Probleme RAR serie sasiu, Sasiu repansonat Renault Megane
![]() ![]() ![]() |
Probleme RAR serie sasiu, Sasiu repansonat Renault Megane
J0hnyB |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 28 May 17 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20170613_194117.jpg ( Size: 3.62mb ) Number of downloads: 893 20170613_194056.jpg ( Size: 4.27mb ) Number of downloads: 897 20170613_195121.jpg ( Size: 4.43mb ) Number of downloads: 891 |
||
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Stanta de Renault este aplicata pe piesa de origine....nu are legatura cu stantarea seriei.
Dupa cum este aplicata seria nu cred ca este stantata in reprezentanta Renault.....acolo se face cu aparatura speciala nu prin ciocanire! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
J0hnyB |
![]()
|
Un vorbitor de germana care sa ma lamureasca ce scrie pe cele 2 doc. Atasate ?
|
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Nu e nimic concrect pe actele alea ....pe amble se intelege ceva de:
-partea dreapta coloana arc -stanta rotunda tp28 Nu cred ca un vorbitor de germana te poate lamuri, trebuie sa cauti pe cineva care a mai fost in situatia ta. Masina a fost lovita? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
J0hnyB |
![]()
|
Eu am luat masina din Germania de la dealer. Nu mi-a zis nimic de masina sa fi fost lovita dar incep sa cred tot mai mult ca asta s-a intamplat. Nu ma pricep f tare la partea tehnica si mi s-a mai spus de la Rar ca varianta finala ar fi sa se faca o comisie mixta.
Apreciez orice ajutor de la cineva care se pricepe si sper sa nu aflu ca masina nu se poate inmatricula. |
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai luat masina de la ceva dealer arab ... nu reprezentanta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mergi la reprezentanta Renault si solicita un istoric de reparatie....poate acolo este specificat ceva informativ referitor la modificarea seriei stantate!
Prin Vest orice garaj care face lucrari de tinichigerie este abilitat sa faca lucrarea asta.....dar nu chiar asa grosolan ca in poza ci cu respectarea indicatiilor de origine si doar insotite de un document scris. |
--------------------
.
.
.
|
|
J0hnyB |
![]()
|
E aici cineva care a avut vreo problema asemanatoare?
|
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fa cum ti-a zis Espacern si nu mai sta pe forum sa pierzi vremea ... fiecare problema de acest gen se trateaza particular ... vezi ce poti sa iti spuna de la Renault.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Fiind Megane 3, nu ai serie si sub mocheta la scaunul din dreapta?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Din poza seria pare trecuta pe "oala" amortizorului dreapta.Ciudat,eu nu am nimic acolo...doar stantat renault.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
2019
- Numar de vaslui prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Seria este stantata pe stalpul usii pasagerului fata, intre balamale. E un fel de gravura.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect! Tebuie demontat torpedoul ca sa fie vizibila cu ochiul liber...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
J0hnyB |
![]()
|
Pt. DanCVA - seria trecuta sub scaunul pasagerului din dreapta fata am inteles ca cei de la Renault au uitat sa faca o gaura in mocheta si seria e trecuta sub mocheta. Daca stii cumva unde exact trebuie sa decupez ?
silvanu96 -Pe stalpul usii pasagerului fata eu am doar o eticheta cu seria. solidconvert - trebuie demonat torpedoul pt. a se vedea seria de sasiu - poti sa detaliezi putin te rog? - unde trebuie de fapt sa fie aceasta serie ca nu mai inteleg ce vrea de la mine inspectorul de la RAR ? This post has been edited by J0hnyB: 14 Jun 2017, 12:25 |
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Inseamna ca a fost inlocuit acel reper, iar apoi au stantat seria pe oala amortizor.
Tu trebuie sa gasesti dovezi scrise, in brieful mic sau mare, despre aceasta modificare. Daca ai luat masina de la dealer trebuie sa ai contract, unde era specificat totul, conform legilor din Germania. Daca ai luat-o de la samsar ,el nu are nici un interes sa-ti arate contractul. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La Fluence, la ITP, nu au reusit sa citeasca/fotografieze seria de sub scaunul pasagerului si au gasit inca una pe blocul motorului, partea dinspre radiator.
