Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault vs. Volkswagen

pablo
post 11 Jan 2007, 13:48
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: ORADEA

Sa o folosesti sanatos si fara evenimente narcis99.
Eu am ales un Megane II desi am facut drive test cu Octavia II si Seat Cordoba.
Am ales un Clio 2 in loc de Fabia sau Ibiza.
Asta a fost alegerea mea si nu regret.Chestie de gusturi si asteptari de la o masina

--------------------
Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
narcis99
post 11 Jan 2007, 13:55
Post #62

Membru incepator

QUOTE(cmandrei @ 11 Jan 2007, 14:34)
Ce fain e ... si daca se strica ceva -Doamne Fereste- la skoda si o sa te coste o caruta de bani ... o sa o vinzi si o sa iti iei ford si o sa spui ca ford este cea mai buna masina deoarece renault are preturi mari la piese si skoda se strica repede ? faina treaba.
*

In primul rand chiar daca costa o caruta de bani, desi facuta dupa VW Golf unde se stie ca piesele de schimb nu sunt f scumpe raportandu-se la calitate si la preul masinii evident, macar sti pentru ce ii platesti pe cand la renault nu prea biggrin.gif
Stii cat m-a costat la Clio un plastic cu rol de aparatoare noroi care se afla intre spoiler si sasiu? 3.7 Milioane de lei !!! pentru un banal plastic la cea mai ieftina masina din gama Renault care mai e si facuta la turci.. dar probabil sunt scumpe plasticele turcesti cine stie ...
Si la tine daca se strica ceva tu ce iti iei ? Logan probabil ca e bun doar e facut de Renault biggrin.gif Eu zic sa fim seriosi si sa nu facem misto ca se pricep multi la asta si n-are rost...

--------------------
SKODA OCTAVIA II Ambiente + 2007
+
Bacu
post 11 Jan 2007, 14:03
Post #63

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

icon_mrgreen.gif post pe vvwforum.ro:

"Am o SKODA OCTAVIA 2, 1,9 tdi din 2006 cu care am mers 31000 km, vreau sa zic ca nu is chiar asa multumit dea ea ,precum se lauda unii.
Este foarte prost antifonata de la 120 km aerul si de la 135 zgomotul motorului se aud foarte tare in habitaclu
Vopseaua este foarte subtire si pe caroserie si pe jante,imediat sare
De pe la 20000 de km toate usile inclusiv mai nou haionul si bordul scartie,bordul a inceput chiar foarte tare...se pare ca ar fi partea metalica din apropiere de geam...plasa aceea
Franele pe spate scartie de cand e masina noua...am mai citit pe forum chipurile ar fi placute ecologice...asta e vrajeala ca nu la toate SKODELE se intampla la fel.
Ceva probleme am si cu directia...cauciucurile pe fata de la 20000 de km se rod pe interior tare...cei de la service dau din umeri si spun ca masina a depasit 20000 km cat are garantie directia...si ca ar fi o problema de ordin general la toate masinile mai noi...din grupul vw(passat,golf,seat)...s-a incercat simplificarea directiei din cate am inteles,dar se pare ca acest lucru dauneaza.
Va sfatuiesc sa nu comandat cele 4 boxe care se platesc optional...is chiar naspa si costa 300 de euro...mai bine arunci pe geam banii astia...aceeasi senzatie
ASR mai mult incurca...pt un condus mai sportiv
Acum dupa ce am criticat-o sa zic si cate ceva bun desprea ea
-pt cine isi permite jantele PEGASUS fac toti banii chiar dc vopseaua se exfoliaza...numai ca inlocuitul anvelopelor cam ustura la buzunar, stabilitatea masinii e foarte buna cu ele, dar franele isi arata slabiciunea...probabil forta e prea mare
-nu am probleme cu motorul,clima etc
-spatiul din interior e bine gandit si ergonomia e la ia acasa

Sper sa nu ma dea nimeni afara de pe forum dar am prezentat strict realitatea.
Daca o sa imi mai amintesc cate ceva o sa mai scriu..."

wink.gif

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
narcis99
post 11 Jan 2007, 14:10
Post #64

