Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster

medelin
post 9 Apr 2025, 12:59
Post #601

Membru autentic

Group: Members

Pai la loganul de 5000E cata inflatie s-a pus peste el?

Attached thumbnail(s)
IMG_7197.jpeg ( Size: 226.3k ) Number of downloads: 233

--------------------
tractor u650, dacia 1300 1971 - b 22 auz 7-B-798
Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 13:09
Post #602

Membru nesuferit

From: Bucuresti

De aia am pus ghilimele, ca 5000 n-a fost nici atunci. Doar au zis ca va fi 5000....
Au fost 5000 asa cum au zis si acum ca au pus "scaune electrice".

QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 12:54)
Ok, pe langa faptul ca nici nu se mai fac logane cu radar (camera e pe parbriz, nu in bara) si tableta nu e deloc lenta sau cu raspuns greu (nici sandero, nici duster), tot nu vrei sa dai un exemplu unde e mai multa valoare per euro cheltuit de masina noua. Daca vrei ceva conceput sa fie scump, ia un rolls royce, aia pun orice doar sa fie premium, chiar daca nu ajuta cu nimic functionalitatea.
Dar cum ziceam mai devreme, stim sigur ca e de kkt desi nici macar nu stim cum e echipata sau ce face....
*

Daca vorbim impreuna si ne intelegem separat nu facem nimic.

"stim sigur ca e de kkt".....dupa ce cu manuta mea scriu ca nu mi se pare de kkt si ca nu -mi pute brandul. Am zis doar ca e scumpa. La tine, "scumpa" inseamna "de kkt"?

Cumpar si lucruri scumpe nu caut doar ieftin, din fericire imi pot permite sa nu aleg cele mai ieftine variante din bunurile pe care le cumpar. Ce fac insa....fac calcule de rentabilitate si de raport calitate pret....si cumpar lucrul care consider ca-mi ofera cel mai bun raport.

N-am zis ca vreau ceva conceput scump...pentru ca nici acolo nu merita pretul din alte considerente insa. Dacia consider ca e scumpa pentru ca cost cuttingul se vede doar in masina nu si in pret. La Rolls nu se va vedea in calitate, insa pretul va fi probabil cu mult peste acea calitate, doar pentru ca ....se poate....pentru ca la nivelul ala, cine are bani de Rolls nu mai face analize de rentabilitate. Il vrea....il ia. Eu nu am bani de Rolls, nu gandesc asa.

Loganul cu camera sus.....up.gif Asta imi place.

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 13:29

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
cj98czh
post 9 Apr 2025, 13:10
Post #603

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

camera sus este cam la toti dar aia mai au in bara radarul .. aici cred ca lipseste cu totul ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 13:31
Post #604

Membru nesuferit

Stai...pai radarul nu mai e deloc, si atunci ce s-a intamplat cu functia lui? Nu mai este nici aia sau a fost folosita o alta solutie?

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 13:31

--------------------
+
einstein1984
post 9 Apr 2025, 13:32
Post #605

fan Dacia

nu, tesla n-are nici un radar de exemplu, honda nu are radar, toyota nu are radar...
Bine, psichoo are lidar,
Si totusi, ce are valoare per cost mai buna decat Dacia? BMW? Kia? MG?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 13:38
Post #606

Membru nesuferit

Tesla n-are radar dar face totul din camere, Sa inteleg ca si la Dacia e la fel?

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 13:38

--------------------
+
wolfin
post 9 Apr 2025, 13:46
Post #607

Haha

da. merge singura daca uiti sa activezi frana de mana sau se strica

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
Bicicleta galbena
post 9 Apr 2025, 13:47
Post #608

Sunt nembru, domnule!

Las' ca te vedem noi cand iti iei Bigster biggrin.gif
Sa dea dracii sa nu faci jurnal!

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 14:21
Post #609

Membru nesuferit

QUOTE(wolfin @ 9 Apr 2025, 13:46)
da. merge singura daca uiti sa activezi frana de mana sau se strica
*

https://foaiatransilvana.ro/probleme-tot-ma...u-un-model-nou/

Sau daca nu ii sare vopseaua ECO care nu rezista afara....

