Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
mircea_aq |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa am invatat sa conducem!
Si bine a fost.... |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Corect, daca mai dadea si nitica ploaie pe jos, aveai toate sansele ca la 30kmh sa iei toti pietonii de pe trecere. Un strike asistat si de anvelopele montana sau matador ale vremii.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 20 Mar 2025, 16:38) Einsteine, rabin sau crainic la radio Erevan trebuia sa te faci... ai simtit ceva, era doar scartaitul care a disparut dupa ceva vreme, nu imediat, dar de fapt la eficienta n-ai simtit nimic... ![]() Pai Axa a zis de scartait? Axa, uita-te pe factura si vezi daca zice ceva de lichid. Daca nu, inseamna ca ti-au deblocat etrierii cand au impins pistonul la loc. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mno alta acuma.
Io curios din fire zic sa mă uit sub capota sa verific nivelul la ulei. Am eu pasarele mele de când la reprezentanta a pus tot bidonul de 5 litri. Când colo surpriza. Motorul șters de praf e făcut bec. IMG_20250320_184240.jpg ( Size: 3.54mb ) Number of downloads: 468 Așa gesturi mici valorează totuși ceva având în vedere că la reprezentanta nici nu dădeau cu cârpă pe acolo ba mai venea și mânjit de ulei pe la buson. Bravo la service asta , cred că mai trec pe la ei |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca au strrs urmele...sa nu vezi ca n au facut nimic. Un prieten se plangea ca nu i au schimbat uleilul in service. I am.aratat amprentele de pe buson..si uleiul scurs pe langa gat.
Am scos si joja sa fie sigur...ca n avea incredere on defectul meu profesional. This post has been edited by wolfin: 20 Mar 2025, 19:29 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai și eu m am uitat pe joja. Au schimbat că e curat
Acuma daca au pus Castrol sau bunica rămâne de vazut |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
Asta i am zis si eu...ca pare de tractor...
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Ca noua arata sub capota, si tu vrei sa o vinzi, sa-ti iei cai verzi pe pereti.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 20 Mar 2025, 17:18) Pentru oamenii de rand, franele de berlina erau intr-adevar ceva de vis, apasai pedala si orice era posibil: - sa apesi si sa se duca la fund fara niciun efect - sa apesi si sa nu faca mai nimic (comportamentul standard) - sa apesi si sa-ti trimita spatele in derapaj necontrolat - sa apesi si sa-ti blocheze toate rotile Am condus berlina, din 90pana in 2001, o berlina din 1983, n am avut nici o problema. Bine, cand dadea semne, mecanic, cilindri deblocati, schimbati, ferodouri, placute, lichid, dar m am bazat pe frane intotdeauna Si frana de mana mi a tinut intotdeauna |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu doar scoala am facut pe 1410 model 81 toamna, dar frana mergea.
This post has been edited by einstein1984: 21 Mar 2025, 11:36 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nici eu nu am avut treaba cu franele la 1310 din 87 ... dar masina era intretinuta ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si trebuia sa tii cont ca e masina fara abs, nu sa apesi ca elefantul pe pedala totusi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
eu am luat un politist pe fabrica de glucoza ca n au tinut fanele..adica au tinut..dar trebuia sa mai fac o pedala..e uite ca a iesit prea repede sa oreasca masina de pe contra sens si l am urcat pe capota.
am ramas cu traume..mai tin minte doar cum lovea cu cascheta capota si tata il injura. eram inca incepator....primul an. dupa ..a bagat o in service..mecanica vopsitorie ..schimbat tapiteria...si era mai ok tehnic..dar parca suna a conserva goala...nu stiu ce drak i au facut aia de la service.... This post has been edited by wolfin: 21 Mar 2025, 11:47 |
--------------------
pegas
3120
|
|
mircea_aq |
![]()
|
wolfin, iti multumesc pentru onestitate.
