Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

179 Pages « < 169 170 171 172 173 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.

einstein1984
post 23 Jul 2025, 09:48
Post #5101

fan Dacia

Group: Members
From: Bucuresti

Eu nu zic sa nu-si ia motor (desi in Romania in special e o idee foarte proasta), doar ca poate lua la aceiasi bani ceva ce ii ofera placere nu sursa de cheltuieli, ca are talent sa aleaga solutiile alea.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit - negru pe alb masina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 23 Jul 2025, 09:57
Post #5102

om al munților

QUOTE(axabrt @ 23 Jul 2025, 07:43)
Hai că Nubira mai are o șansă de mașină mai deosebita, că n am mai văzut demult una.
Mie mi placea sonata modelul ăla 2006 arata Intr un mare fel.

Dar opelul, bleah. Nici de coteț de găini nu l as tine, mai ales Astra G.
Hai daca era vreo varianta coupe, că alea mai merita banii mai ales alea turbo de 2 litri
*

Da, Nubira plus flex, rezultă MX-5 limuzină.

Și eu sunt de acord cu ce zicea cineva despre studii, in ideea că faci ceva de care sa fii într-adevăr pasionat, la vârsta asta. Altfel, eu cred că nu sunt chiar definitorii iar daca te implici și te pricepi bine la ceva poți reuși și fără.

Am un amic care lucrează de ani buni la Google, este platit foarte bine și are și motor (sic!) și nu a dat licența la electronică, pe unde tot trăgea de niste restante până a renunțat.

Tu ai ales sa stai pe același job dubios ani de zile, puteai sa îți cauți ceva in domeniu, puteai sa cauți pe remote pe afară, colaborări există, le făceai printr-o firmă, puțin le pasă ălora de studiile tale daca îți faci treaba și le tai o factură la final de luna. Dar când tu ai o mentalitate care te limitează, ba chiar te duce înapoi, sa te faci livrator, auzi, acolo este o problemă.

Și la modul cel mai serios, macar câteva ședințe cu un psiholog bun te-ar ajuta să înțelegi de unde ti se trage și macar sa conștientizezi niste lucruri. Este un pas conștientizarea, tu poate ești deja conștient de niste chestii dar trebuie sa faci și următorul pas, sa lucrezi la a schimba acele lucruri care te trag in jos.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
User is online!Galerie FotoPM
+
einstein1984
post 23 Jul 2025, 10:10
Post #5103

fan Dacia

experienta reparat masini de spalat, instalat de ACuri, software/game tester si el vrea sa livreze mancare, ca ii si place a vorbeasca cu oamenii, e sociabil.... Asta e masochism ca la carte.

https://www.climatico.ro/cariera?_gl=1*1fvq...viqlqTsSg8GQuGX

--------------------
+
Merced
post 23 Jul 2025, 10:22
Post #5104

om al munților

Aici se specifică clar că este nevoie de studii, dar dacă te apuci și cauți sigur găsești diverse chestii de level mai mic și poți evolua ușor, ușor. Important este sa știi să te "vinzi", sau sa încerci. Când te gândești că vrei sa te apuci de Glovo, numai evoluție nu e acolo...

--------------------
it's a kind of peace.
+
marksman
post 23 Jul 2025, 10:26
Post #5105

Post mortem nihil est

From: sat

Mai jos e și instalator, unde n-am remarcat să scrie la cerințe “studii superioare”, deci s-ar încadra pe ceva ce știe să facă. Dar de acord cu Merced, să faci livrări e un pas în spate. Acum na, dacă doar aia găsești, faci, ca să nu mori de foame, dar e o soluție pe termen scurt.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
einstein1984
post 23 Jul 2025, 10:33
Post #5106

fan Dacia

Ceva mai jos era anuntul de care zice marksman
Angajăm Frigotehnist
Dacă ai experiență în domeniul echipamentelor de climatizare, fie doar pentru instalare, fie că te pricepi și la service atunci acest anunț ți se adresează.
Căutăm colegi noi, profesioniști, care să lucreze resposabil și să execute serviciile de instalare, mentenanță și service la cele mai înalte standarde, pentru că lucrările noastre sunt ”cartea noastră de vizită”.

Descrierea Responsabilităților Postului
Preluarea produselor din depozitul companiei;
Livrarea produselor la locația de instalare;
Instalarea lor și punerea în funcțiune;
Efectuarea lucărilor de mentenanță preventivă și corectivă;
Întocmirea documentelor.

