Pareri pro si contra despre Safrane
![]() ![]() ![]() |
Pareri pro si contra despre Safrane
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Hei, stii ca n-ai gusturi rele? 8)
Eu sint mort dupa Safrane. Mare pacat ca nu se mai face. Tot ce-i bun dispare: Safranul, Concordul, etc. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai ori dispare ...ori se prabuseste !!! ...
![]() This post has been edited by cmandrei: 15 Mar 2006, 17:13 |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stīnga ![]() |
Lasa, ca numai un singur Concorde s-a prabusit in toata istoria lui (oare cite Boeing-uri 747 or fi avut accidente pina acum, si totusi inca se mai folosesc 747), si nici macar nu era vorba de un defect de conceptie, ci s-a prabusit din cauza unei defectiuni care ar fi putut aparea la orice avion. A fost o chestie de lipsa de intretinere, nu de design gresit.
![]() Dupa parerea mea, Concordul a fost cel mai bun avion de pasageri facut vreodata. Si cel mai frumos. Oricum, ca sa revenim la Safrane, mie cel mai mult imi place varianta de 3 litri cu cutie automata. 8) Si am mai mers cu unul manual, dar nu stiu ce motor avea, cred ca 2.0. Era super si ala. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
O adevarata bomba pe sosea este Safrane Biturbo, din cate am inteles are in jur de 300 cp, spere ca nu gresesc. Oricum Safranul arata mult mai bine decat VelSatis care se vrea un continuator al modelului Safrane.
|
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Safrane este o masina care arata si functioneaza super bine. :!:
Grupul Renault construiesc masini de prea multa vreme si chiar daca nu impresioneaza prin robustete sigur obtine nota maxima la capitolul fiabilitate. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Renaultul Safrane este o masina care mie imi place in mod deosebit. Mie-mi zici ..... :? Super masina, ai grija ce motor alegi! Vezi ca e un 2.2 i de 108 CP care-i vai de capu' lui (subdimensionat pentru masina aia). Ori iei un 2.2 Si (136 CP) ori un V6. Biturbo nu cred ca s-a adus pe plaiuri mioritice, daca totusi are cineva asa ceva, il rog sa-mi faca si mie o invitatie la o plimbare cu monstruletul ala. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Este la Bacau un biturbo de vanzare dar vrea vreo 8 mii pe ia.
Masina arata super bine si are cam de toate pe ia dar pretul aste cam mare Ca atare mai astept alta oferta, mai mica :!: |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt fericitul posesor al unui safrane v6,3000cm3 este intr-adevar un monstru pe sosea.n-am nici un repros chiar daca consuma 15l(mediu) merita. am o singura problema-vreau sa-l intretin corespunzator dar din pacate n-am gasit inca un manual.ajutati-ma va rog.
|
-------------------- |
|
raducu68 |
![]()
|
Membru Demisionat Group: Banned Posts: 645 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
V6 24V 265CP?
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2005 Privilege
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
tind sa cred ca este de 167, de fapt..
unless...o fi turbo.. :roll: |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
versiunea biturbo nu este din pacate foarte performanta . . . este o masina puternica dar din pacate nu arata asta decat la peste 100 km/h . . . gen Mercedes pentru cine cunoaste. . .
Aceiasi experienta au facut-o cei de la Opel cu Opel Omega biturbo dar cu alte rezultate . . .5.5 suta si 300 km/h vit. maxima . . .asta in 1988 . . . . |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Am Safrane si bine-mi pare! Chiar daca am avut aproape toate modelele de la Renault dupa 1986 , Safrane ul ramane o masina pt. cunoscatori.Spun asta ca la vremea ei de noua , putini faceau pasul ..comparativ cu flota germana. A fost si ramane o masina exclusivista , destul de rara {la noi ti-ajung degetele sa le numeri} si parerea mea si a utilizatorilor -fani, foarte bine facuta , cu o reputatie de fiabilitate si comfort pe care Renault nu a stiut sa o continue . Citeam de Biturbo , cine nu stie si nu e legenda...masinile ieseau din uzina , se duceau asa in Germania la un preparator , se desfaceau si pregateau in detaliu. Daca e in stare buna si inmatriculata , cea de la noi chiar la 8 000 e o ocazie pentru pasionati.
Eu pe a mea o am de 11 luni si vreau zilele astea sa o duc la doctor...nu zice draga de ea nimic si obisnuit cu tracasurile firmei vreau sa ma conving ca nu sufera de nimic incipient inainte de iarna . Mai povestim ... |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Bravo et merci R19/16V...Tout et dans l'article !
