No such member, mesaj ciudat
![]() ![]() ![]() |
No such member, mesaj ciudat
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Io cre' ca-s sabotata. Nimeni nu poate sa-mi dea mesaj
![]() Aloo, domnii Alecsi ce facem bre? Lasa, nu mai conteaza. |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fics acu' juma' de an o fi încercat cineva să-ți dea mesaj. Da' cum tu nu iereai înregistrată atunci, a rămas forumul cu idei fixe...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Danielle |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Ieczact asa ma gandeam si io, ca tre' sa muste fr'unu momeala
![]() This post has been edited by Danielle: 1 Apr 2006, 13:10 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Este unu' la bursa care vrea sa dea 600 de euro pe niste jante care, spre nestiinta lui, nu-i servesc la nimic. PM nu merge sa-i dau, omu' n-are nici un ID in profil, iar eu debordez de altruism.
Sa indraznesc sa postez acolo sau ma loveste iar ban 5 zile? P-altu' l-am cautat o zi intreaga, am dat PM in stg si-n dreapta altor useri sa-i dea PM primului, ca sa-l intreb ceva. Stresant... Altcineva imi da mie PM de 2 zile sa ma-ntrebe o treaba. Cu alta ocazie am comunicat cu cineva printr-un intermediar... Si am mai avut cazuri. Macar asa, ca idee, un raspuns scurt, se poate sau nu se poate remedia problema? Multumesc |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pune-ti id-ul de mess in profil, poate ajuta...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine nu!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
einstein vezi ca ti-am trimis un mail in leg cu hartia iron-on astept reply cu oferta
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Eudin_umarian...am venit!
Merci! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@dand23:
User-ul care a postat anunțul este acesta Din păcate a încălcat pct.5 al regulamentului de la bursă și ca atare a primit un ban pe 5 zile iar topicul a fost șters. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
@XMihai
Nu te mai scuza atât... ![]() Înțeleg că nu merge PM-ul, dar la bursă regula e clară: vrei să vinzi ceva -> pui preț. Nu "le vrei?", "caută-mă!" sau alte formulări de genul ăsta. Din punctul de vedere al bursei, corect era un răspuns de genul: "Am eu 2 de 256. Le vrei? Preț xxxlei Cauta-ma pe messenger sa vorbim" Cu roșu este ce-am inserat eu în mesajul tău. Ți-am mai spus odată: "Mai multă atenție pe viitor nu strică!" Sărbători fericite! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
@LYM: Nu-ți pot da PM, așa că uite aici răspunsul meu:
QUOTE Nimeni?" ai întrebat tu. Ba da, eu! Dar vin cu: topic șters, 5 zile pauză la postare și astea pentru a-ți da posibilitatea să studiezi regulamentul de la bursă. Ce n-ai înțeles din cele scrise de mine mai sus? Atitudinea mea e cea corectă din punctul de vedere al regulamentului (vezi punctul 5). În ceea ce privește restul celor scrise de tine, mă prefac deocamdată că n-au fost scrise... |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Dupa testele noastre, se pare ca functia de mesagerie privata s-a reparat. Asteptam feed-back din partea voastra
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.827 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Merge, merge . ..
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.303 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Uraaaaaaaaa!! Am reusit sa trimit si eu PM. Tocmai beau niste sampanie acum! Sa fie coincidenta?
|
--------------------
dacia
1310
- B-##-###
1996 1.6/2002 1.4 Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 04:55 |