Unde va Spalati masinile ?
![]() ![]() ![]() |
Unde va Spalati masinile ?
SandelBS |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 5 Dec 2013, 17:49) Pe Bd Timisoarei e o spalatorie de lux, Cel putin din prisma pretului. Vreo 25 exterior si 20 interior. A fost cineva? Sunt curios daca e lux si la servicii. Nu mai stiu exact locatia pare-mi-se intre AFI si Moinesti. Cred ca o stiu, am spalat si eu masina o data la ei. Exterior. E pe sensu' de mers dinspre AFI spre Moinesti, mai aproape de Moinesti decat de AFI. Are vreo 5-6 rampe parca, nimic deosebit la servicii in afara de pret. Eram in drum spre Serus, masina fiind ultra jegoasa...ca alfel nu ma riscam la preturile alea. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
LuLu1985 |
![]() ![]()
|
![]() Opriti planeta, vreau sa cobor !!! Group: Members Posts: 10 Joined: 9 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Salutare.
Eu merg undeva in pantelimon, pe bulevardul Basarabia, imedait dupa intrarea in stadion la primul semafor (care este pentru o trecere de pietoni) se face o straduta la dreapta (strada soldat Niculae Sebe) daca nu ma insel. La 200 m pe strada pe partea stanga este spalatoria. O recomand cu incredere mai ales pentru felul de a spala interiorul. Pe mine m-au castigat cand au scos pensula si au curatat toate locurile in care nu ajungi altfel ![]() ![]() recomand cu incredere ![]() Numai bine ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B 482 WOW
2005 1.6 16v
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Eu o spal chiar pe Moinesti, la cea de langa sina de cale ferata. M-au castigat la capitolul interior. Eu n-as avea atata rabdare in fata blocului sa ii fac ce ii face ala la spalatorie si asta la pretul de 25 de lei. Am fost si la altele mai ieftine...si sincer, de bani putini o speli, de bani putini arata.
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.031 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LuLu1985 @ 29 Dec 2013, 02:52) Salutare. Eu merg undeva in pantelimon, pe bulevardul Basarabia, imedait dupa intrarea in stadion la primul semafor (care este pentru o trecere de pietoni) se face o straduta la dreapta (strada soldat Niculae Sebe) daca nu ma insel. La 200 m pe strada pe partea stanga este spalatoria. O recomand cu incredere mai ales pentru felul de a spala interiorul. Pe mine m-au castigat cand au scos pensula si au curatat toate locurile in care nu ajungi altfel ![]() ![]() recomand cu incredere ![]() Numai bine ![]() am fost si eu pe 30.12... a doua oara in 5 ani la ei. ca si prima oara.....au spalat-o mizerabil in interior ....nu am avut putere sa ma cert cu ei....dar a treia oara nu mai calc la ei. ieri am vazut pe metalurgiei o spalatorie la 10 lei int+ext. oare cum or spala? This post has been edited by wolfin: 4 Jan 2014, 01:26 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
QUOTE(octavian.gagu @ 29 Dec 2013, 07:54) Eu o spal chiar pe Moinesti, la cea de langa sina de cale ferata. M-au castigat la capitolul interior. Eu n-as avea atata rabdare in fata blocului sa ii fac ce ii face ala la spalatorie si asta la pretul de 25 de lei. Am fost si la altele mai ieftine...si sincer, de bani putini o speli, de bani putini arata. Subscriu , trebuie sa ai rabdare cand te duci sa iti speli masina acolo , parerea mea ca-s cei mai buni din zona , am spalat-o de curiozitate si in parcare la plazza la diamond - multumit dar astia de pe moinesti sunt peste. La bani putini pe dezrobirii lg sectia 21 e 12lei int-ext dar mai bine stai potolit ,spalatorii's tzigani cocalari fara chef de munca si fara tigari deobicei ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ok , dar o splatorie unde se face exteriorul fara tigani si iese super ok?
Ma intereseaza perimetrul : prelungirea ghencea, dr taberei , moinesti, plaza. De spalatoria de la plaza ce parere aveti? Am stat de cateva ori pe acolo ca astemptam pe cineva. Par muncitori baietii, dar probabil au costuri mai mari. Eu caut ceva la 10-12 lei si sa o spele, stearga ca lumea. This post has been edited by UXE: 5 Jan 2014, 18:39 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai colegu' ... la 10-12 lei ori nu o spala bine ori nu o sterg ca lumea, ce vrei la banii astia ? Si pe la toate spalatoriile pe unde am fost erau numai tigani. Care muncesc. Deci bravo lor, nu am nimic cu tiganii muncitori, prost platiti de patron. Eu le dau cate 4-5 lei si mi-o face brici, o da cu spuma de 2 ori, ceara si maclavais de cauciucuri. Mai imi si ureaza "o zi buna boss" Ce vrei mai mult ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Era o spalatorie de aia cu fete "studente" si o spalauuuuu...da pana la final m-am trezit!
