Unde gasesc bucse caseta directie pt. Laguna 2 ?, Sau bucse bara stabilizatoare???
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc bucse caseta directie pt. Laguna 2 ?, Sau bucse bara stabilizatoare???
gruita2005 |
![]()
|
||
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|||
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
sal all. o problema cu bucsa de teflon de la caseta de directie am si eu. ma poate ajuta cineva sa fac rost de una? contra cost desigur! mentionez ca am verificat cu mana mea si are joc ca la batrana dacia.
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
citeste post-ul 67 al lui Dominy ca a zis ca le confectioneaza el. Sper sa te ajute.
<span class='edit'>16 Jan 2009, 12:15:</span> pt. AMADI: In post-ul 86 din acest topic am atasat poza cu bucsa. Ieri le-am schimbat si am acasa 2 buc. Una am dat-o la cineva sa vada daca o poate confectiona. Deseara o sa masor o bucata si o sa-ti dau dimensiunile. Problema e la ele ca sunt mai late ca altele. si mai are si 2 picioare la care nu le stiu rostu. Nu am canal sau elevator acasa ca le schimbam eu, adica "experimentam" eu ceva, sau cel putin vedeam eu ce e pe acolo. Am cumparat una de Mondeo pt. ca la Mondeo se poate cumpara si bratara cu suruburile care se prinde bucsa dar era mai ingusta. La Audi A3 se pot cumpara la fel adica bucsa si bratara separat, dar neavand elevator sau canal nu am putut vedea ce pot face. Problema e ca daca vrei sa le schimbi ori dai bieletele de directie jos ori subansamblu motor. E dificila lucrarea si ghinionu e ca se duc repede la drumurile noastre, si costa mult. This post has been edited by gruita2005: 16 Jan 2009, 12:16 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
da dar nu la aia ma refeream eu
![]() asa ca help!!! si facem cinste multa ![]() PS. inainte de ea e o siguranta rotunda! This post has been edited by amadi: 16 Jan 2009, 14:50 Attached File(s) |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
Adico |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 10 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 dCi Privilege
2003
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce magazin ? Evident ca de la magazin.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Adico, decat sa faci pe interesantu mai bine ne-ai spune de unde le-ai luat. Sau vrei sa ghicim noi? Eu am dat 425 de lei sa le schimb si nu crezi ca e prea mult pt. 2 buc. de cauciuc?! De aia intreaba lumea de unde le-ai luat.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Salut,
Am luat ieri bucsile de la bara stabilizatoare ( cod Renault 8200272594 ) facute in Turcia cu 15 RON bucata. Daca mai intereseaza pe cineva le gasiti la un magazin din zona Lizeanu, Xpert auto tel : 021 2100031. Sper sa nu se considere reclama, am postat numele si numarul de telefon pentru ca stiu ca nu se gasesc nicaieri. Daca e cineva din tara care are nevoie de ele si nu poate ajunge in Bucuresti sa spuna si le cumpar eu si le trimit prin curier. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
catalin_ionita23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 February 09 From: bucuresti ![]() |
le-ai luat bine eu le-am luat sapt trecuta cu 60 ron bucata de pe basarabiei
|
--------------------
renault
laguna II
- 1.9 dci 107cp
2001
|
|
gruita2005 |
![]()
|
Ce ieftine le-ati luat si eu am dat vreo 400 de lei sa le schimb.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
john_doe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 21 May 07 ![]() |
Intrebare pentru cei care le-au schimbat ( eu nu am apucat inca ) mai aveti zgomote pe fata ? Eu am schimbat pivotii, amortizoarele si tot imi zdrangane suspensia pe fata de zici ca imi zboara rotile ...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege -----------------------------------
Laguna II 2002, 1.9 dCi, 120CP |
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Bucsi bara stabilizatoare Meyle . Pret 40RON/buc . Vorbiti aici dar nu livreaza persoanelor fizice . O puteti rezolva intrebandu-i dac au un magazin colaborator in orasul vostru.
Attached thumbnail(s) IMG_6358.jpg ( Size: 805.45k ) Number of downloads: 2594 |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
@matrix67b: Vad bine in poza ,bucsa este crapata intr-o parte pt a nu da jos toata bara la montarea bucselor? Si pe unde se pot dessuruba suruburile de fixare ale colierelor,de sus sau de jos? |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Da, de aceea este crapata intr-o parte, ca sa poata fi montata fara sa dai jos bara. N-am apucat sa le inlocuiesc dar dupa cate am vazut eu, suruburile de la colier se desfac pe partea de sus. Pozitia este destul de dificila
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
De dat jos se dau greu de tot,ca nu ai acces la suruburile cu,care sint prinse colierele.
