RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hai ca mai au cateva saptamani pana le termina podul ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Angeli si Garone is 2 pisici..una alba cu ochii albastrii..si una tarcata...
![]() This post has been edited by wolfin: 31 Aug 2021, 15:29 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu...stapanii parcului.
Bune aia tarcata e cam tolomaca.am scos o din mainile unor copii care o ridicau de coada. Apoi a venit la mine si a tamponat o fimiu....pisicile de acasa cand il vad se ascund. Intr o zi cand am venit acasa...la parter...numa..par de pisica pe jos...gramezi gramezi. Le a tuns...cu foarfeca. Parinti prosti ca lasa in sertare astfel de lucruri. Nu au fost ranite...doar in orgoliu. Eu nu inteleg cum au stat....la tuns. This post has been edited by wolfin: 31 Aug 2021, 16:39 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
@wolfin: Scuzati, am crezut ca sunt caini. De fapt, daca stau acum sa ma gandesc, imi suna si mai ciudat, dar probabil vrei sa experimenteze cataratul in specii noi de copaci.
@ursul_bipolar: Daca o fi orasul la care ma gandesc eu, ma mir, ca am auzit lucruri bune despre el. Rabdare si benzina! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
E rupere, am praful pe masini de la o zi la alta de doua degete.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 31 Aug 2021, 12:44) stim noi mai bine care e treaba, care sunt flagship-uri si care nu, ca astea hibride am auzit noi ca "ia" mult si alte din astea. Intelegi tu. Cazul tau e particular. Masina mare , motor mare, ajutat de hibrid. Tocmai aici e economia Cat ar fi luat o corolla hibrid pe traseul Piatra Neamt-Budapesta-soseaua Grossglocner-Graz-Viena-Budapesta-Oradea? Trei persoane adulte si bagaje cat cuprinde, adica parca putin lasata masina si fara ocupanti. Condusa de un incepator, aka feciorul, care oricat ii explic pedala si frana, anticipare nu exista 75 km/h viteza medie, 5,6 consum pe bord, 5,8 confirmat la pompa. AC cam 90% din timp Oare imi trebuie hibrid? As fi scos un real de 4,8 macar? This post has been edited by bgdrenault: 31 Aug 2021, 22:12 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu stiu, habar n-am. Incearca si vezi.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
Sunt atatea variante si ecuatii....
La cate kg si aerodinamica de suv ...e ok consumul. Daca avea motor de 1.3 renault arata 13..14...la suta. Daca puneam pe intens 2.500 cc ...la fel iesea consumul...13..14. E sucita treaba. Apropo ursule. Ieri vecinu o parcat rav ul si eu eram gura casca. Ce scoate sunetul ala ..de ventilator stricat...in mod electric. |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu facem comparatie RAV cu Intens
Ci o corolla 1,8 , 120 CP hibrid cu intens, 1,33 140 cp Asta i intrebarea Pe RAV e clar ca hibridul te duce la un consum mai jos de diesel sau pe acolo, la consum mediu Am prieten care a scjimbat rav ul diesel cu motor parca de 2,2 cu rav benzina hibrid. El zice ca in oras ambele iau 10. Iasi, Mers la ore de varf This post has been edited by bgdrenault: 31 Aug 2021, 23:04 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
Nu stiu...ideea e ca in B ...oamenii isi iau hibride sa nu mai plateasca parcarea.