![]() @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu nimeresti ca aici: http://www.vplay.ro/watch/q1ea436s/
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
QUOTE(Tamango @ 5 Jan 2014, 19:46) Bai colegu' ... la 10-12 lei ori nu o spala bine ori nu o sterg ca lumea, ce vrei la banii astia ? Si pe la toate spalatoriile pe unde am fost erau numai tigani. Care muncesc. Deci bravo lor, nu am nimic cu tiganii muncitori, prost platiti de patron. Eu le dau cate 4-5 lei si mi-o face brici, o da cu spuma de 2 ori, ceara si maclavais de cauciucuri. Mai imi si ureaza "o zi buna boss" Ce vrei mai mult ? Io tot 5 lei le lasam , imi dadea cu spuma odata , o stergea aproximativ si baga aspiratoru , plus ca mi-au si zgariat bordu cu carpa , odata i-am gasit cu manelele blana (nush unde dreq au gasit manele la radio) , plus ca mai si comentau ca le las prea putin , in situatia asta sa nu le bagi p...a-n gat bai colegu' ? ![]() This post has been edited by qwertyuiop: 5 Jan 2014, 19:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
Nu stiu nene ... e vina ta ca nu stai pe capul lor. Pai tu ii lasi sa umble la radio ? In situatia asta da, le bagi aia pe gat si cauti altii ... Dar ca fapt divers, ce cautau cu carpa pe bord ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Pai ei aveau intentii bune , doar ca rezultatul a fost prost , cautau niste pelicule de praf
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu pe asta de acum am spalat-o numai la OMV o data la o luna - doua. Daca e plina de namol bag de 9 minute (15 lei), iar daca e mai mult prafuita bag doar 6 minute. Nici nu o mai sterg ca ramane foarte curata ca apa nu are calcar in ea. Poate daca era metalizata se mai vedea ceva, dar asa e ok.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 5 Jan 2014, 20:46 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
vlad12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 22 August 12 ![]() |
@spy_oh_joy1389 nu ti-e frica de zgarieturi ? Ca asa se spune ca ar zgaria masina de la peria folosita.
Ontopic, mergeam undeva pe langa stadionul olimpia (zona vitan) pentru ca lucrau bine...intre timp au marit pretul si si-au batut joc de interior (adica nu au facut mai niumic si au pus si covorasele in timp ce inca curgea apa din ele). |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1.5 dci 60 kw 82 cp Privilege/2006
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
Prelungirea Ghencea - recomand spalatoria ecologica cica... este cea din hala, cu 8 locuri, 4 pe stanga 4 pe dreapta. 14 lei interior exterior, la 5 spalari una gratis, iar 75% dintre cei care spala acolo sunt meseriasi. iar tigani nu sunt. decat printre clienti
![]() mai e un coleg de aici care merge acolo ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vlad12 @ 6 Jan 2014, 00:11) @spy_oh_joy1389 nu ti-e frica de zgarieturi ? Ca asa se spune ca ar zgaria masina de la peria folosita. Ontopic, mergeam undeva pe langa stadionul olimpia (zona vitan) pentru ca lucrau bine...intre timp au marit pretul si si-au batut joc de interior (adica nu au facut mai niumic si au pus si covorasele in timp ce inca curgea apa din ele). Nu are perie. O spal eu cu pistolul cu presiune, atat. Si nu mi-ar fi frica de periile alea la automate ca-s moi, mi-e frica de carpele cu care aia sterg praguri, roti si aduna nisip pe ele dupa care sterg restul masinii si interiorul. Nu mai vreau asa ceva pentru masina mea. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am vazut ca e una in parcare la Sun Plaza, stiti careva de ea, sau ma duc cobai.
La mine se uita stramb cand vad ca-i putregaiul vechi si nu-si mai dau silinta. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Tamango |
![]()
|
unde la sunplaza? la -1 sau la -2?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou ma bag la self-service din unele Lukoil-uri. Cu 5 lei iau doua fise si ii dau o fatza...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
@ pheephee_11: unde anume mai exact e spalatoria aia din prelungire? cum se cheama? stii un program ceva?
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
cum mergi spre centura pe partea stanga, cam in zona cartier primavara. am gasit o poza "pe net". undeva in jur de 18.30 ar fi cam ultima masina care se pune la coada... dar daca stau mai bine sa ma gandesc in perioada asta nu prea e coada
![]() ![]() Attached thumbnail(s) spalatorie_auto.jpg ( Size: 39.04k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
eu spal masina in Crangasi( pe G.M.Zamfirescu) si sunt multumit. singura problema este ca de cele mai multe ori stau la coada. pret :10 ron int+ext
|
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si am spalat masina pe Moinesti la spalatoria aia de pe stanga inainte de calea ferata cum vii dinspre TM.
Nu pot sa zic ca a iesit rau, a iesit chiar ok, insa pretul a fost de 15 lei + spaga 5 lei ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cosmin, 10 lei int si ext. dai si tu adresa exacta, te rog.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
QUOTE(qwertyuiop @ 5 Jan 2014, 17:37) Subscriu , trebuie sa ai rabdare cand te duci sa iti speli masina acolo , parerea mea ca-s cei mai buni din zona , am spalat-o de curiozitate si in parcare la plazza la diamond - multumit dar astia de pe moinesti sunt peste. La bani putini pe dezrobirii lg sectia 21 e 12lei int-ext dar mai bine stai potolit ,spalatorii's tzigani cocalari fara chef de munca si fara tigari deobicei ![]() ![]() Pai cand am spus de spalatorii ieftine ...la aia de la politie m-am referit...nu mai calc pe acolo... aviz amatorilor.... Raman la aia de pe moinesti...buni ai dracu aia de acolo. Cand am venit de la tara, masina arata intr-un hal fara de hal. Am dus-o acolo si au facut-o de showroom. Nu spun cuvinte mari! Chiar asa arata ![]() |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
catalin1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
e pentru interior eu pe curatarea bord eu folosesc cu incredere servetelele umede fara alcool sunt extraordinare si curata bine iar tapiteria cu solutie de carpere si covoare cu parfum cu o perie fina de scame ,iar despre spalatorie imi place ca dupa orice ploaie sa o spal si mai ales iarna sa dau sarea jos de pe ea un coleg intr un post de mai sus spunea ca nu ar fi bine sa fie spalata la pistol cu presiune de ce.sare vopseaua sau chitul
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
in zona vitan, olimpia, dristor aveti cumva o recomandare ?
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Pe Ramnicu Valcea inainte de Mol e o spalatorie buna
|
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 12:23 |