Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Initial am citit Moculescu
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 18 January 21 ![]() |
Am facut si astazi TD...am mers pana la Ploiesti dus-intors
Cand te dai jos dupa un drum mai lung si te urci in altceva simti ca faci un regres, Lumea pe aici inteleg ca este subiectiva si fanatica Renault si imi pare rau, dar Bigster ...e superior. Va rog mergeti si faceti TD, nu va trebuie bani doar o programare in prealabil This post has been edited by Shelllllshooock: 31 Mar 2025, 19:58 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Vezi ca nu ai ghicit, eu dupa ce am mers cu bmw am zis ca in fordu meu e mai fain.
Nu sunt fan reno dar macar sunt masini, nu ca dacia |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 19:58) Vezi ca nu ai ghicit, eu dupa ce am mers cu bmw am zis ca in fordu meu e mai fain. Nu sunt fan reno dar macar sunt masini, nu ca dacia Esti nervos ca zic de rau de ranult si acum bagi bmw mercedes si alte prostii Bigster este superior si lui Kuga si lui Mercedes Gla..Fordul e masina de saraci acum. Bigster la 30k este superior Ford Kuga 30k This post has been edited by Shelllllshooock: 31 Mar 2025, 20:00 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Iti par nervos? Proiectezi?
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
![]() Mai, eu ma bucur ca Bigsteru' a dat atata satisfactie unei persoane, inseamna ca acea persoana o sa-l cumpere. Nu? This post has been edited by Bicicleta galbena: 31 Mar 2025, 20:04 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Shelllllshooock |
![]()
|
S.C. Automobile Dacia S.A.,[18] cunoscut și sub numele de Dacia (pronunție în românã [ˈdatʃi.a] ⓘ), este un producãtor român de automobile
Automobile = masini ca sa inveti si tu ca Dacia Bigster e masina si nu ce credeai tu ..probabil motocilceta <span class='edit'>31 Mar 2025, 20:05:</span> QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 20:00) Pai oamenii cand baga Bmw Merc Rolls royce clar au pata pe fata de nervozitate Ai bmw ford dar esti pe forum de Dacia/Renault..nice try Sau cine stie vrei sa treci si tu pe Dacia <span class='edit'>31 Mar 2025, 20:05:</span> QUOTE(Bicicleta galbena @ 31 Mar 2025, 20:01) ![]() Mai, eu ma bucur ca Bigsteru' a dat atata satisfactie unei persoane, inseamna ca acea persoana o sa-l cumpere. Nu? Daca tu crezi ca doar o persoana o sa il cumpere.....te inseli ..si poate esti si inselat Bine acuma ce sa spuna unu ce are bicicleta galbena Mergeti la TD si vorbim dupa, pana atunci sanatate This post has been edited by Shelllllshooock: 31 Mar 2025, 20:08 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Am contul de cand mi-am luat solenza si am ramas pentru alte motive decat masina detinuta. Dar da, am ford si bmw si prasesc zilnic pe aici. Si nu, nu sunt nervos. Si nu, dacia nu e o masina de 30.000 euro Edit: vezi ca sunt si pe forumul ford si pe vreo 3 de bmw, si pe cel de opel, am avut si pe elforum, softpedia, etc This post has been edited by psychoo: 31 Mar 2025, 20:08 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 20:07) ![]() Am contul de cand mi-am luat solenza si am ramas pentru alte motive decat masina detinuta. Dar da, am ford si bmw si prasesc zilnic pe aici. Si nu, nu sunt nervos. Si nu, dacia nu e o masina de 30.000 euro Edit: vezi ca sunt si pe forumul ford si pe vreo 3 de bmw, si pe cel de opel, am avut si pe elforum, softpedia, etc Nu am zis de orice dacia...ca ar merita 30k ...Bigster 30k e cea mai buna...nu un logan de 30k sau sandero Ai avut Solenza...si zici ca Dacia nu e masina..deci e ca si cum un om viziteaza Barcelona si dupa spune ca Barcelona se afla in America |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shelllllshooock @ 31 Mar 2025, 21:03) Bine acuma ce sa spuna unu ce are bicicleta galbena Mergeti la TD si vorbim dupa, pana atunci sanatate Ai report, bicicleta mea e albastra!!! ![]() Nu ma duc la TD, nu am bani de Bigster. Si chiar daca as avea, nu as lua. Sanatate si tie. Zici ca ti-a placut - pana la urma iti cumperi? Sau de ce ai facut TD, doar ca sa ne comunici entuziasmul tau? This post has been edited by Bicicleta galbena: 31 Mar 2025, 20:13 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sigur dacia e mai buna decât Ford , mai ales daca ne gândim la Ford bronco badlands ori la motoarele shelby GT.
