Geamuri ionizate
![]() ![]() ![]() |
Geamuri ionizate
SorinCT |
![]()
|
||
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dorelgrigor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 September 10 ![]() |
Sorin CT, linkul asta e din 2004, nu stiu daca cineva de pe acolo mai e interesat, oricum cine vrea sa facem schimb eu sunt de acord, pe cheltuiala respectivului, eu nu vreau nimic.
|
--------------------
renault
megane
2005
- B 41 REW
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Pacat de geamuri, eu n-as face schimb in locul tau...
![]() |
--------------------
|
|
tro5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 14 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Geam ionizat am si nu am avut niciodata probleme cu politia cu ITP-ul. Doar sunt din fabrica ionizate. E pacat sa renunti la ele te ajuta vara : nu te bronzezi ca tractoristi si nu te arde soarele ca intr-o masina fara geamuri ionizate.
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci(100cp) 2004
- B-XX-DYL
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
Cat de tare sunt facute? o poza mai clara ceva ? ai probleme sa vezi in oglinzile laterale ?
Tro5 de unde sti ca sunt din fabrica asa ? daca da sa ne lamureasca dorel ms This post has been edited by 01zack: 2 Feb 2011, 23:14 |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:19 |