Gaze si electricitate - drumul catre liberalizare, preturi si contracte
![]() ![]() ![]() |
Gaze si electricitate - drumul catre liberalizare, preturi si contracte
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Încă aștept...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cj cum de te-su primit fara sa ai zero la precedentul furnizor
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am avut 0 la electrica .. am platit la zi tot ce mi-au trimis, dar nu au facturat ce ziceam mai sus .. deq ce habar nu am .. au facturat astia .. de pierdut nu s-a pierdut nimic ... pb. ca ala ce a facut citirea finala la electrica a facut-o din pix si nu fizic pe teren ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nu trebuie să vină musai fizic să citească sacă ai contor inteligent, se poate de la distanță. Cazul meu. Și au citit corect cei de la enel (probabil se face automat, salvează indexul un program ceva), chiar mi-am notat indexul cu o zi înainte de activarea contractului HE.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
la mine trebuie fizic .. ca este contor din ala clasic ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Dupa patru luni, mi-au raspuns cei de la Hidroelectrica la sesizare. Contractul nu a fost transferat din cauza unei erori (!) si trebuie sa reiau procedura. Si mi-au confirmat ca la ei nu a fost inregistrat niciun consum, deci nu ma voi trezi cu vreo factura aiurea. Ma gandesc serios sa raman la Enel, pentru ca nu consum mai mult de 200 KWh pe luna si nu mai am chef si timp de pierdut.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Și când se oprește plafonarea? Ești dispus să plătești mai mult pentru fiecare din cei 200 kWh?
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu, desigur. Dar pana in martie 2025 poate isi pun si ei la punct sistemele. Acum par usor depasiti de situatie, sa nu zic incompetenti.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Victorine |
![]()
|
Cred că și una și alta. Deh, intreprindere de stat...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.351 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incerc sa imi fac cont pe siteul lui e-distributie, imi da codul pe sms, dar pe mail nu vine nici un link de creere cont. A facut cineva cont recet si i-a mers?
NVM a venit pana la urma This post has been edited by einstein1984: 24 May 2023, 12:42 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
Au mai emis ăștia de la Hidroelectrica încă o factură din cele restante, pe Martie. Cred că de-acum o să emită câte una pe săptămână până ajung la zi. Au și zis că începe să se regleze treaba cu facturarea. Sper că ați pus bani deoparte
![]() Ați cumpărat acțiuni? ![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Azi mi-au fost emise două facturi, la distanță de 13 ore.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victorine |
![]()
|
Am senzația că s-au cam prins cum se face, o cam simt pe propria piele.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
3 primite in 3 zile
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Idem (le-am si achitat), incet-incet poate ajungem si "la zi" cu ele
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasă că s-a tâmpit ENEL-ul. Luna trecuta mi-a ajuns factura la cutie la câteva zile după mailul in care mă anunțau că a trecut perioada in care ar fi trebuit s-o plătesc.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Aia sunt tampiti de mult.
Urmeaza sa le dau (iar) in cap cu anpc apoi proces Trebuie doar sa fiu disponibil pentru a.i contacta a 20.a oara |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
cj98czh |
![]()
|
confirm si eu, am primit in 2 zile cate 3 factiuri pt. fiecare locatie.. ian-martie ...
inca 3 si suntem la zi, era si cazul .. This post has been edited by cj98czh: 24 Jun 2023, 12:08 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am început să fiu nemulțumit de Hidroelectrica: deși le-am dat convenție de consum și trimit lunar indexul, mai apare un index "estimat distribuitor" din 28 până la finalul lunii, care este uneori chiar și jumătate din consumul pe care-l realizez. Atunci după ce naiba mai dau indexul?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si eu sunt pe lista cu 3 facturi in 3 zile la hidro
![]() apropo de estimare... daca nu ziceai tu nu ma uitam pe factura... ultima are 26kwh(28.03-31.03) in plus estimati de distribuitor, penultima 16kwh(27.02-28.02) si antepenultima 58kwh(25.01.2023-31.01.2023). vorba ta... la ce dracu le dau indexul daca fac tot ca idiotii de la enel? acum o mai urma si vreo regularizare ca la aia ![]() colac peste pupaza am primit si modificare de contract/tarife etc pt ca expira in august contractul. This post has been edited by sorin1983: 24 Jun 2023, 22:18 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Da...si eu...dar pretul e ok.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Victorine |
![]()
|
Vedeți dacă vă lămuriți aici: https://m.facebook.com/groups/4938350162922...78560795568455/
Eventual dați un search după "ghidul11". Scuze, dar nu folosesc fakebook, de-aia pun info găsite în forma asta... Informația potențial relevantă legată de modul lor de facturare e aici:Screenshot_20230625_062636_Opera.jpg ( Size: 567.25k ) Number of downloads: 195 Din câte înțeleg, pe scurt, estimarea este pentru ultimele zile din lună, în funcție de ziua în care trimiți indexul din intervalul 24-28 (sau 24-26 în februarie) și se scade din estimarea de pe luna următoare. Dacă trimiți în 24, estimarea va avea o valoare mai mare, mai ales dacă luna are 31 de zile. Asta am priceput eu. Pe următoarea factură primele poziții sunt cu minus și se referă la estimare (de fapt cred că e o diferență între estimarea trecută și cea curentă). Întortocheat... This post has been edited by Victorine: 25 Jun 2023, 05:38 Attached thumbnail(s) Screenshot_20230625_063520_Samsung_Notes.jpg ( Size: 556.4k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu nu dau citire ca am contor "inteligent" cu citire de la distanta
Cu toate astea, ultima factura au bagat un index estimat de distribuitor (e-distributie) La hidroelectrica nu am observat pana acum sa recalculeze plati efectuate deja Enel totdeauna facea o recalculare pe ultimele 4 sau 6 luni, nu retin, chiar daca eram cu factura la zi Ca deh..s.a scumpit energia, de ce sa nu aplice retroactiv? Nu am avut timp(sau chef si nervi) sa studiez daca e legal ce fac ei, ca suma posibil furata nu merita efortul. Doar ca raportat la milioane de clienti pentru ei ar fi super profitabil |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Victorine |
![]()
|
Și eu am contor inteligent cu telecitire. Nu m-aș grăbi să consider furați banii ăia, chiar dacă nu pot să spun că mi-e foarte limpede cum gestionează ei indecșii... poate ne-am obișnuit doar cu sistemul mai lax de la vechiul furnizor: ori facturau conform indexului transmis, ori conventiei de consum - dacă nu dădeai tu un index. Ăștia poate citesc de la distanță indexul în ultima zi a lunii.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
O chestie ciudată am avut eu: am făcut direct debit, iar una din facturi era cam de 41 de lei. Ei bine, a fost plătită din 2 operațiuni, 18 și 23 de lei. Posibil să fi fost și alte facturi plătite așa, nu am fost atent.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
accidutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 January 22 ![]() |
Și eu am pățit tot asa,la ultimele doua plăti, fracționat în doua și cu întârziere de doua zile față de scadență.
|
--------------------
Renault
megane 3 1.5
2011 kz5g06
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@GBX: ti-am atasat "oferta". din ce inteleg e la fel ca la ceilalti...
acum incep sa cred ca a fost strict marketing sau vreo combinatie cu listarea la bursa a hidro... ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Strict despre furnizori, contracte si preturi. Nu e Cafenea, deci fara politica si off topic.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 21:01 |