Optiuni toba esapament
![]() ![]() ![]() |
Optiuni toba esapament
Stayla |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 August 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 1.4
- BH 11 ROZ
|
|||
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Da...Bosal 039 la intermediara are doar tija aceea fara filet in ea ca sa bagi surubul, tija aia intra in suportul intermediar doar ca in timp scartaie, intermediara originala are filet pemntru surub in tija aia si gasesti intermediara identica cu originala la MTS, am avut MTS, se potrivea bine, s-a rupt si am pus Bosal, regretabila alegerea. A trebuit taiat din ea spre toaba finala air acum cand se balanseaza masina, se balanseaza si toata toaba(finala + intermediara) de auzi in masina scart scart.
Cine a zis ca nu gasesti toba la masina asta? Gasesti oriunde, a, nu o gasesti pe cea originala dar... |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.784 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti si oem..
Dar e 1200 lei https://www.reno.ro/Toba-finala-Symbol-si-B...40516-s120.html This post has been edited by wolfin: 14 Oct 2021, 21:46 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
O gasesti dar nu pe stoc:), am gasit-o si eu toata la 900 lei la pret de original dar ciu-ciu, nu aveau de la furnizor, poate acum s-a mai schimbat treaba, momentan nu am mai schimbat-o ca e ok, inafara de scartaitul enervant, cand o voi gasi pe original, o voi cumpara, nu, vand masina sau remat cu ce are pe ea.
This post has been edited by alexgeogabriel: 14 Oct 2021, 22:55 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
ionbumbu1 |
![]()
|
ion Group: Validating Posts: 56 Joined: 21 April 20 From: Jimbolia ![]() |
gasesti poloneze ASSO, 855 lei doar catalizatorul.
![]() Toba de eșapament ASSO 177 lei pentru cine intrebase. Bafta This post has been edited by ionbumbu1: 20 Oct 2021, 06:24 |
--------------------
dacia, renault
logan, clio
2005 ambition, 2006 symbol
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Are sistemul de prindere cu surub la intrermediara, intocmai ca la Mts?
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
ionbumbu1 |
![]()
|
se potriveste,sunt la fel prinderile,am luat in vara toata evacuarea noua
|
--------------------
dacia, renault
logan, clio
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Intreb daca batul de prindere de la intermediara are filet pentru surub, astfel incat cauciucul suport sa se prinda cu surub in levierul intermediarei, asta intreb. Daca doar intra levierul in suportul de cauciuc, o sa aiba joc. Ai pls cum sa faci o poza cu zoom ca sa vad?
In video 2 se remarca zgomotul de la imbinarea arcului de prindere in catalizator, din cauza lipsei acelui surub, joaca levierul in suportul intermediarei si in timp toceste arcul din filmuletul 2. Intr-adevar, pui o saiba mai groasa sau 2 ca preseze bine acel arc sau cumperi arcuri noi. Fix asta e zgomotul pe care il aud din fata masinii la plecare sau la balans mai puternic. This post has been edited by alexgeogabriel: 22 Oct 2021, 07:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
ionbumbu1 |
![]()
|
are filet pentru surub. Comanzi la targuldepiese si iti aduce in magazin, eu asa am procedat. Bafta!
am telefon cu taste, sunt pensionar. Nu am smartfone. This post has been edited by ionbumbu1: 22 Oct 2021, 08:29 |
--------------------
dacia, renault
logan, clio
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Haha, imi aduci aminte de tata in urma cu 3 ani, "nu, nu schimb pe smartphone, eu am taste, nu imi trebuie, nu ma descurc la volan cu el", acum cine sta toata ziua pe net?
Astia de la targuldepiese sunt o copie identica a lui epiesa, de fapt e acelasi SRl in spate ![]() ![]() E mai zgomotoasa decat originala, cu catalizatorul ce ai avut de l-ai schimbat? This post has been edited by alexgeogabriel: 22 Oct 2021, 19:14 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Stayla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 August 19 ![]() |
Imi pare rau pentru ca am dat reply atat de tarziu.
Ce am facut a fost sa imi schimb toba cu ce am caci nu am mai putut sa o returnez, am pus cauciuc din tub in loc de filet si momentan sta dar e un drum fara intaoarcere, daca va trebui sa schimb ceva, trebuie schimbati si suportii. Poate trebuia sa apelez la un service caci multe arata ca si cum au filet dar cum a zis si Alex cred ca MTS era ce trebuia. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 1.4
- BH 11 ROZ
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Ai pus maglavais din acela fix pe leviere unde intra in inelele de cauciuc?
![]() Zicea bumbu ca si Asso ar fi la fel ca MTS/Originala cu surub. Nu te mai gandi la service pentru ca de multe ori le monteaza aiurea, eu am fost intr-un centru autorizat RAR, mi-au dat garantie, etc si toba intermediara era mai lunga, a bagat-o cu ciocanul si imi batea finala in portbagaj. M-am dus la alt mecanic si cand a vazut, l-a luat durerea de cap, s-a apucat de a taiat din lungime, plus mi-a desfacut suruburile si le-a luat la strung ca nu mai calcau bine in filet. Tot am ramas cu un scartait la denivelari din cauza service 1. This post has been edited by alexgeogabriel: 11 Jan 2022, 21:02 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:44 |