Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Rompetrol a cumparat 226 de benzinarii in Franta s

bomicabomic
post 22 Dec 2005, 09:38
Post #61

Ex-membru DaciaClub

Group: Members

Lovendal, nici eu nici Laur, n-am zis sa nu-i cerceteze pe "bossii" afacerilor.
Dar, cercetarile astea trebuie facute cu cap. La noi nu, si procurorii sunt la fel ca posturile de televiziune, cauta sa-si faca ratting, sa vada lumea ca ei nu stau degeaba.
Cheama presa, dau declaratii "bomba" si daca-i intrebi daca dosarul e inatacabil, iti raspund : " aaa, pai suntem la inceput" si dupa aia se dovedeste ca-i un "fis".
Si "fisul" asta aduce pierderi mari unei companii...
Cercetarea se poate face si fara tam-tam si cind ai puse toate dovezile care sa-l incrimineze pe X sau Y si esti sigur de ele, atunci poti sa iesi si sa spui " X a facut evaziune" etc...
Noi daca am facut o revolutie cu televizorul, acum trebuie sa facem si anchete la fel.
Nuu, deloc, haide sa intram dreac odata in normalitate...

--------------------
x x - x
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LOVENDAL
post 22 Dec 2005, 12:17
Post #62

Membru autentic

QUOTE(bomicabomic @ 22 Dec 2005, 10:38)
Noi daca am facut o revolutie cu televizorul, acum trebuie sa facem si anchete la fel.
Nuu, deloc, haide sa intram dreac odata in normalitate...
*

Si Patriciu ce face? Nu a facut pana acum zeci de conferinte de presa ca e nevinovat..ba se duce sa se planga lui Tariceanu, ba lui Basescu, pentru a fi primit special in audienta, si sa spuna ca el e un mielusel, iar procurorii sunt niste lupi care vor sa-l inhate. Uite...eu lucrez la o firma unde patronul meu e cercetat de procurori pentru acuzatii economice (care sunt nejustificate din punctul meu de vedere). Procurorii chiar au facut conferinte de presa in care anuntau acest lucru. In schimb, afacerile (cu cifra de afaceri anuala de zeci de milioane de dolari) ii merg in continuare bine, chiar daca e cercetat de parchet timp de 1 an de zile, partenerii de afaceri au incredere in el si veniturile nu i-au scazut deloc in cadrul acestei anchete. Si nu l-am auzit niciodata spunand ca vrea sa dea in judecata statul roman pentru pierderi. Nu ! Nu doreste decat ca instanta de judecata sa-si faca treaba si sa-si dovedeasca nevinovatia. In schimb uita-te la Patriciu cum sare in sus si in jos, cum se agita ca un leu in stanga si in dreapta, ca de ce Doamne fereste el e anchetat! Faptul de a-si croi imaginea unui afacerist hartuit, nu face decat sa se creeze presiuni la nivelul procurorilor, care, daca mai stiu ca si premierul insusi mai sare putin in ajutorul celui anchetat, poate face ca ancheta sa o ia pe un "drum mort". Si nu asta e spiritul justitiei pe care il doream. A face presiuni asupra organelor judecatoresti, a ameninta, a cere despagubiri statului roman inainte de pronuntarea sentintei, a te folosi de prietenul care intamplator e si prim-ministrul pentru a da telefoane procurorului general, mi se par acte care nu fac parte dintr-o "justitie normala".

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
bomicabomic
post 22 Dec 2005, 13:00
Post #63

Ex-membru DaciaClub

Bine e cum zici tu si-asa e post-336-1110552475.gif

--------------------
x x - x
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 13:29
Dacia