UBER, experientele voastre, pareri
![]() ![]() ![]() |
UBER, experientele voastre, pareri
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(vallixx @ 23 Dec 2018, 08:07) Eu as riidica toate masinile care ocupa abuziv banda 1 a bulevardelor si strazilor si as face acolo banda de STB. Da' banda STB d-aia cu stâlpișori, ca sa nu intre cocalarul pe ea si sa se uite militianul la el va vitelulnla poarta noua (adica cam cum face acum). Stiu ca sunt multe masini in oras si nu sunt locuri de parcare dar la fel de bine stiu ca multe mașini din alea nu sunt miscate de acolo. Cine si le-a cumpărat, nu le folosește, dar ocupa locul. ... Deasemenea as interzice închirierea locurilor de parcare de reședință pentru cei cu numere de provincie. Vrei sa stai si sa lucrezi in Bucuresti, ok, fii binevenit dar iti inscrii si mașina aici, platesti taxele aici, iti iei loc de parcare aici. Sa vezi atunci revoluție in trafic. ![]() Acum serios, când s-a apucat Firuța să pună stâlpișori, a luat Bucureștiul foc "nu așa se revoluționează traficul" au țipat toți. Ce te faci cu aia care au case in mai multe orașe? Cumpără câte o mașină pentru fiecare județ, sa poată parca legal? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Singurul lucru bun pe care l-a facut Firea au fost gardurile de pe linia de tramvai. Paradoxal, pe Stefan cel Mare se circula mai fluent acum, nici coloana prin pasajul Victoria n-am mai vazut.
Noua ne trebuiau si garduri prin intersectii, sa nu mai depaseasca toti taranoii coloana si sa blocheze intersectia, ci sa stea in plm in coada cu toata lumea; deh, daca n-avem politie. Daca dadeam politistilor 10% din valoarea amenzilor aplicate, in 6 luni se curata orasul. Dar CSF, NCSF. |
--------------------
.
.
.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.179 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca n-a prea mers pe Fane Babanu ca-i fulleanu la orice ora. Cel putin bucata de la pasaj (inclusiv) si până dupa Calea Dorobanti. Dupa aia se mai mișcă. Iar in pasaj e ok când te duci pe sensul catre Obor, da' te intepenesti imediat cum iesi. Invers, pe sensul catre Titulescu stai si admiri arhitectura pasajului.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu intru rar in Bucuresti, de obicei in weekend. De cand cu gardurile, mi se pare ca s-a aglomerat soseaua aia, iar marcajele sunt de-a dreptul halucinante. Btw, dupa Calea Dorobanti e Iancu de Hunedoara
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Aideplm ce a fost zilele astea pe Ștefan cel Mare. Și pe Magheru. Și pe Vitan-Barzesti. Și pe Petricani. Și pe...
|
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bine, a fost aglomerat peste tot; gardurile alea macar lasa tramvaiul sa mearga liber, cat timp masinile stau.
Eu am avut treaba de cateva ori cu masina prin pasajul Victoria pe la 17:30, pe sensul spre Obor. Am constatat ca a disparut coada din pasaj in ultimul an. |
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.783 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sambata unu ci o skoda argintie s a urcat pe un gard dasta..e s a rasturnat..in fata la spital..pe stefan cel mare.
Duminica..era una sa ma arunce in gard...ca doar is 2 marcaje...pt delimitare...sens...fmc de prosti. Cu treburi pe jumatate facute. This post has been edited by wolfin: 24 Dec 2018, 19:56 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Auzi la ala ... siguranta pasagerilor este compromisa .... lasa ca in taxi esti 100% sigur .... te poate ingropa direct in el ... la cat de multe sunt sicrie pe roti ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
vallixx |
![]()
|
Creste inima in mine cand ii vad ca le plezneste vena in cap dn cauza de ...Uber.
Atatia ani i-a durut in cwr. Si inca ii mai doare. Masini varza, murdare, manele, tigari. Ei niste melteni. Evaziune cu carul..."haide sefu' mai punem aparatu....dai si 'mneata acolo, ne intelegem noi", "n-am rest sefu...", "chem colegii"...., luat pe trasee ocolitoare......etc Sunt direct raspunzatori pentru viteza cu care a luat amploare fenomenul Uber, iar acum au boala pe aia ca ofera cam tot ce ar fi trebui sa ofere ei inca de la inceput, dar pentru ca monopol = durere la mandarina. Luati cu paine acum! Multe Urari de Iubire Eterna.....pe initiale! |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 22 Jan 2019, 08:33) Evaziune cu carul..."haide sefu' mai punem aparatu....dai si 'mneata acolo, ne intelegem noi", "n-am rest sefu...", "chem colegii"...., luat pe trasee ocolitoare......etc Chiar daca nu ar fi existat celelalte probleme, numai pentru ipocrizia asta le doresc faliment rapid. Și pușcăraie, dacă se poate. This post has been edited by MuciX: 22 Jan 2019, 10:28 |
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
vallixxe,sa vezi ce m-a luat una la maciuci pe o postare de-a lui Roncea,prietenul nostru..Macar a scapat de ea pt c-a zis ca ea nu poate avea amici cu asemenea 'vederi'..Ziceai c-o fwte vreun taximetrist..Sau asa o fi? Oricum sunt destui care-i sustin.Desigur ca-s si omenosi printre ei dar cati?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.341 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 23 Dec 2018, 11:24) Acum serios, când s-a apucat Firuța să pună stâlpișori, a luat Bucureștiul foc "nu așa se revoluționează traficul" au țipat toți. Ce te faci cu aia care au case in mai multe orașe? Cumpără câte o mașină pentru fiecare județ, sa poată parca legal? sa parcheze pe locurile de viztatori, limitata 2 ore. Sau abonament la parcare privata, la grand arena e 240 lei pe luna |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
iulia_boris |
![]()
|
La Straulesti parcarea Metrou,unde-i 1 leu/h,nu vrea nimeni sa parcheze ca cica-i scump.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Stai linistita, ca asa e si in Cluj la aeroport.
