RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
![]() ![]() |
RAV4 Elegance HSD 2018 & Highlander Exclusive 2022, トヨタ
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ursule, ce părere ai de Mitsubishi Outlander PHEV?
Ma uitam cu jind la unul de dimineață. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Pai nu am zis ca ala a fost prima mea optiune doar ca s-au terminat fondurile anul trecut cand am vrut eu sa dau avansul? Imi facusem si priza in curte.
L-am studiat si para studiat si am facut 2 td-uri cu phevul. Masina e foarte misto si ofera multe. Sa vezi cum merge namila la 130kmh pe electric, iti creste inima de placere iar noua culoare rosie in 3 straturi e bestiala ![]() LE: nu imi mai zice de 2 ori ca nu stiu ce fac.... ![]() This post has been edited by ursul_bipolar: 4 Mar 2020, 19:40 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 4 Mar 2020, 14:47) adevarul ca va doare pe toti in dus de poluare (pe mine sigur nu ma pasioaneaza) dar da bine sa va dati eco .. ![]() Controale super stricte la ITP, RAR-ul in drum toata ziua .. si sa vedeti cum pleaca la remat cele care nu sunt ok ... +1 Referitor la siguranta unui SUV, nu intotdeauna marimea conteaza in cazul unui accident. Sper sa nu aflam nici care dintre noi lucrul asta. |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
As vrea sa nu aibe trapa.
Uite și dovada cu consumul la diesel . Attached thumbnail(s) 20200302_184200.jpg ( Size: 2.18mb ) Number of downloads: 786 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Atunci ori Invite ori Intense, te uiti tu pe dotari la fiecare si alegi. Intense-ul are si camere perimetrale si toate draciile. Bine nici Invite nu sta prost la dotari.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Plimbarea din seara asta:
trip time=37min vmed=34km/h average=5.7l/100 E foarte bine. Urmeaza un spalat in regie proprie, presiune in roti cu noua jucarie si schimbat rotile cu cele de vara, tot in regie proprie. Am rezolvat si "problema" sunetului mai incet pt muzica rulata de pe stick. De fapt nu era o problema. Masina are setari diferite pt sunet pt fiecare sursa in parte. Eu am setat cand eram pe radio si m-am asteptam sa fie global, de fapt era doar pt radio. Ajustat la fel pe toate intrarile si acum totul este ok. This post has been edited by ursul_bipolar: 2 Apr 2020, 23:20 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Daca pe topicul cu Mitsu ți l-am recomandat pe 'car cleaning guru', având în vedere carantina, trecem la next level...
![]() https://youtu.be/oUwbzyPFPts |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Film idiot. Individ idiot.
Cauciucul ăla arată că și cum trebuia aruncat . Frânele alea ruginite nu am avut la nici o mașină nici măcar la Dacia 1300. Din ce se vede n film mașina aia de lucs e de fapt un mare cazan. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
detailing la nivelul ala e pt masini care zac in garaj, si parcurg in medie cam 6 milimetrii pe an. totusi eu as insista sa curete si segmentii si cuzinetii.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dandobre @ 11 Apr 2020, 11:21) Daca pe topicul cu Mitsu ți l-am recomandat pe 'car cleaning guru', având în vedere carantina, trecem la next level... ![]() https://youtu.be/oUwbzyPFPts Eu nici pe dacia club nu intru.. ![]() Ref youtube ....plm...ultima oara am spalat o anu trecut la fise la socar. Cum ba sa speli pasajele rotii 1 h... ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Apr 2020, 18:36 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Era un comentariu la clip, zicea unul că dacă ar spăla mașina așa, ar parca-o in sufragerie și n-ar mai conduce-o niciodată... M-am gândit imediat la Matli....
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci..(scuze ursule) ..la anu daca covid20 ..apare din nou
....parol spal jantele la schimb. ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu as supune totusi masina la chinurile alea. Plus ca detailingul are putin alt rol, si anume de a pastra vopseaua cat mai bine si cat mai mult timp iar interiorul masinii sa fie curat. Restul dupa parerea mea reprezinta exagerari ca in orice alt domeniu.
In alta ordine de idei ieri, am schimbat rotile la rav (1900km cu cele de iarna), facut presiunea si strans la cuplu. Azi urmeaza lancerul. Sunt curios cum se vor comporta bridgestone ecopia hl 422 plus pt ca am observat ca ele sunt de fapt all season, dot 2018. In orice caz 2 ani vor sta, dupa care probabil le voi schimba cu dunlop. Daca presteaza bine vor mai ramane un an. Un consum de ieri IMG_20200412_121121.jpg ( Size: 727.31k ) Number of downloads: 497 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
IMG_20200417_172910.jpg ( Size: 756.8k )
Number of downloads: 415
E murdara toata dupa o mica aventura offroad. ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Si pt ca in postul anterior masina era prafuita si nespalata din luna Februarie, acum 2 zile m-am ocupat putin de ea. Interiorul si exteriorul m-au "costat" 6-7 ore si produsele folosite (le-am pus aici ca am vazut ca mai sunt intrebari pe forum ce sa folosesc si unde):
- Meguiars all purpose cleaner pt interior (nu l-am folosit pt piele); - Labocosmetic Revita ca sampon "Wash and Coat''; - Leatherique Rejuvinator Oil pt piele; - Dressing Plastice Poorboy's World Trim Restorer pt plastice exterioare, chedere + plastice motor; - Sonax Xtreme Tyre Gloss Gel pt cauciucuri - pe asta l-am folosit ca mai aveam din el dar se poate folosi Poorboy's-ul fara probleme si pt cauciucuri dar atentie, cantitatea care se foloste trebuie sa fie foarte mica si se aplica cu pensula; Cateva poze mai jos. Km acum 26200, liniste si pace. Urmeaza mitsa la sf saptamanii, acelasi tratament dar sper sa termin mai repede. 1.jpg ( Size: 236.01k ) Number of downloads: 268 2_2.jpg ( Size: 3.05mb ) Number of downloads: 120 4_4.jpg ( Size: 875.35k ) Number of downloads: 118 This post has been edited by ursul_bipolar: 2 Jun 2020, 12:48 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
IulianSVA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 7 June 17 ![]() |
Fain ca ai loc unde sa faci toate astea. Le-as fi facut si eu daca eram acasa. N-am gasit inca spalatorii ,,cu oameni " acceptabile aici:)) . Ma bazez pe cele self-service.
