No such member, mesaj ciudat
![]() ![]() ![]() |
No such member, mesaj ciudat
Danielle |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
|
||
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
There is no such member - please check the name entered and try again.
This personal message has not been sent si la mine ![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Am patit acelasi lucru cu bogdy00007. Sper ca nu va fi considerat spam faptul ca am repetat si aici ce am spus pe topicul Scheme electrice Logan.
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
- TM
/ 2012, Laureate People are simply not predictable
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu patesc la fel...
se poate rezolva cumva? |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
- Barkas
1989 Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se lucreaza la situatie. E o problema de querry pe bazele de sql.
Sa speram ca se va rezolva cat mai curand |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Deja e deranjanta problema cu PM-urile. Am cel putin 4 PM-uri la care nu am putut sa raspund. Ce facem, creem un topic cu titlul "Raspundem PM-urilor"?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
daca mai e cazul, confirm si eu problema, am dat peste 2 utilizatori carora nu le pot da PM.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Idem aici: nu pot sa-i raspund lui Bobo77
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Confirm si eu problema. Nu pot da reply la un user de pe forum. Am primit mesaj si mi-e ciuda ca nu-i pot raspunde. Unele lucruri nu pot fi totusi puse pe forum in vazul tuturor...
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema nu a fost pusa la indoiala! Nu apasati pe reply, ci pe profilul membrului si dati un PM proaspat de acolo. 3 secunde in plus va ia!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am dat niciodata pe reply. Nu merge oricum as incerca.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da vere cu pm dau si tot nu vrea
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Lui Dyda am putut sa-i trimit privat, lui florin77, nu, aceeasi eroare.
|
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Pe aceasta cale anunt userii care mi-au trimis PM in ultima luna si nu au primit reply ca nu am putut sa le raspund. Sper sa se rezolve cit mai repede problema forumului.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
iulian808 -> aceeasi problema
|
--------------------
dacia
1310
- B-##-###
1996 1.6/2002 1.4 Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Am incercat sa trimit un PM si nu reusesc. Va rog sa vedeti ce se intampla si sa ma anuntati si pe mine!
|
--------------------
Fiat
Punto
- DJ 10 SEC
1995
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vezi ca se discuta problema in alt topic!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca n-ai gasit pana acum: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=34134
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Dau aici raspuns la PM-ul lui Easybase, deoarece nu pot altfel si omul asteapta raspuns:
Nu e voie sa pui asa anunt la bursa pentru ca e publicitate gratuita. Daca vrei sa pui anunt ia legatura cu Alex sau AlexV (ei sint adminii) sa te intelegi cu plata pentru publicitate si atunci (dupa ce platesti) poti pune link fara probleme. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
N-ati mai rezolvat problema cu PM-urile?
E foarte incomod faptul ca nu pot comunica prin PM. |
--------------------
Fiat
Punto
- DJ 10 SEC
1995
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Mesaj pentru friend99 >> Nu pot sa iti raspund la PM.
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mesaj pentru BIBANU78, ți-am primit PM-ul dar nu-ți pot răspunde, primesc "obișnuita" eroare.
Dacă dorești mă poți contacta la adresa de e-mail din profil. Sau trimite-mi prin PM adresa ta de e-mail. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Vad ca tot nu merge PM
![]() Deci, in speranta ca va citi si phoenix_ro, deoarece NU pot sa ii transmit PM: phoenix_ro a avut la bursa un topic cu vinzare de Peugeot 406. Prin metoda de tip "up" a incalcat regulamentul de la bursa si a primit ban pe 5 zile, cu topicul sters. Si-a creat o clona (friend99) si a postat acelasi anunt. Clona a fost banata definitiv (conform regulamentului). Peste 4 zile (atit a mai ramas din banul de la bursa) phoenix_ro va putea sa posteze din nou. Evident, va trebui sa puna anuntul la bursa din nou, daca vrea. Daca isi va mai crea alte clone, nu va mai accesa forumul deloc. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru Misupriest:
Ti-am primit mesajul dar din motive tehnice nu-ti pot raspunde printr-un PM. Nici prin cap nu-mi trece sa te judec. Nici pe tine, nici pe nimeni altcineva. Nu-i treaba mea... Totusi, ca sa te conving ca nu am postat aiurea iti citez mai jos un pasaj deosebit de interesant din Regulamentul interior: "2. Mesajele d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa." P.S. Poate ar fi util sa citesti intreg Regulamentul interior. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Iar nu merge PM, incerc catre nvp_playboy.
|
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da tot care plai cu boi nu vrea;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mesaj către Winy, nu-ți pot răspunde la PM din motive tehnice. Dacă vezi acest mesaj, trimite-mi adresa ta de e-mail sau scrie-mi pe adresa mea din profil.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
catre pantera
Daca nu arde, ai rabdare sa se repare chestia cu PM-urile, pentru ca nu pot sa-ti trimit raspunsul. Sau trimite-mi o adresa de mail |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:12 |