Plm, ai bani de bilet, excursii, voiaje, calatorii de afaceri, masina, benzina, da' n-ai 5 lei pe ora sa intri in aeroport sa parchezi fara stres, sa poti pupa linistit mama/sotul/nepotii plm. Nu, masina trebuie lasata pe avarii, la strada, in sensul giratoriu, evident cat mai aproape de bariera, sa nu trebuiasca sa mergi prea mult pe jos. Bun, lasam la o parte faptul ca dintre aia care intra, multi se bulucesc sa lase masinile pe avarii in fata usilor, tot asa, sa nu cumva Doamne fereste sa fie nevoiti sa faca mai mult de 10 metri pana la usa. ...si dupa aia romanu' se supara daca il faci handicapat. Ba, astora nu m-as obosi sa le dau amenzi sau sa le ridic masinile, as trece cu lama si le-as intoarce cu rotile-n sus pe trotuar. This post has been edited by Bwwlan: 22 Jan 2019, 13:58 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
NU prea mai sunt masini langa sens la aeroport ... stau comunitarii si asa spor la scris au .... este liber pe acolo ... rar mai vezi cate unul dar este hasait repede daca este la masina sau amendat daca nu ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 22 Jan 2019, 11:23) sa parcheze pe locurile de viztatori, limitata 2 ore. Sau abonament la parcare privata, la grand arena e 240 lei pe luna In drumul taberei cat e? QUOTE(iulia_boris @ 22 Jan 2019, 11:50) Pai langa parcarea aia mai trebuia deschis si un parc auto unde sa stranga masinile parcate aiurea in zona parcarii metroului. Aia e deja rea credinta si ar trebui sanctionata. |
--------------------
-
-
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 22 Jan 2019, 12:13) vallixxe,sa vezi ce m-a luat una la maciuci pe o postare de-a lui Roncea,prietenul nostru..Macar a scapat de ea pt c-a zis ca ea nu poate avea amici cu asemenea 'vederi'..Ziceai c-o fwte vreun taximetrist..Sau asa o fi? Oricum sunt destui care-i sustin.Desigur ca-s si omenosi printre ei dar cati? daaaa, aia care zicea ca sunt doctoranzi ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.681 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Dupa ce 30 minute m.am chinuit sa gasesc masina de taxi si aveam risc de a pierde avionul, am instalat uber si in 2 minute aveam masina care venea dupa mine.
Am aflat ulterior ca nu le convine cursa de aeroport, chiar daca plateam aprox 60 lei ca nu prea prind curse de retur de acolo, plus trebuie platita parcarea. Asta pe langa cele expuse deja...am patit sa ramana fara benzina, a tras pe dreapta in camp de credeam ca ma jefuieste si lasa acolo, a scos o cola de 2L din portbagaj si a bagat.o in rezervor. "Scuzati.ma dar nu mai merge indicatorul de benzina" |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
MuciX |
![]()
|
Si parcarea?
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.341 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
clientilor le place uber, dar soferii sunt exploatati la maxima, raman cu mai puti bani cu mult fata de taximetristi. Cand or sa moara bonusurile de la uber (care multa vreme NU a facut profit ci a ars banii investitorilor) si nici fraieri sa se bage la uberit nu o s amai fie, or s acreasca tarifele serviciilor astora "premium" si iar o sa mearga lumea cu taxiurile
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.681 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Asa functioneaza capitalismul in orice domeniu.
Concurenta dicteaza cine ramane si cine pleaca. Te adaptezi sau mori. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
N-am nici o problemă să plătesc mai mult pentru un serviciu de calitate. Din partea mea, să crească tarifele. Dacă asta îi va filtra pe taximetriști și va ridica standardele Uberului în general, eu le voi plăti.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bai, dar impotriva taximetristilor din alte orase (Pelicanul), nu protesteaza? Ca asa imi inmatriculez si eu o masina pe GL si vin sa fac taximetrie pe Bucuresti, nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni.
QUOTE(psychoo @ 22 Jan 2019, 16:05) Am aflat ulterior ca nu le convine cursa de aeroport, chiar daca plateam aprox 60 lei ca nu prea prind curse de retur de acolo, plus trebuie platita parcarea. Cum dracu' nu le convine, ca eu intotdeauna cand am mers la aeroport am vazut cum taxiul cu care am venit, in 30 de secunde imbarca alt client? Numa' din cursa asta isi scoate rovinieta pe un an pe care tot timpul spune ca n-o are... bine ca are 15 lei sa dea pe un pachet de tigari pe zi, dar 28 de euro e mult. |
--------------------
.
.
.
|
|
psychoo |
![]()
|
Nu e prima data cand am patit.
Stau la miloaga lor sa imi trimita masina cu timpul la limita... La urmatoarea cursa am prins un guraliv si l.am tras de limba si motivele astea mi le.a spus. Cand am trecut din nou prin problema gasirii unei masini mi.am facut cont uber. Nici nu ma mai intereseaza taxi, asa ca principiu |
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:40 |