Faruri Xenon, unit cu celelalte
![]() ![]() ![]() |
Faruri Xenon, unit cu celelalte
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(BioHazarD @ 24 Jan 2009, 22:12) Ce sanse sunt sa nu iei ITP-ul sau sa pierzi garantia daca montezi xenon pe far fara lupa sau pe angel eyes? Dar daca schimbi farurile cu unele ce au lupe. ![]() N-au treaba xenoanele cu farurile cu lupa... Poti sa pui si binoclu, ca tot aia e. This post has been edited by andu911: 25 Jan 2009, 04:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
andu911: asta crezi tu ca nu are, eu am vazut diferenta intre xenonane fara lupa ci cele cu lupa,cel putin la alea fara lupa daca ai xenoane mai mari de 4300 te orbesc
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
2003 , Privilege Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-are treaba lupa cu xenonul din punctul de vedere al RAR. Orice-ai face, xenonul aftermarket se clasifica la "modificari neomologate la sistemul de iluminare-semnalizare"
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Avani @ 23 Jan 2009, 15:50) Am si eu o rugaminte pentru cei care detin megane 2.1 (fara far cu lupa) si au instalat xenon de 4300 si nu numai, daca pot posta niste poze cu ... lumina produsa de acestea. As fi si eu interesat de a-mi instala asa ceva, dar ma mai gandesc ca neavand sistemul de spalare faruri, ca o sa fie ceva mai dificil pe timp ploios. Avani, uite aici, am pus eu niste poze cu xenon de 4300K montat pe masina mea: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=128...dpost&p=1594985. Si mai sunt doua aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=128...dpost&p=1598441 This post has been edited by poseidon06: 25 Jan 2009, 13:42 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
imi pare rau avani, nu am reusit sa fac poze, n-am avut cu ce. Dar vreau sa spun ca sunt super multumit si ieri seara cat am mers, vreo 100km, n-am primit nici un flash si am mers si in afara orasului. Din punct de vedere al itp-ului, poti foarte usor scoate becurile de xenon, deconectezi firele de la balasturi si bagi becuri normale si gata, nu mai ai xenon
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
R19/16v - Nu prea ai dreptate. Cel mai important e sa fie reglate corect si atat! - E adevarat ..... unii politisti comenteaza despre sistemul de spalat faruri... E adevarat ca si legea e foarte interpretabila... si de obicei politistii o interpreteaza dupa bunul plac. Pe de alta parte daca aceste produse se gasesc in comert, sunt certificate, le montezi in service, reglezi bine farurile ...
Eu le am din decembrie si aproape 3500km. Nu mi-a dat macar unu' un blitz si m-a oprit politia si in tara si afara si nu au comentat nimic. In acest moment sa stii ca si in afara tarii lumea isi pune xenon aftermarket pentru a imbunatati performantele sistemului de iluminare. Daca ar fi rele si ilegale nu s-ar comercializa si nu ar obtine certificari de conformitate - de exemplu cum s-au interzis la comercializare becurile de 100W, asa ar putea sa se interzica si xenonul. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
daca vreau, imi pun si maine bec de 100 de w, numai ca nu cred ca duce instalatia
![]() in ce act normativ scrie de instalatia de spalare faruri ? r19/16v, nu-ti mai da cu parerea aiurea, sperii oamenii aiurea itp-ul nu comenteaza nimic de xenon, am facut saptamana trecuta si am intrebat, atat timp cat sunt regate farurile, totul e ok. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Deci iei ITP-ul si cu xenon aftermarket pe far fara lupa...
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
DA
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(poseidon06 @ 25 Jan 2009, 13:41) Avani, uite aici, am pus eu niste poze cu xenon de 4300K montat pe masina mea: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=128...dpost&p=1594985. Si mai sunt doua aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=128...dpost&p=1598441 Multumesc mult pentru ca ai cautat. Se vede foarte bine. QUOTE(Ryk @ 25 Jan 2009, 14:07) imi pare rau avani, nu am reusit sa fac poze, n-am avut cu ce. Dar vreau sa spun ca sunt super multumit si ieri seara cat am mers, vreo 100km, n-am primit nici un flash si am mers si in afara orasului. Din punct de vedere al itp-ului, poti foarte usor scoate becurile de xenon, deconectezi firele de la balasturi si bagi becuri normale si gata, nu mai ai xenon ![]() E si asta o metoda de a nu avea complicatii la RAR. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
14csm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 18 July 07 ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 23 Jan 2009, 21:04) 14csm, dubioasa lumina. Ai pozat imediat cum ai aprins farurile este? ![]() LE: Ma refer la poza facuta din interior trecusera 30 secunde .... problema e setarea white balance. Am facut 2 poze ( white balance setat manual si auto) Initial am postat poza cu wb manual pentru ca era mai aproape de realitate. Realitatea e undeva intre aceste 2 poze Conditii: asfalt ud, un bec mare galben in fata masinii. ps: nuantele sunt afectate si de setarile monitorului) Attached thumbnail(s) 2_white_balance_setat_manual.JPG ( Size: 357.1k ) Number of downloads: 620 1_white_balance_auto.JPG ( Size: 380.08k ) Number of downloads: 674 |
--------------------
Renault
Megane
- BZ_XX_csm
2007 Sedan Privilege
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca montezi kit xenon after market, in service reno, tot pierzi garantia pe instalatia electrica.Eu am intrebat daca pot sa montez casetofon la ei, cu tot cu adaptor pt comanda de la volan, si raspunsul a fost ca DA, se poate, dar pierd garantia pe afisaj si comanda de la volan.