De ce ai nevoie:
Experiență de minim 3 ani în domeniu;
Cursuri de calificare;
Deținerea de permis de conducere categoria B;
Abilități de constatare și remediere a defectelor.

Nice to have:
Deținerea de permis de conducere categoria B;
Scrisori de recomandare de la foști angajatori.

La instalare am vazut ca sunt profi si lucreaza cate 2, deci daca il imperecheaza cu unul cu experienta, tot invata ceva. Sau agent ssuporti client, la call center si tot e mai bine decat la glovo

P.S. daca iti iei scuter sa faci livrari iarna cand merge mai slab cu ACul o cauti cu lumanarea, si ca siguranta in trafic si ca reumatism si artrita de la frig si umezeala.

This post has been edited by einstein1984: 23 Jul 2025, 10:39

--------------------
+
Merced
post 23 Jul 2025, 11:03
Post #5107

om al munților

My bad, eu sunt la piscină și nu am văzut că sunt multiple anunțuri.

tongue.gif

Da, are acolo destule și sunt convins că dacă este firmă serioasă vor plăti un salariu ok și în perioada off-season, iar in sezon probabil ar avea niste bonusuri.

Că firmele de genul asta doresc sa isi țină oamenii buni.

--------------------
it's a kind of peace.
+
psychoo
post 23 Jul 2025, 11:16
Post #5108

Membru

From: Timisoara

Deci omul zice ca isi face propriul business, adica competitor climatico, iar voi il trimiteti sa impinga vagoane salahor la ei?
Eu unul as urmari sa imi fac firma si sa imi creasca reputatia, apoi sa angajez eu acei salahori...
Din ce zice are clienti, nu se plange decat de perioadele reci. Dar daca face marketing si oferte, in curand va face instalari de pompe de caldura pentru inlocuirea centralelor pe gaz, astfel poate sa aiba lucrari si in sezonul rece.

Pe partea de socializare sa stiti ca exista oameni care nu isi doresc. Ca le face bine sau nu aia doar ei pot sa descopere. Sunt oameni care dupa perioade mai lungi de solitudine isi doresc socializare dar si invers.
La 35 de ani e cam tarziu de facultate. Imi amintesc ca aveam mai "varstnici" cand eram student si nu erau integrati in grupurile sociale, erau mai degraba tolerati si nimereau doar accidental la anumite evenimente extracuriculare. Ori asa ceva nu poate sa faca bine psihicului, mai ales daca e singurul motiv pentru care te inscrii la acea facultate

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
dizzy
post 23 Jul 2025, 11:25
Post #5109

Work smart not hard!

Sa stii ca sunt si nebuni ca mine care isi monteaza AC in Noiembrie, il serviseaza in Martie, il inlocuiesc in Aprilie;

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan - B zzz SXX 2005
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
axabrt
Post #5110

Membru autentic

From: Ploiesti

in sezon se scot bani. Eu in ploiesti abia am gasit sa vina sa incarce AC ul cu freon si nici nu prea au facut treaba buna, furtunul de condens e spart pe undeva pe traseu si cablul de alimentare din manunchiul ala izolat sta ud mereu, ceea ce nu pare o idee stralucita
Ar trebui sa dezizolez eu banda aia alba, sa vad unde e spart si apoi sa izolez la loc.
si la incarcare, daca incarci un aparat vechi de 20 de ani, oare cat dureaza pana pierde iar freonul. Cred ca este ca opelul lui Felipe, trebuie casat

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
marksman
Post #5111

Post mortem nihil est

Poa’ să-și facă propria firmă în domeniu sau să se angajeze la “competitori”, dar nu la livrări, decât pe termen scurt dacă nu are încotro, părerea mea ™.

--------------------
Nick Ușor
+
psychoo
post 23 Jul 2025, 11:29
Post #5112

Membru

Eu cred ca faza cu glovo a fost doar pentru a starni raspunsuri pe aici ca stia ca se triggeruie lumea.
Cel putin asa sper...

