Cu ce benzina alimentati?
![]() ![]() ![]() |
Cu ce benzina alimentati?
theodor2003 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 22 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- b28teo
2003, Symbol, 1,4l, 8 valve
|
|||
ionutzmi |
![]()
|
![]() Jon Group: Members Posts: 128 Joined: 22 March 07 From: G I U R G I U ![]() |
petrom V sau OMV 95 ,
intradevar petrom e cel mai slab daia e si cel mai ieftin |
--------------------
RENAULT
Laguna
2003
|
|
grabyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 April 08 From: Bucuresti ![]() |
OMV 95 sau Rompetrol Effix 95.
Am bagat si 2 plinuriide la MOL( evident tot 95 ) si merge f bine. De Petrom spun ca e doar ieftina, cea din vama Giurgiu-Ruse chiar mi s-a parut Ok. Atentie insa ca sunt mai multe benzinarii parteneri Rompetrol decat Rompetrol si benzina e de calitate indoielnica. Problema cu partenerii este ca nu sunt obligati sa vanda produse Rompetrol, ei platind doar pt folosirea brandului. Asa ca aveti grija de unde alimentati. |
--------------------
RENAULT
Symbol 1.4 16v GPL , Laguna3 2.0 16v GPL
2008 Laguna3 42.000[km][03.01.2014]
Symbol 100.000[km][5.08.2013] |
|
theodor2003 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 22 December 08 ![]() |
Sunt de acord cu afirmatia ca partenerii Rompetrol vand uneori o benzina de calitate indoielnica. Eu am facut plinul la un partener Rompetrol, si dupa nici 2-3 km masina a inceput sa tremure, nu mai tragea bine benzina. Nu am avut decat sa curat sistemul de injectie, alta solutie nu a mai fost. Nu zic ca gunoiele au fost numai de la partenerul Rompetrol, poate a fost doa o coincidenta, dar mie mi s-a parut ca acolo a fost picatura care a umplut paharul.
|
--------------------
Renault
Clio
- b28teo
2003, Symbol, 1,4l, 8 valve
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
De cand merg cu masina, de 4 ani si peste 60 de mii de km, am oscilat intre Lukoil, Petrom, MOL si Rompetrol. Am ramas la MOL, cu ea se impaca cel mai bine masina. Petrom e cea mai proasta, si decat multhulitul Lukoil (despre care eu nu m-am plans niciodata insa, era foarte buna pentru Matiz).
Intotdeauna numai 95, ca nu ma dau banii afara din casa. A, si intotdeauna am grija sa mai scap motorul peste 5000 de ture din cand in cand, sa nu cumva sa mi se afume bujiile de la mersul subturat. O astfel de accelerare (cu motorul cald, bineinteles), ajuta si la eliminarea condensului din esapament, cauzator de rugina. Multi pun in seama carburantului un mers neregulat al motorului, uitand ca il chinuie cu sarcini mari la turatii mici. Daca vreti sa testati un anumit carburant, intai aveti grija sa mai "desfundati" putin motorul, abia apoi puteti emite o parere. This post has been edited by Laurentziu83: 22 Apr 2009, 17:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
al3 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 7 June 07 From: Bacau/Iasi ![]() |
a pus cineva alto 101 de la rompetrol?? sa ne zica si noua cum merge
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
- BC
2006 Ghia 1.6 16V TI-VCT
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu, este ok. Totusi, nu rivalizeaza cu super100 de la OMV dar este destul de buna. Nu folosesc '95 pt ca masinuta nu merge bine cu asa ceva. Tremura, nu accelereaza ca lumea... etc. Prefer sa dau un ban dar sa nu am probleme
![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:30 |