Unde va Spalati masinile ?
![]() ![]() ![]() |
Unde va Spalati masinile ?
L!nuX |
![]()
|
||
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|||
PAlexandru21 |
![]()
|
![]() Crazy Renault Megane 1.6 16V Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 15 From: Bucharest ![]() |
Eu o spal pe Bd . Theodor Pallady ( mai exact la OZANA ) sunt niste baieti foarte ok , iar cand vreau sa o "bibilesc" singur, merg la lukoil si o spal singur.
|
--------------------
Renault Megane 2
-
- HMJ
2007 / 1.6 16V
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba sunt baietii OK daca folosesc aceleasi carpe, clatite pe jos.
|
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
uite la astia o spal:
https://www.google.ro/maps/place/Auto+Smart...51d651b90?hl=ro 20 lei interior+exterior si sunt foarte multumit tot la ei am facut si iginenizarea instalatiei de clima, mai multe detalii aici: http://www.reno.ro/info-curatire-AC-de-mir...at-t288536.html |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.025 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
confirm ce spune synergist
spala ok...foarte ok...numai trebuie sa astepti...cel putin 1h-1.1/2h |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pfuoai!
![]() N-aș aștepta o oră și jumătate la spălătorie nici dacă mi-ar spăla-o cu sînge de unicorn și mi-ar șterge-o cu piele de pui de pinguin. ![]() Mai bine o las murdară. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
eu cand o spal, trag la terasa la ei, au mancare foarte buna!
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Eu o spal aici, fiindca imi e aproape de casa. 18 lei interior/exterior - 5+1 gratis https://goo.gl/maps/Ss0hF
Apropo de spalat masina. Voi cat lasati bacsis? |
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
5 lei la exterior
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Niciodata la spalatorie, numai cu mana mea, e ceruita tot timpul si spuma activa imi ia luciul...am si timp la munca !!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.025 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 9 Jul 2015, 15:27) Pfuoai! ![]() N-aș aștepta o oră și jumătate la spălătorie nici dacă mi-ar spăla-o cu sînge de unicorn și mi-ar șterge-o cu piele de pui de pinguin. ![]() Mai bine o las murdară. ![]() la cate spalatorii iti spala, spala (deci nu suflat cu aer) bordul? iar cele care spala masina sint imbracate sumar....doar in slip ![]() posibil sa fiti dezamagiti, ultima parte e o gluma This post has been edited by wolfin: 10 Jul 2015, 09:56 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am incercat pe Moinesti, ultima pe dreapta spre Bd. Timisoara unde matroana e o gipsy-lady si angajati foarte dubiosi
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(synergist @ 2 Jun 2015, 19:30) uite la astia o spal: https://www.google.ro/maps/place/Auto+Smart...51d651b90?hl=ro 20 lei interior+exterior si sunt foarte multumit Confirm, tot acolo spal si eu buburuza din semnatura. Cu mentiunea ca am prosopul meu (doua bucati, de fapt - unul de schimb): Prosop Intr-adevar, timpul de asteptare e cam mare, chiar si inainte de a intra, ca e coada mereu. This post has been edited by puiutu: 29 Feb 2016, 10:07 |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
WOW, deci aflu lucruri noi.
Se sta la coada la o anumita spalatorie, se sterge cu prosop personal, plus prosop de schimb.... Io o spal unde apuc si cand apuc, da-o dreaq...e o tabla pe care dau unii cu apa si dupa aia cu carpa. Adica....nu tre sa ma uit in ea si sa ma vad in opglinda, ca in 2 zile e prafu' pe ea de doua deshte. Sa stau si la coada....sa o sterg dupa aia cu prosopul meu....., banuiesc ca aveti destul de mult timp liber si putine lucruri de facut. Felicitari! |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Si banuiesc ca arata lacul ca dupa razboi, matuita toata.
Acum depinde si de culoare, daca ai alb sau gri nu ai nici o treaba. |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
- B 169 RRS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
puiutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 18 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Caterin-cosilor !
![]() Ca sa intelegeti: - lucrez in zona si ma duc sa o spal cand nu e CEO la birou; - nu o sterg eu cu prosopul respectiv, ci omul care o spala; - cu prosopul respectiv e imposibil sa matuiesti vopseaua sau sa o zgarii cu fire de nisip, cum e intampla cu asa-zisa "piele de caprioara" - culoarea masinii mele e rouge flamme ![]() - cand am scris prosop de schimb, m-am referit la faptul ca am luat doua - ca nu "bag" masina de spalat doar pentru un prosop, le spal pe amandoua; - masina face doi ani in mai, cand va avea 10 sau mai multi, cele de mai sus nu vor mai conta atat. Cu un singur lucru sunt de acord: in doua zile e la fel, sau chiar peste o zi, dar asta nu inseamna ca pot sa o las sa o zgarie sau matuiasca Doreii. Capisci?! ![]() This post has been edited by puiutu: 29 Feb 2016, 14:16 |
--------------------
Renault
Clio
2014 Expression 0.9 TCe
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
AutoSmart,de cand au deschis spalatoria,numai acolo ma duc.Iti fac treaba foarte bine iar masina iese impecabila.Tot la ei am facut si polish si spalat tapiteria (la fosta masina),actuala urmeaza cand vine caldura
![]() |
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
- B 301 AAT
2005
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu le zic sa nu o stearga, pe vocsea, decat pe suprafetele vitrate ii las.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
wolfin |
![]()
|
si eu le dau 2 carpe (microfibra) sa imi faca interioru.
