Probleme RAR serie sasiu, Sasiu repansonat Renault Megane
![]() ![]() ![]() |
Probleme RAR serie sasiu, Sasiu repansonat Renault Megane
#Dino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Nu este normal sa desfaci ceva (sa tai mocheta !) sa vezi seria. Aceasta trebuie sa fie intr-un loc accesibil. Daca este sub mocheta, atunci mocheta va avea fereastra de vizitare.
Te-am intrebat daca al tau este de Turcia, nu pe colegu JohnyB. Ai verificat daca ai serie intre balamalele usii dreapta fata? |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Salut, da, este fabricat in Turcia al meu.
Eram la ITP, nu gaseau seria nicaieri si de la Reno au zis ca acolo e. Nefiind taiat, am taiat... |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Si apoi ce ai facut? Ai lipit la loc, sau ...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca o mocheta merge nu i asa mare problema... bine ca n au taiat torpedoul ca sa vada seria de pe stalp...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Andu299 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 July 18 ![]() |
Sal. Eu am aceiasi problema. Unde este mai exact ca sa pot sa tai mocheta. Ms
|
--------------------
Renault
Megane
2015
|
|
silvanu96 |
![]()
|
cauta intai intre balamale usa dreapta fata. este o gravura mare
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
Andu299 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 July 18 ![]() |
A cautat cel de la itp peste tot si nu a gasit seria de sasiu...
|
--------------------
Renault
Megane
2015
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
mariusi93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 23 July 19 ![]() |
Salutare tuturor,
Am si eu un megane 3 din 2011 adus din germania si miercuri sunt programat la RAR. Am o intrebare, este de ajuns daca numarul masinii de identificare (VIN-ul) il am undeva la parbriz in dreapta jos cum te uiti din fata ? sau cauta sa fie stantat si pe caroserie ? Mentionez ca-l mai am si pe usa din dreapta spate pus pe eticheta din fabrica. Si inca o lamurire, la RAR face si noxele? intreb pentru ca este diesel si cum probabil stiti daca este adevarat (eu stiu din auzite momentan ![]() Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
se face identificare si itp, il tureaza de minim 3 ori la turatia maxima scrisa in documentstie 4500 - 4700 rpm ...
nu are ce sa oi dauneze, stai linistit ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
@mariusi93: daca nu iti rezista motorul la ambalare pana la turatia maxima, atunci aia nu e o masina cu care sa poti pleca in siguranta la drum lung. E mai bine sa crape motorul pe standul RAR decat tie intr-o depasire.
Daca ai distributia in stare buna, nu ai ce sa patesti. A mea vede turatia maxima in medie odata la 100 de km si de 10 ani tot astept sa crape din cauza asta, dar ea nimic. ![]() La RAR si la ITP conteaza seria stantata pe caroserie, care ori e la balamalele usii pasagerului, ori pe sub scaunul pasagerului (depinde unde au vrut oligofrenii aia de la fabrica sa o stanteze, n-au putut sa o puna pe la motor sau intr-un loc usor accesibil), nu ii intereseaza diversele autocolante de pe masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
mariusi93 |
![]()
|
Nu e vorba de crapat motorul, motorul merge bine doar ca ma gandeam ca poate ii dauneaza; dar daca ziceti ca nu-i dauneaza atunci inseamna ca totul o sa fie bine si stau si eu linistit.
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Producatorul daca a pus limitarea la o turatie anume inseamna ca garanteaza ca poti folosi motorul fara probleme pana la acea turatie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mariusi93 |
![]()
|
Am inteles, multumesc frumos !
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
ALPINAs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 2 December 16 ![]() |
Salut ! Pentru liniștea ta (@mariusi93) cel mai indicat ar fi să te prezinți la ITP cu motorul cald.Temperatura uleiului este importantă, care crește mai greu decât cea a antigelului.Cu cât
uleiul e mai proaspăt, cu atât mai bine.De asemenea, poți face și o scurtă plimbare pe autostrada/drum național la mers constant cu minim 2000 rpm (eventual și niște accelerații moderate) pentru o scurtă "curățare", dacă mașina a mers mult prin oraș. |
--------------------
Renault
Talisman
2016 Zen 1.6 dCi 160 EDC
|
|
mariusi93 |
![]()
|
Multumesc frumos pentru sfat. O sa tin cont de el.
|
--------------------
Renault
Talisman
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 14:06 |