--------------------
+
cj98czh
post 9 Apr 2025, 14:28
Post #610

Membru de la Cluj ...

QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 14:32)
nu, tesla n-are nici un radar de exemplu, honda nu are radar, toyota nu are radar...
Bine, psichoo are lidar,
Si totusi, ce are valoare per  cost mai buna decat Dacia? BMW? Kia? MG?
*

eu ma tot gandesc de ce nu ai dacia daca sunt asa de bune? de ce te dai cu hyindai de 10 ani atunci?

cam toti producatorii seriosi au lidar, lasa vrajala .. ce faci cu camera pe ploaie abundenta sau ceata? da eraoare si aia este .. tu faci fix la fel ca si posesorii de mar smile.gif daca nu are este de fapt in plus si nu ai nevoie ..

nu are toyota lidar .. nu, nu ..

https://www.autoweb.com/toyota-gives-a-snea...st-technologies

ia vedeti ce inseamna o masina doar cu cemera si una cu camera + lidar .. dar aici geniul nu o mai da pe safety, aici lidar nu trebuia de fapt ..

vb. asa ca da bine ..

plm .. si roborock-ul care face curat acasa are lidar smile.gif

This post has been edited by cj98czh: 9 Apr 2025, 14:46

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
wolfin
post 9 Apr 2025, 14:39
Post #611

Haha

QUOTE(vallixx @ 9 Apr 2025, 14:21)
https://foaiatransilvana.ro/probleme-tot-ma...u-un-model-nou/

Sau daca nu ii sare vopseaua ECO care nu rezista afara....
*

Sunt multe marci cu problema asta....vopsea slaba.

Acum ca se umfla...e o problema...si nu cred ca tine de vopsea ci mai mumt de pregarirea pt vopsire......contaminari

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
cj98czh
post 9 Apr 2025, 14:42
Post #612

Membru de la Cluj ...

pai daca dacia zice ca nu este de la ei .. asa este ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
einstein1984
post 9 Apr 2025, 14:51
Post #613

fan Dacia

mie-mi place ca filmeaza baba si nu vopseaua in zonele incriminate.... Dar e autolatest, ce sa le ceri, nu ai ce sa le ceri, nici lor nici alora de ii folosesc ca argument.

This post has been edited by einstein1984: 9 Apr 2025, 15:09

--------------------
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 14:54
Post #614

Membru nesuferit

Dacia este o marca teoretic ieftina, de caliatate medie....ca sa fiu indulgent, ca si daca as zice "slaba", n-as fi prea departe.
Nu m-ar deranja asta la o masina ieftina, dar nu e. Repet, poate e un pic mai ieftina comparativ cu ceva similar de la alt brand, dar nu este ieftina.

Iar cand vorbim de suport....acolo e jale. Nimic nu e de la ei, totul e de la utilizator, asa fac toate, toate zgomotele sunt tehnologice....garantia o ai degeaba.

Il urmaresc Bertici Attila, pe YT, poate unii il stiti. S-a dus cu Dustere, generatiile anterioare, peste tot...Siberia, Pamir....le-a bagat prin coclauri....s-au comportat toate ok.
Acum are un Duster 3, i-a luat-o razna directia....bineinteles ca "nu e de la Dacia, e de la anvelope"...ca le-a schimbat el pe cele stock. Ca "sunt de greutati diferite si de aia". S-a dus si le-a cantarit....si erau anvelopele ok....asa ca au resoftat....a mers un pic...iar a luat-o razna....au resoftat din nou, acum e ok. Insa acum i-a luat -o razna GPL-ul....nu mai trece pe gaz...sau trece si sare inapoi, trece iar si iar sare inapoi....
E totul pe YT. Si asta chiar e fan Dacia, nu e din ala de cauta nod in papura.

Bai nene....22 de mii. Pentru unii poate sunt bagatela, dar totusi sunt 22 de mii. Da-o in pana corbului.

