Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

50 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Faruri Xenon, unit cu celelalte

c_numele
post 14 Jan 2009, 16:43
Post #511

Membru autentic

Group: Members
From: Deva

eu am pus xenoanele da am si reglat farurile sa nu deranjeze pe nimeni si le tin in pozitia 0, si de halogene cum am zis bat la maxim 4-5 metri in fata masinii si mai mult in lateral sa vad marginea drumului doar de asta sunt puse sa inprastie lumina nu sa o focalizeze sa orbeasca pe cell din fata

bacu - am sa fac o poza sau mai multe si am sa revin sa vezi ca nu sunt deranjante.

This post has been edited by c_numele: 14 Jan 2009, 16:45

--------------------
renault megane 2.2 2007 1.6 16 v Lux privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 14 Jan 2009, 19:24
Post #512

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

daca o sa mai apara pe strada multi sfatosi cu xenoane de 55w sau cocalari cu mii de kelvini... sigur o sa fie oameni deranjati de ele si pana la urma se va sesiza si militia, care o sa inceapa sa retina taloane.

Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri:
-vehiculul circulă cu defecțiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate;

Numai in imaginatia unora, politistul nu poate sa ia talonul... Daca te vede cu albastrelile alea de rahat care lumineaza ca farul din Constanta, poate sa iti ia talonul in 2 secunde.

Si eu am xenoane, dar le-am luat pentru mine, ca sa vad eu mai bine in limita bunului simt, cat sa nu deranjez pe altii...
Ce naiba ma, ca tot masinile alea de rahat le avem, cu 100 de xenoane. Cate femei in plus ati agatat de cand aveti xenoane pe toata masina... Aruncati banii aiurea pe cocalarelile astea... laugh.gif

This post has been edited by andu911: 14 Jan 2009, 19:26

--------------------
- - -
+
semit
post 14 Jan 2009, 19:39
Post #513

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

eh.. eu sincer am observat.. ca atunci cand vin tare din spate cu xenoane ( cu lupa daa?), ceilalati se dau mai usor la o parte, s-or gandi ca cine vine asa furios din spate o fi vreun forțos cu A6, 3ar,5ar... biggrin.gif cand de fapt e doar un megan laugh.gif drk si gotty pot confirma biggrin.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Hack
post 14 Jan 2009, 20:01
Post #514

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Am observat si eu chestia asta, am chiar ramas masca o data cand am vazut cum se "deschidea" drumul in fata mea, evident cum au vazut spate de Megane s-au luat la tranta cu mine. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Hackmikey: 14 Jan 2009, 20:02

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
andu911
post 14 Jan 2009, 20:22
Post #515

Membru autentic

n-ai cum sa crezi ca e A6 daca vezi albastru de-ala de 12000k laugh.gif
A6 are xenon elegant din fabrica, nu cocalaresc. biggrin.gif

Da, intr-adevar, xenon de 4000-6000k si de 35W e ok pe aproape orice masina... mai putin BMW seria 3 penultimul, Fabia, Golf 4, cred ca si 5...etc, adica cele care n-au niciun fel de caciula peste bec.

--------------------
- - -
+
semit
post 14 Jan 2009, 21:23
Post #516

Private Spice

ai observat cumva pe masina mea 12000k? dry.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
c_numele
post 14 Jan 2009, 21:34
Post #517

Membru autentic

Pozele sunt facute cu telefonu nu au o calitate prea buna.

Attached thumbnail(s)
DSC00244.JPG ( Size: 727.88k ) Number of downloads: 514
DSC00248.JPG ( Size: 638.31k ) Number of downloads: 531
DSC00249.JPG ( Size: 630.13k ) Number of downloads: 512
DSC00250.JPG ( Size: 660.31k ) Number of downloads: 497
DSC00251.JPG ( Size: 698.99k ) Number of downloads: 504
DSC00252.JPG ( Size: 655.21k ) Number of downloads: 163
DSC00253.JPG ( Size: 736.9k ) Number of downloads: 146

--------------------
+
RoboCoop
post 14 Jan 2009, 22:48
Post #518

ren`

bacu: nu te mai oftica asa de tare, eu de exemplu am vazut cum lumineaza xenoanele lui c_numele si crede-ma ca nu orbeste pe nimeni daca sunt reglate corespunzator , iar pe proiectoare poti sa pui linistit cat sunt reglate bine
C_numele : felicitari, se vad super seara si nu orbesc

orice becuri ai avea daca nu sunt reglate bine te pot orbi

--------------------
Ex. Renault Megane 2 1.6 16V 113 CP 2003 , Privilege - HD 09 PCM
Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important
But is more important to be nice
+
Wolverine
post 14 Jan 2009, 22:49
Post #519

