DACIA DUSTER - noile modele 2017, 1.6 SCE 115, 1.5 dC 90, 1.2TCe 125, 1.5 dC 4x4
![]() ![]() ![]() |
DACIA DUSTER - noile modele 2017, 1.6 SCE 115, 1.5 dC 90, 1.2TCe 125, 1.5 dC 4x4
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Trebuie sa fiu de acrod cu Argon. Am fost sa vad prafosu. 19500 de euro parca, diesel, full si cu toate brizbrizurile. Am ramas cu un gust amar, pare a fi dusteru vechi cu alt plastic (la fel de naspa), tabla este chioara, cu putina pasla sub mochete, chiar voiam sa dau avansul pentru unu. Cred ca ma opresc la Megane 4 ZEN, diesel care costa 17500.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Am mai spus da` se pare ca cineva s`a suparat si a sters post-ul, Dacia este gama ieftina a Renault si trebuie sa arate ieftin si e tinuta asa sa nu apara fenomenul de canibalizare intre modelele mai scumpe ale constructoruli.
Asta e politica lor, nu ne place, trecem la Renault, Nissan. Megane si Duster n`au nimic in comun decit firma ce le face, doua masini diferite, in mod normal cu utilizare diferita. Pentru mine acele plastice chiar n`au valoare ca`s moi, tari, esential este sa nu luceasca in parbriz! Duster este pina la urma o masina cu ceva valente offroad si este folosit de toti cei care au de lucru in teren, este mai ieftin bine decit un pick-up 4x4 sau restul SUV-urilor si comportarea in teren este buna. Pina la urma gama Dacia este facuta pentru cei care vad masina ca pe o unealta si nu o bijuterie! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Corect....Mergeti la 1.2 4x2 la kadjar ...cu volan de plastic si a.c! Acum lumea este nemultumita ca are gageturi!!! Romanul tot carcotas!!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 24 Dec 2017, 12:29) Eu nu pricep treaba asta: nu ti-a placut Duster, deci iei Megane. Fiind clase total diferite, dupa ce criterii cauta unii masinile? Doar dupa pret? Adica inteleg sa iei tractor, daca nu gasesti o benzinara care sa te coafeze, dar cum sa iei compacta in loc de SUV (sau SUV compact, ce naiba o fi Duster) ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Dec 2017, 12:22) Exact, se vede perfect strategia Dacia de a lua ochii la client cu un facelift chicios și niște gadgeturi chinezești ieftine, că să sară cu bani, omițând ce e mai important- siguranță și calitatea mediocre. Un Duster full Cu toate prostiile nu va fi niciodată la nivelul unui koleos sau Kadjar chel. Consider că am o oarecare experiență în a nu mă lăsa păcălit așa de ușor ![]() ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(mars @ 24 Dec 2017, 19:28) Eu nu pricep treaba asta: nu ti-a placut Duster, deci iei Megane. Fiind clase total diferite, dupa ce criterii cauta unii masinile? Doar dupa pret? Adica inteleg sa iei tractor, daca nu gasesti o benzinara care sa te coafeze, dar cum sa iei compacta in loc de SUV (sau SUV compact, ce naiba o fi Duster) ![]() Nu am zis ca-s aceeasi clasa. Deocamdata caut o masina noua (suv, nesuv, avion, submarin, barca, nu conteaza; ma intereseaza doar "calitatea materialelor"). Am 15k euro si as mai face imprumut pt inca 3k euro, asta pe langa rabla, daca o mai fi in 2018. Am zis sa raman findel Daciei... dar nu cred ca voi ramane. M-am uitat si la Logan... pe care l-am comparat cu Hyundai I30... 24 Dec 2017, 21:32: QUOTE(Cypry Brasov @ 24 Dec 2017, 19:16) Corect....Mergeti la 1.2 4x2 la kadjar ...cu volan de plastic si a.c! Acum lumea este nemultumita ca are gageturi!!! Romanul tot carcotas!! Preferam o tabla mai bine antifonata decat 4 camere video si inclinometru. This post has been edited by Iulikk: 24 Dec 2017, 20:32 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@iulikk Sportage? Benzina
![]() This post has been edited by wolfin: 24 Dec 2017, 21:34 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Nu comanzi optiunea asta si o antifonezi la o firma specializata!!!CLAR la 19000 poti sa te uiti la alta masina ...ca na ai de unde alege!!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 14 Dec 2017, 13:43) La impactul cu stâlpul numai mi se pare că nu toate stau pe aceleași tipuri de suprafețe? Pe lângă faptul că au și plăci de plexiglas (?) sub roți, anumite modele par oarecum favorizate. Cu toate astea, Duster s-a descurcat onorabil la capitoul ăsta. Peste Jeep Compass, Citroen DS7, BMW X3, Seat Ateca, Skoda Karoq, Opel Grandland etc. This post has been edited by MyKe89: 25 Dec 2017, 00:56 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Dar e chiar atat de importanta treaba asta cu siguranta la achizitia unei masini? Ma refer la testele individuale si alte chestii, gen lane assist sau auto braking. Inteleg sa nu iei una cu zero, dar nici s-o dam in sabia lu' Damocles. Hai sa luam Duster, ca a iesit mai bine decat X3 la nush ce impact lateral. Come on...
