Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
medelin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_7197.jpeg ( Size: 226.3k ) Number of downloads: 233 |
||
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
De aia am pus ghilimele, ca 5000 n-a fost nici atunci. Doar au zis ca va fi 5000....
Au fost 5000 asa cum au zis si acum ca au pus "scaune electrice". QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 12:54) Ok, pe langa faptul ca nici nu se mai fac logane cu radar (camera e pe parbriz, nu in bara) si tableta nu e deloc lenta sau cu raspuns greu (nici sandero, nici duster), tot nu vrei sa dai un exemplu unde e mai multa valoare per euro cheltuit de masina noua. Daca vrei ceva conceput sa fie scump, ia un rolls royce, aia pun orice doar sa fie premium, chiar daca nu ajuta cu nimic functionalitatea. Dar cum ziceam mai devreme, stim sigur ca e de kkt desi nici macar nu stim cum e echipata sau ce face.... Daca vorbim impreuna si ne intelegem separat nu facem nimic. "stim sigur ca e de kkt".....dupa ce cu manuta mea scriu ca nu mi se pare de kkt si ca nu -mi pute brandul. Am zis doar ca e scumpa. La tine, "scumpa" inseamna "de kkt"? Cumpar si lucruri scumpe nu caut doar ieftin, din fericire imi pot permite sa nu aleg cele mai ieftine variante din bunurile pe care le cumpar. Ce fac insa....fac calcule de rentabilitate si de raport calitate pret....si cumpar lucrul care consider ca-mi ofera cel mai bun raport. N-am zis ca vreau ceva conceput scump...pentru ca nici acolo nu merita pretul din alte considerente insa. Dacia consider ca e scumpa pentru ca cost cuttingul se vede doar in masina nu si in pret. La Rolls nu se va vedea in calitate, insa pretul va fi probabil cu mult peste acea calitate, doar pentru ca ....se poate....pentru ca la nivelul ala, cine are bani de Rolls nu mai face analize de rentabilitate. Il vrea....il ia. Eu nu am bani de Rolls, nu gandesc asa. Loganul cu camera sus..... ![]() This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 13:29 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
camera sus este cam la toti dar aia mai au in bara radarul .. aici cred ca lipseste cu totul ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Stai...pai radarul nu mai e deloc, si atunci ce s-a intamplat cu functia lui? Nu mai este nici aia sau a fost folosita o alta solutie?
This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 13:31 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu, tesla n-are nici un radar de exemplu, honda nu are radar, toyota nu are radar...
Bine, psichoo are lidar, Si totusi, ce are valoare per cost mai buna decat Dacia? BMW? Kia? MG? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vallixx |
![]()
|
Tesla n-are radar dar face totul din camere, Sa inteleg ca si la Dacia e la fel?
This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 13:38 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da. merge singura daca uiti sa activezi frana de mana sau se strica
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Las' ca te vedem noi cand iti iei Bigster
![]() Sa dea dracii sa nu faci jurnal! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 9 Apr 2025, 13:46) https://foaiatransilvana.ro/probleme-tot-ma...u-un-model-nou/ Sau daca nu ii sare vopseaua ECO care nu rezista afara.... |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 14:32) nu, tesla n-are nici un radar de exemplu, honda nu are radar, toyota nu are radar... Bine, psichoo are lidar, Si totusi, ce are valoare per cost mai buna decat Dacia? BMW? Kia? MG? eu ma tot gandesc de ce nu ai dacia daca sunt asa de bune? de ce te dai cu hyindai de 10 ani atunci? cam toti producatorii seriosi au lidar, lasa vrajala .. ce faci cu camera pe ploaie abundenta sau ceata? da eraoare si aia este .. tu faci fix la fel ca si posesorii de mar ![]() nu are toyota lidar .. nu, nu .. https://www.autoweb.com/toyota-gives-a-snea...st-technologies ia vedeti ce inseamna o masina doar cu cemera si una cu camera + lidar .. dar aici geniul nu o mai da pe safety, aici lidar nu trebuia de fapt .. vb. asa ca da bine .. plm .. si roborock-ul care face curat acasa are lidar ![]() This post has been edited by cj98czh: 9 Apr 2025, 14:46 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallixx @ 9 Apr 2025, 14:21) https://foaiatransilvana.ro/probleme-tot-ma...u-un-model-nou/ Sau daca nu ii sare vopseaua ECO care nu rezista afara.... Sunt multe marci cu problema asta....vopsea slaba. Acum ca se umfla...e o problema...si nu cred ca tine de vopsea ci mai mumt de pregarirea pt vopsire......contaminari |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
pai daca dacia zice ca nu este de la ei .. asa este ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mie-mi place ca filmeaza baba si nu vopseaua in zonele incriminate.... Dar e autolatest, ce sa le ceri, nu ai ce sa le ceri, nici lor nici alora de ii folosesc ca argument.
