Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

239 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebari, Defectiuni, Probleme, Sfaturi,, de rezolvare, Megane IV, toate motorizar

pityku96
post 9 Apr 2017, 08:55
Post #241

Membru incepator

Group: Members

Salut ! Vezi ca mentiona cineva pe forum ca avea un zgomot nu stiu daca similar ..dar avea legatura cu o conductă ce atingea cutia de viteze! Spun oarecum din amintiri... caută pe topicurile de aici ..sper sa iti fie de folos !

Edit:Va salut!Chiar daca atunci cand am semnalat un zgomot(tacanit) cand apasam la rece pedala de ambreiaj,nu am fost luat in serios atunci cand am intrebat pe forum,am sa vin astazi cu detalii referitoare la sursa zgomotului care nu era doar in inchipuirea mea.Dupa ce am ajuns la service si am asteptat ca motorul sa se raceasca,mecanicii au reusit sa afle de unde provine acel zgomot.Conducta de ambreiaj produce un zgomot metalic lovind suportul cutiet de viteze.Cu un material autoadeziv aplicat unde a fost nevoie,s a rezolvat.Intreband mecanicii,au spus ca au mai intalnit aceasta problema in cazul renault fluence.

This post has been edited by pityku96: 9 Apr 2017, 08:59

--------------------
dacia logan 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RM4SI
post 10 Apr 2017, 16:54
Post #242

Membru autentic

QUOTE(Catalin. @ 24 Feb 2017, 10:24)
Nu stiu cat de in detaliu pot sa explic insa tot ce pot spune este ca atunci cand masina este la ralanti,indiferent cat de tare apas ambreiajul,se aude un zgomot metalic nu foarte puternic din zona motorului,iar cand ridic piciorul,nu se mai aude.Probabil ca trebuie totusi sa ridic capota si astfel poate o sa reusesc sa identific sursa zgomotului.O sa revin cu detalii.
*

Da zgomotul asta despre care spui tu este si la mine dar foarte, foarte slab in ralanti, dar foarte accentuat la schimbare vitezelor atunci cand calc ambreiajul, ceva gen harjaiala amestecata cu rontait de tdi de parca zici ca este langa tine sub bord si liniste totala cand nu este apasat, plus un zgomot similar in demaraj puternic cu schimbarea treptelor. Ce a fost la tine ?

This post has been edited by RM4SI: 10 Apr 2017, 17:05

--------------------
Fiat/Renault Sedici4X4135cpMegane2M4SIntensRougeIntense1.5110cp 2008/2005/2017
+
Catalin.
post 10 Apr 2017, 23:01
Post #243

Membru incepator

QUOTE(RM4SI @ 10 Apr 2017, 16:54)
Da zgomotul asta despre care spui tu este si la mine dar foarte, foarte slab in ralanti, dar foarte accentuat la schimbare vitezelor atunci cand calc ambreiajul, ceva gen harjaiala amestecata cu rontait de tdi de parca zici ca este langa tine sub bord si liniste totala cand nu este apasat, plus un zgomot similar in demaraj puternic cu schimbarea treptelor. Ce a fost la tine ?
*

Nu am reusit sa mi dau seama daca se intampla si in timp ce schimb viteza.Dupa ce au aplicat acel material pe conducta ambreiajului nu l am mai auzit timp de o zi,doua,apoi a revenit dar mai slab in intesitate.O sa mi fac din nou programare la service petru a i determina sa gaseasca o solutie mai eficienta.Ca idee, aceea este sursa zgomotului,insa carpeala aia nu a tinut si daca mergeti la service,cautati sa le sugerati o solutie mai buna.

--------------------
Skoda Fabia 2001 1,4 mpi
Megane 4 Sedan Intens 1,5 110hp
+
jbn
post 11 Apr 2017, 05:24
Post #244

Membru autentic

From: Bucuresti/Pitesti

Poti te rog sa faci o poza conductei respective? De exemplu pentru baraitul de la conducta de freon eu am gasit personal solutie. Mentionez ca si eu ma confrunt cu aceasta problema. Multumesc anticipat.

