Unde va Spalati masinile ?
![]() ![]() ![]() |
Unde va Spalati masinile ?
sylvester |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci am reusit performanta sa nu imi spal masina de o luna si o saptamana - nici mie nu imi vine sa cred!
Am ajuns in asa hal incat ma uit dupa Megane-uri Gris Acier pe strada si zic "mama ce culoare marfa". Am niste urme albe de asfalt proaspat pe ea (cred) si e plina de gaze - mi se iau la degresant? Ca daca o spal normal sigur nu o sa iasa tot. Pareri? Antiaeriana? |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
panduri
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
pai se plangea cineva ca nu ar spala bine acolo.
In wk ma duc, nu mai aman! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu spal la MasterTuner pe Teiul Doamnei nr.92.
Spala foarte foarte bine si au grija de masina (nu o zgarie, nu lasa muste pe oglinzi sau apa pe chedere etc.) |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
fanu_WZI ce preturi au?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Christu |
![]()
|
Asta seara am spalat masina la o spalatorie relativ noua (intersectia Sos. Viilor - Dr. C-tin Istrati, zona Rahova, imediat dupa liceul Viilor) - de aproximativ 2 luni deschisa, de nota 10+ din toate punctele de vedere. Sper doar sa nu fie sub impactul strategiei de atragere de clienti fiind la inceput:
1) am cerut exterior + degresare + ceara - pret total 25ron (doar exterior 10 ron, degresant - 15 ron, ceara cred ca a fost gratuita) - deci pret decent as zice 2) la masina tot spalau 2 baieti - se tot invarteau in jurul ei - si nu au terminat in 5 minute, cred ca operatia a durat in jur de 20 minute 3) au dat cu jetul prin toate fantele de la porbagaj, usi, aripi, etc 4) mi-au spalat individual fiecare cauciuc si janta in parte (ceea ce eu nu am vazut pana acum la altii decat ca optiune la serviciul de spalare contra unei sume suplimentare) 5) nu mai zic de sters praguri si geamuri cu mare atentie 6) la sfarsit m-au vazut ca ma tot uitam pe botul masinii si au venit repede la mine sa ma intrebe daca e ok. Avusesem capota, bara si oglinzile pline de puncte albe ca de creta care nu se luasera la spalarea precedenta si de sute de ganganii de la viteza. S-au oferit sa imi dea cu polish sa ma convinga ca acolo unde fusese atacat lacul de la acele pete se poate remedia, insa nu am vrut. 7) un respect foarte bun fata de client 8) program 09:00 - 21:30 Foarte multumit, sper ca data viitoare sa mi-o spele la fel de bine! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de spalat. Am observat ca pe masina, pe partea dreapta, in spatele aripilor fata si spate (pe caroserie) si pe arcele interioare ale rotilor, este plin de puncte albe de la vopseaua cretina cu care astia traseaza marcajele pe asfalt. Sunt punctulete de vopsea, pe care le pot coji cu degetul, insa tot mai ramane o urma alba pe vopsea (iese in relief, se simte cand dai cu degetul). Ce sa fac, cu ce sa le fac sa dispara? Polis? Se curata cu vreo substanta? Multumesc
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu o spal tot la master tuner..preturi 9 interiorul,9 exteriorul...super ok din punctul meu de vedere....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Voi lasati spaga la spalatorie? daca da, cat dati bacsis?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, poate in 6 pagini.. gaseai si tu informatii referitoare la spaga de la spalatorie ..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
In general, bacsisul nu se lasa in jur de 10% din consumatie?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
B-dul Basarabia, 9 lei exteriorul fara ceara, 11 lei cu ceara (mi se pare o abureala ceara care se dizolva in apa), plus 2-3 lei depinde cat de bine o spala.
QUOTE(poseidon06 @ 21 Nov 2007, 23:39) ...parca 10% e nustiu cum, nici o bere nu-si ia de 1 leu. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
roskatu |
![]()
|
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
La o spalare interior exterior le las cam 50 de mii
![]() |
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
in general 5 lei e spaga la spalatorie....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi spal masina pe prelungurea Ghencea. Sunt foarte multumita si recomand. Nu zgarie masina, iar interiorul il fac impecabil. Pretul este acceptabil 10 lei interior, 10 lei exterior.
|
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Deleted Group: Members Posts: 23 Joined: 1 January 08 ![]() |
Salut! Am si eu o nelamurire... Am un R26 din decembrie care a sosit cu 0 km la bord si am avut o problema cu bara fata... S-a exfoliat vopseaua intr-un loc fara vreun soc mecanic, lucru constatat si de cei din reprezentanta... Totul s-a rezolvat pe garantie desi era un lucru care nu mi se parea normal sa se intample pe un R26 nou... Pana acum mi-am spalat-o la jet + spuma activa, nu am bagat-o niciodata la perii la OMV & company... Voi la ce fel de spalatorii ma sfatuiti sa merg?
