Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Rompetrol a cumparat 226 de benzinarii in Franta s

luci974
post 15 Dec 2005, 23:35
Post #31

Membru

Group: Members
From: Suceava

Ce a facut in trecut Patriciu nu conteaza.Conteaza ca a realizat o retea mare de benzinzrii, cea mai moderna rafinarie din estul Europei si nu in ultimul rand foate multe locuri de munca.
Contrar unor lucruri spuse mai sus cred ca au o benzina buna, preturi nu prea.

--------------------
Citroen C4 1.6....... - SV 10 EML ......dupa 4 ani de Logan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 15 Dec 2005, 23:42
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

bine...si eu maine fur 1 miliard de la statul roman...sa vedeti cate locuri de munca o sa fac....ca doar nu sunt nebun sa bag banii la saltea si sa nu investesc...
Pe langa asta, dau si un schimb de ulei gratis, tuturor membrilor DaciaClub...ca sa fie nesimtirea mai mare

Cum Patriciu ne da benzina buna....si Sechelariu a dat de ziua lui un carnat si-o bere...

This post has been edited by andu911: 15 Dec 2005, 23:46

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 15 Dec 2005, 23:45
Post #33

F1 Man

From: Nicaieri

stati linistiti. banii aia luati de la stat si folositi pentru ridicarea rompetrol, daca ajungeau pe mana statului, cine stie pe ce contracte aiurea cu bastanii partidelor erau cheltuiti...

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
andu911
post 15 Dec 2005, 23:50
Post #34

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 15 Dec 2005, 23:45)
stati linistiti. banii aia luati de la stat si folositi pentru ridicarea rompetrol, daca ajungeau pe mana statului, cine stie pe ce contracte aiurea cu bastanii partidelor erau cheltuiti...
*

Patriciu e un bastan al PNL...si ala a fost un contract aiurea...

Imi place gandirea romanului...mai bine ne fura Gheorghe decat Vasile. Dar de ce trebuie neaparat sa fure cineva ?

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 16 Dec 2005, 00:04
Post #35

F1 Man

Pentru ca suntem pusi in pozitia de a alege raul mai putin rau dintre doua rele...

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
LOVENDAL
post 16 Dec 2005, 09:17
Post #36

Membru autentic

Nu...nu exista a alege intre doua rele in acest caz. Daca mergem pe aceeasi judecata ca banii aia care ar fi ajuns la stat s-ar fi dus pe mana altor bastani, ar trebui sa spun si eu ca nu imi mai platesc impozitele la stat...ca cine stie pe mana cui va ajunge banii mei. Exista un lucru cu care eu nu am nici o toleranta in afaceri, la fel cum nu am in politica (asa cum am precizat intr-un alt topic): MORALITATEA (asta in afara de cadrul legal). Daca in politica, un ministru care e prins in pat cu o amanta nu are repercursiuni asupra starii socio-economice a populatiei, in schimb, in afaceri, daca un businessman se "hraneste" cu bani de la bugetul statului, va avea toata populatia de suferit, desigur in mod indirect. Ca de asta pensiile sunt asa de mici, salariile profesorilor sunt asa de mizere etc., - si datorita acestor "afaceristi-lipitori" care nu sunt in stare sa faca alte afaceri decat cele cu bugetul statului.
Spunea cineva in acest topic de Tiriac...pai dupa cate stiu eu, Tiriac si-a cladit singur de la zero afacerile in Romania si nu a profitat ca Patriciu de companii deja existente pe care le-a achizitionat la pret de nimic. Plus ca n-am auzit ca Tiriac sa umble in afacerile sale din Romania cu firme create prin Antilele Olandeze (ca Patriciu) sau naiba stie pe unde. Haideti sa fim seriosi: cei care umbla cu firme create prin paradisuri fiscale, gen Bermude, Cipru sau Antile, au deja suspiciunea ca exista ceva necurat legat de ei.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
bomicabomic
post 16 Dec 2005, 09:22
Post #37

Ex-membru DaciaClub

Hai nu mai spune. Stii cite firme de-ale lui Tiriac sunt create in paradisuri fiscale? Multe...chiar a aparut odata in Romania Libera o increngatura de firme din Tiriac Holding si pe unde sunt ele create....

--------------------
x x - x
+
LOVENDAL
post 16 Dec 2005, 10:38
Post #38

Membru autentic

Sa-mi dai si mie un link la acest articol sau la ceva asemanator, ca sincer n-am auzit pana acum.

