UBER, experientele voastre, pareri
![]() ![]() ![]() |
UBER, experientele voastre, pareri
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.341 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ai nostri nu accept curse din zabrauti in primul rand
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
De inteles la un anumit nivel.
|
--------------------
-
-
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
La ei e voie, la noi se chema "blocarea investitorilor străini".
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
MuciX |
![]()
|
Păi cică beggars can't be choosers.
|
--------------------
-
-
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa se rezolve ea cu bolt. Daca te certi cu ala si il mai vezi si dubios de ce esti raie si nu te dai jos din masina cand ti-o cere?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.544 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa ma gandeam si eu. Plus ca nu vad de ce te sui in Logan rosu de Bucuresti (nu stiu daca chiar era Logan rosu....doar ca idee zic), daca tie in zice Bolt ca vine VW alb de Mures.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Am avut si eu o problema cu un rahat din asta, plecam cu sotia de acasa, vine individul, ma duc sa-i deschid sotiei usa din spate dreapta, se suie, dupa care incepe ala sa urle ca de ce ne urcam amandoi pe aceeasi parte...ii spun ca eu nu ma urc pe dreapta si ca vin pe stanga, la care ma intreaba de ce m-am dus si eu pe partea aia. Ii explic cum e cu regulile de protocol si cu bunele maniere, ala comenta aiurea in continuare. Ii spun sa-si vada de treaba lui, sa ne duca la destinatie, ne-a ocolit aiurea, ca tinea telefonul inchis pe scaunul din fata dreapta. La Universitate a mers inainte de pe banda de obligatoriu dreapta, la liceul Lazar a mers drept in loc sa faca la stanga spre splai, abia l-am convins sa faca stanga la Parvan, spunandu-i ca destinatia era ramasa in spate...
La sfarsit i-am dat o stea, ca nu puteam mai putin si i-am facut si reclamatie, pentru comportament, pentru nerespectarea regulilor de circulatie si pentru calitatea cazanului, care nu era in nici un caz de categoria premium...un kkt de Mondeo II din 2003, rupt si murdar, mai rau ca taxiurile din anii 90... De atunci am renuntat in mare masura la Bolt si la Uber, mai iau doar masini premium care sunt premium. Daca imi trimite la premium altceva decat de la segmentul D in sus, si nici acolo orice, anulez comanda si spun si de ce... Mai nou merg mai mult cu aplicatii de taxi cu preturi mai mari, pana acum nu am avut surprize, s-au spalat mult, cel putin pe segmentul asta. Prefer un Logan nou si un sofer cu bun simt, chiar daca scrie Taxi. Marele merit al Uber si Bolt e ca, intr-o oarecare masura, au spalat taxiurile de scursori, care s-au dus la ele ca musca la rahat...e pacat ca si la Bolt/Uber, mai sunt si oameni Ok... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:46 |