pe afara n-au decat sa ii face ce vor...dupa 10 ani e fas. partea buna e ca se curata praful in profunzime cu sistemul lor + ca dau si pe tapiterie. si nu e vorba de timp liber..e vorba ca stau in masina si o vreu curata la interior. pe afara doar gainatii ma streseaza.. cand am timp liber eu o spal ...in cc 3-4 ore (de obicei 1-2 an). This post has been edited by wolfin: 29 Feb 2016, 17:27 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Io ma duc la spalatorie cu solutiile mele, carpele mele si samponul meu etc, asta pentru exterior. Pentru interior am aspiratorul meu, care trage mai bine decat rahatul ala al lor. Practic de la ei folosesc doar apa, si asta pentru ca n o spal oriunde ca majoritatea au calcar mult in apa... a si sa nu uit, energia electrica. Spaga este in general 5 lei pentru un exterior doar daca a folosit in ordinea pe care i am indicat o io produsele mele, altfel nu!
Sa aveti spor in continuare la spalat! ![]() QUOTE(vallixx @ 29 Feb 2016, 13:11) Io o spal unde apuc si cand apuc, da-o dreaq...e o tabla pe care dau unii cu apa si dupa aia cu carpa. Adica....nu tre sa ma uit in ea si sa ma vad in opglinda, ca in 2 zile e prafu' pe ea de doua deshte. Adevarat! Fix la fel procedez si io, doar ca pentru amorul artei, masineta primeste tratament la fiecare 6 luni si polish la fiecare 2 ani... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Initial si eu aveam mania asta...masina lasata nestearsa, spalata numai la o spalatorie unde stiam ca au solutii care nu ataca vopseaua si plasticele, ceara la 6 luni. Eu aveam grija de vopsea, altii aveau grija sa o frece cu cosurile de cumparaturi, sa stea cu cwrul pe ea in parcare, sa deschida usa lovind-o...asa ca am renuntat sa imi mai bat capul legat de spalatorie, si dupa 4 ani am revopsit-o integral. O masina pe care o folosesti zi de zi in Bucuresti si o parchezi pe unde apuci nu o sa arate impecabil niciodata.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
wolfin |
![]()
|
ma enervati...in casa la fel procedati...stergeti praful sau spalati pe jos doar de amoru artei...mopurile nu le spalati sau folositi detergentul de saptamana trecuta...
la fel e si cu masina...a se intelege...ca nu vreu sa imi spele bordu cu aceeasi carpa cu care a sters mucii de pe volanul altuia .... in rest mi se flafaie cum o spala pe exterior... in masina stau cel purin 1 h pe zi si o vreu curata conf piticilor mei iar la aia de ma duc si stau 1 1/2 h indeplinesc acele criterii. This post has been edited by wolfin: 1 Mar 2016, 10:31 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu ma refeream la exterior. La interior nici eu nu ii las sa dea cu carpa jegoasa pe volan sau pe bord. Ii pun sa stearga praful cu prosoape din alea de hartie cu care sterg geamurile...oricum o spal destul de des si nu merg cu geamurile deschise, asa ca mare praf nu se face. Periodic mai sterg eu volanul cu servetele pentru piele.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
La hypermarket, adica la spalatoria atasata unui hypermarket. Adica la Auchan Berceni de exemplu. Las masina acolo cât timp eu fac aprovizionarea. Mi se pare foarte convenabil ca nu am niciodata o ora disponibila sa stau sa ma uit la unii cum imi spala masina. Altfel din când in când, atunci când masina e mai mult murdara la exterior decât la interior, adica mai mult vara o duc la perii la OMV sau la MOL.
O data sau de doua ori pe an o spal la curte cu Karcherul si poate ii fac si un polish. Cred ca am folosit masinuta de polisat o data sau de doua ori in 5 ani de zile. This post has been edited by Diac: 1 Mar 2016, 11:21 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Lăsată neștearsă e nasol, că se usucă numai cu punctulețe și arată ca naiba.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Da, dar nu se mai face "panza de paianjen" pe vopsea, si daca ii cureti si interiorul se cam usuca fara urme pana pleci de la spalatorie. La Clio, fiind neagra, se vedeau in soare urmele de sters cu carpa, fiindca nu folosesc aia carpe noi si curate la fiecare masina, plus ca jegul care mai ramane lipit de vopsea il plimba peste tot...
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
In lipsa de timp, am inceput sa o spal aici, la TUNNEL:
https://goo.gl/maps/oeQhJer1v982 14 ron, ceara si maxim 10 minute (cand e aglomerat) pentru o spalare exterioara. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Autosmart in Salajan, 20 lei int-ext, locatie curata si noua, spalat foarte bine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 03:38 |