--------------------
+
ssilviu
post 16 Dec 2005, 12:57
Post #39

F1 Man

Lovendal, pe la voi prin Moldova exista o alta Romanie? Esti chiar asa increzator ca banii aia ajunsi odata la stat ajungeai tu sa beneficiezi de ceva din ei?

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
LOVENDAL
post 16 Dec 2005, 13:31
Post #40

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 16 Dec 2005, 13:57)
Lovendal, pe la voi prin Moldova exista o alta Romanie? Esti chiar asa increzator ca banii aia ajunsi odata la stat ajungeai tu sa beneficiezi de ceva din ei?
*

Hai sa fim seriosi si sa nu cadem in cealalta extrema. Dar Armata cu ce se intretine? Aduc militarii bani de acasa cumva? Dar drumurile publice (mai sunt si drumuri bune, sa stii) cu ce se intretin? Aduc drumarii bani de acasa? Dar invatamantul din care am beneficiat gratuit eu timp de 16 ani, din care bani? Ca eu nu tin minte sa-mi fi platit studiile. Si pot sa mai dau inca vreo 30 de exemple. Aaa..ca sunt prosti administrat de stat, asta e o alta problema si asta tine de performanta mizerabila a clasei politice pe care o avem. Dar asta nu inseamna ca..."Lasa sa-i ia banii de la stat Patriciu ca stie el mai bine ce sa faca cu ei decat statul !!!"...Doamne, unde am ajuns daca privim asa lucrurile?

--------------------
+
andu911
post 16 Dec 2005, 13:34
Post #41

Membru autentic

QUOTE(LOVENDAL @ 16 Dec 2005, 13:31)
Doamne, unde am ajuns daca privim asa lucrurile?
*

In Romania laugh.gif

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 16 Dec 2005, 13:35
Post #42

F1 Man

deci vrei sa spui ca era mai bine ca statul sa fi primit banii, si rompetrol sa ajunga ca Rafo. Unde vezi tu partea buna in cazul asta?

nu ma intelege gresit..chiar as vrea sa fie moralitate si cinste in tara asta ,dar momentan ele nu exista. Si decat sa fie folositi banii in tunuri de genul celor date de sefu ala de la cfr, mai bine investiti intr-o companie care pana acum a adus bani la buget mult mai multi decat a luat de la el...

This post has been edited by ssilviu: 16 Dec 2005, 13:40

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
IsNa
post 16 Dec 2005, 13:53
Post #43

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(andu911 @ 16 Dec 2005, 01:42)
bine...si eu maine fur 1 miliard de la statul roman...sa vedeti cate locuri de munca o sa fac....ca doar nu sunt nebun sa bag banii la saltea si sa nu investesc...
Pe langa asta, dau si un schimb de ulei gratis, tuturor membrilor DaciaClub...ca sa fie nesimtirea mai mare

Cum Patriciu ne da benzina buna....si Sechelariu a dat de ziua lui un carnat si-o bere...
*

Fa-o andule. Pt. cateva mii de locuri de muca, eu spun ca vei merita iertarea poporului.
Mie mi-e ciuda pe cei multi care fura, si tot fura, si numa f*t toti banii pe vile si masini straine (banii ies din tara, da), si toate prostiile.

Hai, mai oameni buni, voi credeti ca toti afaceristii bogati din lume au inceput de la carat lazi s au urcat complet cinstit???

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
LOVENDAL
post 16 Dec 2005, 15:01
Post #44

Membru autentic

Grupul Rompetrol a initiat procedurile de arbitraj international impotriva statului roman la tribunalul de pe langa Banca Mondiala din Washington, aratand ca autoritatile au provocat grupului, prin hartuieli judiciare si administrative, pier- deri evaluate la peste 100 milioane de dolari. Autoritatile sunt acuzate de incalcarea tratatului de protejare a investitiilor incheiat de Romania si Olanda, tara in care este inregistrat grupul petrolier.
Sursa: Adevarul
Link: http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...ticle_id=167831
Deci, nu-i ajunge ca s-a folosit de banii statului roman pentru a-si creste propriile afaceri, dar acum mai si cere 100 milioane de dolari despagubiri. Si cica auzim pe aici ca el aduce bani in tara...Sau poate cu banii astia (tot ai statului roman) vrea sa cumpere niste benzinarii in Finlanda. Sa auzim in continuare "aplauze" si "jos palaria" smile.gif

--------------------
+
ssilviu
post 16 Dec 2005, 17:34
Post #45

F1 Man

deja acum incep sa cred ca ai o problema: este o chestie absolut normala ce face patriciu acum. Statul a gresit, trebuie sa invete sa nu poate sta fara sa plateasca...

sper ca ai observat unde sa va tine procesul..

