Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
![]() ![]() ![]() |
Dacia Bigster, fratele mai mare al lui Duster
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Confirm...si nici la fiabilitate nu sta prea bine din pacate...csf ncsf
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.209 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 21:16) De aia ai trudit o viata? Sa te chinui intr-o dacie la batranete? Eu probabil o sa incerc vreo masina cu geamuri duble, perna de aer si active noise cancelling la batranete, ca imi pare suficient de antifonat fordul pentru nevoile actuale chiar si la 230kmh am putut sa conversez normal inauntru, am si vorbit la telefon hands-free si ne-am inteles normal. Nu ai nevoie de antifonare la batranete, oricum nu o sa auzi prea bine ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 31 Mar 2025, 21:21) Hai sa nu exageram cu Fordutu' totusi. O fi el nitel mai masina ca dacia, dar e departe rau de tot de orice inseamna masina silentioasa. [attachmentid=1628163457] sincer dupa vreo 90k pedalati cu Focus 3 si vreo 25k km cu Mondeo .. chiar sa stii ca sta bine la antifonare .. Mondeo de ex. este peste passat .. si eu chiar am o problema cu partea asta .. vezi episodul cu Mazda 3 care este praf la acest capitol .. chiar sub logan as zice .. pana acum din tot ce am condus C5 a fost peste toate la confort la condus si auditiv .. nu pun aici S klasse sau seria 7, vb. de masini normale .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2025, 20:58) Edit: axa, vezi ca duster si bigster nu sunt aceeasi masina, unii zic ca sunt clase diferite ca au 5cm diferenta la umflatura de la spoiler. Dacia Duster Dacia Bigster Length 4.34 m 4.57 m Width 1.81 m 1.81 m Height 1.65 m 1.71 m Wheelbase 2.65 m 2.70 m 23 de cm in plus in lungime pentru tine? Asta o stii de la nevasta , ca aia mai scurta face acelasi lucru? Ah, ma scuzati, am uitat ca pe forumul asta ne dam cu parerea despre masini despre care nu stim nici dimensiunile, daramite sa le fi vazut vreodata in realitate. <span class='edit'>1 Apr 2025, 07:27:</span> QUOTE(IRONICK @ 31 Mar 2025, 20:59) gata, ai terminat lista de plangeri pe nevazute ale masinii? ![]() This post has been edited by einstein1984: 1 Apr 2025, 07:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
einstein draga
Expertii britanici au concluzionat ca, citez : "The Bigster sits on the same CMF-B platform as the Duster, and many other cars including the Renault Clio. " linc mai jos https://www.autoexpress.co.uk/dacia/bigster acuma sa dezvoltam Deci din punctul meu de vedere orice masina sta pe o platforma de sub-compacta !!! atat este. O sub compacta . indiferent de cat de umflata ar fi pe afara, vorba ironick ului cum renault austral de care tu zici ca este in aceaiasi clasa cu Bigster este facut pe o platforma diferita si anume CMF-CD , sa vedem ce zice wikipedia, ca eu nu ma pricep la femei si nici la masini Untitled.jpg ( Size: 205.88k ) Number of downloads: 198 Te pup pe portofel. Deci Bigster in ce segment e ? This post has been edited by axabrt: 1 Apr 2025, 08:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea ta este foarte importanta dar jurnalistii nemtii zic ca e in segmentul C totusi
https://de.motor1.com/reviews/755073/dacia-...ster-2025-test/ culmea, si aia englezi https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/dacia/bigster-suv/ This post has been edited by einstein1984: 1 Apr 2025, 09:10 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
mai grav e ca expertii britanici nici n au spus tot adevarul
platforma este CMF-B Low specifications !!! Si mai sunt unii angajati la dacia care zic ca Dacia nu mai trebuie vazuta ca varianta mai saraca a lui Renault. Nuuu, departe de noi acest gand... Daca imi zici cum plaforma aia desemnata pentru segmentul B se teleporteaza / califica la segmentul C jur ca imi iau si eu Duster d-asta |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 1 Apr 2025, 07:25) Dacia Duster Dacia Bigster Length 4.34 m 4.57 m Width 1.81 m 1.81 m Height 1.65 m 1.71 m Wheelbase 2.65 m 2.70 m 23 de cm in plus in lungime pentru tine? Asta o stii de la nevasta , ca aia mai scurta face acelasi lucru? Ah, ma scuzati, am uitat ca pe forumul asta ne dam cu parerea despre masini despre care nu stim nici dimensiunile, daramite sa le fi vazut vreodata in realitate. De curios am fost sa vad daca cei 23cm ajung de la numar pana la radiatoare, raspuns: nu Daca impartim cei 23cm in jumatate pentru fata/spate realizam cat de inutili sunt de fapt Ia sa masuram acolo unde conteaza, cum ar fi latimea si wheelbase, oare cati cm avem de fapt? ![]() Attached thumbnail(s) Capture.jpg ( Size: 43.83k ) Number of downloads: 196 Screenshot_2025_04_01_092311.jpg ( Size: 128.83k ) Number of downloads: 190 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
axabrt |
![]()
|
numai in porcbagaj e mai mare. in rest la fel...
Untitledw.jpg ( Size: 140.04k ) Number of downloads: 178 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
Taci bre axa ca e alta clasa, n-auzi?