Poate asa s-a intamplat si la colegu', nu au identificat seria si ,din comoditate, au poansonat-o intr-un loc vizibil. Poate ajuta: http://www.vinnumberlocation.com/renault-v...-locations.html This post has been edited by mariusd4: 14 Jun 2017, 13:04 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
silvanu96 |
![]()
|
![]() Si la mine la ITP n-a gasit-o. Dar a sunat pe cineva si ia zis unde sa caute. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
kiki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 22 April 11 ![]() |
QUOTE(J0hnyB @ 14 Jun 2017, 12:22) Pt. DanCVA - seria trecuta sub scaunul pasagerului din dreapta fata am inteles ca cei de la Renault au uitat sa faca o gaura in mocheta si seria e trecuta sub mocheta. Daca stii cumva unde exact trebuie sa decupez ? silvanu96 -Pe stalpul usii pasagerului fata eu am doar o eticheta cu seria. solidconvert - trebuie demonat torpedoul pt. a se vedea seria de sasiu - poti sa detaliezi putin te rog? - unde trebuie de fapt sa fie aceasta serie ca nu mai inteleg ce vrea de la mine inspectorul de la RAR ? La Fluence, seria VIN stantata in tabla este in partea din spate a scaunului din dreapta fata, intre capetele rigletei scaunului. Mai usor de ajuns daca scaunul pasagerului este impins in fata maxim si se vede decapajul defapt, in mocheta de sub covorasul celui care sta in spate dreapta. |
--------------------
renault
RENAULT KOLEOS 2017 INTENS Energy dCi 175 X-TRONIC
. ex-Fluence 16V
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(silvanu96 @ 14 Jun 2017, 12:59) ![]() Si la mine la ITP n-a gasit-o. Dar a sunat pe cineva si ia zis unde sa caute. Eu la RAR am vazut cand s au uitat cu camera aia mobila gen furtun de dus asa (ca nu stiu cum sa i spun altfel. Are ala un furtun cu o camera video infipta in varf. Initiator: la tine problema pare mai mult de acte decat decat de cum este reparata masina. Si eu recomanda sa verifici istoricul la orice reprezentanta reno si dupa sa te indrepti impotriva vanzatorului daca este cazul, indiferent ca este samsar. |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
La mine la ITP au cautat vreo 30 minute, am sunat la reprezentanță și a fost identificată sub mocheta la pasagerul din dreapta spate!!!!!!!!
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
silvanu96 |
![]()
|
E de Turcia?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
J0hnyB |
![]()
|
nup. Germania
|
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
espacern |
![]()
|
E unicul fabricat in Germania.....dupa serie apare fabricat in Spania in 08/2010!
|
--------------------
.
.
.
|
|
J0hnyB |
![]()
|
Imi cer scuze. Luat din Germania
14 Jun 2017, 17:40: Imi cer scuze. Luat din Germania. Tara de origine Spania rezulta din VIN This post has been edited by J0hnyB: 14 Jun 2017, 17:40 |
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Puteai sa iei cu toata siguranta informatia de la espacern drept buna.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
Acum ca ai aflat de VIN.....l-ai gasit stantat prin locurile sugerate?
|
--------------------
.
.
.
|
|
J0hnyB |
![]()
|
Nu l-am gasit intre balamalele usii dreapta fata si nu am nici o taietura in mocheta de sub scaunul soferului.
|
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Parca cineva spunea sub scaunul pasagerului.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
J0hnyB |
![]()
|
Scaun pasager fata am vrut sa scriu.
15 Jun 2017, 09:01: Daca merg la o reprezentanta Renault cu seria de sasiu de pe talon, acestia ar trebui sa stie exact unde e stantata aceasta serie pe caroserie ? This post has been edited by J0hnyB: 15 Jun 2017, 09:01 |
--------------------
Renault
MEGANE III GT Line
2010
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Ti-a fost sugerat sa mergi cu masina la reprezentanta in cel putin 2 raspunsuri, totodata alt coleg ti-a zis sa nu mai pierzi vremea pe forum daca vrei sa rezolvi ceva cu masina aia.
Mergi la reprezentanta, intreaba de seria se sasiu si totodata cere un istoric de service al masinii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:31 |