This post has been edited by ssilviu: 16 Dec 2005, 18:13

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
LOVENDAL
post 16 Dec 2005, 19:42
Post #46

Membru autentic

Ssilviu: spuneai ca omul acesta merita "aplauze". Pai pentru ce sa facem asta? Ca ne cere la noua toti sa-i dam 100 de milioane de dolari? Ca doar banii acestia pe care ii pretinde, is tot banii nostri, din impozitele si taxele noastre. Daca ii pasa asa de mult de tara asta, nu mai deschidea procesul asta. Mai gandeste-te inca o data la ceea ce spui, ca nu ai deloc logica in rationamentul Patriciu.

--------------------
+
ssilviu
post 16 Dec 2005, 20:06
Post #47

F1 Man

am spus ca rompetrol merita aplauze pentru ca este o companie romaneasca ce se extinde pe piata externa.

Statul roman trebuie sa plateasca pentru procurorii care l-au arestat fara probe solide si care nu reusesc nici acum sa gaseasca ceva impotriva lui ( daca exista!). Nici mie nu-mi convine ca actualii conducatori ai tarii sunt niste incapabili, dar nu-mi ramane decat la viitoarele alegeri sa aleg pe altcineva mai competent.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ashu
post 16 Dec 2005, 20:09
Post #48

Membru erectil

From: Bucuresti

Pai chiar daca alegi alti conducatori, procurorii aia nu tot acolo raman?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
bomicabomic
post 16 Dec 2005, 20:52
Post #49

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(LOVENDAL @ 16 Dec 2005, 19:42)
Pai pentru ce sa facem asta? Ca ne cere la noua toti sa-i dam 100 de milioane de dolari?
Daca ii pasa asa de mult de tara asta, nu mai deschidea procesul asta. Mai gandeste-te inca o data la ceea ce spui, ca nu ai deloc logica in rationamentul Patriciu.
*

Mai eu nu intervin in discutia voastra, dar spun urmatorul lucru , daca pe mine STATUL prin angajatii sai ma f*** si-mi prejudiciaza imaginea, eu ce sa fac? sa stau, sa ma mai f*** de "n" ori, ca deh, daca ma dau la ei si-i pun sa dea banu, nu e bine...ca pun la plata 23 mil de romani.

Toti procurorii, judecatorii, etc..sa beleasca bine ochii in ceea ce fac, ca d-aia se pierd procese la Strasbourg pentru case nationalizate, terenuri etc.
Sa inteleaga ca au trecut vremurile alea in care STATUL dicta tot, avea ultimul cuvint,nimeni nu se putea impotrivi si apara, iar ei ca angajati ai STATULUI, erau protejati si nimeni nu era ca ei.

Revenind la Patriciu, omul se lupta cu ei si cere cit cere, e dreptul lui. Dar daca a avut dreptate si in urma procesului cistiga, asta e! sa-i dea banu.

Tundrea ala care a facut 12 ani de pirnau moca, o fi indreptatit sa ceara cit a cerut si sa i se plateasca? Aaa...merita, chiar daca in astia 12 ani el ar fi cistigat 15-20000 de euro. Pentru ca a fost umilit, pentru ca acum toata lumea il vede ca pe un puscarias, pentru ca i-a distrus viata, buna rea, nu conta, dar o traia in libertate..
Si miine-poimiine vom vedea cum STATUL ii va plati sute de mii sau milioane de euro, din cauza incompetentei unora.

This post has been edited by bomicabomic: 16 Dec 2005, 21:05

--------------------
x x - x
+
LOVENDAL
post 16 Dec 2005, 23:17
Post #50

Membru autentic

QUOTE(bomicabomic @ 16 Dec 2005, 21:52)
Tundrea ala care a facut 12 ani de pirnau moca, o fi indreptatit sa ceara cit a cerut si sa i se plateasca? Aaa...merita, chiar daca in astia 12 ani el ar fi cistigat 15-20000 de euro. Pentru ca a fost umilit, pentru ca acum toata lumea il vede ca pe un puscarias, pentru ca i-a distrus viata, buna rea, nu conta, dar o traia in libertate..
*

Lasa ma..nu mai compara merele cu perele. Tundrea a stat 12 ani in puscarie, Patriciu nu a stat decat o noapte in arestul Politiei (atat au indraznit aia sa-l tina pe marele boss). Tundrea a facut inchisoare degeaba, iar lui Patriciu nici macar nu i s-a terminat cercetarea si deja a facut plangere. Asa ca cele 2 cazuri nu pot fi comparate.
QUOTE(ssilviu @ 16 Dec 2005, 21:06)
am spus ca rompetrol merita aplauze pentru ca este o companie romaneasca ce se extinde pe piata externa.
*