In familia extinsa am un var care era sa calce mai multi pietoni pe trecere, si doar bunul Dumnezeu i-a ferit pe oameni de "bolidul 1310" care la 30kmh la ora a oprit la vreo 5m dupa trecerea de pietoni. N-am niciun motiv sa nu-l cred, a spus ca pur si simplu a apasat frana si masina nu vroia sa opreasaca, a infundat pedala si a oprit de-abia dupa trecere. Norocul lui a fost ca oamenii au cascat gura si s-au oprit din traversare pe unde au apucat. Eu inchid discutia despre dacia berlina, cred ca cine nu a trait acele vremuri, si-a facut o impresie, era o masina periculoasa, care-ti aducea multe belele, dar oamenii isi asumau aceste riscuri in lipsa unei alternative. Azi, prin prisma a 30 de ani distanta, si a modului in care functionam noi ca oameni, unii isi aduc aminte doar amintirile placute, si e normal sa fie asa. Pe de alta parte nu putem sa-i mintim pe oameni ca era bine in comunism sau ca dacia 1310 era vreo masina. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.044 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce povestiti voi acolo sunt sisteme de frana defecte, nu erau toate 1300 asa, e adevarat, n-ave etriere cu 6 pistoane Brembo, dar la ce greutate avea berlina si ce viteza prindea era destula frana. Puteti insa sa spuneti ca pe vremea aia intretinerea masinilor era o gluma proasta, nu erau piese, nu erau service-uri. Lichidul de frana de atunci nu era bun de nimic.
Cel mai sinistru cazan de acum este la distanta mare de cazanele de atunci. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
wolfin |
![]()
|
defecte nedefecte luau itp ul.
erau suficient de ineficiente. mi a luat ceva timp sa stiu cum sa franez. chiar reconditionata toata. am meu batran a suferit langa mine ...OPRESTE!!!! era in vocabular....chiar daca nu mai era nevoie sa apas de 2 ori. apoi berlina din 99 .... parca avea frane mai bune...adica pedala era mai tare...dar masina vedea service la greu(exagerez)...la garaj taxi..ma aveam bine cu directorul...si nu ma costa nimic. LE. mi am adus aminte..furtunul de la pompa servo era crapat. iti dai seama ce frane avea ![]() sa nu mai zic de aer in instalatie This post has been edited by wolfin: 21 Mar 2025, 13:25 |
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.206 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 20 Mar 2025, 18:05) Îmi vine să rad. Cluj își făcea griji că o plăcuțele ceramice n ar fi pentru mine... Dar uita că și eu ca și mulți alții de pe aici prima mea mașină a fost Dacia 1300 fără servofrâna la care mai întâi făceai presiune în circuit cu piciorul adică dădeai vreo două pedale în gol abia după aia începea să țină frâna Ala nu era ABS-ul manual?! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
Apropo de asta. Am un unchi care are un vw beetle cam 1970, motor 1.6
Eram și eu incantat îmi plăcea sunetul motorului la nebunie și așa incantat fiind am zis sa mă uit sa vad pe țeavă de eșapament cum arată. Până să zică unche miu nu pune mana eu am pus mâna pe țeavă și bineînțeles mana mi a rămas puțin lipita de țeavă aia. Bineînțeles că vreo juma de zi m a usturat că naiba... Apoi la aia sa vezi cum e sa pui frana, Dacia 1300 pare parfum. Sau sa învârti volanul. Eu nu puteam sa apas ambreiajul, adică apăsăm dat pedala nu făcea nimic. In schimb piciorul meu începea să cedeze de la genunchi. Cum dracu o conduce unchiumiu așa ceva și mai are și vreo 78 de ani. Asta prinde suta de ani garantat. E mai verde decât mine, dar na nu lucrează la calculator Cercetând bara din spate de când am lovit o in bordura am 2 prinderi rupte La urechea aia ai dracu au făcut intenționat secțiunea aia de se prinde pe spoiler mai subțire că sa se rupă. Trebuie sa iau un tub de montage kit sa fac o țigănie. Screenshot_2025_03_22_11_00_18_782_com.miui.gallery.jpg ( Size: 977.13k ) Number of downloads: 275 La aia de sub mașină e mai ușor trebuie scos nitul și prins cu o brida subțire This post has been edited by axabrt: 22 Mar 2025, 11:03 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
axabrt |
![]()
|
Problema este următoarea. Vechile obiceiuri dispar greu.
