RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Eu am mai flecit-o, recunosc, dar mi-am asumat și totuși nu m-am speriat de consum sau performante, dar asta pentru ca stiu ce masina mi-am luat si la ce sa ma astept de la ea. Per total sunt foarte impacat cu alegerea mea. Asta nu inseamnă ca ar trebui sa placă si celorlalți, sunt în regula si cu asta.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Parca M3, M5, M6 ofereau si automate, daca DOAR benzina + auto a fost criteriul.
This post has been edited by MuciX: 1 Sep 2021, 09:16 |
--------------------
-
-
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
3.0d izel fara egr
![]() Attached thumbnail(s) received_1260311197762056.jpeg ( Size: 29.51k ) Number of downloads: 448 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
MuciX |
![]()
|
Stai bre ca nu vorbeam despre masini aici. Nu ne strica jucaria.
|
--------------------
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 1 Sep 2021, 08:16) Se poate, dar un prieten tocmai isi luase un Yaris hybrid. Il dusesem eu la dealer, el neavind masina. La citeva zile am fost din nou la acel dealer, mi-a aratat un CT200h, dupa o ora eram posesorul ei, iar restul e istorie |
--------------------
Lexus
ES300H
|
MuciX |
![]()
|
Deci nu a fost DOAR ala criteriul. Mai mult pare sa fi cantarit conjunctura.
|
--------------------
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 1 Sep 2021, 08:25) Criteriul a fost ala. Dar prietenul meu era din Australia, iar acolo a fost posesorul a mai multor Toyota si Mazda de-a lungul timpului. Asa ca in alegerea facuta (a marcii masinii) a cintarit si conjunctura |
--------------------
Lexus
ES300H
|
MuciX |
![]()
|
Q.E.D.
|
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Uite, ii fac pe plac lui mucix sa ii zic si de ceva care ma incomodeaza putin. Masina are inregistrate cele 2 seturi de senzori pt tmps, in total 8 intrari, 4 pt iarna 4 pt vara. De fiecare data cand schimb rotile trebuie sa trec de pe un set pe celalalt ca sa nu se aprinda becul in bord. Bun, ca sa treci de pe un set pe altul trebuie sa apesi pe un butonel care e sub bord, sa-l gadili putin scurt si de 3 ori ca sa treaca de pe un set pe celalalt. Merge, nimic de zis, rezolvi in 5 sec dar putea sa fie operatiunea asta mai simpla, de ex direct din navi.
Mi-am adus aminte azi dimineata cand ma gandeam la rotile de iarna. This post has been edited by ursul_bipolar: 1 Sep 2021, 11:36 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu ti-a zis nimeni sa te plangi de ea, doar ca toate discutiile par sa duca la consum. Am inteles, ai luat hibrid, deci clar unul dintre criterii era consumul, dar parca prea se vorbeste doar despre asta. Si mea culpa, credeam ca e mai scump modelul, de aia am zis de 60 kE, eu credeam ca atat costa.
|
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu am luat masina pt consum. Am luat masina din alte considerente, taxe mici, poluare mai mica in oras, siguranta etc. Stiam ca are un consum bun dar nu asta a fost factorul decisiv. Nu ma plangeam am si bolduit ca doar ma incomodeaza putin. Modelul pe care il am eu a costat 36496 euro de nou. Mai sus era luxury care era indeva spre 40k. 60 este highlanderul.
This post has been edited by ursul_bipolar: 1 Sep 2021, 11:41 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
Pret de lista sau de vanzare? De fapt stai, ca din ce am vazut, nu pupi mari discount-uri de la toyota.
|
--------------------
-
-
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Io zic ca vorbind de hibride e firesc sa se invarta discutia in principal in jurul consumului, ca majoritatea de-aia se orienteaza spre ele, nu vorbim de hipsteri.
La mine a fost in primul rand un upgrade si un mix de mai multe criterii in privinta asta, dar stiam exact ce vreau. Că s-a nimerit să fie roșie, aia e, acum e cea mai bună culoare ![]() <span class='edit'>1 Sep 2021, 13:25:</span> Legat de discounturi acordate de dealeri, cu criza asta de semiconductori care pune pe hold productia la atâtea mărci, nu stiu cati se mai aruncă sa dea discounturi pt. ca deja cererea e mai mare ca oferta. În State aud de o altă anomalie, mașini vechi de 2-3 ani pentru care dealerul oferă un pret mai mare cu cateva mii decat la achizitia initiala. Aici vorbesc strict de ce stiu de la Toyota. Si ăia nu vor să le vândă 😄, deși nu mai au leasing sau altceva de plătit la ele. This post has been edited by Victorine: 1 Sep 2021, 12:26 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai eu nu m-am mai interesat de preturi din februarie 2020.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
daca imi permite @Ursu, vitara mai nou vine fara Infotainment ...cu o gaura in bord ..daca o vrei astupata iti da una am chinezeasca.
asa s a ajuns ref lipsa circuite/semiconductori. sa nu zic ca daca faci comanda poate la anu sa prinzi ceva..totul e on hold This post has been edited by wolfin: 1 Sep 2021, 12:59 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
MuciX |
![]()
|
Un prieten (din Popesti) are Q5 de serviciu, comandat de curand. I-au zis ca trebuie sa o comande fara nu stiu ce connected cockpit, whatevs. S-a supus si arata super banal la interior. Nasol rau sa iti trebuiasca masina noua acum.
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se mai gasesc casetofoane ieftine de Logan?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MuciX |
![]()
|
Ieftine, probabil nu.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Amicu din popesti s a reorientat..de la vitara s a dus la jeep renegade... . Ca aveau stoc suficient
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
Not great, not terrible!
Am butonat unu la munte prin 2016. Mult mai fain ca Vitara. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 1 Sep 2021, 12:57) Pret de lista sau de vanzare? De fapt stai, ca din ce am vazut, nu pupi mari discount-uri de la toyota. Pret de vanzare. Pretul de lista e cu 300 euro mai mare. Nici presuri de cauciuc nu dau daca nu vii cu contraoferta. Nu mai zic de tavita sau vopsea metalizata desi albul perlat e destul de misto. Mai nou imi place albul perlat cum vine pe rav. This post has been edited by ursul_bipolar: 1 Sep 2021, 13:53 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
Inca il are si a rezistat, pe asta nu a reusit sa il strice. Inainte a avut Freelander.
Rezervorul mic nu ii place. In rest a schimbat un GMV in garantie. Cica de la praf. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
e bine ca au rezolvat topaiala la franare. din soft
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 1 Sep 2021, 12:20) *faptul ca e mazda e doar coincidenta uo9u2b5tkvk71.jpg p.s. ala care a cenzurat numele e un tampit. This post has been edited by MuciX: 1 Sep 2021, 16:48 |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
M a facut curios amicul....la fel zice...e mai confortabil jeep ul fata de vitara (are si o vitara 2020). ....
Jeep renegate night hauk Automat...1.3 turbo...20k. |
--------------------
pegas
3120
|
|
Victorine |
![]()
|
Io nu am inteles ultimul post al tau, Mucix. Pe poza aia neagra scrie ca-i stearsa, care-i faza?
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:48 |