Android Auto cu Google Maps si Waze pe R-link, Android Auto
![]() ![]() ![]() |
Android Auto cu Google Maps si Waze pe R-link, Android Auto
cosmin_69 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 1000.13k ) Number of downloads: 146 2.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 146 3.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 142 4.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 144 5.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 147 |
||
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
car connect nu inseamna si android auto pe wifi, sunt 2 chestii diferite .. oricum AA pe wifi este un mare comsumator de baterie, la un moment dat oricum o sa ai nevoie sa pui tel. la incarcat.
pt. pb. ta este clar ca este data de telefon, deci pana nu rezolvi asta nu o sa ai android auto pe display-ul masinii .. deci pb. rezolvata - nu se poate cu sculele actuale |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
P30 Lite e telefon din 2019. Nu e ca si cum ai fi cumparat un telefon din 2024 si nu functioneaza AA-ul.
Eu am mai spus-o pe topic-ul de telefoane, nu va mai potcoviti cu chinezarii care au sute de megapixeli in fisa tehnica si procesoare deca-core. Luati telefoane de la producatorii mainstream, care de bine, de rau ofera si suport software si centru service, si update-uri de securitate. Parerea mea sincera e sa o lasi asa cum e momentan. Cand iti iei telefon nou, o sa mearga si AA-ul. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Nilo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 30 September 18 ![]() |
Faza cu ecranul negru se intampla cand nu iti da mesajul " go to your phone and finish configuration" deci ar trebui sa mergi pe telefon , sa deschizi android auto si sa termini configuratia din aplicatie .... teoretic dupa ce o termin , si telefonul iti zice ca totul e ok , deconectezi si reconectezi , si ar trebui sa iti apara si aplicatiile cand dai android auto .
Le. Incearca si urmatoarea setare in Android Auto pe telefon : Startup > Start Android Auto automaticaly > Always Display > Customize launcher > bifezi ce vrei sa apara pe ecranul masinii . Da un restart de siguranta la telefon si vezi daca merge This post has been edited by Nilo: 17 Feb 2025, 09:10 |
--------------------
Reno
Megane IV Intense
2018 1,33 6M
|
|
goguspan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 7 November 13 ![]() |
eu am huawei mate lite 2018 si merge perfect si digi on line , ce vorbim ???
|
--------------------
Dacia, Renault
logan, Megane
1.2 TCE Intens 2018, Laureate plus 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:40 |