Android Auto cu Google Maps si Waze pe R-link, Android Auto
![]() ![]() ![]() |
Android Auto cu Google Maps si Waze pe R-link, Android Auto
Himura |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 June 17 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Himura |
![]()
|
Am descarcat aplicatia de mai sus si a mers fara probleme !
|
--------------------
-
-
-
|
|
BANDOI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 25 July 17 ![]() |
Eu am versiunea 3xx si nu am android.cum il pot activa in r link?daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine.merci
|
--------------------
renault
megane 4gt 2016+talisman 2.0dci 200
megane 2016/zen+modif spre intens/2016/2019
- ag 4 brs
|
|
Himura |
![]()
|
Daca iti apare Mirror link in meniu ai android auto ! trebuie descarcata aplicatia de mai sus conectat telefonul prin usb si cam atat
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Cu bandoi te-am confundat eu himura.
Cred ca la el ar merge ce am zis eu la Post #138. |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
BANDOI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 25 July 17 ![]() |
nu am mirror link, dar am versiunea 3xx, ce pot face in acest caz?
|
--------------------
renault
megane 4gt 2016+talisman 2.0dci 200
megane 2016/zen+modif spre intens/2016/2019
- ag 4 brs
|
|
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
@BANDOI Fa programare la o reprezentanta pentru actualizare de soft ca iti face.
|
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
VALI.MARGARITESCU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 November 17 ![]() |
DOAR CU CABLU ORIGINAL AL TELEFONULUI
Salut! I am dat de cap in sfarshit!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ATENTIE: -trebuie CABLUL ORIGINAL AL TELEFONULUI. fara el nu va merge niciodata. I am luat neveste mi un samsung galaxy s7 si am sterpelit cablul de date din cutie...MIRACOL..cablul de date orginal samsung si telefonul meu Samsung galaxy s 4 egal LOVE... Apoi am incercat si cu noul meu tel HUAWEI p10 cu cablul lui original....LOVE din nou in trecut am incercat cu toate cablurile usb din casa..nimic... SAMSUNG GALAXY S4 cu cablu de date SAMSUNG MERGE HUAWEI p 10 cu cablu de date HUAWEI MERGE Mai sus in mesaje gasiti exact configuratia de soft ce o am pe R link 2 ul meu(masina comandata in martie,fabricata in aprilie si livrata in iunie 2017) |
--------------------
renault
megane estate
2017
|
|
Himura |
![]()
|
BANDOI probabil nu ai ultimul soft ... cand am ridicat masina in octombrie le-am spus sa se uite si la soft sa fie ultima versiune mi-au facut update.
Intra in my renault si trebuie sa te atentioneze daca iti trebuie update de soft, te atentioneaza in my renault dar nu ii poti face tu update cum faci la harti aplicatii etc trebuie sa te duci la Renault ! Incearca sa intri in my renault.servicii online> r link actualizari etc vezi pe acolo |
--------------------
-
-
-
|
|
ethical |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 January 17 ![]() |
@vali.margaritescu poate erau doar cabluri usb de incarcat, nu si de date..
|
--------------------
renault
megane sedan
`17 1.6dci intens
|
|
Himura |
![]()
|
Nici la mine nu merge cu cablu after market... iar cablul nu este doar de incarcat, este si de date, nu stiu care e chestia dar merge doar cu cablul original.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Calitatea cablului e de vina. Multe cabluri aftermarket au resistenta pe circuit din cauza materialelor proaste (unele chiar au o rezistenta fizica in mufa). Desi asta permite transferul de date in calculator, unele au niste probleme de stabilitate. Stiu ca suna ciudat, e un rahat de cablu, dar conteaza.
Daca luati un cablu serios (Sa zicem Anker), care costa 30-40 de lei nu veti avea probleme. Exista si sansa ca rezistenta specifica sa existe in cablul original, si atunci puteti pune voi orice cablu ca tot ala va merge corect. |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
Toxim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 April 14 ![]() |
Dintre cei care si-au activat AA pe R-Link 1, a folosit cineva metoda din postul #113?