Membru autentic

From: Galati

c_numele: fara suparare dar din poze proiectoarele cred ca rup la ochii, dar daca mergi doar cu faza scurta si pe ceata bagi proiectoarele e ok.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
segcm
post 14 Jan 2009, 23:26
Post #520

... Entertainer

From: UE

QUOTE(andu911 @ 14 Jan 2009, 19:24)

Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri:
-vehiculul circulă cu defecțiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate; 

Numai in imaginatia unora, politistul nu poate sa ia talonul... Daca te vede cu albastrelile alea de rahat care lumineaza ca farul din Constanta, poate sa iti ia talonul in 2 secunde.

*

Iti zic eu:
Nu au cum sa vada ei daca e sau nu xenon de fabrica. Asa, ii poate da amenda si aluia de are xenon din fabrica, caci nu e scris nimic in talon. Oricum, la noi in tara daca te opreste = amenda gaseste el motiv - iti iei si pentru centura, chiar daca tu o ai pusa... Il oprise pe un coleg odata ca avea folie numai pe spate (cea mai deschisa posibila). Politaiul avea masina "civila" un golf cu folie fff neagra si pe fata... Nu ai ce sa le explici lor caci ei "fac" legea. La noi politistii sunt doar "vanatori" si atat!
In afara tarii m-au oprit de multe ori politaii si crede-ma e diferenta mare. Am avut becuri arse, facusem greseli de circulatie, depasisem viteza legala etc... tot timpul mi-au dat doar avertizari verbale si au vb fff frumos. Asta s-a intamplat pana si in Ungaria...

--------------------
Renault Grand ESPACE - 2.0 dci Automat 2012 Initiale Paris - ** *1 ***
Fara semnatura
+
R19/16v
post 14 Jan 2009, 23:28
Post #521

Oldschool Member

From: Ploiesti

Da' daca ati respecta legea, ce-ar fi?

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
segcm
post 14 Jan 2009, 23:50
Post #522

... Entertainer

QUOTE(R19/16v @ 14 Jan 2009, 23:28)
*

Punand Xenon after market nu se respecta legea? Sunt certificate, se gasesc in orice magazin de piese auto, lumineaza mai eficient... Dupa cum zici tu si daca schimbi becul original cu unul Philips, ar trebui omologat de RAR, trecut in talon... nu? radmasa.gif Ok, nu sunt de acord cu cei de isi baga halogene de 100W de ne "bronzeaza" cand trec pe langa noi, dar xenonul... Cum am mai zis l-am montat ca si necesitate. Am facut in ultimele 2 sapt 3000km si nu mi-a dat macar unu flashuri ca-l orbesc. Inainte cu alea originale sincer iti zic, daca era ud nu vedeam nimic.

--------------------
Fara semnatura
+
RoboCoop
post 14 Jan 2009, 23:51
Post #523

ren`

pai e bine sa respecti legea dar e nasol atunci ca tu pt o mica greseala iti iei amenda s-au altele si altii omoara oameni pe trecerile de pietoni si nu patesc nimic ca tata e deputat si mama avocata ....scuze de off

--------------------
Ex. Renault Megane 2 1.6 16V 113 CP 2003 , Privilege - HD 09 PCM
Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important
But is more important to be nice
+
M i h a i
post 14 Jan 2009, 23:55
Post #524

QUOTE(andu911 @ 14 Jan 2009, 20:22)
1.n-ai cum sa crezi ca e A6 daca vezi albastru de-ala de 12000k laugh.gif 
2.A6 are xenon elegant din fabrica, nu cocalaresc. biggrin.gif
*

1.Ba da...aftermarket....
2.Nu am vazut masina cu xenon din fabrica care sa fie ''cocalaresc'' unsure.gif probabil nu exista din fabrica 6000 k... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif (nu sariti..stiu ca majoritatea aveti 6000 k...este super.. tongue.gif )