Primele 2h 5 lei..apoi 10 lei h. Luand in calcul asta...ursu greseste calcului. La 8 ore e 1/3din rezervor. Amu in Iasi...nu mai tin minte..cat era parcarea....ultima oara can am fost am ajuns treaz...2 zile bleakout....plecat treaz. This post has been edited by wolfin: 31 Aug 2021, 23:10 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 31 Aug 2021, 23:57) Apropo ursule. Ieri vecinu o parcat rav ul si eu eram gura casca. Ce scoate sunetul ala ..de ventilator stricat...in mod electric. Nu stiu despre ce zgomot vb, la mine este liniste liniste. Poate era altceva, nu stiu, dar eu nu am experimentat acel zgomot de care vb. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Avantaje sunt multe. Macar daca tinem cont de poluarea micsorata, sau ma rog, mutata din orase,
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 31 Aug 2021, 23:10) Nu stiu despre ce zgomot vb, la mine este liniste liniste. Poate era altceva, nu stiu, dar eu nu am experimentat acel zgomot de care vb. Data viitoare ii strig..vecine vezi ca ti s a stricat ravu... ![]() Lasand gluma...vecina (nu vecinu)...tot rav h are....e adevarat...nu se aude..doar un vuiet de la anvelope...cand trece. ![]() This post has been edited by wolfin: 31 Aug 2021, 23:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Motorul electric are un zgomot extrem de subtil dar cand accelerezi pe electric face ca un tramvai in miniatura, ca sa ma exprim asa, destul de subtil si ala. Din interior nu il sesisezi dar am auzit la alte hibride cand treceau pe langa mine, eu fiind pieton.
This post has been edited by ursul_bipolar: 31 Aug 2021, 23:18 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
wolfin |
![]()
|
Exact..mai mult anvelopele se aud..din exterior...
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu fi fost aerul conditionat, am auzit tot la fel zgomot destul de neplacut la o Auris hibrid.
Bine, din afara asta, probabil inauntru nu se auzea nimic. La fiabilitate cum sta, ca am auzit ca Sandero le da teroare ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Electricele au un device care produc acel sunet la viteze mici, pentru a avertiza pietonii.
Legat ce consum pe Corolla, eu când am testat-o pe aia de 180 de cai am scos cam același consum pe care l-a scos și Mazda în aceleași condiții (autostradă și oraș). Când am pus în balanță faptul că Toyota e mai mica, mai urâtă la interior și mai zgomotoasa am zis că alegerea e evidenta. Plus că nu mi-a plăcut eCVT deloc. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Cu eCVT e love or hate din câte observ la mine. E love pentru idee și confort, mi se pare genială ideea lor cu MG1 si MG2, felul în care se completează reciproc cu ICE si se ajută, fără ambreiaj, fără trepte distincte, compact, etc. E hate pentru că nu seamănă deloc cu manuala cu care eram obișnuit sau cu o automată clasică și necesită un timp de adaptare, pentru că la început m-am trezit uneori irosind aiurea energia accelerând aiurea.
Zgomotul ăla la manevre de parcare în modul electric poate fi de la compresorul AC, la mine se aude ca un bâzâit mai tare sau mai încet în funcție de sarcină, dar fiind electric nu sună ca unul clasic. Nu mi-e dor de drujba de pe Logan 😄 Iar dacă vrei consum mic pe hibride, tre să înveți să le conduci. Nu o sa-l obții conducându-le ca pe o masină doar cu motor termic. Nu înseamnă să fii cel mai lent șofer din trafic. Asta am constat eu si mă bucur că m-am prins. Si adevărul e că te mai și liniștește putin. Mie mi se potrivește mănușă, insa pot accepta că nu li se potrivește tuturor, fiecare vrea altceva de la o mașină. Și mai cred ca față de Aurisul meu din 2014, implementarea e și mai bună pe noile modele cu motoarele alea efficient force dynamics sau cum le-au zis, de 2.0 și 2.5L. This post has been edited by Victorine: 1 Sep 2021, 07:44 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 1 Sep 2021, 08:04) Sa nu fi fost aerul conditionat, am auzit tot la fel zgomot destul de neplacut la o Auris hibrid. Bine, din afara asta, probabil inauntru nu se auzea nimic. La fiabilitate cum sta, ca am auzit ca Sandero le da teroare ![]() AC-ul este extrem de silentios, tre sa apleci urechea spre grila din fata ca sa il auzi. Nu stiu la ce da teroare sandero. This post has been edited by ursul_bipolar: 1 Sep 2021, 07:55 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
@Victorine: La consum vorbeam de conditii, anume conditiile in care anticipam ca aveam sa folosim noi masina. Naivi cum eram inca pe vremea aia, noi credeam ca va fi folosita la naveta, iar in oras oricum nu avem nevoie de masina, decat extrem de rar, poate de 2-3 ori pe luna. Asa ca am facut un circuit care sa simuleze fix conditiile astea, ceva oras, plus ceva mai multa autostrada.