This post has been edited by einstein1984: 9 Apr 2025, 15:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vallixx |
![]()
|
Dacia este o marca teoretic ieftina, de caliatate medie....ca sa fiu indulgent, ca si daca as zice "slaba", n-as fi prea departe.
Nu m-ar deranja asta la o masina ieftina, dar nu e. Repet, poate e un pic mai ieftina comparativ cu ceva similar de la alt brand, dar nu este ieftina. Iar cand vorbim de suport....acolo e jale. Nimic nu e de la ei, totul e de la utilizator, asa fac toate, toate zgomotele sunt tehnologice....garantia o ai degeaba. Il urmaresc Bertici Attila, pe YT, poate unii il stiti. S-a dus cu Dustere, generatiile anterioare, peste tot...Siberia, Pamir....le-a bagat prin coclauri....s-au comportat toate ok. Acum are un Duster 3, i-a luat-o razna directia....bineinteles ca "nu e de la Dacia, e de la anvelope"...ca le-a schimbat el pe cele stock. Ca "sunt de greutati diferite si de aia". S-a dus si le-a cantarit....si erau anvelopele ok....asa ca au resoftat....a mers un pic...iar a luat-o razna....au resoftat din nou, acum e ok. Insa acum i-a luat -o razna GPL-ul....nu mai trece pe gaz...sau trece si sare inapoi, trece iar si iar sare inapoi.... E totul pe YT. Si asta chiar e fan Dacia, nu e din ala de cauta nod in papura. Bai nene....22 de mii. Pentru unii poate sunt bagatela, dar totusi sunt 22 de mii. Da-o in pana corbului. S-a dus colegul de birou, Logan 3 (ala de franeaza singur cand e noroi pe drum)....la service, cu troncanit pe spate. Bineinteles ca "e normal". L-au apucat pe asta dracii...."cum plm e normal sa troncane pe spate, la 2 ani si nici 30 de mii"? "Aaaa pai bucsele de la amortizor sunt rigide si la frig fac zgomot, dar amortizorul ramane functional." Pai functional, dar troncane....schimba bucsele, masina e in garantie. Aaaa nu se schimba bucsele in garantie pentru asa ceva. Asta dupa ce a stat dupa masina 7 luni, si a venit fara masute la scaunele din spate, cu un port USB in minus, fara suportul de telefon.....etc, toate fiind in oferta. "aaa, pai Dacia nu mai ofera", asta e masina....daca vreti sa o luati asa...bine...daca nu..ura si la gara. Cu avans dat, contract semnat...anexa cu ce echipamente trebuia sa aiba....dar na, Dacia..durere in P...itesti. Deci hai sa lasam vrajeala cu raportul calitate/pret la Dacia. Nu e o masina de ne-cumparat, dar costa cat nu face. This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:11 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
Fenomenal topicul asta cum toata lume isi varsa ce frutstari are pe un produs pe care nu l-a cumparat, nu-l utilizeaza si care e altul decat ala din titlu....