Sa-ti spun eu alte companii romanesti care s-au extins pe piata internationala si care merita aplauze sincere. Ca de exemplu, Flamingo care a ajuns sa vanda calculatoarele avand marca "Flamingo" chiar si in Olanda. Sau firme romanesti de succes care isi vand produsele peste hotare, ducandu-ne renumele, ca de exemplu Softwin-ul, cu antivirusul "Bit Deffender" folosit in peste 100 de tari din lume. Proprietarul lui Softwin, Florin Talpes, de ce nu primeste aplauze si intreaga admiratie pentru ceea ce a facut? Bine ca le primeste Patriciu...In fine...Nu mai comentez mai mult...smile.gif

--------------------
+
ssilviu
post 16 Dec 2005, 23:20
Post #51

F1 Man

mdea, de firmele alea stiam si eu. Altele mai stii? Nu prea...

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
andu911
post 17 Dec 2005, 00:40
Post #52

Membru autentic

ooo Talpes, alt copil de-al lui Iliescu biggrin.gif

--------------------
- - -
+
LOVENDAL
post 17 Dec 2005, 08:00
Post #53

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 17 Dec 2005, 01:40)
ooo Talpes, alt copil de-al lui Iliescu biggrin.gif
*

Mai, e coincidenta de nume...e alt Talpes ala de care vorbeam eu tongue.gif

--------------------
+
laur
post 21 Dec 2005, 11:15
Post #54

Membru autentic

From: Iasi

Lasa ma..nu mai compara merele cu perele. Tundrea a stat 12 ani in puscarie, Patriciu nu a stat decat o noapte in arestul Politiei (atat au indraznit aia sa-l tina pe marele boss). Tundrea a facut inchisoare degeaba, iar lui Patriciu nici macar nu i s-a terminat cercetarea si deja a facut plangere. Asa ca cele 2 cazuri nu pot fi comparate.

Faza e simpatica....vrei sa termini o companie, retii aiurea pe patron (sau chiar il arestezi), pui purtatoarea de cuvint de la parchet sa faca o conferinta de presa si sa zica o gramada de idiotenii, actiunile pica la bursa, eventual patronul moare de infarc sau se sinucide, si gata firma. Spre deliciul concurentei. Apoi ori nu se va termina niciodata ancheta, ori se va da NUP. Ori se va tine si procesul, si dupa n ani se va dovedi ca aia de la firma nu au gresit cu nimic. Caz real intimplat la Iasi (patronii de la ITELS).
Si oamenii aia dupa parerea ta ar trebui sa isi vada de treaba, in nici un caz sa nu dea statul in judecata, pt. ca ar plati cei 23 mil de romani.
Exista prezumtia de nevinovatie...din pacate functioneaza din cind in cind....
Statul trebuie tras la raspundere (impreuna cu cei care-l conduc) pentru greselile facute. Iar astia 23 de mil tre sa platim, pentru lipsa de discernamint si pt. prostie.

Imi pare sincer rau, dar cred ca nu te poti adapta la societatea asta. Cum nici eu nu ma pot adapta la realitatea si societatea asta romaneasca.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
LOVENDAL
post 21 Dec 2005, 12:42
Post #55

Membru autentic

Laur, stii care e faza? O ancheta corecta in cazul Patriciu ar fi fost un semn clar ca justitia din Romania ar fi pasit pe o cale buna, libera de influentele politice. Pana acum in Romania nu am vazut decat "procese politice" mascate de un asa zis demers juridic corect. Miron Cozma a stat bine mersi fara sa i se intample nimic pana in 1997 cand brusc justitia si-a adus aminte de el (desigur o data cu venirea la puterea a Conventiei). Sau lui Sechelariu si Iacubov nu li s-au intamplat nimic in era guvernarii PSD, pt.ca imediat ce vine Alianta DA la putere, ca prin minune, sa se puna in functiune justitia. Asta arata cat de politizata este justitia in Romania.
Si acum ar fi fost o premiera in justitia romaneasca ca un mare boss din politica, din partidul aflat la guvernare si pe deasupra prieten bun si partener de afaceri cu prim-ministrul tarii, sa fi fost arestat si anchetat. Dar de unde...minunea nu tine decat 3 zile, pentru ca imediat, ca urmarea a telefonului dat de Tariceanu la Parchet, procurorii incep sa o lase mai moale. Si pun pariu ca, atat timp cat acest guvern Tariceanu va fi la putere, lui Patriciu nu i se va mai intampla nimic de-acum inainte. Poate sa stea linistit; politicul si-a varat inca o data bine coada in justitie. Si care e principiul pana la urma? Marii corupti sunt la adversarii politici, nu la noi, cei aflati la putere! Si cica mai vrem sa intram in UE in 2007...cu asa justitie si asa politicieni...