Deci (zic eu, diletant) poti sa fii mama soferilor, ca n-ai ce economie sa faci cand pui pilotul la 140 si ai de batut +50 kmp per segment. Si am descris in urma cu vreo cateva saptamani care a fost comportamentul CC cand dadea de putina urcare, dar nu a fost aprobata descrierea mea, a fost lasata pe seama driver's error. Dar na, asta a fost QUOTE(ursul_bipolar @ 31 Aug 2021, 12:53) ca o informatie de la un [s/posesor[/s] potential client vs din auzite este o informatie care reflecta mai bine realitatea. P.S. drept sa spun, mai bine ramaneam cu mazda aia mica, dar asta e alta discutie. ![]() P.S. si ce ziceam legat de consum la 2.5 Benzina aspirat si cutie automata (clasica). This post has been edited by MuciX: 1 Sep 2021, 08:03 |
--------------------
-
-
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Stai bine bre, nu mai fi catranit ca iti consuma putin.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai nu sunt deloc pe consum, cum ziceam, a fost similar si cu hibrida.
|
--------------------
-
-
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Consumul pare foarte ok la Măzdoaia aia cu aproape 200 de cai. Totuși, îndrăznesc să cred că o hibridă ar fi luat mai puțin. Pe autostradă folosesc întotdeauna CC si e mult mai eficient decat din pedala de acceleratie. Intr-adevăr, câd dă de o ușoară rampă se turează sensibil, dar se compensează pe pante. Ca să urce la viteza setată, iar se turează bine, poate mai mult decât aș accelera eu, însă în felul asta atinge viteza setată mai rapid si cred că mai eficient. Turația, zgomotul și consumul mi s-au părut foarte rezonabile la viteza de autostradă 130-140. La noi unde e mereu nevoie sa incetinesti/ accelerezi ca să faci loc vreunui avion sau sa depăsesti, dacă esti atent la trafic si anticipezi am condus destul de mult doar din acceleratie sau chiar doar din CC - dezactivare/ activare, e drept că eram și zen. Pe drumuri naționale, mergând cu traficul e și mai eficient CC in termeni de consum.
This post has been edited by Victorine: 1 Sep 2021, 08:53 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Acu' nu-l mai enerva si tu, ca acu isi pune sistem hibrid pe mazda
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Victorine |
![]()
|
Nu cred, nu pare sa-l fi convins, da nu-i problemă. Cred că sunt multe motive pentru care cineva își ia o hibridă, iar consumul e doar unul.
This post has been edited by Victorine: 1 Sep 2021, 08:59 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(Victorine @ 1 Sep 2021, 08:43) E, acum gandeste-te ca in mazda e si mai ok. Cumva pe buna dreptate, alt segment. Am crezut ca putem presupune unul despre celalalt ca stim sa anticipam traficul, nu am considerat necesar sa mentionez asta. This post has been edited by MuciX: 1 Sep 2021, 08:59 |
--------------------
-
-
|
|
Victorine |
![]()
|
Dada, nici n-am vrut să zic altfel, descriam doar experienta proprie. Eu unul nu conduc tot timpul la anticipare, imi mai bag si picioarele. Mai ales dreptul 🤭
This post has been edited by Victorine: 1 Sep 2021, 09:02 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:49 |