Pt sterlockkk sa nu mai de-a pe goagle. Shelby gt500 Putere567 kW (771 CP) Mai scãdem vreo 600 de cai (cââât) și ajungem la puterea bigster, d asta de n are eg This post has been edited by axabrt: 31 Mar 2025, 20:14 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.209 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shelllllshooock @ 31 Mar 2025, 20:56) Am facut si astazi TD...am mers pana la Ploiesti dus-intors Cand te dai jos dupa un drum mai lung si te urci in altceva simti ca faci un regres, Lumea pe aici inteleg ca este subiectiva si fanatica Renault si imi pare rau, dar Bigster ...e superior. Va rog mergeti si faceti TD, nu va trebuie bani doar o programare in prealabil Tu cred cacai scapat postul in care am povestit cum am ales Reno. Pl scurt, plcasem dupa duster...dar plimbindu-ma prin show room am zis sa imi pun fesrlecregale si intr-un megane Eh...asta fu ghinionul lu Dacia, feelings la volan |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Shelllllshooock |
![]()
|
|
--------------------
renault
capture
2000
|
|
psychoo |
![]()
|
Deci tu ai target pe vanzarile de bigster, nu de alte dacii. Inteles
![]() Sa stii ca nu trebuie sa cumpar ca sa merg cu conservele dacia, am prins pe uber/bolt diverse modele. Chair si aici pe forum daca dai un ochi pe la topicuri ai sa vezi problemele oamenilor cu aceste "masini", sunt destul de detaliate de la cei care au dat bani pe ele, daca te gandesti sa o arunci pe aia "nu ai cumparat, nu comenta". Daca nu stiai, forumurile sunt sursa perfecta de a vedea problemele de conceptie. Pot fi trolli, dar cand vezi ca mai multi se plang de acelasi lucru...si mai vezi si raspunsul oficial dacia...se cam contureaza o imagine de marca |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
Eu zic de Ford Kuga ce este similara la pret...unii inteleg, dupa ce citesc Ford bronco
<span class='edit'>31 Mar 2025, 20:14:</span> QUOTE(miki @ 31 Mar 2025, 20:12) Tu cred cacai scapat postul in care am povestit cum am ales Reno. Pl scurt, plcasem dupa duster...dar plimbindu-ma prin show room am zis sa imi pun fesrlecregale si intr-un megane Eh...asta fu ghinionul lu Dacia, feelings la volan Imi pare rau, dar Bigster nu este Duster <span class='edit'>31 Mar 2025, 20:15:</span> QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 20:13) Deci tu ai target pe vanzarile de bigster, nu de alte dacii. Inteles ![]() Sa stii ca nu trebuie sa cumpar ca sa merg cu conservele dacia, am prins pe uber/bolt diverse modele. Chair si aici pe forum daca dai un ochi pe la topicuri ai sa vezi problemele oamenilor cu aceste "masini", sunt destul de detaliate de la cei care au dat bani pe ele, daca te gandesti sa o arunci pe aia "nu ai cumparat, nu comenta". Daca nu stiai, forumurile sunt sursa perfecta de a vedea problemele de conceptie. Pot fi trolli, dar cand vezi ca mai multi se plang de acelasi lucru...si mai vezi si raspunsul oficial dacia...se cam contureaza o imagine de marca Pe uber nu exista Bigster., cel putin nu inca..nice try mitomane Eu zic de Bigster ca este superb nu de alte modele...focus man focus This post has been edited by Shelllllshooock: 31 Mar 2025, 20:15 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.209 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Are aceleasi scaune
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Shelllllshooock |
![]()
|
|
--------------------
renault
capture
2000
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Maestre: iti cumperi sau nu?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(Shelllllshooock @ 31 Mar 2025, 20:13) [...] nice try mitomane Pentru asta ai report. Interesant cum un intelectual ca matale nu poate sa pastreze un fir al discutiei fara injurii. Ti se pare ca te-am atacat sau jignit si ai tinut sa raspunzi in asemenea hal? |
--------------------
Ford
Focus
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io s curios sa vad un test pe role.
Daca bigster le trece pe toate, POATE atunci sa mã duc și eua drive test. Oricum sterlockkk dupã drive test nu ne zici și nouã mai în amãnunt. Cum a fost insonorizarea, ce versiune ai condus, ce consum ai avut .chestii d astea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
|
--------------------
renault
capture
2000
|
|
miki |
![]()
|
Cum era regulamentul referitor la flame
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Shelllllshooock |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 20:16) Pentru asta ai report. Interesant cum un intelectual ca matale nu poate sa pastreze un fir al discutiei fara injurii. Ti se pare ca te-am atacat sau jignit si ai tinut sa raspunzi in asemenea hal? Invata ce inseamna injurii...cand un om minte, se numeste mitoman, un om ce ucide se numeste criminal and so on Cultura generala... |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
axabrt |
![]()
|
O fi vrut sã zicã cã nu existã bigster da exista Duster care e tot aia.
23 de centimetri in plus conteazã doar la femei 31 Mar 2025, 20:19: Daca el e mitoman tu ești mitocan . Gata. This post has been edited by axabrt: 31 Mar 2025, 20:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Shelllllshooock |
![]()
|
|
--------------------
renault
capture
2000
|
|
psychoo |
![]()
|
Am intrebat si in trecut, poate raspunzi acum shellshock: la 140 la ora pe autostrada cum e cu apelurile telefonice? Te aude interlocutorul?
Dar pasagerii din masina? se aude pana in spate in bus? QUOTE(Shelllllshooock @ 31 Mar 2025, 20:18) Invata ce inseamna injurii...cand un om minte, se numeste mitoman, un om ce ucide se numeste criminal and so on Cultura generala... Cu ce anume am mintit? This post has been edited by psychoo: 31 Mar 2025, 20:20 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Shelllllshooock |
![]()
|
Nu stiam ca omul ce spune adevarul si raspunde pertinent este catalogat mitocan...asta da un fals in acuzatii...parca tu erai ala mai inteligent ce aveai diplome?! miki invata sa scrii si dupa aceea mai vorbim. Daca era doar o mica eroare si stiai de acea eroare puteai da EDIT si sa o rectifici
End off topic, ma cautati DUPA ce faceti TD , pana atunci aveti parareri bazate doar pe poze si pe youtube This post has been edited by Shelllllshooock: 31 Mar 2025, 20:23 |
--------------------
renault
capture
2000
|
|
psychoo |
![]()
|
Imi spui si mie cu ce am mintit? Probeaza-ti afirmatiile si acuzatiile
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:19 |