Preturi de baza, Promotii, Reduceri, Scumpiri
![]() ![]() ![]() |
Preturi de baza, Promotii, Reduceri, Scumpiri
taurash |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|||
taurash |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 26 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropos, cine stie sa posteze ce oferte promotionale sunt acum pe piata.
De asemenea, daca stiti de "disparitia" unor echipamente ar fi util sa le cunoastem. |
-------------------- Megane II Sedan
Confort Privilège 1,5 dCi 80 CP, 2004 |
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine a disparut parbrizul atermic, contra unei reduceri penibile de vreo 50 eur la pachetul AC automat.
|
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai acum un Megane II sedan 1.5 dci 80 cp in echiparea Confort Privilege costa 15731 euro tti iar astea sunt echipamentele optionale:
Aer conditionat cu reglare automata Sistem de spalare a farurilor Vopsea metalizata E.S.P. (Control dinamic al traiectoriei) Sistem de supraveghere a presiunii in pneuri Airbag-uri laterale torace pentru locurile din spate Faruri cu Xenon cu inaltime adaptabila si sistem de spalare Oglinzi retrovizoare rabatabile electric Trapa cu actionare electrica Scaune cu incalzire Tapiterie din piele Radio HI FI Cabasse 4X35 W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda si magazie CD in fata Iar acelasi nivel de echipare pt motorizarea de 1.5 dci costa 16.749 Euro tti cu aceleasi optionale. Dar la motorizarea de 1.6 115 apare o reducere de 1200 de euro(cred ca la pretul cip).Probabil ca au mai multe masini 1.6 pe stoc si vreau sa scape de ele.In general la diesel nu prea sunt reduceri pt ca aceasta motorizare are foarte multi fani in Romania(si nu numai).Deci cam cu 14000 de euro tti(adica un golan+si o solenza)te-ai facut cu un Megane 2 sedan 1.6 16 v 115cp privilege. |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Salut
Eu nu am oglind retro electrocrom.dar in schim are oglinzi rabatabile electric, incalzite si electrocrom. Eu nu am cerut asa ceva, dar masina a venit cu ele si cica s-ar fi nimerit sa le aiba pe ea. Ei zic ca nu le-am platit si ca sint intr-un fel moca. Eu nu prea cred ....dar asta este acum ce sa fac Si din cite am mai citit pe forum sa stiti ca a mea a venit cu piele pe usi, volan si schimbator (umbla zvonul ca cica sint scoase) |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
[quote]danielh
La mine a disparut parbrizul atermic, contra unei reduceri penibile de vreo 50 eur la pachetul AC automat. De unde stii ca nu ai parbriz atermic? La mine intr-o dimineata de -8C parbrizul avea o pojghita fff subtire de gheata dar restul geamurilor erau bocna! |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Renault Romania practica in momentul de fata urmatorele discount-uri:
1200 Euro CIP pt orice Megane Sedan si Hatch (nu si pt break) pe stoc in depozitul din RO, si 1000 Euro CIP pt ce se comanda si urmeaza a fi fabricat. Nu se mai pune oglinda interioara electrocrom ( :evil: ) si amaratul de dop de la refrigerarea torpedoului. Parbrizul atermic e scos de mult din oferta asta regasindu-se in pretul climei care sa ieftinit cu vreo 60 Euro. Pt cei care plang dupa el pot sa zoc ca nu e mare paguba, pe vechiul Megane am avut asa ceva si bordul pe soare puternic se incingea la fel ca la o masina fara parbriz atermic (are culoare roz spre mov cand bate soarele pe el). Exista in continuare senzor de intesitate razelor solare am probat chiar azi chestia asta, cand iesea soarele din nori clima nu mai baga caldura la fel, jetul de aer se racea simtitor. Piele partial (doar pt Privelege) pe volan, schimbator si maneta frana de mana si lateralele scaunelor, pe panourile usilor eu nu prea cred ca e piele, cu toate ca deler-ul vroia sa ma convinga ca este. Restul sunt optionale si se platesc ca atare. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Greseala mea,am inteles ca reducerea e doar pentru motorul de 1.6 16v 115cp.Ce sa faci m-am uitat in graba.
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Eu am dat pe Megane-ul meu 11.900 EURO fara taxe, luat in leasing.
Configuratia: Mégane II Sedan 1.6 16V Echipare: Confort Privilège Optionale platite: AC Automat Culoare: Gri Boreal Masina am gasit-o disponibila pe stoc. Am ridicat-o pe 7.12.2004. Cum aflu daca am parbriz atermic ? Am asa ceva? Oglinzile nu cred ca sunt electrocromate! Pe factura de vanzare concesionar-firma leasing era trecut un discount de aprox. 1100 EURO + TVA |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Am uitat sa zic ca are {piele???} pe volan, schimbator, frina mina, fete usi
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu te chinui sa afle ca nu are parbriz atermic
|
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
@Alex04
11.900 ori e pretul fara TVA ori este fara taxa reziduala banuiesc... eu pe a mea am dat 15.300 (banu' jos) si nu am decat oglinzi rabatabile si vopsea metalizata in plus deci diferentza e prea mare This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 16:54 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
cornel_t |
![]()
|
e pretul fara TVA ca doar e in leasing...daca adaugi TVA rezulta 14161 Euro
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 16:54 |
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
M-am uitat acum e site la renault si un Megan II Sedan Confort Privilege 1,6 16V este 13.473 (pret CIP fara TVA) cu clima automata si vopsea metalizata.