--------------------
+
bomicabomic
post 21 Dec 2005, 14:39
Post #56

Ex-membru DaciaClub

Lovendal, nu vad care-i problema? Pe bune...daca instanta aia de arbitraj din State, constata ca Patriciu n-are dreptate...aia e. Nu mai ia 100 de milioane si gata treaba...
Ca de aici a plecat discutia.

Insa pina la momentul in care Tariceanu a dat telefon, nu stie nimeni ce si cum, doar ne dam cu parerea, aia de la Parchet trebuiau sa aiba un dosar beton impotriva lui Patriciu. L-au tinut la bulau 24 de ore, l-au interogat 18, au dat informatii pe fluxurile de stiri, dar din nici una nu reiesea clar : Patriciu e vinovat.

This post has been edited by bomicabomic: 21 Dec 2005, 14:46

--------------------
x x - x
+
LOVENDAL
post 21 Dec 2005, 15:32
Post #57

Membru autentic

Problema principala e - si asta ma deranjeaza cel mai tare - faptul ca justitia e sub influenta politicului. De ce nu exista institutia procurorului independent, asa cum este in SUA, si care a facut posibila anchetarea lui Bill Clinton? Ma uitam si in Italia, cum, cu toata Mafia si increngatura politica-financiara, un premier aflat in exercitiu era trimis in judecata pentru o serie de acuzatii. Aici in Romania nu numai ca un premier in functie sa fie trimis in judecata ar parea de domeniul SF-ului, dar si judecarea corecta a cuiva prieten de afaceri cu premierul pare imposibila. E si normal...atat timp cat procurorii sunt numiti de ministrul Justitiei, la propunerea presedintelui!

--------------------
+
laur
post 21 Dec 2005, 22:22
Post #58

Membru autentic

Da ce aia masii are anchetarea si judecarea cu retinerea si arestarea???? Sa-i judece frate, si pe Patriciu, si pe cine o mai fi daca e cazul, sa-i ancheteze, dar de ce sa-i retina sau aresteze??? Culmea, pt. fapte petrecute cu ani multi inainte (asta imi aduce aminte de arestarea lui Sechelariu pt un fapt petrecut acu vre-o 3-4 ani, cu acte exsistente in primarie; la ce trebuia arestat??? doar pt a face tam=tam). Exista prezumtia de nevinovatie, nu? Arestezi pe cineva care e pericol iminent, nu? Dar in rest??? Pt. ce faci conferinte de presa???
E praf in ochi totul. Trebuie sa faca anchete profesioniste (nu conferinte de presa - vezi si panarama cu Iovan, tipa aia blonda de la parchet cred ca vroia sa fie vazuta de vecini zilnic la TV) si justitia sa ii condamne. Asta parca e mersul, nu??? Si daca justitia ii gaseste nevinovati, ar trebui sa dea socoteala, pt prejudicierea imaginii si pt ca cheltuie banul meu degeaba !

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
LOVENDAL
post 22 Dec 2005, 07:58
Post #59

Membru autentic

QUOTE(laur @ 21 Dec 2005, 23:22)
Si daca justitia ii gaseste nevinovati, ar trebui sa dea socoteala, pt prejudicierea imaginii si pt ca cheltuie banul meu degeaba !
*

Asta-i culmea chiar ! Cum adica...prin analogie ar rezulta ca ar trebui sa nu mai existe nici cercetari penale pentru ca daca o instanta de judecata il considera nevinovat !?? Sa nu se mai faca nici o cercetare..sa-i lasam pe marii bossi sa-si faca de cap...Ce minuant e in Romania!

--------------------
+
laur
post 22 Dec 2005, 09:15
Post #60

Membru autentic

Eu nu stiu ce analogii faci tu. Si nici nu stiu de ce citesti din 2 in 2.
Am spus ca sa fie anchetati toti care se considera ca trebuie. Doar ca procurorii ar trebui sa dea socoteala pt. anchetele facute si pe care justitia le respinge (in proces oamenii nu sint condamnati). Pentru ca si procurorii, ca si mine sau ca si tine, trebuie sa aiba responsabilitatea muncii bine-facute. Ceva de genul asta e si in State.
Si ar trebui sa dea socoteala si pt. cei care fac infractiuni si se plimba liberi pe strada.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 15:06
Dacia