RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cam toți producătorii ai termene de livrare tip bebe: 9 luni sau mai mult.
Fi-le-ar semiconductoarele și liliecii ai naibii. 🐻, Unde se poate bea cafea din aia de mate fine? Că dacă dau banii aia pe scule, dorm cu ele pe preș și nici nu mai am presul ăla bun, cu glugă. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Pai in august cand vine bebe 2 vine si masina
![]() Pe Eminescu daca mergi sunt cam cele mai bune cafenele din bucuresti. Iti recomand cafeaua si prajitoria buimac. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie intr un ceas bun
Attached thumbnail(s) 20220114_211429_copy_1382x1843.jpg ( Size: 541.27k ) Number of downloads: 590 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Sa traiesti! Multumesc!
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Buimac e aia de pe Icoanei?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Da, pe Icoanei.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.514 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
S o stapanesti sanatos
Si la cat mai putini pinguini morti ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Dacă era Reno ți-aș fi urat să te bucuri de ea.
Dar, cum e Toyo, se aplică veșnicul “să o stăpânești sănătos”! ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Asteptare cat mai usoara si sa o volanesti cu placere (este o masina OK)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Multumesc mult! Cat despre asteptare, nu este problema, am rav-ul si este suficient pt ce imi trebuie acum. Ei mi-au zis ca termenul dat este cel maxim dar poate ajunge si cu o luna mai devreme. Vedem.
This post has been edited by ursul_bipolar: 16 Jan 2022, 13:23 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Sa fie Intr un ceas bun!
Un amic a comandat rav4 hibrid bi tone 37000 e cu rabla inclus. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Multumesc! Sa fie! Tot Exclusive ca nivel este si RAV-ul comandat de amicul tau.
This post has been edited by ursul_bipolar: 16 Jan 2022, 16:20 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dizzy |
![]()
|
Cat de buna ti se pare idea de a avea mașina cu acoperiș negru vara?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ursul_bipolar |
![]()
|
A mea nu e bi tone, doar ravul si chr au optiunea asta. Ca look da bine dar vara e mai complicat. Mie nu mi se pare o idee buna, dar vb strict pt mine. De asta nu am luat nici interiorul negru.
This post has been edited by ursul_bipolar: 16 Jan 2022, 17:13 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.514 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Dar ce, bi tone e doar cu acoperis negru?
La vitara, captur, merg diferite variante de culori, nu doar negru Ei, si cu negru o sa lucreze mai mult AC -ul, bine ca are AC. ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Felicitări pt nouă mașină. Eu mai mult de un Yaris nu mi permit. Hai daca mă întind ceva, poate sa ajung la o corolla. O sa iau cand oi îmbătrânit, acu mai vreau ceva senzații, nu fiabilitate...
Totuși nu înțeleg cum lucrează producătorii ăștia japonzi, Mazda vinde acu Mazda 2 care de fapt e o Toyota yaris, iar Suzuki vinde o Toyota corolla In fine ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
La fel cum face su grupul VW, doar ca mai simplu...sau Renault cu Mercedes pt unele modele, cu Nissan pt altele, Peugeot cu DS...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Io s de acord cu tine , probabil Renault vinde prin alte părți așa zis îl Renault Duster ..mai ales daca in zonele respective firma Dacia nu este reprezentată la nivel național. Mi se pare corect asta dar în exemplul meu totuși asemenea practici mă fac să mă simt prostit pe fata...
Adicătelea de ce as lua o Mazda 2 și nu o Toyota Yaris ? Sau invers? In Romania avem ambele marci reprezentate, cu un plus pentru Toyota. Totuși unde stau eu reprezentanta Toyota e la vreo 200 m de Mazda. Mi se pare o măgărie. Mare |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu ai cumparat ford ca ti a placut ford...nu minunile tehnologice oferite de ford.
Cumparatorul este subiectiv. Si apoi....nu e o practica noua...de la ford T se intampla.... Tine de globalizare...reduceri de costuri...parteneriate....etc. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(axabrt @ 16 Jan 2022, 19:20) Io s de acord cu tine , probabil Renault vinde prin alte părți așa zis îl Renault Duster ..mai ales daca in zonele respective firma Dacia nu este reprezentată la nivel național. Mi se pare corect asta dar în exemplul meu totuși asemenea practici mă fac să mă simt prostit pe fata... Adicătelea de ce as lua o Mazda 2 și nu o Toyota Yaris ? Sau invers? In Romania avem ambele marci reprezentate, cu un plus pentru Toyota. Totuși unde stau eu reprezentanta Toyota e la vreo 200 m de Mazda. Mi se pare o măgărie. Mare Pe acelasi rationament, de ce as lua Mercedes XClasse sau Citan, daca am alternativa de la Nissan sau Renault, dupa caz...colegul Wolfin a pus bine punctul pe i |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
axabrt |
![]()
|
Macar alea nu arata la fel. Mașinile astea de le am zis eu sunt identice cu excepția siglelor
This post has been edited by axabrt: 17 Jan 2022, 07:42 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
axabrt |
![]()
|
Pai sunt 2 cazuri.
1. Mașini care împart aceeași platformă tehnica dar estetic arata diferit. Aci e ok sa alegi ce ți place desi e cam aceeași mașină. De exemplu mie îmi place mai mult Seat Leon decât Skoda Octavia. 2, mașini care arata identic, vedeți Suzuki Toyota corolla sau Mazda Toyota Yaris. In cazul asta de ce as alege o Toyota și nu o Mazda.? Sau invers? Doar că are 3 sigle diferite, in fata pe volan și in spate. Mă simt prost... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca la masinile de padurar nu stiu ce sa zic, la citan-dokker-kangoo as merge pe altceva
![]() vad ca si kangoo nou a scos tot 4 stele. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
sunt putine care impart aceeasi platforma piese componete..etc. Axa exemplul tau nu este elocvent.
un exemplu este fiat sedici si suz sx4. fiatul fiind facut chiar la suzi. pretul platit pentru 1.6 diesel. sau ..renault trafic...cu opel si nissan. citroen jumper cu fiat ducato...motoare diferite etc. This post has been edited by wolfin: 17 Jan 2022, 09:15 |
--------------------
pegas
3120
|
|
axabrt |
![]()
|
Bravo , fiat sedici și Suzuki, da uitasem de alea
Totuși în acest caz as fi preferat Suzuki. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 17 Jan 2022, 09:07) 2, mașini care arata identic, vedeți Suzuki Toyota corolla sau Mazda Toyota Yaris. In cazul asta de ce as alege o Toyota și nu o Mazda.? Sau invers? Doar că are 3 sigle diferite, in fata pe volan și in spate. Mă simt prost... Preț, afinitate față de marca, reprezentanta care la una din mărci poate fi mai accesibilă, calitatea serviciilor after sales...sunt toți factori care contează pentru achiziția unei mașini și dacă sunt două mașini absolut identice precum acea Mazda 2 și yaris...alegi în funcție de chestiile astea. X-class și navarra nu erau chiar identice...interiorul era modificat la Mercedes și la Nissan nu puteai alege un motor v6 puternic precum la Mercedes. Dar a fost eșec de vânzări Mercedesul ca și primul citan. Noul citan nu mai e chiar kangoo cu altă siglă...au umblat la design, la interior și infotainment și suspensia e setata diferit la Mercedes |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
axabrt |
![]()
|
Pai vezi... Andrei acu ai pus punctul pe i.
Deci ce afinitate fata de marca poate simți un fan Mazda (îs okey mașinile lor totuși) când cumpără o Toyota cu 3 sigle Mazda. Poate doar un sincer sentiment de dezgust... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 00:35 |