S-a dus colegul de birou, Logan 3 (ala de franeaza singur cand e noroi pe drum)....la service, cu troncanit pe spate. Bineinteles ca "e normal". L-au apucat pe asta dracii...."cum plm e normal sa troncane pe spate, la 2 ani si nici 30 de mii"? "Aaaa pai bucsele de la amortizor sunt rigide si la frig fac zgomot, dar amortizorul ramane functional." Pai functional, dar troncane....schimba bucsele, masina e in garantie. Aaaa nu se schimba bucsele in garantie pentru asa ceva.

Asta dupa ce a stat dupa masina 7 luni, si a venit fara masute la scaunele din spate, cu un port USB in minus, fara suportul de telefon.....etc, toate fiind in oferta. "aaa, pai Dacia nu mai ofera", asta e masina....daca vreti sa o luati asa...bine...daca nu..ura si la gara. Cu avans dat, contract semnat...anexa cu ce echipamente trebuia sa aiba....dar na, Dacia..durere in P...itesti.

Deci hai sa lasam vrajeala cu raportul calitate/pret la Dacia. Nu e o masina de ne-cumparat, dar costa cat nu face.

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:11

--------------------
+
einstein1984
post 9 Apr 2025, 15:12
Post #615

fan Dacia

Fenomenal topicul asta cum toata lume isi varsa ce frutstari are pe un produs pe care nu l-a cumparat, nu-l utilizeaza si care e altul decat ala din titlu....

P.S. Zi pana la capat ca daca e decontenting primeste si reducere/cadou ca sa compenseze precum si posibilitatea de a-si recupera banii pe avans daca nu vre amasina in noua definitie.

This post has been edited by einstein1984: 9 Apr 2025, 15:14

--------------------
+
medelin
post 9 Apr 2025, 15:13
Post #616

Membru autentic

QUOTE(vallixx @ 9 Apr 2025, 15:54)
Dacia este o marca teoretic ieftina, de caliatate medie....ca sa fiu indulgent, ca si daca as zice "slaba", n-as fi prea departe.
Nu m-ar deranja asta la o masina ieftina, dar nu e. Repet, poate e un pic mai ieftina comparativ cu ceva similar de la alt brand, dar nu este ieftina.

Iar cand vorbim de suport....acolo e jale. Nimic nu e de la ei, totul e de la utilizator, asa fac toate, toate zgomotele sunt tehnologice....garantia o ai degeaba.

Il urmaresc Bertici Attila, pe YT, poate unii il stiti. S-a dus cu Dustere, generatiile anterioare, peste tot...Siberia, Pamir....le-a bagat prin coclauri....s-au comportat toate ok.
Acum are un Duster 3, i-a luat-o razna directia....bineinteles ca "nu e de la Dacia, e de la anvelope"...ca le-a schimbat el pe cele stock. Ca "sunt de greutati diferite si de aia". S-a dus si le-a cantarit....si erau anvelopele ok....asa ca au resoftat....a mers un pic...iar a luat-o razna....au resoftat din nou, acum e ok. Insa acum i-a luat -o razna GPL-ul....nu mai trece pe gaz...sau trece si sare inapoi, trece iar si iar sare inapoi....
E totul pe YT. Si asta chiar e fan Dacia, nu e din ala de cauta nod in papura.

Bai nene....22 de mii. Pentru unii poate sunt bagatela, dar totusi sunt 22 de mii. Da-o in pana corbului.

S-a dus colegul de birou, Logan 3 (ala de franeaza singur cand e noroi pe drum)....la service, cu troncanit pe spate. Bineinteles ca "e normal". L-au apucat pe asta dracii...."cum plm e normal sa troncane pe spate, la 2 ani si nici 30 de mii"? "Aaaa pai bucsele de la amortizor sunt rigide si la frig fac zgomot, dar amortizorul ramane functional." Pai functional, dar troncane....schimba bucsele, masina e in garantie. Aaaa nu se schimba bucsele in garantie pentru asa ceva.

Asta dupa ce a stat dupa masina 7 luni, si a venit fara masute la scaunele din spate, cu un port USB in minus, fara suportul de telefon.....etc, toate fiind in oferta. "aaa, pai Dacia nu mai ofera", asta e masina....daca vreti sa o luati asa...bine...daca nu..ura si la gara. Cu avans dat, contract semnat...anexa cu ce echipamente trebuia sa aiba....dar na, Dacia..durere in P...itesti.

