stapanesti sanatos. Eu inca nu le-am montat, inca mai caut cauciucuri. BTW, si Rover 25 are tamburi pe spate, si am vazut si Octavii cu tamburi pe spate, si exemplele ar putea continua ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE QUOTE QUOTE nu sorin.. e prea costisitoare ultima varianta..
mai bine o punte spate de clio sport.. :roll: Ce are in plus puntea de Clio Sport fata de un Clio normal ?? Discuri domne ! ca ie mai frumos cu discuri Bine ma asta stiam si eu ca doar nu-s picat in freza sa nu stiu ca am discuri pe spate: eu ma refeream daca dpdv constructiv clio sport are ceva in plus: sa inteleg ca are doar discuri si in rest nimic ???? :twisted: |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
strumfuadi |
![]()
|
hai k am generat un super offtopic.. adminiii, shtergetzi va rog..
mea pulpa.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 00:14 |