Asa ca trebuie suspendata masina si desfacut podul ala pe care e prinsa bara,ca sa ai loc sa desfaci suruburile,dar nici asa nu prea iti intra mina.Am taiat in doua o cheie de 13 ca sa am cursa la desfacut. Culmea ca nu erau uzate asa incit sa trebuiaca schimbate,asa ca am taiat 2 bucati de caucic si le-am infasurat pe bara si le-am strins la loc. Practic bieleta din dreapta are un pic de joc. Aviz celor care au masini din 2005 in sus ;bucsile la bara stabilizatoare sint mai mari si mai groase decit ca si la celelalte(2001-2005). Am cumparat si eu tot din alea si nu se potrivesc.Nici macar nu au bucata aia de teflon sub ele.si colierele din cite am vazut eu sint mai mari si mai late. |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
- BH 70 DON
2005
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Vai cand vad ce citesc aici si ma gandesc la ce concert face laguna mea pe gropi si denivelari mai ca`mi vine sa plang la cate voi avea de schimbat si platit...
Mie mi`s duse cam toate, cand urc / cobor borduri/denivelari , suna de parca n`ar fi unse incheieturile, si scartaie de parca ar avea soareci nu roti... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
in principiu directia la o laguna nu este foarte scumpa comparativ cu un passat sau un audi,ca nu ai multe de schimbat.si spre bucuria noastra am vazut ca preturile la piese au inceput sa m-ai coboare dat fiind faptul ca apar tot m-ai multe lagune si m-ai multe piese after market.
|
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
- BH 70 DON
2005
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Nu e musai sa dai jos jugul, dar e o pozitie a dracului de nasoala , si ai necoie de chei mici si de mana subtire, un levier. Nu este neaparat nevoie sa desfaceti total ambele suruburi ale bridei, ci numai unul, iar celalalt slabit mai mult. Dupa asta cu putina indemanare si un levier mic poti scoate brida, pentru ca aceasta are sant in loc de gaura de surub(in sfarsit un lucru gandit la Renault
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
petrescu mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
John_doe, ai montat bucsele alea cumparate cu 15 RON? poti sa ne spui si noua daca e ok , crezi ca vor rezista ... As vrea sa le schimb si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci
2002 cu Hayon Laguna II , 2002, 1.9 Dci, 107 CP
|
|
matrix67b |
![]()
|
QUOTE(byby @ 22 May 2009, 18:04) Nu e musai sa dai jos jugul, dar e o pozitie a dracului de nasoala , si ai necoie de chei mici si de mana subtire, un levier. Nu este neaparat nevoie sa desfaceti total ambele suruburi ale bridei, ci numai unul, iar celalalt slabit mai mult. Dupa asta cu putina indemanare si un levier mic poti scoate brida, pentru ca aceasta are sant in loc de gaura de surub(in sfarsit un lucru gandit la Renault ![]() O cheie combinata cu clichet (preferabil si articulata) este foarte utila. Astia de la dedra fac lucruri bune si au si preturi foarte bune.Sper sa nu se interpreteze ca le fac reclama. Attached thumbnail(s) dedra.jpg ( Size: 29.26k ) Number of downloads: 2266 |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
PH-31-GBY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 October 09 ![]() |
[B]John_doe daca ai timp si poti, ai timp sa imi iei si mie bucsile bara stabilizatoare* fac cinste* da-mi un sms 0727787697 si te sun eu* imi troncane la gropi! nu rau dar se aude si ma enerveaza..! sau oricine ar putea sa le cumpere mai ieftine....
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2002
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
a schimbat careva bucsele astea ? daca da, cat a fost manopera si unde le-a facut? s-au rezolvat problemele? mie mi-a zis un mecanic ca astea mai ieftine sunt varza si dupa cateva mii de km incep iar sa bata.
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
graurcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 9 August 09 ![]() |
am montat eu bucsele alea cu 15 ron bucata si pana acum dupa 3000 de km sunt super ok.
prefer sa le schimb o data pe an decat sa dau o caruta de bani pe unele originale |
--------------------
renault
laguna 2
1,9 diesel tel 0745077978
|
|
vlad_laguna |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 18 December 06 ![]() |
unde le-ai schimbat? cat a fost manopera?
|
--------------------
VW
Passat 3C
- OT-03-VTG
2006 VW Passat 3C-2006, 140 CP
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Aveti careva o poza cu aceasta bucsa antizgomot caseta?
Merci |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
am o laguna 2,2 caseta e la fel ca la 1,9? si daca da sa,mi arate careva un desen cu caseta de directie si cum e montata bucsa de teflon .
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
graurcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 9 August 09 ![]() |
le-am schimbat in tg mures la un mecanic la care merg eu.manopera 40 ron/ora si oricare lucrare o face in fata ta.
pt un schimb de capat bara dreapta ,schimbat bucse bara stabilizatoare si schimbat ulei si filtru ulei mi-a cerut 50 ron iar eu am lasat 60. locatatie tg mures. Acum de o ora m-am intors de la un drum destul de lung tg mures budapesta viena si retur si multumesc lui dumnezeu nu am avut probleme cu nimic. de cand am schimbat bucsele am facut 5 mii de km si totul pare ok |
--------------------
renault
laguna 2
1,9 diesel tel 0745077978
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
sa nu confundati bucsele de bara stabilizatoare si bucsa antizgomot din caseta.Sunt doua piese diferite!!!
|
--------------------
Renault
Megane
- HR-10-xxx
2013 1.6 dci Bose Edition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:55 |