Faruri Xenon, unit cu celelalte
![]() ![]() ![]() |
Faruri Xenon, unit cu celelalte
c_numele |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2007 1.6 16 v Lux privilege
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
daca o sa mai apara pe strada multi sfatosi cu xenoane de 55w sau cocalari cu mii de kelvini... sigur o sa fie oameni deranjati de ele si pana la urma se va sesiza si militia, care o sa inceapa sa retina taloane.
Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri: -vehiculul circulă cu defecțiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate; Numai in imaginatia unora, politistul nu poate sa ia talonul... Daca te vede cu albastrelile alea de rahat care lumineaza ca farul din Constanta, poate sa iti ia talonul in 2 secunde. Si eu am xenoane, dar le-am luat pentru mine, ca sa vad eu mai bine in limita bunului simt, cat sa nu deranjez pe altii... Ce naiba ma, ca tot masinile alea de rahat le avem, cu 100 de xenoane. Cate femei in plus ati agatat de cand aveti xenoane pe toata masina... Aruncati banii aiurea pe cocalarelile astea... ![]() This post has been edited by andu911: 14 Jan 2009, 19:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eh.. eu sincer am observat.. ca atunci cand vin tare din spate cu xenoane ( cu lupa daa?), ceilalati se dau mai usor la o parte, s-or gandi ca cine vine asa furios din spate o fi vreun forțos cu A6, 3ar,5ar...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Am observat si eu chestia asta, am chiar ramas masca o data cand am vazut cum se "deschidea" drumul in fata mea, evident cum au vazut spate de Megane s-au luat la tranta cu mine.
![]() This post has been edited by Hackmikey: 14 Jan 2009, 20:02 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
n-ai cum sa crezi ca e A6 daca vezi albastru de-ala de 12000k
![]() A6 are xenon elegant din fabrica, nu cocalaresc. ![]() Da, intr-adevar, xenon de 4000-6000k si de 35W e ok pe aproape orice masina... mai putin BMW seria 3 penultimul, Fabia, Golf 4, cred ca si 5...etc, adica cele care n-au niciun fel de caciula peste bec. |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai observat cumva pe masina mea 12000k?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
c_numele |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 20 December 07 From: Deva ![]() |
Pozele sunt facute cu telefonu nu au o calitate prea buna.
Attached thumbnail(s) DSC00244.JPG ( Size: 727.88k ) Number of downloads: 514 DSC00248.JPG ( Size: 638.31k ) Number of downloads: 531 DSC00249.JPG ( Size: 630.13k ) Number of downloads: 512 DSC00250.JPG ( Size: 660.31k ) Number of downloads: 497 DSC00251.JPG ( Size: 698.99k ) Number of downloads: 504 DSC00252.JPG ( Size: 655.21k ) Number of downloads: 163 DSC00253.JPG ( Size: 736.9k ) Number of downloads: 146 |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
bacu: nu te mai oftica asa de tare, eu de exemplu am vazut cum lumineaza xenoanele lui c_numele si crede-ma ca nu orbeste pe nimeni daca sunt reglate corespunzator , iar pe proiectoare poti sa pui linistit cat sunt reglate bine
C_numele : felicitari, se vad super seara si nu orbesc orice becuri ai avea daca nu sunt reglate bine te pot orbi |
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