This post has been edited by Toxim: 24 Dec 2017, 13:24 |
--------------------
Renault
Megane 3
2014
|
|
VALKYR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 ![]() |
QUOTE(BestROC @ 3 Dec 2017, 03:25) VALKYR mai interfata aia modificata? ca vreau si eu sa activez android auto pe r-link. Da un PM cu un nr. de telefon te rog ca nu am suficiente drepturi sa dau PM ![]() Multumesc. QUOTE(IAHIM00001 @ 6 Dec 2017, 20:29) Salut VALKYR. As vreau si eu sa stiu daca imi poti activa r-link-ul cu android auto. Imi poti lasa te rog in PM nr de tel. Momentan nu am destule drepturi sa dau PM. Merci frumos Aveti pm cu nr de tel. Intre timp am alta interafata si am testat in seara asta pe un megane IV cu soft 3.3.16, si merge activat Android Auto / Carplay . |
--------------------
Renault
Megane IV
- 2016 1.5 dCi 110CP Renault Megane III - 2014 1.5 dCi 110CP
Renault Clio III - 2007 1.5 dCi 82CP |
|
bobonelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 17 ![]() |
Megane IV - R-LINK 2 v. 3.3.16 - achizitionat in martie 2017 - Android auto merge fara probleme cu absolut toate functionalitatile. Multumesc VALKYR!!! You really made my day, man!
P.S. Am atasat poza. Attached thumbnail(s) IMG_20171228_191306.jpg ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 1908 |
--------------------
RENAULT
MEGANE IV
2017
|
|
RveMO |
![]()
|
Ce frumos! Felicitari!
Sa speram ca se va gasi o solutie si pentru cei cu v. 2.x. . ![]() <span class='edit'>29 Dec 2017, 13:54:</span> Un Tutorial in franceza despre cum se activeaza Android Auto si Apple CarPlay pe R-Link 2 v. 3.3.16.64x . http://www.gps-carminat.com/v3/r-link-2/ac...e-sur-r-link-2/ Momentan pe 2.X nu au gasit solutie. Oare chiar l-au castrat hardware?! ![]() This post has been edited by RveMO: 29 Dec 2017, 13:54 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
QUOTE(RveMO @ 28 Dec 2017, 22:06) intr-un timo asa se discuta pe aici. pentru mine nu e o tragedie ca nu imi merge functia asta....mai mult ma deranjeaza politica lor de kkt. Nici la asta care este acum...nu ai update de cand e masina...nu ai o aplicatie k. lumea...ce sa mai prelungesti abonamente de actualizari...de date. nu ai ce face cu ele. Mai au de munca la capitolul asta...poate mai mult ca la altele. |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
RveMO |
![]()
|
La fel si pe mine. M-a chestionat una la vreo 2 saptamani dupa ce am luat masina si i-am spus treaba asta. Aseara am lasat un mesaj si la vocea clientului asa de "la multi ani" tot pe tema asta.
Pe mine ma enerveaza ca la accesorii imi vand navigatii tomtom tot felul de cabluri si rahaturi si nu vin cu posibilitatea de a face upgrade la navigatia masinii. Sunt convins ca multi ar apela la ea chiar si contra cost. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
eu am folosit navigatia asa cum este ea...nu e rea...s-a mai incurcat in unele locuri cu drumuri mai noi dar cu putina atentie este ok.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
Himura |
![]()
|
VALKYR pe 3.3.15.416 se poate activa android auto? Daca da imi poti da pm cu nr de telefon
|
--------------------
-
-
-
|
|
VALKYR |
![]()
|
Din cate stiu, nu se poate activa, trebuie update.