Desi dupa multa munca intelectuala cand simti ca ai burn-out ideea unui job mai putin stresant este atragatoare. Chiar si sapatul la lopata...mai faci si niste sport.
Totusi nu vad cum livrarea de mancare sa fie mai putin stresanta ca ai de lucru cu tot felul de oameni si iti petreci zilele prin trafic. Nu pot sa imi imaginez un job mai stresant, dar aici nu e vorba de preferintele mele smile.gif

--------------------
+
cj98czh
post 23 Jul 2025, 11:30
Post #5113

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

eu zic ca va pierdeti vremea .. daca pana la 35 de ani nu stii ce vrei de la viata, nu o ai decat idei pana termini cu viata.

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Merced
post 23 Jul 2025, 11:35
Post #5114

om al munților

Nu sunt de acord cu tine. Sunt multi oameni care au avut un declic mai târziu în viață. Nu este timpul pierdut. Dar trebuie sa fie acolo dorința de creștere și de rupere a tiparelor care te-au "blocat" în trecut.

Dar la Filip soluțiile sunt de tip "pansament".

--------------------
it's a kind of peace.
+
axabrt
post 23 Jul 2025, 11:40
Post #5115

Membru autentic

pai cluj, si eu m am gandit "ce ar fi daca". N a fost sa fie dar cu toate astea e bine sa ai un plan de rezerva
De exemplu eu as "visa" sa ma inscriu la un curs de sudura in argon. apoi sa ma autorizez. bineinteles ca nu a fost cazul niciodata

de exemplu stiu multe cazuri de reconversie,
in familie matu se mea a fost inginera in bucuresti apoi dupa revolutie a devenit contabila
in alt caz, cineva care a lucrat in banca s a apucat sa fie sofer de camion ,
si multe alte cazuri cel putin printre cunoscuti.

din pacate sau din fericire, munca mea e relativ scarboasa ( desi nu lucrez la vidanjare) dar nu s multi doritori in spatele meu asa ca probabil voi iesi la pensie, daca voi fi sanatos. dar am avut noroc. La fel puteam sa am ghinion.

Vad totusi ce mult se cauta de exemplu mecanici auto, nu se gasesc nicaieri.
Au ajuns sa angajeze indieni si pakistanezi la service, venise unul din asta odata la mine si eu credeam ca i mai tigan asa si l am intrebat ce se invarte pe langa fordul meu, ciordeles, si altul roman, mmi a zis sa l las in pace ca nu stie romaneste. Auzi tu...

23 Jul 2025, 11:46:
ehe merced, am cunoscut odata o asistente medicala, numai pansamente doreai sa ti puna. Din pacate desi singura , era in suferinta dupa fostul pe care l urmarea pe facebook si se jelea toata ca ala era cu alta. Am iesit odata impreuna apoi mi am dat semama ca n am ce face cu asa ceva

mai am fost odata la o intalnire aranjata, cu fata unui fost vecin de pe unde a copilarit maica - mea cand era mica. fata draguta inalta slabuta, dupa vreo 3 intalniri s a plans la tac so ca "nui fac nimica".
ala a reclamat la maica -mea care ma intrebat: "tu faci ceva la fata aia"? Io i am zis ca am iesit in oras la prajitura si suc, sa stam de vorba, sa ne cunoastem . ce trebuia sa fac? cand mi a zis amanunte, m am rusinat si n am mai iesit cu ea.
Ideea ca e muierile s mult (infinit) mai complicate sa gasesti una okish decat sa gasesti un job decent

This post has been edited by axabrt: 23 Jul 2025, 11:46

--------------------
+
marksman
post 23 Jul 2025, 11:56
Post #5116

Post mortem nihil est

Păi da, axa, dacă nici măcar n-ai sărutat-o la prima întâlnire, normal că fata a intrat la idei.

--------------------
Nick Ușor
+
psychoo
post 23 Jul 2025, 11:57
Post #5117

Membru

Iată o listă cu oameni celebri care au avut succes sau au avut „sclipirea” — adică acel moment de cotitură, inspirație sau lansare în carieră — după vârsta de 40 de ani:
🎨 Artiști și Scriitori

Grandma Moses – A început să picteze la 78 de ani și a devenit faimoasă pentru picturile sale naive americane.

Laura Ingalls Wilder – A publicat prima carte din seria Little House on the Prairie la 65 de ani.

Toni Morrison – A publicat primul său roman, The Bluest Eye, la 39 de ani, dar a câștigat recunoaștere internațională și Premiul Nobel după 40.

🎭 Actori și Regizori

Samuel L. Jackson – A avut primul rol important în Pulp Fiction la 45 de ani.

