Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.
![]() ![]() |
Jurnal de Pilif (sau Filip), Un jurnal despre travel car and expierience.
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Einsteine ce zici tu este rar că bărbat darmite că femeie.
Așa gasiesm eu demult la bloc vecina de la etajul 4 care dădea la zăpadă, dar și părea cam obosita. M am oferit sa o ajut și mare prostie am făcut. Eu n am putut ridica lopata de pe jos. M am rusinat, i am dat lopata inapoi și am plecat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa este!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 15 Jul 2024, 07:12) eu aici am reactionat...intarirea musculaturii. nu ca ridica 115 kg smuls. din punctul meu de vedere corpul unui balerin/balerina este cel mai armonios din punct de vedere al musculaturii. urmeaza inotul (mai ales pt baieti). This post has been edited by wolfin: 15 Jul 2024, 10:05 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Diferența era că vecina de la 4 atunci era domnișoara, avea cam până 30 de ani și mergea la sala.
Eu aveam spre 40 de ani și mergeam numai la birou unde mișcăm un mouse pe un pad de 20x30 cm cam 6 ore pe zi. Totuși după alți câțiva ani domnișoara vecina de la 4 s a așezat la casa ei și a explodat în dimensiuni, părea mult prea mare că sa o mai masor cu privirea pe când eu mi am păstrat dimensiunile de greutate de la banchetul din clasa a 8 a cu aproximativ + 10% |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(axabrt @ 15 Jul 2024, 10:03) Diferența era că vecina de la 4 atunci era domnișoara, avea cam până 30 de ani și mergea la sala. cred ca erai cu gandul doar la zapada This post has been edited by bgdrenault: 15 Jul 2024, 11:28 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 15 Jul 2024, 10:01) eu aici am reactionat...intarirea musculaturii. nu ca ridica 115 kg smuls. din punctul meu de vedere corpul unui balerin/balerina este cel mai armonios din punct de vedere al musculaturii. urmeaza inotul (mai ales pt baieti). fiecaruia ce ii place, pentru o sedinta foto parca as prefera o jucatoare de volei unei balerine. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si sa fie vorbitoare de braziliana come si dice la portugheza
This post has been edited by wolfin: 15 Jul 2024, 11:45 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pentru mine sala ar fi necesara, ca ceva de intretinere, sa nu mai ajung balon de grasime, dar la varsta mea nu cred ca mai e cazul de facut performanta/bodybuilding, desi nu pot sa neg ca nu mi-ar placea
![]() Acuma ma uit la taica-meu, si... nici nu stiu ce sfat sa-i dau ca a avut si probleme cu inima, ia medicamente, deci efort/sport clar nu, dar se poate sa slabeasca in timp si daca mananca mai putin. Dar cand vb cu el scot vorbe din gura care suna un pic a fat shaming - nu se supara omu, dar ma supar pe mine ca nu gasesc o formula de a comunica ingrijorarea mea fata de forma lui fizica intr-un mod care sa nu sune crud, ca pana mai ieri si eu eram umflat - inca mai am de lucrat si eu. E vorba doar ca acum, fiind mai slab, imi sare in ochi cum e tata. Inainte nu era cazul. Si foarte multi oameni sunt peste greutatea normala, si e vazut ca ceva normal. Ce vreau sa spun e ca mi-as dori cumva sa simta urgenta aia pe care am simtit-o eu cu "ba, ceva trebuie facut, ca nu se mai poate". Si nu stiu cum sa exprim asta prea bine in cuvinte, fara sa zic, vezi ca esti umflat ca un balon ai grija sa nu faci infarct, ti se blocheaza arterele alea. Nu stiu sa spun chestiile astea frumos, voalat, cosmetizat. E frustrant ca imi doresc pentru el ce imi doresc si pentru mine, sanatate si cat mai mult timp in lumea de aici. Si pentru toata lumea in general imi doresc acelasi lucru. This post has been edited by Filip: 15 Jul 2024, 12:02 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
wolfin |
![]()
|
la varsta noastra trebuie sa ne redobandim flexibilitatea.
plus vitamine ca te ia carcelu` cand nu trebuie |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Felipe , lasă naiba sala, pune mana scăpa de tablele de prin curte și ia și tu ceva mai acătării. Macar după 2015 sa fie mai noua așa... 9 ani e ok
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Filip |
![]()
|
Se invarte roata si la asta veche. Cu timpu dupa ce imi iau scuter si Honda NX500 poate cu accent pe "POATE" ma bag la un leasing pt logan eco-g din ala cu GEPELEU cu care sa fac ridesharing.