This post has been edited by jbn: 11 Apr 2017, 06:41

--------------------
Ex. Renault Megane 4 Hatch, Corolla TS // '16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
+
Catalin.
post 11 Apr 2017, 07:05
Post #245

Membru incepator

QUOTE(jbn @ 11 Apr 2017, 05:24)
Poti te rog sa faci o poza conductei respective? De exemplu pentru baraitul de la conducta de freon eu am gasit personal solutie. Mentionez ca si eu ma confrunt cu aceasta problema. Multumesc anticipat.
*

La mine a venit cu bucatica de burete deja lipita pe vasul de antigel...probabil ca avusesera deja destule reclamatii in privinta zgomotului facut de conducta de freon.Nu cred ca am acces cu telefonul in zona aceea sa fac o poza din cauza bateriei,dar este o conducta normala de ambreiaj de culoare neagra,din metal si ceva mai subtire decat un pix.O sa vad daca pot face o poza la locul cu pricina atunci cand o sa am timp.Ca si pozitionare in spatiu,cum te uiti din fata la motor,este sub suportul bateriei,la vreo 30-40 cm de acesta si loveste in suportul cutiei de viteze.

--------------------
Skoda Fabia 2001 1,4 mpi
+
jbn
post 11 Apr 2017, 07:14
Post #246

Membru autentic

Ok. Mersi frumos de informatii. O sa incerc sa o localizez smile.gif Treaba asta cu buretele mi se pare "carpeala". Trebuie gasita o solutie de prindere ferma, astfel incat sa nu mai vibreze.
Inca ceva: dupa ce au dat jos bateria, ce sisteme a trebuit sa reinitializeze? Stiu ca la M2 trebuia reinitializat geamul cu impuls de exemplu. Aici presupun ca sunt mai multe de reinitializat (pozitia de referinta a volanului, pentru asr etc).

This post has been edited by jbn: 11 Apr 2017, 07:18

--------------------
+
Catalin.
post 11 Apr 2017, 07:23
Post #247

Membru incepator

Nu ai pentru ce.Asta o sa le spun si eu cand o sa ma duc la service.Atat in cazul buretelui de pe vas,cat si in cazul materialului aplicat pe conducta de ambreiaj vorbim de carpeli care nu te fac decat sa pleci incantat din service ca s a rezolvat,insa bucuria nu tine prea mult.

--------------------
Skoda Fabia 2001 1,4 mpi
+
jbn
post 11 Apr 2017, 07:33
Post #248

Membru autentic

Pentru conducta vasului de expansiune am gasit eu solutie. Vezi postul #32 din topicul "Probleme M4 1.5dci 110cp" wink.gif Cand au vazut cei de la service, au fost foarte uimiti si placut surprinsi de aceasta solutie biggrin.gif Oricum, nu cred ca se vor obosi sa implementeze acest tip de solutie. Cel mai sigur este sa o faci pe cont propriu.

This post has been edited by jbn: 11 Apr 2017, 07:37

--------------------
+
RM4SI
post 11 Apr 2017, 12:37
Post #249

Membru autentic

QUOTE(Catalin. @ 11 Apr 2017, 07:05)
La mine a venit cu bucatica de burete deja lipita pe vasul de antigel...probabil ca avusesera deja destule reclamatii in privinta zgomotului facut de conducta de freon.Nu cred ca am acces cu telefonul in zona aceea sa fac o poza din cauza bateriei,dar este o conducta normala de ambreiaj de culoare neagra,din metal si ceva mai subtire decat un pix.O sa vad daca pot face o poza la locul cu pricina atunci cand o sa am timp.Ca si pozitionare in spatiu,cum te uiti din fata la motor,este sub suportul bateriei,la vreo 30-40 cm de acesta si loveste in suportul cutiei de viteze.
*

Pe dedesupt crezi ca s-ar putea observa problema ?

11 Apr 2017, 22:11:
QUOTE(jbn @ 11 Apr 2017, 05:24)
*

Observa daca zgomotul care la mine se manifesta ca un rontait amestecat cu o harjaiala metalica, se aude tare atunci cand calci ambreiajul in mers pentru a schimba treptele si mai urat atunci cand demarezi in forta. Plus ca am observant ca daca accelerez scurt si apoi iau piciorul repede de pe acceleratie se aude si o lovitura metalica. Posibil sa avem o problema identica.

This post has been edited by RM4SI: 11 Apr 2017, 22:11

--------------------
+
jbn
post 12 Apr 2017, 06:57
Post #250

Membru autentic

QUOTE(RM4SI @ 11 Apr 2017, 12:37)
Observa daca zgomotul care la mine se manifesta ca un rontait amestecat cu o harjaiala metalica, se aude tare atunci cand calci ambreiajul in mers pentru a schimba treptele si mai urat atunci cand demarezi in forta. Plus ca am observant ca daca accelerez scurt si apoi iau piciorul repede de pe acceleratie se aude si o lovitura metalica. Posibil sa avem o problema identica.

