Unde va Spalati masinile ?
![]() ![]() ![]() |
Unde va Spalati masinile ?
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
salut!dar o spalatorie care sa o curete pe dedesupt exista?am inteles ca ar trebui sa aiba o rampa frumos sa sui masina pe ea sa o spele bine.am auzit ca este una pe langa ploiesti,dar nu am ajuns inca pe acolo.ati auzit de asa ceva prin bucuresti?
|
--------------------
megane 2
hatch
- T D I
2004 exception megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Luati-va Karcher si spuma activa la bidon de 5 litri...la 2,5l apa puneti 50ml solutie...ia vedeti cita economie faceti si faceti si miscare.
Eu stau la curte... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
15 lei - int+ext.
zona: academie ( pe panduri spre 14 sept. dupa strada care coboara prin dreapta academiei). This post has been edited by DrK: 7 Apr 2007, 23:15 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
de cele mai multe ori acasa in curte, dar ma mai ajuta si ploaia... uneori
![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
catalexe |
![]()
|
Membru marcant Group: Members Posts: 109 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu 2 probleme:
1. De ce, la cateva ore dupa ploaie, pe unele masini apa e scursa si masina uscata iar pe altele apa sta broboane? 2. Unde gasesc o spalatorie buna, cu solutie si jet (fara perii si fara sa faci tu treaba ca la cele din benzinarii) la care se poate face abonament? As spala-o saptamanal si as vrea o reducere. Eventual pe traseul parcul Carol - McDrive Dristor - Big Berceni. Multumesc! |
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
Privilege Gris Asiere Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Dupa ploaia apar broboane numai pe masinile care au fost foarte recent spalate sau pe cele care au un fel de protectie pe ele(ceara,polish...)
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
catalexe |
![]()
|
Membru marcant Group: Members Posts: 109 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E interesant faptul ca acelasi lucru mi l-a spus si baiatul de la spalatorie.
Totusi, pentru sanatatea caroseriei este de dorit ca apa sa se scurga si nu sa stea pe masina. Se stie ca soarele face ravagii in combinatie cu fiecare brobonica de apa. Are un efect foarte asemanator cu o lupa. Practic, cate brobonele atatea lupe puse pe masina. Da chiar! La ce e buna ceara asta? Ca altfel ma enerveaza sa stea apa pe masina cand iese soarele. This post has been edited by catalexe: 14 Apr 2007, 21:53 |
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
Privilege Gris Asiere Ca sa nu fi obligat la RCA si numere rosii la pret de specula INTREABA INAINTE SA DAI VREUN BAN. Si NU te duce la Meridian.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Ceara aplicata iti protejeaza stratul de lac si cel de vopsea ,e un fel de bariera intre factorii exteriori(sara,subs.chimice,praf,oxidatii)si vopseaua masinii.Borboanele apar numai in plan orizontal unde apa nu se poate scurge si nu au nici un efect asupra vopselei atat timp cat exista stratul de ceara,practic prima linie de aparare devine stratul de ceara,este foarte recomandata ceruirea timpurie a masinii.
This post has been edited by DRD: 14 Apr 2007, 23:21 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
catalexe |
![]()
|
E valabil si in cazul cerii aplicate la spalatorii? Adica e de ajuns ceara aplicata cu ocazia spalarii sau trebuie sa-i dau suplimentar?
Apropo, banuiesc ca ceara asta la spalatorie ti-o aplica odata cu ultima apa. La limpezire, cum ar veni. Nu-i asa? |
--------------------
Renault Megane
Sedan 2007 1.6 16v
|
|
DRD |
![]()
|
Trebuie obligatoriu ceara aplicata suplimentara,cea din sampon sau care o dau ei pe la sfarsit e superficiala si tine o zi,doua.Oricum poti sa platesti o ceruire si sa vezi daca iti place,dar oricum stratul de ceara trebuie mentinut si masina trebuie spalata destul de des ca sa fie totul ok.In majoritatea cazurilor ceruirea se face dupa polishare dar nu e obligatoriu.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
amalia25pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 17 April 07 ![]() |
oriunde...dar fara perii...
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
pentru doritorii de aventuri in afara spalatoriei auto... clip_image002.jpg ( Size: 70.88k )
Number of downloads: 153
oferta ... la brico This post has been edited by danutz_r: 7 Jun 2007, 21:06 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Am spalat ieri masina undeva pe Panduri langa UCR(Academia Militara),interior + exterior 24ron,sincer pentru banii astia ma asteptam la ceva mai bun(urme,pete,in 10min era gata).Mai multumit am fost cand am spalat o prin Salajan cu 15ron.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
ecata |
![]()
|
![]() tatic fericit Group: Members Posts: 15 Joined: 10 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De aproape doua luni am gasit o spalatorie foarte aproape de Billa Titan. De fapt, e chiar prima curte pe dreapta (cu gard verde) cum iesi din parcarea de la Billa.