Alan Rickman – A devenit celebru abia la 42 de ani, în rolul principal negativ din Die Hard.

Lucille Ball – A devenit un superstar TV cu I Love Lucy la 40+ ani.

📚 Inventatori, Oameni de Știință, Antreprenori

Ray Kroc – A cumpărat McDonald's și l-a transformat în franciza globală după 50 de ani.

Harland Sanders (Colonelul Sanders) – A început KFC la 65 de ani după multe eșecuri.

Stan Lee – A creat supereroii Marvel (Spider-Man, Fantastic Four) la peste 40 de ani.

Momofuku Ando – A inventat instant noodles la 48 de ani.

🎵 Muzicieni

Susan Boyle – A devenit celebră internațional la 47 de ani după participarea la Britain’s Got Talent.

Leonard Cohen – Deși a fost poet și scriitor cunoscut, abia la peste 40 a avut succes masiv în muzică.

🏛️ Alte Exemple Notabile

Julia Child – A devenit bucătar celebru și a lansat prima ei carte la 50 de ani.

Vera Wang – A devenit designer de modă la 40 de ani după o carieră în jurnalism.

Henry Ford – A fondat Ford Motor Company la 40 de ani.
Oameni din IT / Tech care au avut succes major după 40:
1. Reed Hastings (Netflix)

A cofondat Netflix la 37 de ani, dar succesul global a venit abia după 40, când au lansat serviciul de streaming.

2. Jack Ma (Alibaba)

A fondat Alibaba la 35 de ani, dar compania a devenit uriașă internațional după 40 de ani.

La 40+ era încă refuzat de investitori și batjocorit de presă, dar a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din China.

3. Robert Noyce (Intel)

Cofondator al Intel la 41 de ani. A avut o carieră solidă în semiconductori înainte, dar adevărata explozie a fost după 40.

4. Gordon Moore (cofondator Intel, creator al „Legii lui Moore”)

Deși implicat în industrie devreme, a influențat profund IT-ul global după 40 de ani prin inovații în procesarea datelor.

5. Jan Koum (WhatsApp)

A vândut WhatsApp către Facebook la 38, dar a devenit miliardar la 40+. Povestea lui este relevantă ca „sclipire” matură.

6. Shigeru Miyamoto (Nintendo)

A creat Super Mario, Zelda etc. devreme, dar a revoluționat din nou jocurile video la peste 40 de ani cu Nintendo Wii.

7. Jeff Bezos

A fondat Amazon la 30, dar abia după 40 de ani compania a devenit gigantul tech cu influență globală.

--------------------
+
Merced
post 23 Jul 2025, 12:03
Post #5118

om al munților

Se pricepe gipitiu'. biggrin.gif

QUOTE(marksman @ 23 Jul 2025, 11:56)
Păi da, axa, dacă nici măcar n-ai sărutat-o la prima întâlnire, normal că fata a intrat la idei.
*

Uite nici cu asta nu sunt neapărat de acord. Sunt situații și situații. Mi se pare forțată rău asta cu sărutul la prima întâlnire, mai ales dacă ea nu dă deloc semnale de genul ăsta. Mai ales în epoca asta in care risti să te trezești că zice că ai agresat-o sau ceva.

Plus că dacă aia voia doar carici iar axa poate voia și o conexiune emoțională înainte să îi ofere ce voia ea, nu mi se pare nici asta capăt de țară. Fiecare om e diferit și are ritmul propriu când vine vorba de chestii de genul ăsta.

--------------------
it's a kind of peace.
+
medelin
post 23 Jul 2025, 12:04
Post #5119

Membru autentic

N-aveti voi idee cati bani se fac pe livrari. Am vazut eu pe tiktok.

--------------------
tractor u650, dacia 1300 - b 22 auz 7-B-798 1971
Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
+
wolfin
post 23 Jul 2025, 12:11
Post #5120

Haha

mamci si gratis...bine...gusti din fiecare

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
marksman
post 23 Jul 2025, 12:14
Post #5121

Post mortem nihil est

QUOTE(Merced @ 23 Jul 2025, 12:03)
Se pricepe gipitiu'. biggrin.gif
Uite nici cu asta nu sunt neapărat de acord. Sunt situații și situații. Mi se pare forțată rău asta cu sărutul la prima întâlnire, mai ales dacă ea nu dă deloc semnale de genul ăsta. Mai ales în epoca asta in care risti să te trezești că zice că ai agresat-o sau ceva.