Incerca cu Rlink toolbox (pui un usb in navigatie cateva minute, si porma pe pc) . Daca iti ofera update, il poti face tu, altfel este nevoie sa mergi la reprezentanta. |
--------------------
Renault
Megane IV
|
bobonelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 17 ![]() |
Himura, poti merge la reprezentanta sa iti faca update (eu am avut 3.3.15 si mi-au facut update la 3.3.16). Dureaza cam 20 de minute toata treaba.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE IV
2017
|
|
Himura |
![]()
|
Multumesc ! Nu pentru mine eu am deja
![]() Multumesc |
--------------------
-
-
-
|
|
Dralexandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 August 17 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 2017
|
|
VALKYR |
![]()
|
Salut,
Pentru contact, am deschis un topic pe sectiunea de oferte permanente. Aveti acolo nr de telefon. Vedeti ca solutia prezentata de RveMO functioneaza si este gratuita daca ai o interfata compatibila. QUOTE(RveMO @ 28 Dec 2017, 23:06) Ce frumos! Felicitari! Sa speram ca se va gasi o solutie si pentru cei cu v. 2.x. . ![]() <span class='edit'>29 Dec 2017, 13:54:</span> Un Tutorial in franceza despre cum se activeaza Android Auto si Apple CarPlay pe R-Link 2 v. 3.3.16.64x . http://www.gps-carminat.com/v3/r-link-2/ac...e-sur-r-link-2/ Momentan pe 2.X nu au gasit solutie. Oare chiar l-au castrat hardware?! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
|
XicomX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 August 15 ![]() |
Salutare tuturor,
Sunt nou pe aici si as avea nevoie de niste solutii la trei probleme identificate la AA, astfel: 1. La conectarea telefonului si accesarea aplicatiei AA, nu mai am acces la celelalte aplicatii din telefon. Pur si simplu AA ramane in permanenta pe ecran si nu pot iesi din ea decat prin deconectarea cablului. 2. La orice apel primit, apel care de altfel nu este anuntat de nimic, nici prin intreruperea sunetului de la player si nici de vreun alt semnal sonor, aplicatia AA raspunde automat, ceea ce nu mi se pare ok. Adica te trezesti la un moment dat ca auzi un "alo" in boxe si nu stii de unde. ![]() 3. In aplicatia AA, la contactele unde am doua numere de telefon, apare o sageata de selectie, ca si cand ar trebui ales numarul care trebuie apelat, insa nu are aceasta functionalitate, ba mai mult, neputand selecta numarul de telefon, de fapt nu pot apela contactul in niciun fel. Cei pe care ii am cu un singur numar de telefon, pot fi apelati fara probleme. Mentionez ca am un tel. Huawei P9 lite 2017 cu aplicatia AA versiunea 2.8.574514. Multumesc anticipat pentru suport! |
--------------------
Renault
Megane
2007 / 1.5 dci Renault Megane 4 Sedan 2017 Intense Brun Vison 1.6dCI 130 cp
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pt 1 incearca cu butonul de Task manager, sau cum se cheama cel ce arata aplicatiile deschise. La androidul meu merge asa.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
MrA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 20 January 08 ![]() |
Am reusit sa instalez android auto.
Am vazut ca are Waze, Google Maps, Google Play, vremea si clasica agenda si posibilitatea de a suna. Totusi sunt atatea aplicatii care zic ei ca sunt compatibile cu android auto, precum facebook, messenger, browser si inca o duzina. Nu reusesc sa intru in ele de pe masina (nici de pe aplicatia AA de pe tel. ) si nici nu gasesc explicatii in "help"-ul auto androidului. Stie cineva daca e posibil ? This post has been edited by MrA: 4 Feb 2018, 21:39 |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 / Megane IV Sce 1.6
2006
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
La majoritatea vei primi doar notificare când primești mesaj. Ideea cu AA este ca nu poți scrie mesaje la volan.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
MrA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 20 January 08 ![]() |
Am reusit sa "primesc" o notificare si a incercat sa-mi citeasca mesajul.
Evident fiind in romana - el citind in engleza - grohaia mai mult decat sa citeasca. Am tot umblat dupa aplicatii conexe AA - vazusem una care sustinea ca il face sa functioneze doar prin wifi etc. (banuiesc ca e posibil cu un emitator..) si una de videoplayer..netestat inca. |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 / Megane IV Sce 1.6
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:52 |