Deci hai sa lasam vrajeala cu raportul calitate/pret la Dacia. Nu e o masina de ne-cumparat, dar costa cat nu face.
*

Pai tu vorbesti de cazuri singulare ca si cum toate sunt asa.
Si la mine la vag grup(masina de munca) mi s-a rupt maneta de schimbat oglinda de pe zi pe noapte in primii 5000km.
La masina de 30k+, fara oglinda automata…etc.

This post has been edited by medelin: 9 Apr 2025, 15:14

--------------------
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 15:15
Post #617

Membru nesuferit

QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 15:12)
Fenomenal topicul asta cum toata lume isi varsa ce frutstari are pe un produs pe care nu l-a cumparat, nu-l utilizeaza si care e altul decat ala din titlu....

P.S. Zi pana la capat ca daca e decontenting primeste si reducere/cadou ca sa compenseze precum si posibilitatea de a-si recupera banii pe avans daca nu vre amasina in noua definitie.
*

Tu erai ala cu whatsaboutism-ul Brutus?

Ma faci sa rad. N-am ce frustrari sa imi vars pe Dacia. N-am si nici nu ma pasioneaza. Sunt prea sarac sa dau banii pe Daica. icon_mrgreen.gif

Si care noua definitie nene? Semnez pe una, stau 7 luni si nu vine ce am vorbit ca vine. Asta e seriozitate? Io din principiu nu o luam....dar na il inteleg, dupa ce stai 7 luni....

Bah nu stiu, dar eu la mine la firma, vine un client, comanda ceva....ii dau ce comanda....nu-i dau ce vreau eu + posibilitatea sa....orice. Daca nu pot face asta....ma las de meserie.

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:29

--------------------
+
einstein1984
post 9 Apr 2025, 15:21
Post #618

fan Dacia

tu vinzi din stoc, daca iti iei masina din stoc poti sa fii sigur cum va fi. Cand ieie ceva ce va fi produs in 6 luni, da, se mai schimba lucruri.
Dar da whataboutism e la tine, Bigster nu are radar si tu bagi "whatabout radarul care vede defecte"

This post has been edited by einstein1984: 9 Apr 2025, 15:34

--------------------
+
Shelllllshooock
post 9 Apr 2025, 15:21
Post #619

Membru

Doamne cate ineptii intr-o singura zi..
Ce treaba are segmentul cu dotarile?! Invatati ce inseamna segmentul C
Cum sa compari masina noua cu masina SH....asa poti cumpara Bigster de 30k cu un Bentley mana a 3a la aceeasi bani. Comparatiile in absolut orice domeniu, se fac mere cu mere, retail price

Intre timp am facut TD cu Bigster , am lasat masina pe splaiul unirii si peste 30 min eram la Midocar si am facut TD cu Audi Q5
Pur si simplu Bigster este o placere, dar si audi q5 are oferta foarte buna fiind la final de viata, din moment ce s-a anuntat si vine noul Q5...scoti Q5 cam la aceeasi bani cu Bigster, dar cine ar vrea Audi cand au probleme cu uleiul, MMI ce are probleme , adblue si tot asa
Dacia prin Bigster a evoluat enorm, produsul insine isi face publicitate pozitiva

This post has been edited by Shelllllshooock: 9 Apr 2025, 15:22

--------------------
renault capture 2000
+
wolfin
post 9 Apr 2025, 15:23
Post #620

Haha

uite cine a aparut. tongue.gif

--------------------
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 15:23
Post #621

Membru nesuferit

QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 15:21)
tu vinzi din stoc, daca iti iei masina din stoc poti sa fii sigur cum va fi.
Dar da whataboutism e la tine, Bigster nu are radar si tu bagi "whatabout radarul care vede defecte"
*

Nu vand din stoc, produc, manufacturez. Produc la cerere, dar produc ce vrea omul, nu ce am eu chef.