This post has been edited by MHY: 14 Jan 2009, 23:56

--------------------
------ ------ ------
+
TAW
post 14 Jan 2009, 23:58
Post #525

membru asociatiarenault

From: Bacau

QUOTE(pitzy_is @ 14 Jan 2009, 23:26)
In afara tarii m-au oprit de multe ori politaii si crede-ma e diferenta mare. Am avut becuri arse, facusem greseli de circulatie, depasisem viteza legala etc... tot timpul mi-au dat doar avertizari verbale si au vb fff frumos. Asta s-a intamplat pana si in Ungaria...
*

Aha...Nicio amenda mica, nimic...Doar avertismente! Ai fost tare norocos!
Eu mi-am luat amenda in Austria pentru claxonat un biciclist! Si aveam numere de Graz... sad.gif
QUOTE(R19/16v @ 14 Jan 2009, 23:28)
*

Ar fi dureros! Ar fi cumplit!

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
segcm
post 15 Jan 2009, 00:14
Post #526

... Entertainer

Cu mine s-au purtat frumos pana si in Ungaria, cu toate ca toata lumea mi-a zis ca aia urasc Romanii din principiu. Am de peste 10 ani permis si nu mi-am luat nici o amenda nici in tara si nici afara.

Offtopic: Ai platit amenda din A ?

--------------------
Fara semnatura
+
gionik
post 15 Jan 2009, 00:25
Post #527

Membru

QUOTE(Bacu @ 14 Jan 2009, 11:44)
trebuie sa spun din nou ca nu sunt de acord cu xenon de 55w si xenon in proiectoare. sper ca politia/rar sa inceapa sa amendeze pe cei care au recurs la asa ceva.

eu am facut reviziile si la serus, si la meridian vest, si la cobalcescu de la berzei, si la mach1 sofitel, le-am luat pe toate la rand, sa vad care sunt mai buni!   biggrin.gif
*

Multumesc tuturor de raspunsuri!! Parerea fiecaruia este utila intr-un fel sau altul (alegi sa faci sau sa nu faci ceva)
Vazand ca totusi se poate xenon after market chiar si in garantie (bineinteles atata timp cat nu ai probleme cu instalatia electrica) incepe sa ma bata gandul din ce in ce mai tare sa imi pun si eu, pt a avea o lumina corespunzatoare noaptea.
In acest moment apar alte intrebari:
1. Unde se monteaza balasturile de la kitul xenon? (ca locatie pe masina)
2. Unde pot regla farurile, dupa montaj? (ma gandesc ca daca ma duc la un reprezentant reno, s-ar putea sa se sesizeze, si atunci nu ie bine, ma duc singur in gura lupului)
3. Pot aparea probleme ulterior cu lupa/geamul farului? (apropo de protectia UV)

P.S. @bacu In urma vizitelor tale la diferite serviceuri agreate de reno, pt revizii, care ti s-a parut cel mai OK?

@pitzy_is Din cate stiu eu, pt ca o masina sa aiba xenon din fabrica, este obligatoriu sa aiba spalator pt faruri, si autoleveling(parca asa se numeste)....luand aceste detalii in calcul, daca eu am xenon, si nu am instalatie de spalare faruri este clar ca este after market, deci teoretic politia poate sa-mi ridice destul de usor talonul.Sper sa ma insel, desi, s-ar putea sa am dreptate de data asta. sad.gif

Multumesc anticipat pt raspunsuri!!!

This post has been edited by gionik: 15 Jan 2009, 00:31

--------------------
Renault Megane 1.6 16V
+
segcm
post 15 Jan 2009, 00:41
Post #528

... Entertainer

Am spalator de faruri. E clar ca nici politaiul nu stie ce e aia "autoleveling" daca intreaba, ii zici ca ai radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Ii deschizi capota sa verifice radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by pitzy_is: 15 Jan 2009, 00:47

--------------------
Fara semnatura
+
TAW
post 15 Jan 2009, 01:00
Post #529

membru asociatiarenault

From: Bacau

post-336-1110552475.gif
@ pitzy_is: am platit...ca mi-a luat actele romanesti...in plus eram cu masina unui amic cu numere de Graz...bine, ca pe vremea aia m-a oprit un jandarm (acum nu mai exista Bundes Gendarmerie, s-a contopit cu Polizei). de purtat s-au purtat ireprosabil peste tot, rece, dar impecabil (cu o exceptie la sloveni prin '99-'00)...