Deja joaca la alta liga, la cea de 30-40.000 euro This post has been edited by psychoo: 1 Apr 2025, 08:37 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu rad de ma prapadesc. Am stat pe bara si am tot citit. Voi chiar il luati in serios pe ala?
Ala "lucreaza" la Dacia si are misiune sa promoveze cand mi-oi vedea eu ceafa, nu vedeti ca in semnatura are Reno Capture? Daca lucrai in concern macar stiai sa-ti scrii corect numele propriilor modele. Test drive ma indoiesc ca a facut vreodata, n-a dat niciun rapsuns la nicio intrebare despre diverse aspecte de la asa zisul drive test, nici macar numele dealerului, stie doar "decat" ca Bigster e cel mai bun. Evident doar in capul lui. Plus ca a fost el pana la Ploiesti.....sigur ca da... ca orice dealer cand iti da masina la drive test, ti-o da sa-ti faci vacanta in ea si o aduci tu cand te plictisesti. Nu mai zic de fazele cu masinile schimbate cat inca aveau garantie, desi el ia numai sh.....plus Tico....si voi asa ceva luati in serios. Pe bune? Nu stiu cine e, nu stiu care e faza cu admiratia lui reala sau inventata pentru Bigster, dar nici ca ma pasioneaza. Omul n-are doua cuvinte in acelasi loc. Asta nici subiect de Cafenea nu e, daramite de "stiri". Pi buni? ...asta ca sa nu fie Pi reli.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.209 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Modratorii nu mai isnt ce erau odata
Ar fi fost inchis topicul si userul suspendat dupa prima pagina Desi e nevoie din cind in cind si de ceva distractie...inafara de circul politic 1 Apr 2025, 10:04: QUOTE(axabrt @ 1 Apr 2025, 09:35) numai in porcbagaj e mai mare. in rest la fel... Untitledw.jpg ( Size: 140.04k ) Number of downloads: 178 Mai mult aer in cotet=> pret mai mare al coteului... This post has been edited by miki: 1 Apr 2025, 09:04 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(miki @ 1 Apr 2025, 09:02) pai..de ce crezi ca inca e lasata deraparea de la subiect. daca se lasa cu jigniri..a fost ceva ..dar s a stins repede...probabil ca se va interveni. moderatorii au fost pe topic...stiu...ce se intampla aici....or sa stearga ..curand. sa nu uitam..ca moderatorii au primit suv uri renault si nu dacia This post has been edited by wolfin: 1 Apr 2025, 09:10 |
--------------------
pegas
3120
|
|
psychoo |
![]()
|
Sunt interese mari la mijloc
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 1 Apr 2025, 10:02) Ca sa faci asta trebuie sa incalci Regulamentul, lucru care nu s-a intamplat. Hai sa nu ne pierdem capul daca cineva nu ne place sau scrie balarii. Tu erai cel care recomanda ruperea oglinzii masinii si apoi fuga cu bicla printre blocuri - viteaz... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 1 Apr 2025, 08:25) De curios am fost sa vad daca cei 23cm ajung de la numar pana la radiatoare, raspuns: nu Daca impartim cei 23cm in jumatate pentru fata/spate realizam cat de inutili sunt de fapt Ia sa masuram acolo unde conteaza, cum ar fi latimea si wheelbase, oare cati cm avem de fapt? ![]() tu vrei spatiu in fata ca sa lucrezi mai usor la motor? altii vor loc in habitaclu si portbagaj (unde ampatamentul si consola spate ajuta.....) |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
Paine cand?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
ingrasa ... nu e buna
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
stiii vorba aia..ia cu paine bigster
|
--------------------
pegas
3120
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
uite nenea asta rauvoitorul a facut test
https://autolatest.ro/teste-auto/test-drive...tari-optionale/ pare ca articolul e scris de psichoo in colaborare cu ironick. si nenea asta rauvoitorul zice ca bigster e de fapt un duster, da noi stim ca el decat arunca cu Ca-ca in marca dacia |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
stati ca dupa ora 16 intra geniul in pauza de postare si apare fratele ... sa continue
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
azi e 1 aprilie
|
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Eu aștept sã mi explice cum o masina pe platforma CMFB LS este calificabila drept SUV de clasa C.
Atunci alea pe platforma CMFCD ce sunt? This post has been edited by axabrt: 1 Apr 2025, 11:00 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
Am zis sa ma uit si eu pe configurator, sa ma informez daca lista completa de dotari justifica pretul.
Compar cel mai dotat bigster cu fordul meu vechi si vad: Scaun sofer cu reglaj manual pe inaltime si lombar versus sofer+pasager reglabil pe inaltime + lombar, cel al soferului electric Nu mentioneaza incalzirea in scaune desi banuiesc ca e doar o scapare Nu are blind spot detection In rest are aceleasi sisteme cu vechitura mea, as tinde sa cred ca nu detine lidar totusi. Putine masini inca folosesc acest sistem deoarece implica costuri mai ridicate decat o banala camera. Avantajele sunt ca vede prin ceata deasa, ceea ce o banala camera nu poate Asa rapid un ochi nu la cea mai dotata kuga: KUGA MCA Titanium 2.5 Duratec Full Hibrid, 180 CP FWD, transmisie automata CVT de la 27.990 € TVA inclus Nu ma bag mai adanc de atat in comparatii ca deja imi pare suficient |
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
de ce mai crezi ca fac casco la troaca...3k eur e botu'
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:04 |