Rontaitul se aude undeva sub bord si se manifesta doar cand este ambreiajul patinat. Harjaiala/huruiala se aude tot cu ambreiajul patinat, dar doar cand este motorul rece. Partea cu lovitura metalica nu s-a manifestat pana acum. Eventual, dar destul de rar, se aude acea lovitura cand accelerez brusc si scurt. Da, 70-80% avem aceeasi problema smile.gif. Dar o rezolvam noi. Dupa Paste ma duc sa le fac o vizita pe la service.

--------------------
+
RM4SI
post 12 Apr 2017, 08:58
Post #251

Membru autentic

QUOTE(jbn @ 12 Apr 2017, 06:57)
Rontaitul se aude undeva sub bord si se manifesta doar cand este ambreiajul patinat. Harjaiala/huruiala se aude tot cu ambreiajul patinat, dar doar cand este motorul rece. Partea cu lovitura metalica nu s-a manifestat pana acum. Eventual, dar destul de rar, se aude acea lovitura cand accelerez brusc si scurt. Da, 70-80% avem aceeasi problema smile.gif. Dar o rezolvam noi. Dupa Paste ma duc sa le fac o vizita pe la service.
*

Colegule jbn nici eu nu puteam sa descriu problema mai bine. Exact , identic si la fel blink.gif . Marti dupa Paste am programare la service. Care afla primul de unde provine problema scrie aici pentru a spune si celor din reprezentante (asta daca se mai confrunta cineva cu problema nostra) unde sa caute, nu de alta dar sa nu se faca demontari si montari fara folos. Eu vroiam sa merg zilele astea sa nu cumva sa agravez ceva, dar am sa folosesc cealalta masina pana atunci.

This post has been edited by RM4SI: 12 Apr 2017, 09:03

--------------------
+
jbn
post 12 Apr 2017, 09:11
Post #252

Membru autentic

Oricum "rontzaiala" de sub bord nu cred ca are legatura cu "harjaiala", doar faptul ca se manifesta in acelasi timp. Sincer, nu cred ca este nimic grav, nu este cazul sa nu mai mergi cu masina. Poti sa imi spui in ce service te duci? Eu cred ca ma duc la Meridian Vest in Bucuresti (dar nu stiu cand).

--------------------
+
RM4SI
post 12 Apr 2017, 11:31
Post #253

Membru autentic

La Serus sunt programat. Eu am lucrat mult timp cu Meridian si vreau sa incerc si alt service. La Meridian pe M2 , mi-au scos baietii pe, perioada garantiei piese de care eu nu am stiut nimic.

12 Apr 2017, 22:34:
QUOTE(baban sergiu @ 7 Apr 2017, 22:11)
deci are cineva probleme cu luminile de pe usi la masina?

cand schimb modul masinia: sport, eco, neutral.... cand mut pe sport si se schimba pe culoarea rosie palpaie pt 4-5 secunde apoi merge normal.
am vorbit la service si dupa verificari raspunsul lor a fost (sa nu radeti): "all do the same"
si mi-au aratat si pe cele 2 care le aveau expuse in showroom un : GT Line si Signature
*

Corect. Azi asa cum am promis am iesit pe seara sa vad daca este si la mine chestia. Da asa face si nu numai pe rosu. Am schimba de vreo 3 moduri si palpaie la toate. Cand ies din setare se stabilizeaza. Daca nu te uiti de aproape si la nivel cu lumina nu realizezi clipirea. Stai linistit si km multi.

This post has been edited by RM4SI: 12 Apr 2017, 22:34

--------------------
+
jbn
post 14 Apr 2017, 21:23
Post #254

Membru autentic

In seara asta, dupa ce am fost la spalatorie, am constatat ca o boala veche de la nu s-a lecuit. Ma refer la apa ce trece prin interiorul portierei dreapta spate si care in loc sa se scurga afara din masina, se scurge in interior. Problema a avut-o tata si la SuperNova si la si fratele meu la Clio3. Deci cauza o stiu: in interiorul portierei este un vinilin pe verticala. Apa ce intra pe langa geam trebuie sa se scurga pe acel vinilin pe partea dinspre exteriorul masinii si sa ajunga la gaurile de scurgere de sub usa. Daca acel vinilin nu este lipit etans de cadrul usii, atunci apa trece spre interior si se scurge pe cheder si de acolo in masina. Cu toate ca as putea sa rezolv problema singur, voi merge in service pentru a nu risca sa rup ceva cand desfac fata usii.
Aveti link catre un filmulet de exemplificare: https://www.youtube.com/watch?v=Dh3z-PvDndE&feature=youtu.be

Si poza cu zona de pe cheder unde se scurge apa. Poza este facuta la 3 ore dupa ce a fost spalata.

