Android Auto cu Google Maps si Waze pe R-link, Android Auto
![]() ![]() ![]() |
Android Auto cu Google Maps si Waze pe R-link, Android Auto
268cca |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 5 July 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane estate IV 1.33 140
2018
|
|||
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
Este interesant dar ținând cont ca noi încă nu avem aplicația în magazinul google pe România gândim prea departe. Plus ca din câte se vede sunt suportate telefoane google.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Oricum nu cred ca RLinkul nostru stie conexiune WiFi.
Eu M-as bucura daca se vede pe tot ecranul de 8 inchi ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
268cca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 5 July 11 From: Bucuresti ![]() |
ai perfecta dreptate. plus ca in lipsa unui incarcator wireless ai mari sanse sa te trezesti cu telefonul descarcat. pentru mine nu este un asa impediment prezenta unui cablu.
mai nerabdator sunt in privinta update-ului care sper sa aduca aplicatia pe tot ecranul de 8.7", in anunt este mentionat acest lucru dar pana nu vad nu cred ca o umple chiar tot ecranul. numai bine |
--------------------
renault
2018
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
apropos de extins AA pe tot ecranul de 8", mi se pare destul de aiurea ca atunci cand rulezi AA nu mai ai temperatura si ceasul in bara de sus a ecranului. La cata suprafata ramane neutilizata din ecranul ala... e neplacut ca tre' sa apesi 'home' ca sa vezi informatia aia.
Si sa nu uit - patanie proprie: credeam ca citisem tot ce era de citit pe tema asta pe M4, plus ca-l mai utilizasem ocazional pe alte masini. Asa ca-mi conectez cu incredere S8-ul (android 9) cu AA 4.3 (ulterior incercat si cu 4.1) la R-link (updated last vers.). Totul a mers plug'n play, waze-ul mergea pana la punctul in care se bloca ecranul telefonului. Apoi se bloca harta si inceta routingul, pana la deblocarea ecranului. Am testat cu Maps - mergea perfect si dupa blocarea ecranului; alte functii precum apelare prin AA cu telefonul blocat - ok... deci soc si groaza! Incercat cu alta versiune de AA - la fel. Am rezolvat in final, problema era cu telefonul meu - foloseam un mod de power-save ("medium power save") care limiteaza traficul de date de background odata ce se blocheaza ecranul. Ciudat a fost ca nu limita datele pentru Maps, dar limita pt Waze... |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
Bayek |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 19 March 19 ![]() |
Un cablu scurt de 20 cm nu incurca nu nimic. Plus ca telefonul sta incarcat mereu.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Intens TCe 140 EDC GPF
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Meg2s, pt temperatura am.apelat la.Poty, acum e afisata in bord.
![]() Faza cu power save am patit-o si eu pe S9 dar pe gmaps. |
--------------------
.
.
.
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Ms jay, o poza face cat o mie de cuvinte... unde se afiseaza? In zona barelor putere/cuplu si indicatii navi? Mai raman astea afisate cand apare temperatura?
l.e. am gasit poza de la Poty pe topicul dedicat This post has been edited by meg2s: 26 Jun 2019, 16:10 |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
jay333 |
![]()
|
Screenshot_20190626_224542_Android_Auto.jpg ( Size: 286.81k )
Number of downloads: 772
Danke, vad dimineata ce si cum in masina. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
268cca |
![]()
|
iti tin pumnii, dar as spune sa nu te entuziasmezi prea tare. am instalat si eu dimineata si nimic nou, adica nimic foarte nou, sunt cateva schimbari minore. enervant este faptul ca g maps a inceput sa afiseze viteza. in AA nu se intampla asta.
|
--------------------
renault
2018
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Merge youtube pe rlink, adica se poate comanda de pe tableta ? Eu am 4.4.5918 instalat !
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba instalati noua versiune...inca nu s-a facut rollout official, desi in articolele de ieri era prezentat ca au inceput. Mai avem de asteptat.
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
jay333 |
![]()
|
Mda, nimic nou.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
supraYnarcis |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 June 19 ![]() |
Va salut. Știe careva unde îmi pot face update la Megane 4 din 2016? Am mers cu navigația mașinii și m-a băgat pe o strada interzisa...
Mulțumesc anticipat...😊 |
--------------------
Renault
Megane
4 / 2016
|
|
Bayek |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 19 March 19 ![]() |
Navigatia masinii e varza pe Romania, s-a discutat mai sus, am inteles ca nu avem inca Traffic Management Control. Baga Waze altfel ajungi in balarii. In Bulgaria si Grecia am folosit cu succes navigatia, la noi Waze e sfant. Am ultima versiune de harta Europei.
