Geamuri ionizate
![]() ![]() ![]() |
Geamuri ionizate
diesel |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 May 04 From: Galati ![]() |
|
||
-------------------- Clio Symbol Alizee 1,5dci -VANDUT :))
Logan 1.4 MPI Laureate / Alb Artika, mai 2005 |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ionizarea e superba. eu am avut pe supernova si era o incantare. din interior se vede foarte bine fata de folie unde se reduce vizibilitatea foarte mult.
geamul din spate este lipit si intai se taie lipiciul cu o sarma incalzita parca si apoi se lipeste. ciudat este pretul. din cate stiu singurii care fac ionizare in buc sunt gip service unde numai lipiciul pentru parbriz costa vreo 700k . si folie pentru clio costa 250 euro, deci ionizarea trebuie sa fie mult mai scumpa. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
diesel |
![]()
|
In Galati este o firma, reprezentanta firmei SEND`92 din PITESTI care face geamuri ionizate autorizate RAR.
Pretul il am de la cineva care si-a facut geamurile de la o Solenza si a dat 1.500.000 lei si am zis ca pt. Clio nu e mai mult de 2.500.000 lei. MAine ma duc la ei sa imi zica exact pretul. Pentru dacii au geamurile oin stoc si ti le schimba pe loc. Le ia pe ale tale si iti pune de la ei. Cu conditia sa fie impecabile(noi). Daca nu, ti le da jos si in 2 zile le ai. |
|
diesel |
![]()
|
telefonul firmei SEND92. : 0248-28 80 80.
Eu nu am reusit sa vb cu cineva pt ca suna ocupat in continuu. Care are noroc si prinde legatura sa scrie niste preturi aici. |
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi-e cam nu stiu cum sa-mi dea geamurile jos! Si asa sunt nemultumit de izolare, dar sa mai umble pe acolo (sa taie, sa lipeasca, desfacut fete usi, etc.). Nu stiu, are implicatii asupra garantiei? Asa cu folie, o pune pe geam si gata!
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
diesel |
![]()
|
3.395.000 lei cu tot cu montat, demontat, abtibild RAR, hartie la mana, tot tacamul.. Mi-au spus ca le fac la transparenta cat vreau eu. Dureaza vreo 3-4 ore, numai ca tre sa fac un drum pana la Pitesti. Cand am timp si bani cred ca o sa dau o fuga.
Daca se gandeste careva sa o faca inaintea mea sa zica. |
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cate geamuri? 3 sau 5?
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
diesel |
![]()
|
toate, in afara de parbriz.
|
|
Radu718 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pretul e super zic eu...singura rezerva o am cu demontarea si umblatul pe la chedere...
|
-------------------- Clio Symbol Expression 1.4 8V
Gri Boreal |
|
diesel |
![]()
|
sunati si voi sa bvedeti daca va zice acelasi pret. Intrebati si cat costa pt. o Solentza, va rog.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
diesel, spune-mi te rog, mai functioneaza firma asta in Galati? Mi-ar veni mult mai aproape decat la Pitesti... Mersi!
This post has been edited by cmandrei: 7 Mar 2006, 18:46 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Acum cateva zile am trecut pe langa un S classe incredibil. Trecand peste toate accesoriile si dotarile de Lux, am observat ceva foarte foarte misto
![]() Avea geamurile Ionizate, sau nu stiu cum, dar arata exact ca o oginda. Bine inteles nu ca la daciile poporului cu vizibilitate 0, de parca ai luat oglinda din casa si ai pus'o pe geam ![]() Nu am gasit nici o Poza pe internet sa va arat ce vreau sa zic..sper sa ma intelegeti ![]() Zic eu, ar arata super pe Megane'ul meu argintiu ![]() ![]() Multumesc. LE: am gasit o poza...cam urata.... dar in genul ei This post has been edited by Alex_Judoka: 2 Dec 2010, 21:14 Attached thumbnail(s) 2v1u87d.jpg ( Size: 71.51k ) Number of downloads: 2412 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Vrei asa ceva?
3844full_shot.jpg Asta ar fi folia 3M gasita cautand reflective window tint. Cred ca e mai bine sa incerci cu folie. In caz de nu iti place o poti da jos oricand. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Alex_Judoka |
![]()
|
E perfecta...
![]() ![]() Off: Mi s'a dezlipit e'ul de la "MeganE" ... de unde pot cumpara altul?:-? LE: Ok, o intrebare .. Din cauza la dezaburire , nu se dezafecteaza folia de pe luneta? ![]() This post has been edited by Alex_Judoka: 2 Dec 2010, 21:49 Attached thumbnail(s) 522909_imagine0691.jpg ( Size: 251.49k ) Number of downloads: 2689 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cred ca gasesti doar tot cuvantul la dezmembrari.
Cand mai vezi una parcata uita-te dupa stickerul firmei care a montat (daca e legala) si ai gasit si sursa. Pe goagal nu prea am gasit. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca a intrebat un amic la rep. la Audi pentru asa ceva, si i-au explicat ca se demonteaza geamurile(inclusiv luneta) se aplica mai multe straturi de folie si se baga la cuptor....este un procedeu scump, in special daca vrei sa iasa bine... peste 300 euro...
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
SorinCT |
![]()
|
La cele normale nu ar trebui sa fie probleme daca folia este buna si montajul s-a facut ca la carte.