P.S.: Nu sunt din Bucuresti. |
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ON TOPIC: mai nou pe Theodor Sperantia dupa ce aia de pe Matei Basarab au ramas fara baietii care spalau inainte .. si acum se perinda pe acolo niste tiganusi infecti pe la vreo 15 ani, la noua spalatorie produse MaFra, ceara lichida, solutie de cauciucuri- 15 ron exteriorul.. cu carpa vin eu de acasa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aseara am fost la cumparaturi in Iulius Mall Cluj si cu un drum am decis sa las masina la spalat la "Professional zone". Dupa ce am terminat cumparaturile(cam 1 ora) am fost sa ridic masina. Super multumit
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Prin Ploiesti pe unde le spalati? Eu nu am incercat decat spalatoria de pe Rudului (catre Sud) unde e 20 lei interior + exterior. Nu sunt perfectionisti, uneoru trebuie sa te duci si sa-i atentionezi ca au uitat diverse sau sa insiste pe un loc, dar treaba iese binisor calitativ si ieftin.
This post has been edited by Vlad B: 16 May 2008, 09:42 |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
spalatorii deschise non stop , decente , in zona centru , tineretului , trafic greu , giurgiului unde recomandati ?
am fost aseara la unii si vroiam sa ii intreb cat este exteriorul la ei si ala de spala pana sa apuc sa zic ceva , defapt am zis "salut" ma ia cu " ce vrei ma ? " evident ca am plecat scarbit de acolo , inteleg ca angajeaza tzigani si cocalari cu 2 clase , da nici chiar asa ... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eh eu ieri am achizitionat un aparat cu presiune pt spalat, evident de acum o sa o spal la mine la curte pt ca nu are nimeni grija mai mare decat mine de ea
This post has been edited by vladd1923: 16 May 2008, 13:04 |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Oricum ... dupa ce o speli prima data, vei dori sa vinzi acel aparat cu presiune (pistol). O sa ti se ia cu spalatul, iar sa-i faci un "tratament" complet, cu inmuiere (jet simplu apa) + spuma speciala de masina + clatire + ceara + clatire + stergere masina peste tot incluziv praguri. Daca lor le ia cam 30 min de masina, si fac asta de cel putin 30 ori pe zi, cat crezi ca o sa-ti ia tie ?
Chiar daca vei avea timp de masina, tot mai bine iese la spalatorie. Nu trebuie sa fii inginer sa stii cum sa speli o masina, de aceea pustii aia de 15 ani o fac bine, ca o fac de 30x pe zi. Nu mi-o lua in nume de rau, dar ai sa obosesti repede. Iti dau maxim 3 spalari cu pistolul ala. Eu o spal aproape de casa, zona Baicului. Bacsis las cam 3 ron (in care ii rog sa-mi spele si presurile). Interiorul mi-l fac singur, ca sunt mult mai atent si mai grijuliu decat o fac aia. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Cand imi spal singur masina interior+exterior imi ia cam vreo 3 ore, am aparat din acela cu pistol
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
avani crede-ma ca nu ma plictiseam nici inainte, mie imi face placere sa imi ingrijesc singur masina cand am timp
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
vladd1923: nu toata lumea are posibilitatea / timpul necesar pentru a-si spala, curata singur masina.
Cum am zis si mai sus, chiar daca am timp, tot nu iese ma bine ca la aia. Poate sunt eu adeptul ca "fiecare cu ale lui" si asa mi se pare ca iese cel mai bine. Daca sunt electronist, normal sa-mi fac singur instalatia electrica in casa, daca sunt tinichigiu, normal sa vreau sa-mi lucrez singur masina.... dar daca nu esti de "profesie" spalator, mare pasiune mai ai... stima si respect ! |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
vladd1923 |
![]()
|
am mai multe pasiuni printre care si masinile, de aceea prefer sa o spal "singur". nu trebuie sa fi spalator de meserie pt a-ti spala singur masina.cat despre timp nu imi ia la fel de mult cat as sta la coada+ cat ii ia spalatorului sa isi faca trb
QUOTE(Avani @ 16 May 2008, 13:27) Eu o spal aproape de casa, zona Baicului. Bacsis las cam 3 ron (in care ii rog sa-mi spele si presurile). Interiorul mi-l fac singur, ca sunt mult mai atent si mai grijuliu decat o fac aia. sry inca o intrebare... tu esti curatator de meserie? sau asta e o pasiune de-a ta? sa iti cureti interiorul singur? This post has been edited by vladd1923: 16 May 2008, 16:35 |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Avani @ 16 May 2008, 14:51) vladd1923: nu toata lumea are posibilitatea / timpul necesar pentru a-si spala, curata singur masina. La ce spalatorii te duci tu si ti-o spala imediat ? Daca zici ca n-ai timp pentru a-ti spala masina...inseamna ca la alea la care te duci, ti-o fac baietii imediat, nici nu mai stai la coada... De obicei pe la spalatorii se pierde cel putin o ora, cu tot cu stat la coada... Daca te incurca mainile, normal ca iti iese mai nasol decat daca o speli la spalatorie... Am cunostinta care se duce la service si ca sa ii unga balamaua de la portiera cand scartaie... Deja spalatul masinii e SF pentru el... |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 15:03 |