Cand am luat tractorul nu m-a interesat partea asta, am presupus ca e OK, cu x airbag-uri (o sa le numar candva). Acum vad ca nici macar nu a fost testata. Mno, ghinion, vorba lu' Iohannis. Maine o pun pe Autovit ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La asta răpunde foarte bine Clarkson cînd vorbește despre un Volvo clasic:
"However, it was perceived to be strong and safe, so it attracted all the people who were not very good at driving and thought they may crash." ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
Treaba asta e valabila si pentru SUV-uri
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 25 Dec 2017, 10:06) Dar e chiar atat de importanta treaba asta cu siguranta la achizitia unei masini? Ma refer la testele individuale si alte chestii, gen lane assist sau auto braking. Inteleg sa nu iei una cu zero, dar nici s-o dam in sabia lu' Damocles. Hai sa luam Duster, ca a iesit mai bine decat X3 la nush ce impact lateral. Come on... Departe de mine gândul ăsta (altfel aș fi deținut numai Volvo), am spus doar că s-a descurcat onorabil. Constatam că nu e chiar involuție. ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
catalin27182 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 8 March 17 ![]() |
Vad ca apar unii care zic ca Dusterul s-a descurcat mai bine ca alte masini la testul cu stalpul lateral.
Ar fi bine sa se uite la filme. M-am uitat la testul cu Karoq-ul (minutul 2.42)... Nici nu se compara, Dusterul e mult mai slab, stalpul il penetreaza cel putin 15 cm in plus, pana aproape de litera "P" din "NCAP" (minutul 1.51). This post has been edited by catalin27182: 25 Dec 2017, 11:01 |
--------------------
Renault
Kadjar Zen 160CP
2019
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Karoq este Skoda aia care INCEPE de la19.860?! Voi sunteti normali?!
25 Dec 2017, 11:20: Cel mai scump Duster pe care l-am putut configura este 20.300e! This post has been edited by R19/16v: 25 Dec 2017, 11:20 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MyKe89 |
![]()
|
QUOTE(catalin27182 @ 25 Dec 2017, 11:56) Vad ca apar unii care zic ca Dusterul s-a descurcat mai bine ca alte masini la testul cu stalpul lateral. Ar fi bine sa se uite la filme. M-am uitat la testul cu Karoq-ul (minutul 2.42)... Nici nu se compara, Dusterul e mult mai slab, stalpul il penetreaza cel putin 15 cm in plus, pana aproape de litera "P" din "NCAP" (minutul 1.51). Evaluările spun altceva (comentarii, grafice, punctaje), nu vă uitați doar la filme... This post has been edited by MyKe89: 25 Dec 2017, 11:32 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
După noile teste ncap, la un impact care sa solicite mașină dincolo de cele 3 stele și să scapi relativ ok însemna că tocmai ai avut de aface cu intervenția divină.
Nu mai spun că peste 90% dintre români nu folosesc centurile spate așa că impactul poate fi devastator și cu și fără stâlpul care se deformează puțin mai mult sau este puțin mai rigid. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Cypry Brasov |
![]()
|
La noi numai copii care stau in scaune au centuri..in rest mai deloc!!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe forumuri si facebook toti romanii sunt interesati de siguranta, pe strada umbla cu farurile stinse noaptea in oras sau pe autostrada, cu centura prin spatele scaunului.... sau in golf4 SH
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Asa pot si eu generaliza ca romanii par ca au mai mult de 2 neuroni pe forumuri sau de la TV unde unii sunt laudati, dar pe strada vad doar dobitoci.
Care e legatura? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Stie cineva de ce a disparut SCe 115 din oferta?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Reveniti la subiect sau iar impartim tichete de vacanta?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Astept in continuare pe topicul asta opinii ale unor utilizatori .Nu are nici un daciot limou din asta?
http://auto.oe24.at/test/Neuer-Dacia-Duste...eisen/312586761 http://www.auto-news.de/test/einzeltest/an...Preise_id_41113 Probabil ca nu sunt la subiect. This post has been edited by bion: 11 Jan 2018, 11:24 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
R19/16v |
![]()
|
Am inceput cu tichetele, tatimeu si clio..whatever ne-au parasit. Alti doritori? MOKA!
|
--------------------
DS
5H
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(BlaueCorsa @ 11 Jan 2018, 14:07) @einstein1984, atunci de ce pot configura Duster cu SCe 116 pe site-urile din Franta si Germania? Germania si Franta, pentru Franta doar 4x2. Cica: interesant, la ei este si la noi nu . O fi vreo problema de capacitate sau nu s-o fi vandut in romania prea bine pe dusterul vechi.. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Parerea mea ca nu mai poti configura sce_ul ptr ca nu se incadreaza la rabla cu co2!! Dar ciudat este ca nici 1.2 nu se incadreza..la vechiul duster emisiile erau de 138, la asta nou presupun ca la fel....ciudat.Eu zic ca se descurca binisor motorul pe Duster! Mult mai bn decat pe megane 2
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Duster 2 nu are nici un motor comun cu megane 2, doar blocul de K9K poate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:48 |