c_numele: fara suparare dar din poze proiectoarele cred ca rup la ochii, dar daca mergi doar cu faza scurta si pe ceata bagi proiectoarele e ok.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(andu911 @ 14 Jan 2009, 19:24) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se reține de către poliția rutieră în următoarele cazuri: -vehiculul circulă cu defecțiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate; Numai in imaginatia unora, politistul nu poate sa ia talonul... Daca te vede cu albastrelile alea de rahat care lumineaza ca farul din Constanta, poate sa iti ia talonul in 2 secunde. Iti zic eu: Nu au cum sa vada ei daca e sau nu xenon de fabrica. Asa, ii poate da amenda si aluia de are xenon din fabrica, caci nu e scris nimic in talon. Oricum, la noi in tara daca te opreste = amenda gaseste el motiv - iti iei si pentru centura, chiar daca tu o ai pusa... Il oprise pe un coleg odata ca avea folie numai pe spate (cea mai deschisa posibila). Politaiul avea masina "civila" un golf cu folie fff neagra si pe fata... Nu ai ce sa le explici lor caci ei "fac" legea. La noi politistii sunt doar "vanatori" si atat! In afara tarii m-au oprit de multe ori politaii si crede-ma e diferenta mare. Am avut becuri arse, facusem greseli de circulatie, depasisem viteza legala etc... tot timpul mi-au dat doar avertizari verbale si au vb fff frumos. Asta s-a intamplat pana si in Ungaria... |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' daca ati respecta legea, ce-ar fi?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 14 Jan 2009, 23:28) Punand Xenon after market nu se respecta legea? Sunt certificate, se gasesc in orice magazin de piese auto, lumineaza mai eficient... Dupa cum zici tu si daca schimbi becul original cu unul Philips, ar trebui omologat de RAR, trecut in talon... nu? ![]() |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
pai e bine sa respecti legea dar e nasol atunci ca tu pt o mica greseala iti iei amenda s-au altele si altii omoara oameni pe trecerile de pietoni si nu patesc nimic ca tata e deputat si mama avocata ....scuze de off
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 14 Jan 2009, 20:22) 1.n-ai cum sa crezi ca e A6 daca vezi albastru de-ala de 12000k ![]() 2.A6 are xenon elegant din fabrica, nu cocalaresc. ![]() 1.Ba da...aftermarket.... 2.Nu am vazut masina cu xenon din fabrica care sa fie ''cocalaresc'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 14 Jan 2009, 23:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(pitzy_is @ 14 Jan 2009, 23:26) In afara tarii m-au oprit de multe ori politaii si crede-ma e diferenta mare. Am avut becuri arse, facusem greseli de circulatie, depasisem viteza legala etc... tot timpul mi-au dat doar avertizari verbale si au vb fff frumos. Asta s-a intamplat pana si in Ungaria... Aha...Nicio amenda mica, nimic...Doar avertismente! Ai fost tare norocos! Eu mi-am luat amenda in Austria pentru claxonat un biciclist! Si aveam numere de Graz... ![]() QUOTE(R19/16v @ 14 Jan 2009, 23:28) Ar fi dureros! Ar fi cumplit! |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
segcm |
![]()
|
Cu mine s-au purtat frumos pana si in Ungaria, cu toate ca toata lumea mi-a zis ca aia urasc Romanii din principiu. Am de peste 10 ani permis si nu mi-am luat nici o amenda nici in tara si nici afara.
