Anomalii, probleme si rezolvari Talisman, minore sau nu, rezolvate sau nu...
![]() ![]() ![]() |
Anomalii, probleme si rezolvari Talisman, minore sau nu, rezolvate sau nu...
brotakul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 16 April 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2016 Zen 1.6 DCi 130CP
|
|||
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@dantes - daca se intampla doar la franare ai discurile ovalizate.
Ovalizarea apare de obicei daca sunt udate discurile incinse. |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
zdrunovai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 28 June 17 ![]() |
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut, mie asa se auzea pe Laguna 2 cand aveam bucsa dusa la un amortizor spate. Se auzea predominant la drum drept cu mici denivelari. Deasermenea poate sa fie si un brat de la suspensia spate.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
zdrunovai |
![]()
|
Merci..dar se aude doar in fata. Cica au schimbat bieletele stabilizatoare in noiembrie...de atunci am facut cam 15.000 km cu ele...oare alea sa fie?! Oricum tre sa merg la service dar ma enerveaza ca nu stiu ce e...
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Din filmulet mi s-a parut ca se aude cand treci peste limitator cu partea din spate.
La bara stabilizatoare mai sunt si bucsele de prindere pe jug/sasiu. Oricum, mergi la o constatare, e inadmisibil ca o masina noua sa bocane in halul ala. Numai bine! Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
zdrunovai |
![]()
|
Deci treaba incepe sa devina groasa...dupa ce in nov la nici 10.000 km mi au schimbat bieletele antiruliu...care acum la 35.000 iar cedeaza (habar n am de ce?!)...a revenit problema (desi sper sa mi se para doar...) cu puntea spate scartaitoare. Daca ajung iar sa o schimb jur ca ma duc cu OPC ul peste ei direct. Mi se pare aberant sa trebuiasca sa "profit" de garantie atata...noroc ca o am, dar sa fim seriosi...a doua oara in mai putin de un an?!
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-au disparut, da' nu le mai simti tu
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca deznodamantul e odata cu momentul schimbarii lor, ma doare la bascheti.
Cand le va veni momentul, chiar daca inainte de sfarsitul vietii lor, stiu ce am de facut. Taietura e de suprafata si s-ar desprinde maaaxim 2mm din 'carne' pe o distanta de 4cm. Dupa ce se mai uzeaza cauciucurile in mod normal, nici nu se va mai vedea ca a existat o taietura. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Lasa ca le schimb eu. Sa imi zici cand ajunge masina la 15.000 euro
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
2069 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 13 October 08 From: bucuresti ![]() |
saptamanile trecte, in urma unei ploi abundente am gasit f multa apa la picioare, pe locul soferului. Tavita de caucuic era plina de apa. Presupun ca s-au infundat scurgerile si apa a patruns in habitaclu pe langa stergatoare sau pe langa vreun cablu. Am vrut sa urmaresc care este traseul firesc al apei si eventual sa inlatur frunzele care infunda traseul de evacuare. Dar am observat ca grila de la marginea parbrizului este nedemontabila . A mai patit cineva ceva similar ?
|
--------------------
Renault
LAGUNA 3 2.0 dci 150 cp
2008 Privilege
- b01xxx Renault Talisman dci Intens 2017
|
|
zdrunovai |
![]()
|
Mai are cineva problema cu scaunul soferului care clicaie, pacaie, scoate sunete ca si cum ceva s ar agata si dezagata uneori mai ales la viraje si tangaj stanga dreapta a intregii caroserii si prin urmare schimbarea pozitiei corpului in scaun si implicit a scaunului...daca mai e cineva care a patit, poate gasim o solutie ce sa nu implice schimbarea totala a scaunului?
Merci |
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
Volverine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 1 January 08 ![]() |
Singura problema pe care o am cu zgomotele e scartaitul puntii spate. Care pare a fi o problema comuna Talismanului de la sfarsitul 2016. In rest nimic, sunt foarte multumit.
Zdrunovai, scartaitul se rezolva doar cu inlocuirea puntii? Am 15 000 km facuti. Am vazut ca ai cipuit puterea motorului. Merita? Ai notat aspecte negative? Se simt cei 20-30 hp in plus? Nu e aducerea la limita a motorului? 160hp din 1.6 litri, cu doua turbine mi se pare deja ca motorul e la limita de sus. Ma gandesc sa o fac si eu. |
--------------------
Renault
Talisman 160 + chip, EDC
Intens Renault 18, 1.6 GT
Renault Laguna 2 SW, 1.9 dci Renault Clio 4, 1.5 dci |
|
zdrunovai |
![]()
|
Puntea spate - clar...doar inlocuire.