Pentru mai multe detalii despre folia standard: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=187250&hl=folie&st=60 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
Alex_Judoka |
![]()
|
Pana acum ceva timp imi facea si mie cu ochiul folia neagra,
Dar 1 la mana si-a pus un prieten si pot spune ca am avut ghinionul sa merg cu el cand se lasa seara, intre zi si noapte. NU VEDEAM ABSOLUT NIMIC PRIN GEAM! In fata era relativ bine, in spate zero. Zici ca erau opace geamurile si 2 la mana, merg pe ideea ca masina mea trebuie sa fie distincta Bineinteles nu carpeala sau munca de proasta calitate, doar pentru a fi diferit. |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(Alex_Judoka @ 2 Dec 2010, 22:43) LE: Ok, o intrebare .. Din cauza la dezaburire , nu se dezafecteaza folia de pe luneta? ![]() Dezaburirea nu dauneaza cu nimic foliei. Ceea ce vezi tu in poza aia, sunt geamuri ionizate. In cazul lor, de la dezaburire apar acele defecte inestetice. OFF: ti-ai reparat masina de vrei sa ii pui folii si alte briz brizuri? |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Alex_Judoka |
![]()
|
Dap. chiar ieri am fost la service si mai avea sa-mi vopseasca capota, aripile si bara. In jur de o saptamana este gata:)
Asta nu inseamna ca o si conduc ![]() ![]() This post has been edited by Alex_Judoka: 3 Dec 2010, 12:29 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
cred ca defapt se pot ioniza si obtii ceea ce vedeti in pozele de mai sus
|
--------------------
renault
clio
2002
- B 30 AEJ Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(Alex_Judoka @ 3 Dec 2010, 13:28) Dap. chiar ieri am fost la service si mai avea sa-mi vopseasca capota, aripile si bara. In jur de o saptamana este gata:) Asta nu inseamna ca o si conduc ![]() ![]() E bine atunci ca s-a reparat. Deci sa inteleg ca nu a fost data dauna totala la casco ![]() Cu permisul cum stai? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Alex_Judoka |
![]()
|
Teoretic era dauna totala, dar mi-a pus cateva piese mana a 2 a... De radiator stiu eu..in rest nu stiu..
Permisul este ok, e suspendat pana se solutioneaza dosarul, insa am dovada cu drept de circulatie. Pentru ce nu stiu:| victima si-a recuperat banii, masina, a declarat ca nu are pretentii, nu face plangere.. dar stiti vorba aia "traim in Romania".. Am cateva poze cu masina din prezent, dar nu-mi gasesc adaptorul pentru card.. O sa le postez cand il gasesc:D L.E: Pozele..+ masina unui prieten dupa alt eveniment tragic.. ![]() This post has been edited by Alex_Judoka: 4 Dec 2010, 14:31 Attached thumbnail(s) 02122010154.jpg ( Size: 220.67k ) Number of downloads: 2297 02122010155.jpg ( Size: 245.69k ) Number of downloads: 2114 02122010156.jpg ( Size: 295.02k ) Number of downloads: 2047 P291110_13.210001.jpg ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 508 08092010082.jpg ( Size: 402.09k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
|
|
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Cand este masina gata si te hotarasti pentru folie poti da un telefon la 0720.954.834. Folia este Llumar deci nu o sa ai probleme cu vizibilitatea.
|
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cat mister...
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
Bay, au scapat cu rani usoare.. dar sperietura zic eu, a fost pe masura impactului...
@atipiq_nightmare: pot sa pun pe toate geamurile (inclusiv parbriz)? sa zic 10% (sau 90%) nu stiu cum se calculeaza. Sa dea un aspect de eleganta.. nu stiu daca ma intelegeti ![]() This post has been edited by Alex_Judoka: 7 Dec 2010, 12:40 |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alex_Judoka @ 4 Dec 2010, 15:24) L.E: Pozele..+ masina unui prieten dupa alt eveniment tragic.. ![]() pai incercati sa nu mai faceti pe racerii prin oras si nu o sa mai fie nimic tragic. Pastrati distanta corespunzatoare..alea alea... ca abia ati luat examenul ar trebui sa le stiti ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
atipiq_nightmare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 14 June 10 ![]() |
Bay, au scapat cu rani usoare.. dar sperietura zic eu, a fost pe masura impactului...
@atipiq_nightmare: pot sa pun pe toate geamurile (inclusiv parbriz)? sa zic 10% (sau 90%) nu stiu cum se calculeaza. Sa dea un aspect de eleganta.. nu stiu daca ma intelegeti .. This post has been edited by Alex_Judoka: 7 Dec 2010, 12:40 Poti pune dar omologare o sa ai decat pentru lateralele spate si luneta.Mai multe detalii obtii la telefon.Salut! |
--------------------
Megane
RS 225 Nimbus Grey
2007 Milltek Decat 2.75"+Catback 3" K-TEC Racing,ITG Cold Air Intake,FERODO DS2500 Rear Brake Pads,MILLERS CFS Competition Fully Synthetic Engine Oil, etc.
|
|
dorelgrigor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 September 10 ![]() |
salut. mi-am luat reno-ul cu geamurile ionizate si in spate si in fata. stiam ca nu prea e voie in fata dar eu credeam ca sunt cu folie si am zis ca oricum le dau f. usor jos. pe cand colo am aflat ca sunt tratate, adica ionizate si nu e nici un fel de folie. as vrea sa sterg stratul ala dar nu stiu cu ce. daca stie careva cu ce sa dau pe geamuri sa se stearga , nu vreau sa am probleme cu politia. e gen oglinda si chiar cred ca as avea probleme.
Attached thumbnail(s) P1210873.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 262 |
--------------------
renault
megane
2005
- B 41 REW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:18 |