on topic: spalatorul e foarte important (cu conditia sa nu fie de decor), pt. ca un far murdar imprastie lumina aiurea, ceea ce e deranjant, atat pentru "posesor", cat si pentru ceilalti soferi. iar ca o particularitate legata de autoleveling, unele modele de masini fabricate in SUA, au pe langa nivelarea automata si reglaj manual...vezi de ex. Infiniti...iar altele au auto leveling+reglaj manual fara xenon blink.gif

This post has been edited by TAW: 15 Jan 2009, 01:09

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
andu911
post 15 Jan 2009, 07:34
Post #530

Membru autentic

QUOTE(semit @ 14 Jan 2009, 21:23)
ai observat cumva pe masina mea 12000k?  dry.gif
*

Stiu ca tu ai de 6000, nicidecum de 12000... nu vorbeam de tine. icon_mrgreen.gif

QUOTE(MHY @ 14 Jan 2009, 23:55)
1.Ba da...aftermarket....
2.Nu am vazut masina cu xenon din fabrica care sa fie ''cocalaresc''  unsure.gif  probabil nu exista din fabrica 6000 k... radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  (nu sariti..stiu ca majoritatea aveti 6000 k...este super.. tongue.gif )
*

Exista destule specimene, care renunta la 4300'le de fabrica, pentru a pune 12000k.

This post has been edited by andu911: 15 Jan 2009, 07:36

--------------------
- - -
+
Hack
post 15 Jan 2009, 08:09
Post #531

Megan' ti-ai luat?!

Sa ma opreasca politia si sa imi dovedeasca ca am xenoane pe masina si atunci le platesc ce amenda vor ei. wink.gif

--------------------
+
dantes
post 15 Jan 2009, 08:30
Post #532

Membru

From: Tzaranoaia

Sa revenim un pic la subiectul topicului si pun si eu 2 intrebari de dumb ptr. megane 2:

1. Xenoane de 4300K ptr. proiectoare H cat sunt ca habarnam
2. Ptr. faza lunga un xenon de 4300K cu aprindere rapida ptr. flashuri, de 50W si eventual balast slim si H cat....gasesc?
Cam care sunt scorurile la astea?

Multam.

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
gionik
post 15 Jan 2009, 08:52
Post #533

Membru

QUOTE(pitzy_is @ 15 Jan 2009, 00:41)
Am spalator de faruri. E clar ca nici politaiul nu stie ce e aia "autoleveling" daca intreaba, ii zici ca ai  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif Ii deschizi capota sa verifice  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Eu din pacate nu am instalatie de spalat faruri, si nici multi altii.Tu ai un mare avantaj ca ai parte de aceasta instalatie, nu cred ca te vor opri vreodata si sa se ia de xenon, chiar daca au RAR-ul cu ei.
Eu am asistat asta vara, in Buc, la controale ale politiei insotiti de RAR (eram in parcare, pe Kiseleff) Au oprit tot felul de masini, si tunate, si cu un bec ars, si masini care pareau OK.Nu stiu daca ii amendau sau nu, pt ca nu spuneau nimica, chiar daca noi, spectatorii puteam sa stam printre ei, sa ne apropiem destul de mult.Pe unii ii tineau 5 minute, pe altii, chiar si 20-30 de minute. Dar, daca imi aduc bine aminte, nu au oprit nicio masina cu lupa+xenon (doar un astra bertone tunat, pe care l-au tinut destul de mult, dar nu stiu daca au luat sau nu masuri impotriva lui)

This post has been edited by gionik: 15 Jan 2009, 08:53

--------------------
Renault Megane 1.6 16V
+
Bacu
post 15 Jan 2009, 09:05
Post #534

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

nu ma 'oftic' bai robocop, sa fie la voi acolo, sa va arate mishto masinile!

c_numele: mie sincer mi se par deranjante, tu nu vezi ca proiectoarele tale lumineaza acum mai mult decat farurile? cum spui ca nu sunt deranjante?? plus lumina concentrata in fata masinii, care orbeste si ea!

trebuia sa faci poze si cu proiectoarele stinse, sa vezi atunci diferenta!

This post has been edited by Bacu: 15 Jan 2009, 09:06

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
segcm
post 15 Jan 2009, 09:06
Post #535

... Entertainer

Ca sa vada "becul" la 1,9-le meu, tb data bara jos si sigur nu fac ei asta. In principiu se iau de esapamente modificate, alte dimensiuni de roti etc...
Spalator de far a mea n-a avut de noua. Are bara fata de "eres" si are si acele spalatoare. Cu un motoras de spalat parbrizul de Logan si niste furtunase s-a rezolvat tot.

