Starea drumurilor din tara
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor din tara
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Inteles neinteles, daca nu vreti o pauza de o saptamana fiecare va sugerez sa va opriti aici. Daca doriti exista alte modalitati sa va injurati si inghiontiti, gen PM. Spor,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
DannyY multumesc. Stiu situatia drumului. Era important sa stiu cat este de circulabil.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
ok, maine plec pe ruta constanta-bucuresti-alexandria-caracal ... vreau sa stiu daca pot ajunge sau daca sa ma astept la evenimente de genu la ce am vazut la tv.. am anvelope 4 sezoane si lanturi.. suntem 3 baieti in masina avem lopeti, haine groase, 80l de benzina.. eu zic ca nu murim..
|
--------------------
Dacia
1310L
1993
- CT-02-AGZ All the power in the universe can't change destiny
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult ca sigur NU(doar daca nu conduceti prudent...).
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
Aseara m-am intors..drumul a fost in coditie buna tot..pe autostrada A2 se circula f. bine , carosabilul este doar umed. Bucuresti- Alexandria si Alexandria-Caracal drumul este bun si este de asemenea si uscat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1993
- CT-02-AGZ All the power in the universe can't change destiny
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bucuresti-Tulcea
Vreau sa plec maine la pranz. Stie careva daca sunt probleme pe traseu? ma gandeam sa o iau spre urziceni ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Se circula fara probleme. Iti recomand totusi A2-Drajna-Slobozia-Tulcea.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
da, pana la urma pe acolo o sa o iau
mersi ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
adiroman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 March 08 ![]() |
drum distrus (plin de cratere) pe ambele sensuri intre pitesti si valcea ...distrus cam de la iesirea din pitesti pana la dedulesti...recomand ruta prin curtea de arges..cu 11 km mai lung..drum bunicel
This post has been edited by adiroman: 28 Dec 2009, 13:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
UXE |
![]()
|
tulcea-slobozia-bucuresti se circula excelent. am facut 2 ore jumate cu masina din dotare
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
Aici, avem un articol general pe aceasta tema:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-67857...-informatii.htm |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A2 si Cernavoda-medgidia-constanta cum arata dupa dezghet?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
Cum se circula intre Constanta si Brasov?(nu pe autostrada)Slobozia-Urziceni-Ploiesti.Drumuri acoperite cu zapada,polei?
|
--------------------
vw
UP
2012
|
|
Alfredo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 January 04 ![]() |
salut,
cautand astazi pe net despre starea drumurilor am gasit un site care are toate informatiile la un loc despre toate drumurile din ro Bucuresti orase nationale etc., inclusiv cu imagini live de pe camere. http://www.trafficguide.ro am fost placut impresionat sa vad ca sunt super updatate la minut comunicatele date de administrata drumurilor, banuiesc ca se updateaza automat si au si informatii meteo, este exact ce imi trebuie zilele astea cand nu mai am curaj sa ies din casa cu masina ![]() Alf |
-------------------- |
|
soupnazi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 21 October 09 ![]() |
DN1 s-a pricopsit cu niste gropi de toată frumusețea http://www.trafictube.ro/2010/02/gropi-pro...tional-dn1.html
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 2008 Privilege la școală n-am învățat mecanică, știu doar să mă sui în mașină și să calc pedalele. ca la pian.
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Salutare. sti cineva cum se circula pe A2, acum cand ninsoarea e in toi, maine (16.02.2010) plec spre bucuresti din constanta, masina echipata cu gume de iarna doar fata, si lanturi. Multumesc anticipat
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
a venit un coleg de al meu de dimineata,cu un fiat panda fara probleme....acum depinde cat o tine ninsoarea...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
fulgerica2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 29 June 09 ![]() |
salut
stie cineva care e starea drumurilor: pitesti-curtea de arges-valcea pitesti-dragasani-tirgu jiu ? caut o varianta de ocolire a dealului negru si acestea doua imi vin in minte... ma intereseaza starea lor din punct de vedere a calitatii- gropi, santuri, cratere, lucrari... multumesc! This post has been edited by fulgerica2003: 17 Feb 2010, 12:37 |
--------------------
o masina rosie
o motocicleta gri
o bicicleta albastra
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva/a fost de curind prin zona cum se prezinta drumul Ploiesti-Targoviste-Gaesti??
p.s. Scuzati omisiunea , Batrânul -am corectat acum. This post has been edited by STORMTROOPER: 6 Mar 2010, 21:01 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Targoviste - Gaesti era f. bun in urma cu o luna.
De "Pliesti" nu am auzit inca... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Ce informatii aveti despre Transfagarasan? stiu ca acum este inchis, dar in ce sens? cu bariere?politie? ma gandesc ca undeva spre sfarsitul lui mai-inceputul lui iunie zapada se va mai topi cel putin pe unele portiuni sigur se va topi. Eu as vrea sa stiu, de la cei ce cunosc situatia, daca se poate accede pe aceasta sosea sau daca in timpul cat este oficial inchisa sunt bariere si politie.
![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Nu sunt nici bariere nici politie, dar urci pe riscul tau.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Cred ca pina nu se incalzeste bine jumatatea lu' mai sau chiar iunie, exista riscul ca sa mai ramina portiuni de ghiata. Nu uita acuma tu vii cu cauciucuri de vara si sus s-ar putea sa dai peste o portiune inghetata. Sa nu mai punem la socoreala ca daca se face un pic frig sus poate lejer sa ninga, chiar si vara poti avea surpriza asta. In rest, sper sa se mai refaca drumul ca era destul de bambardat ....
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
lord_wader |
![]()
|
http://www.argesmedia.ro/index.php?option=...tate&Itemid=105
Sa fie pe bune asfaltarea asta sau nu? ce ati auzit? Si care ati fost recent pana unde se poate ajunge sus venind dinspre N adica dinspre Sibiu ![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asfaltare e cam mult zis, cred ca au vrut sa zica peticire.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
lord_wader |
![]()
|
Ce informatii aveti despre soselele nationale ce strabat orasele: Onesti si Barlad? am auzit numai contradictii despre Onesti, ba ca e "bombardat" ba ca e plombat deci circulabil. In Onesti m-ar interesa daca se poate varianta, dinspre Adjud facand la stanga spre Tg. Secuiesc-Brasov
In Barlad au terminat de reabilitat? Multumesc ![]() This post has been edited by lord_wader: 11 May 2010, 14:19 |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
In toamna Adjud - Onesti era super. De la semnul de intrare in Onesti si pana in orasul propriu-zis insa era denivelat rau (placi vechi de beton) si imi imaginez ca iarna si-a spus cuvantul (sper sa nu o fi facut si pe portiunea buna pana la Onesti)
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
@lord_wader
Barlad e terminat de "reabilitat", adica peticit, si se circula ok! Onesti era acum o luna cu gropi, insa nu de speriat, cel putin pe unde am fost eu. Denivelarile de la intrarea dinspre Adjud au ramas, iar laterala spre Bv e buna. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
lord_wader |
![]()
|
mersi
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:53 |