This post has been edited by jbn: 14 Apr 2017, 21:31

Attached thumbnail(s)
20170414_222602.jpg ( Size: 4.04mb ) Number of downloads: 1070

--------------------
+
aba81
post 14 Apr 2017, 21:29
Post #255

Membru autentic

From: Suceava

mergea ziua facut filmuletul...asa nu se prea intelege.

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
jbn
post 14 Apr 2017, 21:32
Post #256

Membru autentic

QUOTE(aba81 @ 14 Apr 2017, 21:29)
mergea ziua facut filmuletul...asa nu se prea intelege.
*

Imi cer scuze ca debia pe seara am avut timp sa ma duc la spalatorie radmasa.gif daca te uiti atent la tot filmuletul vei observa cum se scurg picaturi odata la fiecare 5-10 secunde.

--------------------
+
aba81
post 14 Apr 2017, 22:12
Post #257

Membru autentic

From: Suceava

am vazut insa cand ploua e tot asa? si spalatul la jet e ceva exceptional...intra apa pe unde nu te aatepti:)

--------------------
Renault Megane GT 2017
+
jbn
post 14 Apr 2017, 22:25
Post #258

Membru autentic

Sincer la ploaie nu am bagat de seama. Oricum nu are voie sa bage apa. La celelalte usi nu baga. Am omis sa mentionez ca de cateva spalari incoa am vazut apa acolo dar am zis ca baga jetul prea puternic la acel cheder. Deci nu este un caz izolat. E clar ca acea usa are o problema.

This post has been edited by jbn: 14 Apr 2017, 22:27

--------------------
+
jbn
post 17 Apr 2017, 12:59
Post #259

Membru autentic

Am verificat acum ca ploua in Bucuresti. Da, baga apa si la ploaie. Doar la acea usa. La celelalte e uscat uscat.

This post has been edited by jbn: 17 Apr 2017, 13:00

--------------------
+
Poty
post 17 Apr 2017, 19:06
Post #260

DDT Guru

From: Slatina/Bucuresti

@jbn Si la mine e la fel, tot la usa dreapta spate, fix in acelasi loc

--------------------
Renault Megane Intense Hatchback - OT-06-APV 1.2 Tce 132CP
+
RM4SI
post 18 Apr 2017, 20:57
Post #261

Membru autentic

Azi am fost la Serus cu problema posibila de vibratie in zona ambreiajului. Am eliminat chestia cu zgomotul la decelerari si accelerari rapide gen demaraj in forta (se auzea o simfonie neplacuta sub volan). Cauza a fost prinderea carcasei filtrului de aer in partea de jos, adica urechea care trebuia sa imbrace garnitura de cauciuc existenta pe surubul de fixare, practic se afla intre caroserie (peretele de foc) si garnitura. La demaraj mai agresiv aceasta lovea tabla. Faza cu rontaila usoara cand apesi ambreiajul cica se datoreaza (si este normal) rulmentului de presiune care apasa pe soarele ambreiajului. Au fost verificate traseele conductelor in special conducta de ambreiaj si totul este ok cica. Partea cu zgomotul gen suierat la accelerari se crede ca este zgomotul facut de aspiratia aerului prin tubulatura. Cinstit nu prea sunt impacat cu nici o explicatie dar poate asa este. Acum cei care au aceste probleme si au sa ajunga in service, sa iasa asa cum am facut eu, pe strada impreuna cu mecanicul si sa insiste ca ceva nu este bine acolo (chiar m-am enervat), ca poate un pic de aici, un pic de dincolo dam de cap problemei. Am avut si norocul ca am dat peste un om tipicar si ambitios.

This post has been edited by RM4SI: 18 Apr 2017, 21:18

--------------------
+
jbn
post 18 Apr 2017, 22:04
Post #262

Membru autentic

In primul rand multumim de informatii.
1.Doar sa nu existe confuzii, te referi la filtrul de aer din compartimentul motor da?
2. Ce era cel mai important, harjaiala respectiva sa inteleg ca nu s-a manifestat la testul de drum?

