Starea drumurilor din tara
![]() ![]() ![]() |
Starea drumurilor din tara
Lumynos |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|||
Lumynos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 22 June 07 From: BH ![]() |
Hai ca va spun eu:
1. Oradea-Salard-Chiribis-Zalau e prashtie 2. Oradea-Alesd-Sinteu-Zalau e prashtie 3. Oradea - Huedin - Zimbor - Zalau e bun si chiar foarte bun. Si mai are si peisaje frumoase si padure. Bafta! |
--------------------
renault
megane II 1.5 dci
2003
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Salutare
Va rog cateva intrebari pentru ruta de saptamana viitoare: 1. Starea drumului 17C Sacel (Borsa)-Salva-Nasaud-Bistrita. A fost cineva mai recent ? 2. Starea drumului 15A Saratel - Reghin ? 3. Starea drumului 13A Balauseri - Sovata ? Gropi, aglomeratie, denivelari ? Multam |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
tybvaly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 April 08 From: Iasi ![]() |
Care este starea drumului Poiana Largului-Borsec-Toplita-Reghin-Tg.Mures.
Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat 1.4 GPL
2008
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Foarte bun, mai putin Toplita-Reghin care e peticit.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Salut
A fost cineva recent pe DN 17D, Carlibaba - Sangeorz Bai - Nasaud ? Se poate merge ? Eu am o harta rutiera care arata ca drumul ar fi blocat intre Carlibaba si Șanț. Multam |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
|
|
sorin_ |
![]()
|
Am fost pe cateva drumuri ale patriei in ultima saptamana:
DN 17B Poiana Teiului - Vatra Dornei - gropi multe, prin eroziunea asfaltului. Altele, prin raschetarea drumarilor. Oricum multe gropi erau raschetate, semn ca intentioneaza sa treaca cu plombarea si pe acolo. Multe carute. DN 18 Iacobeni - Sighetu Marmatiei - gropi; parca mai putine decat pe 17B. Mai multe gropi de la Iacobeni la Borsa. De la Borsa la Sighet se apucasera de plombat. Carute. DJ 186 Sacel - Vadu Izei - drum mai bun decat DN18. Multe carute, biciclete, oameni care merg pe marginea soselei. Insa satele maramuresene merita. DN 17C Moisei - Nasaud - Bistrita - drum relativ ok im comparatie cu celelalte de mai sus. DJ153 Reghin - Sovata drum foarte bun dpdv asfalt si trafic. Cateva denivelari serioase. Si fiind DJ, cam ingust. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- CT
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mare minune mare: se lucreaza la reabilitarea DN73 (Brasov-Pitesti) !
E drept ca numai pe portiunea de la intrarea in jud. Arges, care era f. stricata. Concret: s-a turnat strat nou de asfalt, de la Fundata pana aproape de Podul Dambovitei - ieri se lucra la 2-3 km mai sus de Podul Dambovitei. Ramane in continuare f. stricat celalalt capat al DN73, intre Piscani si Pitesti. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
Asta chiar ca e o veste buna.
In zona aia turismul are mult de suferit din cauza drumurilor. Adica au asfaltat cam 20 km? ![]() |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, cam atat - de la iesirea din Fundata pana aproape de Podul Dambovitei.
Asta era situatia ieri, dar dupa concentrarea de utilaje pe care am vazut-o, s-ar putea ca azi sa fi ajuns chiar pana la Podul Dambovitei. Urmeaza sa refaca si marcajele, pt. ca acum, cu asfaltul proaspat turnat, imi inchipui ca noaptea in munti nu prea se distinge unde se termina asfaltul si incepe prapastia... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Despre:
1. Constanta - Navodari - Corbu - Histria 2. Basarabi - Adamclisi aveti ceva noutati? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
QUOTE(sorin_ @ 12 Aug 2009, 10:44) Salut A fost cineva recent pe DN 17D, Carlibaba - Sangeorz Bai - Nasaud ? Se poate merge ? Eu am o harta rutiera care arata ca drumul ar fi blocat intre Carlibaba si Șanț. Multam Nu se circula, are o placa mare la intrare cu drum inchis circulatiei publice. Mi-ar fi placut o plimbare pe acolo .... |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu stiu daca am intrebat unde trebuie, daca e nevoie imi poate muta un moderator intrebarea pe subiectul potrivit. Asadar:
Avem niste prieteni care pleaca in Romania pentru vreo luna si vor sa stie daca se poate circula intre Bucuresti si Brasov via Ploiesti, pe DN1. Intrebare: se poate folosi centura Ploiestiului sau mai bine o iau prin oras? Sau mai bine pe Cheia - Valenii de Munte? Oamenii o sa circule pe bucata aia in timpul saptamanii, vor incerca sa evite aglomeratia de vineri-duminica. Ce recomandati? Mersi! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cred că se circulă rezonabil și pe centura de vest, deși eu n-am fost pe acolo mult timp... Aglomerație foarte mare nu e prin Ploiești decât luni dimineață și vineri seara.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Batrânul |
![]()
|
Sambata si duminica se circula onorabil pe centura de vest a Ploiestiului; in timpul saptamanii exista un punct de lucru la care se circula pe o singura banda, alternativ ("la paleta"), cu gatuirea circulatiei.