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Intens TCe 140 EDC GPF
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu va inteleg de ce purtati discutia aici pe acest topic... avem topic deschis special pentru harti https://www.reno.ro/Harti-GPS-tableta-M4-t299565.html unde in primele postari se explica si cum se face update-ul.
|
--------------------
Renault
|
meg2s |
![]()
|
Am avut o surpriza peste weekend: telefonul conectat la masina pt AA cu ~95% baterie, scos cu 70% baterie dupa ~200 km. Acelasi cablu utilizat anterior, in acelasi USB, fara alti consumatori (Spotify, Calls etc.), doar Waze. La utilizarile anterioare reuseam sa incarc niscavai procente.
p.s. de la ultimele utilizari am schimbat doar waze-ul - este v.4.4 (o fi mai fomist?) This post has been edited by meg2s: 1 Jul 2019, 10:13 |
--------------------
CUPRA
Formentor
|
jay333 |
![]()
|
Schimba cablul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Rundas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 March 19 ![]() |
La mine Gabriela se oprește după "Într-un kilometru..." sau "În 500 de metri...". Nu tu virează la, nu tu înscrie-te pe banda X, nimic.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Intens
2019, 1,3 140 EDC :D
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.514 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pentru cei cu telefon dual sim, exista vreo posibiliate ca R link sa arate mesajul de alegere a sim=ului? Ca formez din agenda si nu apeleaza, trebuie sa apelez din telefon, si continui convorbirea pe Rlink.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
VioT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 21 June 17 ![]() |
Aceeasi problema am si eu, nu am gasit solutie
![]() |
--------------------
bmw
f40
120i
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Din pacate nu exista momentan o rezolvare.
Momentan cei de la Google nu au in portofoliul lor un telefon dual sim adevarat si de accea nu ofera suport pentru Android Auto telefoanelor dual sim. This post has been edited by Gill_ro: 1 Jul 2019, 15:05 |
--------------------
Renault
|
sorinyki |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 August 07 ![]() |
Salut
Aveti idee de ce nu apare aplicatia Android Auto în magazinul google pe România? |
--------------------
Renault
Arkana
Intens TCe 140 EDC
|
|
RaveMEH |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 September 18 ![]() |
Pentru ca aplicatia nu a fost lansata oficial in Romania.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2018
|
|
sorinyki |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 August 07 ![]() |
Pai si cine ii opreste sa o lanseze oficial in Romania? Este o aplicatie de interes.
|
--------------------
Renault
Arkana
Intens TCe 140 EDC
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Aceasta intrebare o poti adresa mai bine catre Google, nu catre noi,
Pana atunci poti sa iti downloadezi apk-ul si sa iti instalezi aplicatia manual. S-au pus linkuri mai sus in acest topic. |
--------------------
-
-
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(bgdrenault @ 1 Jul 2019, 14:23) Pentru cei cu telefon dual sim, exista vreo posibiliate ca R link sa arate mesajul de alegere a sim=ului? Ca formez din agenda si nu apeleaza, trebuie sa apelez din telefon, si continui convorbirea pe Rlink. nu depinde de R-link ci de telefon la Asus zenfone5 ai posibilitatea sa setezi de pe ce cartela se apeleaza atunci cand telefonul e conectat prin blustut. astfel se comporta ca un telefon single sim |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Gill_ro |
![]()
|
@sorinyki
Android Auto is available in these countries: Argentina Australia Austria Bolivia Brazil Canada Chile Colombia Costa Rica Dominican Republic Ecuador Germany Guatemala France India Ireland Italy Japan Mexico New Zealand Panama Paraguay Peru Philippines Puerto Rico Russia Singapore South Africa South Korea Spain Switzerland Taiwan United Kingdom United States Uruguay Venezuela Most features won't work if you use Android Auto outside these countries. Android Auto wireless is currently available in the US, Canada, and Mexico. Link - https://support.google.com/androidauto/answ...f_topic=6106969 Ca fapt divers - deabia de ieri AA este disponibil oficial in tari precum Danemarca, Finlanda, Islanda si Suedia ... Sursa - https://www.androidpolice.com/2019/07/02/an...and-and-sweden/ Pana ajunge oficial in Romania, trecem la o generatie mai noua de masini. ![]() @tatimeu ai inteles gresit, pe orice telefon dual sim poti seta ce cartela sa folosesti dar in momentul cand folosesti AA acesta nu stie sa se foloseasca de aceasta optiune. This post has been edited by Gill_ro: 3 Jul 2019, 14:28 |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 06:07 |