--------------------
+
RM4SI
post 18 Apr 2017, 22:31
Post #263

Membru autentic

1. da filtrul de aer, mai exact carcasa filtrului de aer din compartimentul motor.
2. ciudat dar tocmai de harjaiala am scapat. Cred ca rontaiala usoara, suieratul (sau
poate zgomotul aerului la aspirare ) si vibratia carcasei filtrului in momentul demarajului mai agresiv, amestecate, dadeau impresia respectiva. Acum se aude clar rontaiala la schimbare si la apasare usoara a pedalei ambreiajului in mers cu masina in viteza si foarte putin cand este scoasa din viteza si la fel de clar suieratul (sau zgomotul de aspirate) la accelerare dupa ce mergi constant, sau chiar si la schimbarea vitezelor, daca asculti cu atentie. Poate sunt zgomote tehnice normale si asta este. Daca nu, le dam noi de cap. Dupa ce mai fac cateva mii de km., poate dispar prin rodare. Daca nu, merg iar la sevice (probabil in alta parte). Sunt curios ce diagnostic pun la tine. In rest astept ca un copil, sa mai fac o tura cu masinuta.

This post has been edited by RM4SI: 18 Apr 2017, 23:18

--------------------
+
adrianovici_2006
post 19 Apr 2017, 07:01
Post #264

Membru autentic

From: Ramnicu Valcea

Cred ca problemele sunt legate strict de ambreiaj!...la mine nu am constatat chiar niciun zgomot suspect pana acum...9400km iar aspiratia aerului nu o aud in habitaclu niciodata!
Pot face o asociere cu ce mi s-a intamplat la M2 la 2 luni dupa garantie!...uneori, la rece, mai ales iarna, percepeam un zgomot la ambreiaj iar la plecarea de pe loc se manifesta printr-un tremurat usor!...dupa 2 km disparea!...dealer dupa o verificare amanuntita a dat verdictul...trebuie schimbat intreg sistemul ambreiaj: disc, placa, rulment..pe atunci cu manopera 2100 lei....imi aduc aminte ca aveam nici 30k km!...in final am luat hotararea sa nu schimb nimic asteptand sa cada totul!...in fiecare iarna, alti 8 ani aceeasi problema!...am vandut masina la peste 150k unui cunoscut si este inca ok!

--------------------
renault Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp, megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
+
RM4SI
post 19 Apr 2017, 07:41
Post #265

Membru autentic

Bine acum nu stiu daca este vorba de zgomot de aspiratie, dar ce se aude pot spune ca este identic cu trecerea aerului printr-un tub si nu are legatura cu zgomotul la vant. Mergi constant iar in momentul in care accelerezi apare exact in partea stanga, in zona filtrului. Cred ca nu are legatura cu ambreiajul. Fara sa fie bagata in viteza, in deplasare sau pe loc cand accelerezi nu se aude. Doar in sarcina. Nu pot spune ca este foarte deranjant, mai ales ca se aude doar daca este liniste in habitaclu. Exista si normal vrem sa stim despre ce este vorba.

This post has been edited by RM4SI: 19 Apr 2017, 19:46

--------------------
+
jbn
post 19 Apr 2017, 08:01
Post #266

Membru autentic

Referitor la problema cu apa de la usa din spate dreapta, am fost ieri la un service in Bucuresti si am plecat inca de la receptie, total dezamagit.
Sa explic: facusem programare prin telefon la 17:30; ajung la 17:30 la receptia generala, si sunt trimis la receptie caroserie; la caroserie mi se comunica faptul ca nu am cum sa am programare, ca la caroserie nu se fac programari (ok, fie....); este chemata o fatuca si ii arat filmuletul si poza cu apa (parea cam pierduta ... sincer nu stiu care era rolul ei); tipul de la receptie caroserie, nevazand nicio poza, niciun filmulet, imi spune sa trimit filmuletul si poza pe mail si "maine dam comanda de cheder" .... WHAAAAAT??? M-a scurtcircuitat. "Da, e normal sa intre apa prin portiera, dar din cauza chederului se scurge in interior". In acel moment am dat "buna ziua" si am plecat.
Hai sa va explic si de ce am fost atat de transant. Suntem in primavara lui 2002 (deci acum 15 ani). Super Nova Clima a tatalui meu are 2-3 luni de cand este cumparata direct din fabrica. Da o ploaie mai sanatoasa si observam ca intra apa siroaie pe la toate cele 4 usi. Se duce cu ea in service si "expertul care a fost instruit 2 luni de zile in Franta pe probleme de etansare" gaseste imediat solutia: strangem usile, ca nu calca suficient de bine pe chedere. A strans usile de iti trebuia forta nu gluma sa le mai inchizi. La urmatoarea ploaie acelasi scenariu. Se duce din nou in service si ramane expertul fara idei. Nu mai avea de unde sa stranga usile ca le-ar fi infundat de tot spre interiorul masinii. Cauza a gasit-o tatal meu pana la urma: a desfacut fetele de usi si stupoare, masticul care trebuia sa etanseze vinilinul din interiorul usii lipsea cu desavarsire in partea de jos a vinilinului. Solutia a fost aplicarea de mastic si asa a vandut masina, fara sa mai bage apa niciodata.