IMG_20250330_084330.jpg ( Size: 4.04mb ) Number of downloads: 206 Când sa scot mașina din curte am nimerit puțin cu ea in gard. Nu știu de ce presimt că iar o sa rada Cluj de mine ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
deloc 🤣🤣🤣 m-as ingrijora daca nu ai lucra cate ceva minim o data pe luna .. altfel .. o bordura, un sant, o poarta, un gard ... este f. normal
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
Acuma realizez, a fost 2x ghinion in sensul că am lovit stâlpul gardului.
Așa lovitura s a dus și în sus și a smuls capacul de la spălătorul de far cu tot cu prinderea de pe muștiucul spălătorului. Încă ceva de lipit deci. Fiind duminică am desfăcut lipiciul T Rex și am dat bine peste tot. Așa că sa mi fie învățătura de minte, nu degeaba visam la o mașină de teren cu bara ARB. Așa cel puțin dărâmam gardul... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cj98czh |
![]()
|
eu sunt curios cum reusesti .. conduci cu ochii inchisi? ai vecini glumeti si iti miceasc poarta? iti schimba locul portii??
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
axabrt |
![]()
|
Pai nu reușesc, se întâmplă pur și simplu, că atunci când îți vine să faci pipi.
Adică nu trebuie să reușești să faci pipi, e ceva normal... S a rupt chestia roșie din vârf. IMG_20250330_124421.jpg ( Size: 235.02k ) Number of downloads: 184 Am pus niste chestie de lipit vedem daca tine. Chestia e că toate plasticele astea sunt făcute special sa se rupă. IMG_20250330_081731.jpg ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 64 De exemplu urechea asta subțiată intenționat la prinderea cu bara. Am pus și acolo lipici., mai mult. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(axabrt @ 30 Mar 2025, 11:48) Chestia e că toate plasticele astea sunt făcute special sa se rupă. Despre faptul ca totusi nu s facute sa te izbesti in porti cu ele, nu spui nimic? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
Gata "reparația"
Cost 1 tub de superglue, niste bicarbonat de bucătărie furat de la nevasta și o bere becks. Markerul cu vopsea pt reutus îl aveam de mai demult. IMG_20250330_164005.jpg ( Size: 4.14mb ) Number of downloads: 63 Până data viitoare arată 100% decent. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 30 Mar 2025, 09:05) Problema este următoarea. Vechile obiceiuri dispar greu. IMG_20250330_084330.jpg ( Size: 4.04mb ) Number of downloads: 206 Când sa scot mașina din curte am nimerit puțin cu ea in gard. Nu știu de ce presimt că iar o sa rada Cluj de mine ... Ai fost matale la olimpiada, da’ nu la aia de condus. 😀 La cum arata capacul ala, nu cred ca tine la viteza sau la jet de spalatorie…. Am avut si eu un kuga adus cu un capac din asta rupt de colegi, nu stiu cum au reusit, nu erau alte zgarieturi in zona, si in mers nu s-a rupt caci mi-au dat capacul… 2 ani am mers asa cu el, n-a vrut nimeni sa demonteze toata fata masinii si sa trimita o piesa asa mica la vopsit pe culoare. This post has been edited by medelin: 30 Mar 2025, 21:03 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ai incercat sa activezi spalatorul de faruri? Banuiesc ca vei pierde capacelul fix in secunda aia.
Ari fi cateva de zis despre incident, mai ales ca nu ai o varsta inaintata, dar ma rezum la: saraca masina... |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
Si eu am lovit masina/masinile din neatentie...de mai multe ori.
Si dacia neagra am lovit o de stalpul gardului...chiar in fata batranului. Dar am si evitat zeci de accidente.... Asta ma face ..sau il face pe axa sofer rau/prost? This post has been edited by wolfin: 30 Mar 2025, 21:24 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:35 |