Prin Cheia drumul este bun, insa doar cu 2 benzi. Prietenilor lui adip care vor sa vina in Romania si sa mearga la Brasov, le-as recomanda ca la dus sa mearga pe DN1 (prin Sinaia), iar la intoarcere prin Cheia; toamna sunt peisaje superbe pe ambele trasee. |
--------------------
Renault
Clio IV
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mersi mult!
Alte pareri, sugestii, experiente recente? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Duminica am fost pe centura de vest a ploiestiului. Nu mai exista nici un semafor, se circula decent. Singurele lucrari in curs sunt la poduri care inca nu sunt gata si la sensurile giratorii de la Strejnic si Cartier Vest. dar se circula normal.
Bucatile dintre poduri sunt terminate si sunt aduse la nivel de autostrada (2 benzi pe sens +banda de urgenta; sensurile de mers sunt despartite de blocuri de beton). |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
1. A facut cineva zilele astea Constanta - Bucuresti? Am inteles ca Drajna - Bucuresti s-a inchis, dar drumul vechi cum se prezinta??
2. Constanta - Tulcea - via popas 2 Cantoane - Jurilovca - Enisala ??? Si aici ma astept la surprize neplacute. PS.: n-o sa am cauciucuri de iarna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Scuza-ma, dar esti sinucigas! E suficient sa fie 4-5 ca tine si poti bloca un drum intreg...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Da, bine, nici aici nu scap de voi??
Daca ai ceva informatii despre starea drumurilor bine, daca nu scuteste-ma de aprecieri puerile. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
In Constanta cum este acum se poate circula ok?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Se circula ok, dar ai grija pe stradute. Este un strat foarte fin de polei care in unele zone e periculos. Pericolul este inzecit, evident, daca nu ai cauciucuri de iarna.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ursul-alb |
![]()
|
QUOTE(Steel Tormentor @ 17 Dec 2009, 10:40) daca nu scuteste-ma de aprecieri puerile. Te rog sa pastrezi un ton civilizat domnule! Pentru orice om normal la cap ce ti-am spus eu face parte din bunul simt. Daca tu consideri a avea cauciucuri de iarna in conditii de viscol si de oameni blocati cate 48 de ore pe drumuri europene ceva pueril, ignora postul meu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
1. De ce crezi ca am intrebat de starea drumurilor? Ca sunt eu viteaz fara cauciucuri de iarna?
2. Majoritatea celor la care faci referire ca au ramas blocati aveau cauciucuri de iarna. Ia ghiceste la ce le-a folosit?? Hai sa ramanen strict la topic. Ca lupi sau ursi albi moralisti suntem toti. QUOTE Se circula ok, dar ai grija pe stradute. Este un strat foarte fin de polei care in unele zone e periculos. Pericolul este inzecit, evident, daca nu ai cauciucuri de iarna. Update: a inceput sa ninga foarte marunt si des si deja pe stradute se depune. This post has been edited by Steel Tormentor: 17 Dec 2009, 11:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Iti urez drum bun.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 17 Dec 2009, 10:40) Da, bine, nici aici nu scap de voi?? Daca ai ceva informatii despre starea drumurilor bine, daca nu scuteste-ma de aprecieri puerile. Pai scute-i tu pe cei care le poti face rau pt. ca masina ta nu este echipata corespunzator sezonului si conditiilor meteo..... nu fi tu cocos.... ce zici? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
zic sa-ti vezi de treaba si sa raspunzi la subiect
This post has been edited by Steel Tormentor: 17 Dec 2009, 12:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 17 Dec 2009, 00:44) 1. A facut cineva zilele astea Constanta - Bucuresti? Am inteles ca Drajna - Bucuresti s-a inchis, dar drumul vechi cum se prezinta?? 2. Constanta - Tulcea - via popas 2 Cantoane - Jurilovca - Enisala ??? Si aici ma astept la surprize neplacute. PS.: n-o sa am cauciucuri de iarna ![]() Poate ar fi mai bine sa mergi 2 Cantoane - Babadag - Enisala. Nu stiu daca se mai poate trece de la 6 Martie la Enisala din cauza poligonului de tragere (n-am mai fost de ani buni pe acolo), dar drumul 2 Cantoane - Jurilovca e judetean...prin urmare secundar. Cate utilaje de deszapezire or fi pe acolo... dracu' stie... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:33 |