Preturile sunt normale: 10 lei interiorul, 10 lei exteriorul, 15 lei degresarea, insa ceara e inclusa in pret. Dar cel mai frumos e sa-i vezi pe toti baietii roind in jurul masinii tale, doar sa fie patronul multumit. Asta, sirian, sta mai mereu cu ochii pe ei iar daca te duci si cand nu e aglomerat (mai pe dimineata), poti fi incantat de rezultat! Ca varianta de fuga: benzinariile OMV cu jetonul de 3 minute contra a 4 lei. Imi numar in minte secundele primului minut ca sa o acopar pe toata cu sampon, apoi am grija sa o clatesc ca lumea pana la sfarsit. O singura data n-am fost multumit de rezultat, atunci cand am uitat sa numar primul minut si aproape ca am plecat cu spume pe ea ![]() Pentru cei interesati: pe Antiaeriana (cam vizavi de unitatile militare) e o spalatorie care zice ca foloseste MA*FRA iar interiorul+exteriorul costa 14 lei. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 Dinamique 1,4
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Peste 2 zile acolo ma duc!
Dar sa fim seriosi, ca Mafra nu stralucesc!.... Sorry, Semit! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu caut o spalatorie buna. De 3 ani o spal in aceelasi loc. De data asta nu era unul din baietii care ma cunosc...a spalat-o de mai bine o lasa murdara...si a venit seful de tura... "Ca sunteti exagerat!! Ca injositi spalatorul" "Sunteti prea pretentios" "Demult va urmaresc"....ma uit la el si nu imi venea sa cred.....dau un ban sa imi curete masina si ei imi zic mie ca sunt pretentios....ii arat jantele murdare....ii arat toate locurile "Ca sunteti exagerat"....incredibil....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mutu...lu asta trebuia sa ii umflii ochii......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
A spalat cineva masina in parcarea subterana de la Intercontinental? Am auzit ca fac treaba buna....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o spalatorie langa mine, nu stiu cum ii zice exact la strada, e in Floreasca, cum te duci spre Spitalul de Urgenta, faci prima la dreapta dupa fostul Showroom Dacia (acum a ramas doar Reno acolo, birouri, nu stiu exact). 5 spalari + 1 gratis (exterior + ceara), preturi zic eu bunicele (12 lei exterior, tot atat la interior). Sefu e mai mereu pe acolo, iar baietii fac o super treaba, iese masina de acolo zici ca e noua. De obicei vine seful, se uita sa vada daca au lasat vreun strop de mizerie pe ea, daca au lasat, o mai spala o data. La interior la fel, ramane ceva, mai aspira o data. Super multumit, ma distrez ca bibilesc la masina de zici ca e a sefului
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Mutzunache |
![]()
|
Nu conteaza pretul, conteaza ca serviciul prestat sa fie de calitate.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dupa 5 lei impinsi la spalator iese luna oriunde in bucuresti... am incercat varianta asta peste tot. a tinut...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Langa OMV Aerogarii este spalatorie automata, FARA perii, 20RON exterior. De obicei e liber, asa ca merita drumul pana acolo decat sa astepti la coada la o spalatorie normala. E gen tunel, mai intai iti spala un om masina la jet, cu spuma activa, degresant daca ai insecte pe botul masinii, clatire, dupa care intrii la automat, care e inca un ciclu de spalare cu 2 feluri de spuma, clatire, ceara, si uscare cu aer cald. Dupa care in hala iti mai sterg baietii cu carpa picaturile ramase. In exterior intra si curatatul presurilor. Si nici nu a fost nevoie vreodata sa dau ceva in plus.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Strada Soltuzului-zona Maica Domnului. Excelenta! O spala de te plictisesti!
8 lei ext, 8 lei int. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Eu de obicei dau 10 ron si pana acum a iesit impecabila, dar m-a enervat cretinul ala de sef de tura....de cate ori mergeam nu stiau baietii cum sa termine mai repede masinile din fata mea ca sa intru pe standul lor
![]() This post has been edited by Mutzunache: 3 Oct 2007, 13:50 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cre`ca iar ti s-a marit salariu` ...
![]() ON: eu o spal pe Popa Nan.. o straduta intre Calarasilor si Matei Basarab... daca o spala bine are 5 lei daca nu ..are .... multumesc la revedere ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu imi spalam intr-o vreme masina la Intercontinental, spala foarte bine, dar stai si stai si stai, ma plictiseam ingrozitor ca dura mai bine de 45 minute. Calitativ nu am ce sa le reprosez, cred ca a fost singurul loc unde imi spalau masina ca lumea, fara urme, fara pic de praf ramas pe undeva. Si pretul pe masura....250.000 lei acum 2 ani.
|
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
250 k, interior/exterior ?
|
--------------------
Opel
Astra J
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar asta acum 2 ani...acum cred ca e mult mai mult.
|
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Pai nu ma mir, ultima data cand am fost in parcarea aia, am parcat langa un Lamborghini Gallardo. Am fost un pic uimit in prima faza, dar dupa ce m-am mai plimbat pe acolo m-am linistit...plin de masini de 80k+ euro
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 11:21 |