Mie imi place cum arata Hyundai Elantra de fapt, plus ca are motoru ala frumos 1.6 aspirat, cutie manuala tot asa ca laguna mea, reteta clasica. Dar cu ala nu prea merita sa faci ride-sharing fara sa-i pui GEPELEU si parca e pacat de asa masina. Mie imi place mult Hyundai Elantra (ultimul model) ala cu botul "turtit". E ca un antidot la SUV-uri, sunt convins ca e aerodinamica, e ca o Laguna 1 adusa in secolul XXI. Si au demonstrat ca poti sa mai faci in 2024 o berlina de buget dupa care eu sincer, intorc capul. Si cu motor de care trebuie si cu cutie manuala (care e singura de fapt ce trebuie). Fara turbine fara prostii, o masina normala, de om normal, care arata fain. (ps stiu ca e mild hybrid si asta, n-ai ce sa faci, si stiu ca mai e si una si mai hibrid, cu automata si motor electric, dar aia nu ma intereseaza) This post has been edited by Filip: 15 Jul 2024, 12:10 |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doamne, nene, cate joburi o sa invarti odata!
Game tester peste noapte, livrator pe scuter pe zi, ridesharing banuiesc ca tot noaptea, poti sa butonezi telefoanele la volan. Si in weekend bagi si niste aiere! Felicitari! Un leasing iti lipseste in viata! O sa urmaresc topicul pana cand apare momentul asta! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe daciaclub e și “troller” și te-a prins
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Degeaba e troller, se trolleaza singur mai mult decat ne trolleaza pe noi.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
axabrt |
![]()
|
Nenea filipe îți zic eu
In viata e mașini și mașini De exemplu elantra aia e o mașină care arata sport, dar nu e sport Logica lucrurilor spune că e de preferat o mașină care nu arata sport dar este sport. Cum ar fi naiba știe... un Renault laguna V6. Doar că stau și mă întreb cât o fi RCA ul la aia |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Filip |
![]()
|
Eh decat 3.0 v6 mai bine laguna 3 2.0T, aia ultima, de 205 cai. RCA e la fel, problema e la impozit la 3.0
This post has been edited by Filip: 15 Jul 2024, 19:49 |
--------------------
Renault
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Opel?
Daewoo? Tendoanele de lemn? This post has been edited by dizzy: 17 Jul 2024, 16:22 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
off felipe, ce trece vremea
citind acest titlu Restricții de circulație la Sinaia. În acest weekend se desfășoară Campionatului Naţional de Viteză în Coastă mi am adus aminte de Nubira ta |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
nu mai au baloti de paie?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() S-au scumpit paiele |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Filip |
![]()
|
Am facut azi revizia anuala la Laguna, ulei si filtre.
Costuri: 1. 5 litri ulei Elf Evolution 700 STI 10w40 - 144 lei 2. Filtru ulei Mhale 26 lei 3. Filtru aer Klaxcar (FRANCE FA024z cica ![]() Total: 190 lei + manopera Filip (0 lei) This post has been edited by Filip: 26 Jul 2024, 21:28 |
--------------------
Renault
|
|
wolfin |
![]()
|
Lejer..azi am schimbat si eu uleiul + filtru.
135 uleiul + 40 filtrul ulei (totate oem suxi) + 91 lei manopera la reprezentanta dacia. |
--------------------
pegas
3120
|
|
Filip |
![]()
|
Nu-i rau! Nu e deloc scumpa manopera.
|
--------------------
Renault
|
|
axabrt |
![]()
|
Felipe.
La Ford îți dau ei un cupon de 200 de lei daca faci revizia la ei dar eu de al dracu ce sunt n am vrut sa profit de așa oferta. N Să știi că nici la Simion la apartamente nu m am dus să mă înscriu. Parca îmi pare rău acuma |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Stai sa vezi cand schimbi masina...La Suzi inca e decent...
Eu inca ma incapatanez sa fac reviziile la Radacini... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
axabrt |
![]()
|
N o mai schimb.
Decât dacă doamne ferește se strica brusc. A mea ar trebui sa mai tina vreo sută de mii de km deci cam 7? ani. Mai om vedea atunci ce s o vinde prin anul de grație 2030. Sper sa.scoata.electrica aia șmecheră cu autonomie de 500 km și încărcare in 8 ore. Până atunci vedem și prețul la curent cum mai e. Daca se aliniază planetele , un branșament trifazat pot sa mi trag că am stâlpul la 30 cm de gard și acolo sa fac o aplecătoare cu o statie de încărcare șub ea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 26 Jul 2024, 22:54) 135 uleiul + 40 filtrul ulei (totate oem suxi) + 91 lei manopera la reprezentanta dacia. Si? A trecut pe "asa face toate"? ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
wolfin |
![]()
|
nu...dar m am facut de cacao...cand l am intrebat pe mecanic daca stie cum se da jos scutul.
![]() This post has been edited by wolfin: 29 Jul 2024, 09:26 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:25 |