Membru incepator

QUOTE(Bacu @ 11 Jan 2007, 15:03)
icon_mrgreen.gif post pe vvwforum.ro:

"Va sfatuiesc sa nu comandat cele 4 boxe care se platesc optional...is chiar naspa si costa 300 de euro...mai bine arunci pe geam banii astia...aceeasi senzatie 
wink.gif
*

Gresit: 50 Euro costa... eu le-am comandat la noua mea masina si sunt multumit atat de calitatea lor cat si de a MP3-ului la acest pret... Cred ca tipul ala vorbeste de alta masina biggrin.gif .. de la 50 pana la 300 cum zice el he he
Acum ca sa fac totusi o comparatie cu CD-player-ul si boxele de pe CLio, vreau sa spun ca am dat jos boxele din fabrica din prima luna... sunt dea dreptul jenante fara nici o exagerare.. au carcasa din plastic si se aude foarte prost in ele ! Cd-player-ele sunt cele care sunt pe logan..suna binisor dar slabe ca putere 4x15W e cam putin pentru evolutia in domeniu ca sa zic asa...

Pa

This post has been edited by narcis99: 11 Jan 2007, 14:13

--------------------
+
padre
post 11 Jan 2007, 14:13
Post #65

Il padrino

From: Bucuresti

Nu mai compara mere cu pere ca nu iese bun compotul: nu poti compara Octavia cu Clio, la fel cum nu poti compara Megane cu Fabia. Si nici dotarile lor.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
narcis99
post 11 Jan 2007, 14:16
Post #66

Membru incepator

Era ca idee comparatia... nu am comparat masina ci boxele, care totusi sunt de o calitate foarte slaba ....

--------------------
+
ncristi
post 11 Jan 2007, 14:24
Post #67

Membru autentic

Acum sunt fericitul posesor al unei SKODA OCTAVIA II care intr-adevar este masina

Cati kM ai facut pana acum cu octavia ?

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
padre
post 11 Jan 2007, 14:25
Post #68

Il padrino

@narcis99:
Tu te faci ca nu intelegi sau chiar nu intelegi? Pana acum ai comparat Clio cu Octavia (fosta masina cu actuala masina) si mai devreme ai comparat dotarile lor, mai exact boxele. Pai si Megane are niste boxe foarte bune, probabil cel putin la fel de bune ca Octavia, (poate chiar mai bune). Cand spun foarte bune ma refer la boxele stock, in general. Comparate cu unele de marca - toate sunt niste stifturi. Daca vrei auditie de calitate vezi sisteme Bose la Audi si altele.
Dar o sa zici iar ca sunt pe forum Renault si ca iau apararea Renault, de parca ar fi compania lu' tata si daca se vand mai multe Octavia nu mai iau dividende. Mi se rupe fix in paispe de Renault si daca vrei sa stii nici macar nu-i agreez, din punct de vedere al politicii pe piata romaneasca si altele.
Iar tu ti-ai cumparat o masina ceheasca din grupul VW, buna, n-am ce zice, dar nu e nici Rolls Royce, nici macar BMW. Asa ca nu mai ridica aiurea coada ca nu ai de ce. Si Renault, si Skoda, VW, Dacia - sunt marci populare care incearca sa atraga clientii in primul rand prin pret. Asta inseamna ca toti pun costurile reduse inaintea calitatii supreme.
Asa ca linisteste-te, bucura-te de masina ta si fii mai intelept.

This post has been edited by padre: 11 Jan 2007, 14:27

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
ncristi
post 11 Jan 2007, 14:28
Post #69

Membru autentic

Pana acum ai comparat Clio cu Octavia

Asa fac toti...au avut inainte un amarat de symbol isi cumpara passat si dupa aia compara passatul cu symbolul si spun ca este super masina in comparatie cu clio smile.gif

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
claus
post 11 Jan 2007, 16:44
Post #70

private spice

iar topic cu versus...
mai ales ca a fost reinviat un topic de 3 ani.. smile.gif
uraaaaat

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
3 Pages < 1 2 3
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 08:33
Dacia