Acum, la 15 ani distanta, pentru fix aceeasi problema, mi se spune ca este chederul de vina. Hai sictir!

This post has been edited by jbn: 19 Apr 2017, 08:05

--------------------
+
RM4SI
post 19 Apr 2017, 10:30
Post #267

Membru autentic

De azi am hotarat ca orice discutie cu vreun reprezentant Renault, care vine cu idei tampite, care se da mare specialist inainte sa vada ce se intampla la fata locului, care da verdicte de atotstiutor, la rece, asa cum am patit eu cand a venit seful de tura sau naiba stie cine era si calcand ambreiajul ingandurat zice : da nu este nici o problema, iar problema a fost, are sa ajunga catre Vocea Clientului non-stop. Toti trebuie sa facem asa, cu ora, numele desteptului, solutia lui de rahat, etc. Problema aceasta este in orice service din Romania indiferent de marca.

This post has been edited by RM4SI: 19 Apr 2017, 10:31

--------------------
+
jbn
post 20 Apr 2017, 07:55
Post #268

Membru autentic

Am fost ieri la Serus pentru problema cu apa de la usa din spate. Foarte ok baietii de acolo. Au descoperit pe unde intra apa: pe la garnitura dintre boxa si tabla de care este prinsa. Au pus mastic si o folie de protectie acolo. A parut foarte profi ce au facut, nimic de reprosat.
Stupoare insa: am verificat in aceasta dimineata ploioasa si se pare ca mai nou baga si pe la usa din spate stanga (fix aceleasi simptome ca la spate dreapta) si daca nu ma insel, inclusiv pe la usile din fata, cu diferenta ca la usile din fata apa nu ajunge si pe cheder, ci se scurge afara. Insa nu asta ar fi problema, pentru ca ar insemna ca ar trebui facut fix aceeasi operatiune ca la usa din spate dreapta si la restul usilor. Problema este ca inca baga apa pe la usa care a fost mesterita ieri!!!!
Momentan nu imi mai bat capul, nu este ceva grav, toata treaba este de migala, de vazut exact pe unde baga apa. Ieri am vazut cum se da fata de usa jos, nu este foarte complicat. Cel mai probabil o sa imi rezerv o sambata la vara in curte pentru a mesteri toate cele 4 usi pe cont propriu, minutios, cu bagare de seama, fara graba. Reno, reno, reno....

--------------------
+
RM4SI
post 20 Apr 2017, 08:41
Post #269

Membru autentic

Cu cealalta problema ai facut ceva ? Sa vezi la Skoda unui prieten acvariu in portbagaj si stop aburit la ploaie ! In cateva minute merg sa verific si eu usile , ca tot ploua de 2 zile.

This post has been edited by RM4SI: 20 Apr 2017, 08:46

--------------------
+
jbn
post 20 Apr 2017, 08:55
Post #270

Membru autentic

Nu am verificat si cealalta problema. Oricum cu usa am fost la sectia de caroserie si se apropia vertiginos si ora de incheiere a programului.

Putin offtopic, cu acceptul domnilor moderatori?... Apa in portbagaj am gasit si eu la fostul M2 hatchback (intra pe la sigla de pe hayon); tot in portbagaj a gasit apa si tatal meu la fostul ford fiesta 2002 (intra pe la axul stergatorului de luneta, stergatorul fiind prins in luneta). Poate il ajuta aceste informatii pe prietenul tau, RM4SI.

This post has been edited by jbn: 20 Apr 2017, 09:06

--------------------
+
239 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 19:32
Dacia