|
--------------------
Kia //Dacia
Niro 1.6 Hev Emotion //Sandero Stepway 0.9 tce
2019 // 2019
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Da, cele self service pt cineva care are placerea sa se ocupe sunt ideale. Plus ca o poti trage deoparte si sa te ocupi in voie cu produsele tale.
This post has been edited by ursul_bipolar: 3 Jun 2020, 14:38 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
Ai mai folosit revita pana acum? sunt curios de durabilitate. Mai ai alta protectie aplicata?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
E prima spalare cu revita, dilutie 1:100. Mai am un sealant pe care l-am aplicat in Februarie.
This post has been edited by ursul_bipolar: 4 Jun 2020, 10:23 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Ma declar multumit de Revita, efectul hidrofob este evident, am reusit sa il testez ieri pe ploaie.
Concluzia este: recomand. Masina merge si consuma ireprosabil, 6.4% consum combinat, benzina 99. This post has been edited by ursul_bipolar: 22 Jun 2020, 14:21 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ursule, despre Crystal Serum Light Gtechniq stii ceva? Cica rezista vreo 5 ani, da' imi vine greu a crede.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Din discutiile pe care le-am avut acum ceva timp este ceva de calitate.Cei care il aplica spun ca ar fi peste Gyeon si Nanolex. Este cineva pe forum care aplica ce vrei tu: https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=307652&st=90
Am discutat si eu cu el cand am luat rav-ul dar pana la urma am mers pe ceva mai simplu de data asta. Poate data viitoare. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
Crystal Serum Light teoretic se aplica in combinatie cu Exo.
Crystal fiind stratul de baza care asigura majoritatea protectiei si rezistenta la zgarieturi iar Exo adauga hidrofobitatea si ceva gloss. Unii useri de pe DW spun ca pentru durabilitate maxima, este recomandata "coacerea" cu lampi infrarosu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
IulianSVA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 7 June 17 ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 25 Jun 2020, 08:52) Din discutiile pe care le-am avut acum ceva timp este ceva de calitate.Cei care il aplica spun ca ar fi peste Gyeon si Nanolex. Este cineva pe forum care aplica ce vrei tu: https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=307652&st=90 Am discutat si eu cu el cand am luat rav-ul dar pana la urma am mers pe ceva mai simplu de data asta. Poate data viitoare. SI eu tot pe el il recomand, stie ce face si ce vorbeste:). Am fost la el cand aveam Laguna....dar e din Bucuresti |
--------------------
Kia //Dacia
Niro 1.6 Hev Emotion //Sandero Stepway 0.9 tce
2019 // 2019
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Deschizand link-ul pe care l-am pus mai sus vei vedea ca s-a aplicat impreuna cu exo.
Cam toate protectiile ceramice de calitate se "coc" la lampi cu infrarosu pt aderenta maxima a stratului ceramic. O astfel de aplicare dureaza 3-4 zile. This post has been edited by ursul_bipolar: 25 Jun 2020, 10:29 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 25 Jun 2020, 08:52) Este cineva pe forum care aplica ce vrei tu: https://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=307652&st=90 Doar ma informez inca. Am solicitat de la detailerii locali niste oferte de aplicare a unui tratament ceramic. Unul mi-a spus de chestia asta, si mi-a trimis o lista de preturi care sincer m-a dat pe spate. Acel Exo mentionat de andreig1982 este specificat separat, la alt pret (destul de mare), iar la Crystal Serum scrie la final "se recomanda a se aplica bicomponent, cu Exo, pentru durata maxima de folosire". Celalalt mi-a zis sa ma duc sa discutam, ceea ce nu am timp sa fac intre 9-17, cum vrea el, si mi-a zis ca el pune folie 3M MeganustiucumUltra, nu face tratament ceramic. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Un astfel de tratament costa undeva intre 1800 si 2500 lei. Folia este si ea ok dar trebuie aplicata bine sa nu faca bule si nu stiu daca iesi mai ieftin.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
marksman |
![]()
|
Da, 2500 de lei, doar Crystal Serum Light. La folie nu stiu pretul, a zis ca trebuie sa vada masina.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:25 |