Offtopic: Ai platit amenda din A ? |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bacu @ 14 Jan 2009, 11:44) trebuie sa spun din nou ca nu sunt de acord cu xenon de 55w si xenon in proiectoare. sper ca politia/rar sa inceapa sa amendeze pe cei care au recurs la asa ceva. eu am facut reviziile si la serus, si la meridian vest, si la cobalcescu de la berzei, si la mach1 sofitel, le-am luat pe toate la rand, sa vad care sunt mai buni! ![]() Multumesc tuturor de raspunsuri!! Parerea fiecaruia este utila intr-un fel sau altul (alegi sa faci sau sa nu faci ceva) Vazand ca totusi se poate xenon after market chiar si in garantie (bineinteles atata timp cat nu ai probleme cu instalatia electrica) incepe sa ma bata gandul din ce in ce mai tare sa imi pun si eu, pt a avea o lumina corespunzatoare noaptea. In acest moment apar alte intrebari: 1. Unde se monteaza balasturile de la kitul xenon? (ca locatie pe masina) 2. Unde pot regla farurile, dupa montaj? (ma gandesc ca daca ma duc la un reprezentant reno, s-ar putea sa se sesizeze, si atunci nu ie bine, ma duc singur in gura lupului) 3. Pot aparea probleme ulterior cu lupa/geamul farului? (apropo de protectia UV) P.S. @bacu In urma vizitelor tale la diferite serviceuri agreate de reno, pt revizii, care ti s-a parut cel mai OK? @pitzy_is Din cate stiu eu, pt ca o masina sa aiba xenon din fabrica, este obligatoriu sa aiba spalator pt faruri, si autoleveling(parca asa se numeste)....luand aceste detalii in calcul, daca eu am xenon, si nu am instalatie de spalare faruri este clar ca este after market, deci teoretic politia poate sa-mi ridice destul de usor talonul.Sper sa ma insel, desi, s-ar putea sa am dreptate de data asta. ![]() Multumesc anticipat pt raspunsuri!!! This post has been edited by gionik: 15 Jan 2009, 00:31 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
segcm |
![]()
|
Am spalator de faruri. E clar ca nici politaiul nu stie ce e aia "autoleveling" daca intreaba, ii zici ca ai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pitzy_is: 15 Jan 2009, 00:47 |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
![]() @ pitzy_is: am platit...ca mi-a luat actele romanesti...in plus eram cu masina unui amic cu numere de Graz...bine, ca pe vremea aia m-a oprit un jandarm (acum nu mai exista Bundes Gendarmerie, s-a contopit cu Polizei). de purtat s-au purtat ireprosabil peste tot, rece, dar impecabil (cu o exceptie la sloveni prin '99-'00)... on topic: spalatorul e foarte important (cu conditia sa nu fie de decor), pt. ca un far murdar imprastie lumina aiurea, ceea ce e deranjant, atat pentru "posesor", cat si pentru ceilalti soferi. iar ca o particularitate legata de autoleveling, unele modele de masini fabricate in SUA, au pe langa nivelarea automata si reglaj manual...vezi de ex. Infiniti...iar altele au auto leveling+reglaj manual fara xenon ![]() This post has been edited by TAW: 15 Jan 2009, 01:09 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(semit @ 14 Jan 2009, 21:23) Stiu ca tu ai de 6000, nicidecum de 12000... nu vorbeam de tine. ![]() QUOTE(MHY @ 14 Jan 2009, 23:55) 1.Ba da...aftermarket.... 2.Nu am vazut masina cu xenon din fabrica care sa fie ''cocalaresc'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Exista destule specimene, care renunta la 4300'le de fabrica, pentru a pune 12000k. This post has been edited by andu911: 15 Jan 2009, 07:36 |
--------------------
-
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Sa ma opreasca politia si sa imi dovedeasca ca am xenoane pe masina si atunci le platesc ce amenda vor ei.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Sa revenim un pic la subiectul topicului si pun si eu 2 intrebari de dumb ptr. megane 2:
1. Xenoane de 4300K ptr. proiectoare H cat sunt ca habarnam 2. Ptr. faza lunga un xenon de 4300K cu aprindere rapida ptr. flashuri, de 50W si eventual balast slim si H cat....gasesc? Cam care sunt scorurile la astea? Multam. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
gionik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pitzy_is @ 15 Jan 2009, 00:41) Am spalator de faruri. E clar ca nici politaiul nu stie ce e aia "autoleveling" daca intreaba, ii zici ca ai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu din pacate nu am instalatie de spalat faruri, si nici multi altii.Tu ai un mare avantaj ca ai parte de aceasta instalatie, nu cred ca te vor opri vreodata si sa se ia de xenon, chiar daca au RAR-ul cu ei. Eu am asistat asta vara, in Buc, la controale ale politiei insotiti de RAR (eram in parcare, pe Kiseleff) Au oprit tot felul de masini, si tunate, si cu un bec ars, si masini care pareau OK.Nu stiu daca ii amendau sau nu, pt ca nu spuneau nimica, chiar daca noi, spectatorii puteam sa stam printre ei, sa ne apropiem destul de mult.Pe unii ii tineau 5 minute, pe altii, chiar si 20-30 de minute. Dar, daca imi aduc bine aminte, nu au oprit nicio masina cu lupa+xenon (doar un astra bertone tunat, pe care l-au tinut destul de mult, dar nu stiu daca au luat sau nu masuri impotriva lui) This post has been edited by gionik: 15 Jan 2009, 08:53 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16V
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu ma 'oftic' bai robocop, sa fie la voi acolo, sa va arate mishto masinile!