Plus că dacă aia voia doar carici iar axa poate voia și o conexiune emoțională înainte să îi ofere ce voia ea, nu mi se pare nici asta capăt de țară. Fiecare om e diferit și are ritmul propriu când vine vorba de chestii de genul ăsta.
*

Depinde. Am avut diverse experiențe, și concluzia e că mai bine ceri iertare decât permisiune. Depinde ce se așteaptă părțile. Unii/unele vor o aventură și atât, altii/altele vor altceva. Dar dacă nu dai semne că te interesează latura sexuală, o să pici imediat în zona prieteniei.

--------------------
Nick Ușor
+
einstein1984
post 23 Jul 2025, 12:16
Post #5122

fan Dacia

Ideea ca e muierile s mult (infinit) mai complicate sa gasesti una okish decat sa gasesti un job decent
adevarat

--------------------
+
axabrt
post 23 Jul 2025, 12:18
Post #5123

Membru autentic

se fac, dexemplu

"Sunt curier Glovo in Bucuresti, castig 3000+ron/saptamana ...
Reddit · r/Romania
460+ comments · 2 years ago
Sunt curier Glovo in Bucuresti, castig 3000+ron/saptamana si societatea ma priveste ca pe ultimul boschetar muritor de foame, AMA! AMA."

problema e partea a doua a enuntului. un doctor chirurg "face" 3000 de lei pe ora.

23 Jul 2025, 12:25:
QUOTE(marksman @ 23 Jul 2025, 12:14)
Depinde. Am avut diverse experiențe, și concluzia e că mai bine ceri iertare decât permisiune. Depinde ce se așteaptă părțile. Unii/unele vor o aventură și atât, altii/altele vor altceva. Dar dacă nu dai semne că te interesează latura sexuală, o să pici imediat în zona prieteniei.
*

e ca la motor, daca nu e scanteie, nu porneste.

This post has been edited by axabrt: 23 Jul 2025, 12:25

--------------------
+
Merced
post 23 Jul 2025, 12:30
Post #5124

om al munților

QUOTE(marksman @ 23 Jul 2025, 12:14)
*

Sincer, sa fim serioși, eu nu prea cred că există cazuri de bărbați care invită o femeie undeva și nu sunt interesați de latura sexuală. Că poate nu sunt interesați imediat, cum sigur sunt destule și în cazul unor femei mai precaute, e partea a doua. Dar nu cred că e femeie care nu știe asta, iar bărbații care ajung in friend-zone, și-o fac in general cu mâna lor. E ok sa nu iasă mereu ce voiai, nu toate încercările duc undeva concret, dar daca ramai apoi "aplaudacul" ei, o faci știind că de acolo nu mai ieși vreodată. Iar dacă crezi că o să te vadă ea mai târziu, după ce trece prin alții, ca o opțiune viabilă, este doar trist. Nimeni nu trebuie sa fie opțiunea cuiva.

QUOTE(einstein1984 @ 23 Jul 2025, 12:16)
adevarat
*

Unul din rarele cazuri când cred că suntem toți de acord cu axa.

--------------------
it's a kind of peace.
+
einstein1984
post 23 Jul 2025, 12:37
Post #5125

fan Dacia

3000 ron pe saptamana brut cu lucru 12+ ore si bacsis (desi ma indoiesc, am un amic care face part time si asta si nu e nici pe departe pe acoloà... Daca comparam cucu un angajat cu brutul unui angajat cu 8 ore impozite, CAS si CASS platite.... da, angajatul pica de fraier.

This post has been edited by einstein1984: 23 Jul 2025, 12:52

--------------------
+
axabrt
post 23 Jul 2025, 12:48
Post #5126

Membru autentic

merced, ce zici tu e adevarat doar daca nu pleci pe dos.

Eu nu eram interesat de sex ca aia fac toate, problema era ca niciuna nu facea de mancare, toate erau numai pe telefon, fecebook, insta,
despre sters prafu, calcat si dat cu aspiratoru deja erau SF uri.
bine si tu ca barbat poti sa gatesti , dai cu aspiratorul si sa calci.

Dar atunci rolul ei ca femeie , se rezuma doar la sex, si daca tu poti sa mi explici cum poti sa respecti o femeie cu care faci doar sex, ca mi e mi da cu virgula.
una care face doar sex, gasesti pe centura in parcare.

