1.2 TCe sau 1.6 16v?, Sfaturi pentru achizitie
![]() ![]() ![]() |
1.2 TCe sau 1.6 16v?, Sfaturi pentru achizitie
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La mine era pomul de craciun in bord, cu stop serv si alte cateva culori, nu mai aveam ce test sa fac. Altfel frana aveam, am venit binemersi de la Ramnicu Valcea cu el asa, s-a aprins la OMV Milcoiu imediat dupa ce am alimentat. Probleme cu apa la grila stergatoarelor am avut in perioada 2014-2016, apoi le-am rezolvat definitiv eliminand capacelele de la scurgeri. In plus, la mine apa curgea in habitaclu, nu pe blocul abs. Din ce am inteles, problema era un defect de proiectare specific modelelor 2009-2010, n-avea legatura cu apa de ploaie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Helloween |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 September 20 From: Arefu - Curtea de Arges ![]() |
@sergiustefan daca nu te grăbești, într-o luna, maxim două, este posibil să pun eu in vanzare mașina. Este hatchback, 1.6, 16v, 110 CP, + GPL, 6 viteze, 96000 km. Nu vreau sa fac reclamă, așa cum am scris, este posibil . Vorbim in privat. La capitolul întreținere, nu este chiar așa de scumpă, eu am schimbat recent ulei+filtre, ulei Motul și filtre Mahle, cost aproximativ 300. Distribuția m-a costat 1400 de lei cu fulie degazoare + curea accesorii + pompa apa și ce mai trebuie + manopera inclusa în preț (asta că să-ți faci idee de câteva preturi). În altă ordine de idei, între cele două motorizări, as alege 1.6 (asta ca să fiu on topic
![]() This post has been edited by Helloween: 10 Apr 2022, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane III
2015 1.6, 16v Authentique Megane III Hatchback
|
|
sergiustefan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 March 22 ![]() |
@Halloween putem tine legatura, m-ar interesa
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16v
2014
- DB99SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 09:25 |