P.S. Zi pana la capat ca daca e decontenting primeste si reducere/cadou ca sa compenseze precum si posibilitatea de a-si recupera banii pe avans daca nu vre amasina in noua definitie. This post has been edited by einstein1984: 9 Apr 2025, 15:14 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
medelin |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 9 Apr 2025, 15:54) Dacia este o marca teoretic ieftina, de caliatate medie....ca sa fiu indulgent, ca si daca as zice "slaba", n-as fi prea departe. Nu m-ar deranja asta la o masina ieftina, dar nu e. Repet, poate e un pic mai ieftina comparativ cu ceva similar de la alt brand, dar nu este ieftina. Iar cand vorbim de suport....acolo e jale. Nimic nu e de la ei, totul e de la utilizator, asa fac toate, toate zgomotele sunt tehnologice....garantia o ai degeaba. Il urmaresc Bertici Attila, pe YT, poate unii il stiti. S-a dus cu Dustere, generatiile anterioare, peste tot...Siberia, Pamir....le-a bagat prin coclauri....s-au comportat toate ok. Acum are un Duster 3, i-a luat-o razna directia....bineinteles ca "nu e de la Dacia, e de la anvelope"...ca le-a schimbat el pe cele stock. Ca "sunt de greutati diferite si de aia". S-a dus si le-a cantarit....si erau anvelopele ok....asa ca au resoftat....a mers un pic...iar a luat-o razna....au resoftat din nou, acum e ok. Insa acum i-a luat -o razna GPL-ul....nu mai trece pe gaz...sau trece si sare inapoi, trece iar si iar sare inapoi.... E totul pe YT. Si asta chiar e fan Dacia, nu e din ala de cauta nod in papura. Bai nene....22 de mii. Pentru unii poate sunt bagatela, dar totusi sunt 22 de mii. Da-o in pana corbului. S-a dus colegul de birou, Logan 3 (ala de franeaza singur cand e noroi pe drum)....la service, cu troncanit pe spate. Bineinteles ca "e normal". L-au apucat pe asta dracii...."cum plm e normal sa troncane pe spate, la 2 ani si nici 30 de mii"? "Aaaa pai bucsele de la amortizor sunt rigide si la frig fac zgomot, dar amortizorul ramane functional." Pai functional, dar troncane....schimba bucsele, masina e in garantie. Aaaa nu se schimba bucsele in garantie pentru asa ceva. Asta dupa ce a stat dupa masina 7 luni, si a venit fara masute la scaunele din spate, cu un port USB in minus, fara suportul de telefon.....etc, toate fiind in oferta. "aaa, pai Dacia nu mai ofera", asta e masina....daca vreti sa o luati asa...bine...daca nu..ura si la gara. Cu avans dat, contract semnat...anexa cu ce echipamente trebuia sa aiba....dar na, Dacia..durere in P...itesti. Deci hai sa lasam vrajeala cu raportul calitate/pret la Dacia. Nu e o masina de ne-cumparat, dar costa cat nu face. Pai tu vorbesti de cazuri singulare ca si cum toate sunt asa. Si la mine la vag grup(masina de munca) mi s-a rupt maneta de schimbat oglinda de pe zi pe noapte in primii 5000km. La masina de 30k+, fara oglinda automata…etc. This post has been edited by medelin: 9 Apr 2025, 15:14 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 15:12) Fenomenal topicul asta cum toata lume isi varsa ce frutstari are pe un produs pe care nu l-a cumparat, nu-l utilizeaza si care e altul decat ala din titlu.... P.S. Zi pana la capat ca daca e decontenting primeste si reducere/cadou ca sa compenseze precum si posibilitatea de a-si recupera banii pe avans daca nu vre amasina in noua definitie. Tu erai ala cu whatsaboutism-ul Brutus? Ma faci sa rad. N-am ce frustrari sa imi vars pe Dacia. N-am si nici nu ma pasioneaza. Sunt prea sarac sa dau banii pe Daica. ![]() Si care noua definitie nene? Semnez pe una, stau 7 luni si nu vine ce am vorbit ca vine. Asta e seriozitate? Io din principiu nu o luam....dar na il inteleg, dupa ce stai 7 luni.... Bah nu stiu, dar eu la mine la firma, vine un client, comanda ceva....ii dau ce comanda....nu-i dau ce vreau eu + posibilitatea sa....orice. Daca nu pot face asta....ma las de meserie. This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:29 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
tu vinzi din stoc, daca iti iei masina din stoc poti sa fii sigur cum va fi. Cand ieie ceva ce va fi produs in 6 luni, da, se mai schimba lucruri.
Dar da whataboutism e la tine, Bigster nu are radar si tu bagi "whatabout radarul care vede defecte" This post has been edited by einstein1984: 9 Apr 2025, 15:34 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 18 January 21 ![]() |
Doamne cate ineptii intr-o singura zi..