Chip ul tot ce face e sa schimbe un pic timing ul ecu in ce priveste presiunea injectoarelor...din ce am inteles. 42.000 km nici o problema cu motoru...am facut schimb de ulei la 30k si dupa aia o decarbonizare la motor de intretinere...ideea e ca e race chip, se monteaza/demonteaza f usor iar caii castigati depinde unde vrei sa i simti. La liniute am batut un 2.7 tdi audi a6 cu 198 cai pe hartie...deci teoretic isi face treaba. Fara chip n o bateam. Acum o sa vad in timp dar cat am garantie eu zic ca nu i stres...pana la 150.000 km o exploatez cu chip si apoi mai vad. Nu inteleg insa de ce la scaunu soferului se tot aud pacaieli si zgomote de parca nu se aseaza bine undeva, ceva...o sa l demontez eu sa vad poate i dau de cap. Chiar speram sa mai gasesc pe cnv cu problema similara...poate la koleos nou sau megane? Ce alte modele au aceleasi scaune cu piele Riviera neagra si masaj, racire, etc? Totusi poate e cineva care a sesizat zgomote? Macar sa nu fiu singuru ![]() |
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
Volverine |
![]()
|
Zdrunovai, la puntea spate au detectat de ce scartaie? Ok, trebuie inlocuita, dar de ce?
Aici in Arad s-au uitat la ea dar inca n-au detectat motivul. Sa fie arcurile? Am observat ca scartaie mai putin daca am o sarcina in portbagaj. |
--------------------
Renault
Talisman 160 + chip, EDC
|
zdrunovai |
![]()
|
Scartaie puntea...din interior
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
Volverine |
![]()
|
Am programare iar miercuri. Vad ce urmeaza. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Talisman 160 + chip, EDC
|
zdrunovai |
![]()
|
Nu mai pierde vremea...ca i pacat! Bafta
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
RobyBoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 January 18 ![]() |
a observat cineva la 1.6TCe cu EDC in momentul in care cutia este in P sau N un tacanit care vine de la motor? Daca cutia este in R sau D dispare acel tacanit.
|
--------------------
Renault
Talsiman Intense, 1.6 TCE 200 EDC Noir Etoile,
2017
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Dar dacă puntea are un defect de proiectare și o schimbi cu alta la fel, rezolvi ceva? N-o să înceapă și aia nouă să scîrțîie după un timp?
![]() This post has been edited by VladSoare: 4 Aug 2018, 08:47 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RobyBoy |
![]()
|
Am o noua problema, astazi nu s-a mai depliat oglinda din stanga.
|
--------------------
Renault
2017
|
|
zdrunovai |
![]()
|
RobyBoy - poate cv mizerie? Motoras defect? Se poate desface relativ usor si eventual da niste WD 40 pe acolo...poate pleaca...daca nu, inseamna ca nu primeste curent si e cv mai grav.
VladSoare - puntile fabricate in perioada oct-nov 2016 sunt cu bube mai mult din ce am observat citind si intreband pe forumuri. Alea noi nu au probleme si confirm avand in vedere ca mi au schimbat o deja de 8 luni si nici urma de scartaiala. |
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
RobyBoy |
![]()
|
Si-a revenit...nu stiu ce a avut sper sa nu se mai repete.
|
--------------------
Renault
2017
|
|
zdrunovai |
![]()
|
Doamne ajuta!
Daca totusi poate e cineva care are probleme cu scaunu soferului - repet: pacaieli, pocnituri...la orice asezare mai zdravana in scaun. Astept cu interes ganduri, sugestii Merci |
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
dantes |
![]()
|
Vezi daca nu cumva sunetele sunt de la plasticul lateral unde sunt comenzile la scaun...acolo erau niste prinderi slabe parca...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
zdrunovai |
![]()
|
Dantes m am uitat.nu sunt de acolo. Parca vin din cadru...sau cv ce are nevoie de greutate de peste 60kg in scaun si eventual drum cu multe curbe...aia nu i place deloc si incepe sa pocneasc ala fiecare curba ..
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 dci 1.6 160 hp
|
|
bergry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 January 17 ![]() |
Am si eu aceiasi problema cu scaunul la sofer. Sunete din interior la curbe, cand franez. Deasemenea scaunul este din piele cu ventilare, masaj etc.
Ai mai rezolvat problema? |
--------------------
Talisman
Talisman
2016
|
|
victor80 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 August 09 ![]() |
probleme avute in garaj : bieletele antiruliu (80% din Talisman si Espace 5) . Au schimbat de o luna producatorul si piesele par mai robuste acuma . Sper sa si tina mai mult de 15.000 km . Punte spate : este o solutie Actis de la renault . Se baga o spuma in punte . Daca nu dispare se inlocuieste puntea. Zgomot punte spate 4Contro3l : actuatorul care se inlocuieste (tot solutie Renault)...
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
- 1FOS857
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:49 |