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
marea problema a safranelor a fost suspensia asistata
This post has been edited by romeo3108ro: 19 Nov 2006, 22:06 |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Avec plaisir MDD
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
alexpuki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 19 July 07 From: Slobozia - jud. Ialomita ![]() |
Daca va zic ceva cred ca ma injurati ... Safrane e cel mai tare renault pe care ochii mei l-au vazut . AM mers cu unu cu 260 pe bord...la 230 era vijelie..nimic nu simteam ! Ma pisham pe bmw`urile lor si toate draciile ... Motor 2.5 v6. super smecher . De cand am safrane..mi-a crescut inima !
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.5dci 85cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
La limbajul pe care il ai... nici macar nu te apropii de a MERITA un Safrane...
Si cumva a facut reno un exemplar special pentru a merge tu cu el cu 260 cu un motor de 2.5 in V6? Ca eu nu cunosc niciun astfel de motor pe Safrane... P-aia cu "daca taceai, filozof ramaneai" o stii? This post has been edited by R19/16v: 6 Aug 2007, 00:40 |
--------------------
DS
5H
|
alexpuki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 19 July 07 From: Slobozia - jud. Ialomita ![]() |
Asa credeam ca e 2.5 v6 , nu prea sunt un cunoscator ca nu am masina de mult timp . Si nu e a mea,cu care am mers. Dar dupa ce am citit postul l-am sunat si mi-a spus ca era 3.0 v6 . deci corectie ! Si cum vrei sa vorbesc tati,literar ? Nu mai sunt la scoala demult..
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.5dci 85cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
Majoritatea de p-aici am terminat scoala, si totusi vorbim cat se poate de corect si de civilizat.
Si "tati"?! De unde si pana unde apelativul asta cu mine? |
--------------------
DS
5H
|
Martzianu2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 5 October 09 ![]() |
Oameni buni,
Eu am avut Safrane Model 2 2.5 20V BITURBO. Exista, bineinteles ca exista,O masina deosebita, rog toti Safranistii sa aibe grija de ele, si sa le ingrijeasca cum trebuie...chiar daca asta implica toti banii din buzunar..MERITA! |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2.2 1.5dCi Hatckback
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pacat de el c-a ajuns pe mana ta si n-ai stiut ce ai sub capota...
|
--------------------
DS
5H
|
bumsound |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 13 August 05 From: Iasi ![]() |
vand eu un safrane
![]() |
--------------------
Renault
Safrane
'93 2,2RXE
|
|
andrei h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 September 09 ![]() |
Parca Renault face Safrane doar pentru Asia.Ar trebui sa-l aduca si in Europa deoarece in clasa mare ,de cand Vel satis "s-a prapadit" ,nu mai au reprezentant.
|
--------------------
renault
symbol
2007 dinamique
- 78678
|
|
Martzianu2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 5 October 09 ![]() |
Renault Safrane 3 se face pentru dubai acum
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2.2 1.5dCi Hatckback
2007
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
nu exista safrane iesit pe poarta fabricii care sa aiba macar o turbina pe motorul de 2.5 benzina, daramite doua, asa cum nici safrane 3 nu exista
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Intradevar este un safrane facut de Samsung Motors pe platforma de Nissan Maxima...hai sa zicem ca e un 'fel' de Safrane 3 !
Iar motorizare cu turbo pe safrane (ma refer pe benzinar) a fost doar una singura : 3.0 V6 BiTurbo, restul de turbo au fost diesel !....NICODATA nu a fost pus turbo pe 2.5i benzinar ...dar mai ales 2 ![]() |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
safrane e mama lor.
am cel mai "pacalit" model, 2.1 turbo diesel, dar mi se pare criminala masina. nu are multi cai, doar vreo 90 avea cand au facut-o, dar rupe... pana acum nu mi-a facut probleme, desi la inceput a fost mai greu cu parcarea si strecuratul prin oras ca e un monstru de masina. |
--------------------
Renault
Safrane
2000, 2.2 dT, Alize
- ---
|
|
laurentiu_gp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 09 ![]() |
am si eu un safrane din `99, cu motorul de 2000 benzol...sunt foarte multumit de masina. a fost intretinuta masina, e impecabila. dotari tot...scaune incalzite, piele etc...n-are rost sa mai le insir p-aici. din pacate insa vreau sa o vand. asa ca astept oferte. daca o dau vreau sa o dau la cineva care stiu ca va avea grija de ea pt ca e o masina deosebita.
|
--------------------
bmw/merc/renault/etc
...
...
- cv01kzn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:17 |