--------------------
+
miki
post 23 Jul 2025, 12:51
Post #5127

#Hırsızlargibigeceniniçine

Grase, urite, costa si mi iei si ceva de dus acasa de la ele

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Merced
post 23 Jul 2025, 13:13
Post #5128

om al munților

QUOTE(axabrt @ 23 Jul 2025, 12:48)
merced, ce zici tu e adevarat doar daca nu pleci pe dos.

Eu nu eram interesat de sex ca aia fac toate, problema era ca niciuna nu facea de mancare, toate erau numai pe telefon, fecebook, insta,
despre sters prafu, calcat si dat cu aspiratoru deja erau SF uri.
bine si tu ca barbat poti sa gatesti , dai cu aspiratorul si sa calci.

Dar atunci rolul ei ca femeie , se rezuma doar la sex, si daca tu poti sa mi explici cum poti sa respecti o femeie cu care faci doar sex, ca mi e mi da cu virgula. 
una care face doar sex, gasesti pe centura in parcare.
*

Eu am mai ieșit cu din astea de aprox 35 ani in ultima perioadă, majoritatea nu prea au treabă cu ce vrei tu, să facă de mâncare și curățenie. Deci daca asta căutai și ai găsit până la urmă, bravo ție.

Asta cu telefonul este într-adevăr o chestie, chiar recent am avut o experiență relativ ciudată cu o din asta obsedată de atenție. Nici eu nu sunt fan. Prefer una care e conștientă că ne-am prăjit destul creierii scroll-and prin aplicațiile astea fără oprire și care nu vrea o sesiune foto/video la fiecare ieșire (in cazul meu era o ieșire pe un traseu montan in care am "învățat" cum sa fac tot felul de cadre bune pentru "gram")

Oricum fiecare dinamică e diferită, dar cred că tipa aia de care zici tu, daca era ok și avea vreun sentiment pentru tine îți zicea ție să o săruți/phuți, nu se plângea la ta-su.

Eu le filtrez după cum comunică mai ales, mâncare știu să fac eu destul. Și mai ales daca se aliniază vorbele cu faptele. Că povești putem spune toți...

This post has been edited by Merced: 23 Jul 2025, 13:15

--------------------
it's a kind of peace.
+
Filip
post 23 Jul 2025, 14:07
Post #5129

Forumist

Salariul pe luna trecuta la electronic arts a fost 3900 ron + 600 ron bonuri, iar ca ajutor de montator am facut inca 8500 ron. Sunt 13.000 lei. Nu am nici un chef sa ma angajez la climatico. Basca luna asta am montat singur 2 AC-uri, unul la unchiul meu si unul la un amic, m-au ajutat ei sa ridic unitatea exterioara si sa tragem kit-ul de teava prin perete in rest am tot Bosch 8-45 GBH DV cu captator de praf, burghie, aspirator, pompa vid etc. Bormasina mica Bosch 240f, dar nici nu mai stau cu bormasina pe fir, am DeWalt - 3 bormasini SDS de la DeWalt - DCH273N, DCH133M si DCH172NT ala e ultra compact - le-am luat pe toate 3 ca m-am imbatat intr-o seara si nu ma puteam hotara intre ele, am zis ce plm le iau pe toate ca sa nu mai am framantari interioare.

Eu am scule sa-mi deschid firma direct dar nu am baza de clienti si recunosc, mai imi trebuie experienta sa ma misc repede, desi primul aparat de AC l-am montat - cu pompa de vid - in 2012 sau 2013 cu sculele mele, singur si cred ca merge si acum daca iau legatura cu persoana.

Am si aparat d-ala de igienizat AC-uri, cu cover.

Dar iarna ce fac? Imi trebe altceva si iarna oricat as munci vara nu-ti ajunge si iarna decat daca te multumesti cu putin si nu mai vreau putin.

This post has been edited by Filip: 23 Jul 2025, 14:09

Attached thumbnail(s)
f633d437_1e9f_456c_af4a_12c0a0b1780f.jpg ( Size: 360.53k ) Number of downloads: 86

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
einstein1984
post 23 Jul 2025, 14:25
Post #5130

fan Dacia

Pai de aia la climatico te platesc si airna, aia intretin si instalatii mari, la cladiri and shit.

--------------------
+
179 Pages « < 169 170 171 172 173 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

9 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: medelin

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 20:59
Dacia