--------------------
Fara semnatura
+
Hack
post 15 Jan 2009, 09:07
Post #536

Megan' ti-ai luat?!

QUOTE(dantes @ 15 Jan 2009, 08:30)
1. Xenoane de 4300K ptr. proiectoare H cat sunt ca habarnam
*

H11

P.S: Nu va mai luati dupa poze, in ele lumina pare muuuuuult mai deranjanta decat este in realitate.

This post has been edited by Hackmikey: 15 Jan 2009, 09:10

--------------------
+
Bacu
post 15 Jan 2009, 09:09
Post #537

Membru Privilegiat

From: Luxembourg

QUOTE(gionik @ 15 Jan 2009, 00:25)
P.S. @bacu In urma vizitelor tale la diferite serviceuri agreate de reno, pt revizii, care ti s-a parut cel mai OK?
*

niciunul! laugh.gif

poate meridian vest, ca sunt cei mai mari, nu dureaza prea mult programarea, si sunt mai aproape de casa. in rest, nu am alte motive sa ii prefer... rolleyes.gif

--------------------
Honda CRV 2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
+
shteffanivlad
post 15 Jan 2009, 09:13
Post #538

Membru cu ESP/ASR

Eu am alta problema: Vreau sa pun spalator de faruri. Dar cele originale, pe instalatia si functionarea originala. A pus cineva, cat de greu/complicat este?

Stiu ca trebuie sa schimb vasul, sa mai pun o pompa, sa trag instalatia si sa pun duzele. Nu stiu insa cu partea electrica si de comanda cum este smile.gif

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
c_numele
post 15 Jan 2009, 09:37
Post #539

Membru autentic

bacu - chiar pozele nu reflecta realitatea cum am si scris sunt facute cu telefonu, cand o sa pot revin cu poze facute cu aparat foto. Sa stii ca nu deranjeaza cum se vede in poze doar am si martori wink.gif (RoboCoop) cine e chiar curios cum se vad sa vina sa le vada live ca doar le am de 7 zile si nu am fost blitat in 1500km facuti, B)cu proiectoarlele pornite sa vad daca chiar deranjeaza .

--------------------
+
tuner
post 15 Jan 2009, 10:04
Post #540

Membru autentic

From: BrAsOv

QUOTE(c_numele @ 15 Jan 2009, 09:37)
bacu - chiar pozele nu reflecta realitatea cum am si scris sunt facute cu telefonu, cand o sa pot revin cu poze facute cu aparat foto. Sa stii ca nu deranjeaza cum se vede in poze doar am si martori wink.gif (RoboCoop) cine e chiar curios cum se vad sa vina sa le vada live ca doar le am de 7 zile si nu am fost blitat in 1500km facuti,  B)cu proiectoarlele pornite sa vad daca chiar deranjeaza .
*

stii cum e sunt deja atatia cu masini smechere care merg cu ele aprinse asa ca lumea deja s-a obisnuit. Ce sa mai dea flash? Ii ignora si gata.

QUOTE(pitzy_is @ 15 Jan 2009, 09:06)
Ca sa vada "becul" la 1,9-le meu, tb data bara jos si sigur nu fac ei asta. In principiu se iau de esapamente modificate, alte dimensiuni de roti etc...
Spalator de far a mea n-a avut de noua. Are bara fata de "eres" si are si acele spalatoare. Cu un motoras de spalat parbrizul de Logan si niste furtunase s-a rezolvat tot.
*

da nu se vad firele care ies prin capacu farului ? metode sunt stai linistit pot sa vad becu si fara sa dau bara jos

pt spalatoare vezi la dezmembrari 2 diuze un motoras si un vas de lichid

daca ai timp si experienta poti pune dinalea de vw care ies din bara frumos stropesc apoi se retrag

This post has been edited by tuner: 15 Jan 2009, 10:11

Attached thumbnail(s)
IMG_0029.jpg ( Size: 191.87k ) Number of downloads: 122
21.JPG ( Size: 198.29k ) Number of downloads: 137

--------------------
am avut o dacie 131o L mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe
Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
+
50 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 06:38
Dacia