Ce treaba are segmentul cu dotarile?! Invatati ce inseamna segmentul C Cum sa compari masina noua cu masina SH....asa poti cumpara Bigster de 30k cu un Bentley mana a 3a la aceeasi bani. Comparatiile in absolut orice domeniu, se fac mere cu mere, retail price Intre timp am facut TD cu Bigster , am lasat masina pe splaiul unirii si peste 30 min eram la Midocar si am facut TD cu Audi Q5 Pur si simplu Bigster este o placere, dar si audi q5 are oferta foarte buna fiind la final de viata, din moment ce s-a anuntat si vine noul Q5...scoti Q5 cam la aceeasi bani cu Bigster, dar cine ar vrea Audi cand au probleme cu uleiul, MMI ce are probleme , adblue si tot asa Dacia prin Bigster a evoluat enorm, produsul insine isi face publicitate pozitiva This post has been edited by Shelllllshooock: 9 Apr 2025, 15:22 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
wolfin |
![]()
|
uite cine a aparut.
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 15:21) tu vinzi din stoc, daca iti iei masina din stoc poti sa fii sigur cum va fi. Dar da whataboutism e la tine, Bigster nu are radar si tu bagi "whatabout radarul care vede defecte" Nu vand din stoc, produc, manufacturez. Produc la cerere, dar produc ce vrea omul, nu ce am eu chef. De radar am zis la Logan 3 nu la Bigster. Vorbeam de gama Dacia, de toata gama am zis ca e scumpa, nu doar de Bigster. This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:32 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
pai sa ma anunti daca poti sa produci in serie ce vrea clientul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vallixx |
![]()
|
Pai daca pot, ii zic ca pot, ii zic cat costa, cat dureaza, daca zice ca da, ma apuc de treaba.
Daca nu pot, ii zic ca nu pot. Eventual ii dau solutii alternative, daca clientul e receptiv la asa ceva. Dar odata ce i-am zis ca pot si i-am luat avansul....la final ii dau ce i-am zis ca-i dau...nu altceva. This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Shelllllshooock |
![]()
|
Vorbesti ca si cum auto ar fi un bespoke vestimentar cand de fapt este maxim un MTO
|
--------------------
renault
capture
2000
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shelllllshooock @ 9 Apr 2025, 16:21) D..... Intre timp am facut TD cu Bigster , am lasat masina pe splaiul unirii si peste 30 min eram la ... Altu? Nu ti-a ajuns ala pina la Ploiesti? Ceva impresii noi> Legat de Bipster... ca la Audi le am pe ale mele This post has been edited by miki: 9 Apr 2025, 16:23 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Shelllllshooock |
![]()
|
Nimic nou, voiam pe zapada dar nu am avut noroc. La Audi sunt sigur ca le ai si tu pe ale tale care sunt ca ale mele, calitatea si fiabilitatea lasa de dorit
Cumva am vrut sa fac intr-un timp scurt TD cu ambele ca sa imi dau seama de diferente In Bigster te simti ca intr-un Range Rover cu o antifonare mai slaba...in Q5 te simti ca intr-un break/avant inaltat This post has been edited by Shelllllshooock: 9 Apr 2025, 16:32 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.678 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 15:21) tu vinzi din stoc, daca iti iei masina din stoc poti sa fii sigur cum va fi. Cand ieie ceva ce va fi produs in 6 luni, da, se mai schimba lucruri. Dar da whataboutism e la tine, Bigster nu are radar si tu bagi "whatabout radarul care vede defecte" Bine că la Dacia nu s-au deranjat să caute în stocuri când le-am zis de 4x4 benzinar. La Mazda mi-a venit ce a fost scris pe foaie la dotări, nimic în minus sau în plus. 2 porturi USB - două sunt, asistență la ieșirea cu spatele din parcare - doar aia, nu și pe față, scaun “semielectric”, cum vă plângeți pe aici la Bigster - ăla a fost, doar la șofer și așa mai departe. Când s-a scos bordul cu piele bicoloră nu s-a mai putut comanda, nu l-au lăsat în ofertă apoi s-au gândit să compenseze cu altceva. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
Pacule, tu esti ? Lasa range-ul, zi cum e cu tico.
https://www.youtube.com/watch?v=e2SDx6NPOHw This post has been edited by mircea_aq: 9 Apr 2025, 16:43 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
medelin |
![]()
|
Audi…da’ nu vedi bini
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:46 |