De radar am zis la Logan 3 nu la Bigster. Vorbeam de gama Dacia, de toata gama am zis ca e scumpa, nu doar de Bigster.

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:32

--------------------
+
einstein1984
post 9 Apr 2025, 15:35
Post #622

fan Dacia

pai sa ma anunti daca poti sa produci in serie ce vrea clientul.

--------------------
+
vallixx
post 9 Apr 2025, 15:45
Post #623

Membru nesuferit

Pai daca pot, ii zic ca pot, ii zic cat costa, cat dureaza, daca zice ca da, ma apuc de treaba.

Daca nu pot, ii zic ca nu pot. Eventual ii dau solutii alternative, daca clientul e receptiv la asa ceva.

Dar odata ce i-am zis ca pot si i-am luat avansul....la final ii dau ce i-am zis ca-i dau...nu altceva.

This post has been edited by vallixx: 9 Apr 2025, 15:46

--------------------
+
Shelllllshooock
post 9 Apr 2025, 15:57
Post #624

Membru

Vorbesti ca si cum auto ar fi un bespoke vestimentar cand de fapt este maxim un MTO

--------------------
renault capture 2000
+
miki
post 9 Apr 2025, 16:23
Post #625

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(Shelllllshooock @ 9 Apr 2025, 16:21)
D.....

Intre timp am facut TD cu Bigster , am lasat masina pe splaiul unirii si peste 30 min eram la ...
*

Altu?
Nu ti-a ajuns ala pina la Ploiesti?
Ceva impresii noi>
Legat de Bipster... ca la Audi le am pe ale mele

This post has been edited by miki: 9 Apr 2025, 16:23

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Shelllllshooock
post 9 Apr 2025, 16:31
Post #626

Membru

Nimic nou, voiam pe zapada dar nu am avut noroc. La Audi sunt sigur ca le ai si tu pe ale tale care sunt ca ale mele, calitatea si fiabilitatea lasa de dorit
Cumva am vrut sa fac intr-un timp scurt TD cu ambele ca sa imi dau seama de diferente
In Bigster te simti ca intr-un Range Rover cu o antifonare mai slaba...in Q5 te simti ca intr-un break/avant inaltat

This post has been edited by Shelllllshooock: 9 Apr 2025, 16:32

--------------------
renault capture 2000
+
marksman
post 9 Apr 2025, 16:40
Post #627

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(einstein1984 @ 9 Apr 2025, 15:21)
tu vinzi din stoc, daca iti iei masina din stoc poti sa fii sigur cum va fi. Cand ieie ceva ce va fi produs in 6 luni, da, se mai schimba lucruri.
*

Bine că la Dacia nu s-au deranjat să caute în stocuri când le-am zis de 4x4 benzinar. La Mazda mi-a venit ce a fost scris pe foaie la dotări, nimic în minus sau în plus. 2 porturi USB - două sunt, asistență la ieșirea cu spatele din parcare - doar aia, nu și pe față, scaun “semielectric”, cum vă plângeți pe aici la Bigster - ăla a fost, doar la șofer și așa mai departe. Când s-a scos bordul cu piele bicoloră nu s-a mai putut comanda, nu l-au lăsat în ofertă apoi s-au gândit să compenseze cu altceva.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
mircea_aq
post 9 Apr 2025, 16:41
Post #628

Membru autentic

Pacule, tu esti ? Lasa range-ul, zi cum e cu tico.

https://www.youtube.com/watch?v=e2SDx6NPOHw

This post has been edited by mircea_aq: 9 Apr 2025, 16:43

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
Bicicleta galbena
post 9 Apr 2025, 17:55
Post #629

Sunt nembru, domnule!

QUOTE(Shelllllshooock @ 9 Apr 2025, 16:21)
...scoti Q5 cam la aceeasi bani cu Bigster,
*

Well well.... cine s-ar fi gandit biggrin.gif

Deci SE POATE ca de banii aia sa iei ceva nou, si mai bun? Audi?

Audi cineva?

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
medelin
post 9 Apr 2025, 18:21
Post #630

Membru autentic

Audi…da’ nu vedi bini

--------------------
+
26 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

5 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: emilb

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:46
Dacia