c_numele: mie sincer mi se par deranjante, tu nu vezi ca proiectoarele tale lumineaza acum mai mult decat farurile? cum spui ca nu sunt deranjante?? plus lumina concentrata in fata masinii, care orbeste si ea! trebuia sa faci poze si cu proiectoarele stinse, sa vezi atunci diferenta! This post has been edited by Bacu: 15 Jan 2009, 09:06 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
segcm |
![]()
|
Ca sa vada "becul" la 1,9-le meu, tb data bara jos si sigur nu fac ei asta. In principiu se iau de esapamente modificate, alte dimensiuni de roti etc...
Spalator de far a mea n-a avut de noua. Are bara fata de "eres" si are si acele spalatoare. Cu un motoras de spalat parbrizul de Logan si niste furtunase s-a rezolvat tot. |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(gionik @ 15 Jan 2009, 00:25) P.S. @bacu In urma vizitelor tale la diferite serviceuri agreate de reno, pt revizii, care ti s-a parut cel mai OK? niciunul! ![]() poate meridian vest, ca sunt cei mai mari, nu dureaza prea mult programarea, si sunt mai aproape de casa. in rest, nu am alte motive sa ii prefer... ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am alta problema: Vreau sa pun spalator de faruri. Dar cele originale, pe instalatia si functionarea originala. A pus cineva, cat de greu/complicat este?
Stiu ca trebuie sa schimb vasul, sa mai pun o pompa, sa trag instalatia si sa pun duzele. Nu stiu insa cu partea electrica si de comanda cum este ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
c_numele |
![]()
|
bacu - chiar pozele nu reflecta realitatea cum am si scris sunt facute cu telefonu, cand o sa pot revin cu poze facute cu aparat foto. Sa stii ca nu deranjeaza cum se vede in poze doar am si martori
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
QUOTE(c_numele @ 15 Jan 2009, 09:37) bacu - chiar pozele nu reflecta realitatea cum am si scris sunt facute cu telefonu, cand o sa pot revin cu poze facute cu aparat foto. Sa stii ca nu deranjeaza cum se vede in poze doar am si martori ![]() stii cum e sunt deja atatia cu masini smechere care merg cu ele aprinse asa ca lumea deja s-a obisnuit. Ce sa mai dea flash? Ii ignora si gata. QUOTE(pitzy_is @ 15 Jan 2009, 09:06) Ca sa vada "becul" la 1,9-le meu, tb data bara jos si sigur nu fac ei asta. In principiu se iau de esapamente modificate, alte dimensiuni de roti etc... Spalator de far a mea n-a avut de noua. Are bara fata de "eres" si are si acele spalatoare. Cu un motoras de spalat parbrizul de Logan si niste furtunase s-a rezolvat tot. da nu se vad firele care ies prin capacu farului ? metode sunt stai linistit pot sa vad becu si fara sa dau bara jos pt spalatoare vezi la dezmembrari 2 diuze un motoras si un vas de lichid daca ai timp si experienta poti pune dinalea de vw care ies din bara frumos stropesc apoi se retrag This post has been edited by tuner: 15 Jan 2009, 10:11 Attached thumbnail(s) IMG_0029.jpg ( Size: 191.87k ) Number of downloads: 122 21.JPG ( Size: 198.29k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:38 |