In legatura cu kit-ul xenon, in mod normal daca nu ai nicio defectiune pe partea electrica, nu te cauta nimeni sa iti ia garantia, dar daca cumva apar probleme pe partea electrica.....vei pierde garantia. O solutie care mi-a fost sugerata si mie, ar fi ca inainte de a merge in service cu problema la instalatia electrica(asta daca va fi cazul-Doamne fereste), sa dau jos xenonul de pe masina. Eu am preferat sa fac acest compromis, pt o vizibilitate mult mai buna pe timp de noapte. This post has been edited by gionik: 26 Jan 2009, 22:09 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
si cand te duci la revizie, aia nu vad ca ai xenon aftermarket
|
--------------------
-
-
-
|
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca la revizii nu te cauta de modificari. La revizie, iti face revizia, si gata.....acum...urmeaza sa vad ce se va intampla. Am vb cu mai multe persoane, printre care si cu Bacu. El a trecut prin trei revizii cu xenon after market, si nu a intampinat probleme.
Sper sa nu intampin probleme, desi, daca pierd garantia pe instalatia electrica, ma bazez pe faptul ca nu prea am auzit de probleme electrice.Cand am luat masina, doua mari dezamagiri am avut....claxonul, si farurile.Daca claxonul nu imi place cum suna.....asta este, dar cu farurile alea....nu vroiam sa ma risc 4 ani (atat am garantie), pe drumurile noastre, pe care ai nevoie de o lumina cat mai buna. This post has been edited by gionik: 27 Jan 2009, 08:58 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Eu cand am montat xenoanele am facut doar o mica modificare la capacele de la faruri am dat o gaura in ele sa pot scoate firele care merg la ridicatoru de tensiune . Daca o sa apara ceva la instalatia electrica am sa le dau jos si cumpar sau inprumut capacele
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cum se vede pe ceata asta cu xenoanele, adica mai bine sau mai rau decit in comparatie cu halogenele?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine, dar nu face minuni
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Nu mai ai nevoie de proiectoare, atata tot. Cel putin in cazul meu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe o ceata densa nu cred ca farurile cu xenon inlocuiesc proiectoarele de ceata care apropo sunt facute special pentru ceata, pentru simplu motiv ca sunt plasate in bara la o distanta foarte mica fata de sol, pe cand farurile sunt plasate mult mai sus.
O alta diferenta este ca, farurile de ceata sunt orientate sa "bata" paralel cu soseaua in timp ce farurile normale sut orientate sa "bata" inclinat catre sosea. Sper ca s-a inteles ideea daca nu o sa desenez. ![]() This post has been edited by Relu11: 27 Jan 2009, 15:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
e foarte clar Relu, scuze ca ma tot repet, insa de aceea nici nu se recomanda sa montezi xenoane in proiectoare.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am xenoane la 6000K si pe faruri si pe proiectoare si vreau sa zic ca intr-o noapte veneam de la Cheia si am prins o ceata foarte deasa de nu vedeai la mai mult de 10 m, am stins farurile si am aprins proiectoarele vreau sa zic ca m-am descurcat bine cu ele .Asa ca cine se intreaba daca merita xenoane si pe proiectoare , eu zic ca merita.
This post has been edited by mike12: 27 Jan 2009, 18:43 |
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
mike12 - sunt de acord cu tine 100% isi fac treaba
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Stiam lucrurile astea Relu, eu ziceam in mod normal. Si ceata de acum 2 zile chiar nu a fost foarte deasa. O singura data am prins o ceata deasa cand veneam de la Giurgiu si atunci da, proiectoarele au fost salvarea mea. Eu unul le las pe halogen.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Bacu @ 27 Jan 2009, 15:55) ![]() QUOTE(mike12 @ 27 Jan 2009, 18:41) QUOTE(c_numele @ 27 Jan 2009, 19:05) Pentru ultimile doua afirmatii.... va doresc doar sa intalniti cati mai multi conducatori auto care au dotat xenon in proiectoare. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
E greu cu cititul topicului....
Sa ma repet...Culoarea si intensitatea luminii din proiectoare NU CONTEAZA!!! Conteaza DOAR POZITIONAREA LOR adica cel mai jos posibil, razant cu solul, ptr. a lumina "pe sub" ceata!!! Faptul ca taranii romani aprind proiectoarele cand nu e ceata si/sau sunt reglate ca un rah@t, atunci sunt deranjante si de aici a aparut folclorul ca nu sunt bune xenoanele pe proiectoare.... This post has been edited by dantes: 28 Jan 2009, 09:33 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar golful 4? adica ala care are proiectoarele de ceata in far. Cu ala nu vezi pe ceata?
Dar becurile galbene pentru ceata pe care le folosea bunicu la dacia lui 1300/1310? Eu cred ca nu numai pozitionarea lor conteaza, ci si culoarea/intensitatea luminii. Nu vreau sa te contrazic aiurea, nu spun ca nu ai dreptate, imi spun parerea pur si simplu ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 22:30 |