Daca aplici o reducere de 1.100 de euro iti ramane 12.373 € la care daca adaugi si TVA rezulta 14.724 € This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 16:54 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
cornel_t |
![]()
|
masina din semnatura 15.575 Euro, probabil tu nu ai luat masina cu discount
|
|
|
enageM |
![]()
|
QUOTE masina din semnatura 15.575 Euro, probabil tu nu ai luat masina cu discount Luna mai 2004 a fost fara discount-uri !!! La insistentzele mele mi-au pus alarma gratis iar 2 seturi de covorase si oglinzile rabatabile au fost cadou. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Ce sa faci cu doua seturi de covorase?
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 17:00 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
enageM |
![]()
|
Un set de plus pentru vara (cica) si unul din cauciuc...
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
meganescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
Hehe ce nenorociti!!! Ala de "vara" este oricum in dotarea standard la Conf. Privilege!!
Bine ca nu au spus ca rotile din fata sunt tot cadou ... ![]() This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 17:00 |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
pai de fapt ti-au dat unul ca cel de plus pt vara este standard in echiparea masinii (asa e la mine cel putin).
|
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
asa am primit si eu, pe cele din plus
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
enageM |
![]()
|
cu sau fara covorase tot o luam :wink:
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 17:01 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
meganescu |
![]()
|
M-am uitat acum pe site la Renault:
Eu am luat masina pe 3 Nov. 2004. Pret fara discount:15.746 EUR Acum exact aceeasi masina costa ... 16.169 EUR. :shock: Ma intreb acum ce dotari au mai scos de au scumpit-o iar! :x |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
si eu m-am uitat pe site si reconfigurand aceeasi masina, aplicand discount aferent de la 15575 acum este 16025 Euro, ma gandesc ca scumpirea se coreleaza cu oferirea garantiei de 2 ani.
|
|
|
meganescu |
![]()
|
E bine ca faci parte din categoria optimistilor .... :wink:
This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2006, 17:01 |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
in cazul meu cartile sunt jucate, dar ma gandesc la cei ce vor sa cumpere de acum incolo.
By the way, am depus actele la Udriste pt inmatriculare, si recitindu-le mi-am cazut ochii pe DVI, si am vazut pretul de import al masinii de la Renault RO: 11150 Euro. Asa ca e loc de discount-uri si oferte tinand cont ca mie mi-au dat-o cu 13100 CIP. Ca sfat recomand celor ce vor sa cumpere sa nu-l lase pe dealer pana nu ofera macar o alarma gratis, ca au de unde. |
|
|
reno-toto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 22 December 04 ![]() |
Eu unul asa am facut si am primit alarma Guard de la ei.
Chiar nu stiu cat ar fi costat alarma, dar e ok. Macar atat daca oglinda electrocromata si parbriz atermic nu. Ca sa nu fiu foarte trist , ma consoleaza tipu' de la dealer cu urmatoarea afirmatie: "Am vazut la un coleg ca oglinda nu se mai innegreste la fel cum facea la inceput, deci nu e cine stie ce." Asta da om de vanzari, nu? Cata empatie domnule! ![]() Cam atat. |
-------------------- Ravasit de stima si buimac de respect.
megane 2 sedan, 1,5 dCI 100 CP, privilege, negru. |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Decit o rapciuga de alarma gratis ... mai bine lipsa !
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
reno-toto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 22 December 04 ![]() |
pai alarma e ok.
Ce nu e ok este afirmatia tipului de la dealer. Adica n-am primit io oglinda electrocrom, dar oricum e de kkt asa ca sa nu-mi para rau. |
-------------------- Ravasit de stima si buimac de respect.
megane 2 sedan, 1,5 dCI 100 CP, privilege, negru. |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu vreau sa supar pe nimeni :twisted: dar oglinda electrocrom este cea mai marfa surpriza pe care am primit-o odata cu masina. habar nu aveam ca o sa vina cu o asemenea dotare, dar eu sunt super incantat de ea.
teoretic ar trebui sa se poata monta acolo unde nu a fost standard, asta depinde si cat de scumpa ar fi. dar eu zic ca merita, noaptea e o placere sa conduci fara sa te mai orbeasca majoritatea masinilor care circula la noi si nu au farurile reglate cum trebuie... mai nasol e ca din astia dereglati ai si din sens opus, asa ca daca nu te orbesc din spate te orbesc din fatza... :shock: |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 15:36 |