Zeita, DS5 Hybrid4
![]() ![]() |
Zeita, DS5 Hybrid4
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
OZN, sa muara dujmanii
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Recomandati-mi si mie un produs bun pentru crom. Eu am deja f multe pete pe partea frontala(Megane 4) si nu ies la o spalare normala.
|
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Polishul ala e pt Harley, banuiesc, ca doar nu vreti sa dau pe plasticele alea lucioase cu el
![]() Dacă se strica le înlocuiește omniasig... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Foarte frumoasă mașina, să-ți trăiască și să faci mulți kilometri cu ea.
![]() This post has been edited by VladSoare: 25 Dec 2016, 17:01 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
Ce imi plac mie astia care zic ca masina "e frumoasa, dar...". Probabil ca, daca s-ar abtine, le-ar crapa pipotica
![]() Se pot lustrui elementele cromate, am vazut eu la un bemve cum au iesit dupa detailing. Inainte erau patate, matuite, cam cum e tabla de zinc, si au iesit ca noi. E un strat gros de crom, cel mai probabil pe suport metalic. This post has been edited by mars: 25 Dec 2016, 16:06 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(mars @ 25 Dec 2016, 16:04) Ce imi plac mie astia care zic ca masina "e frumoasa, dar...". Probabil ca, daca s-ar abtine, le-ar crapa pipotica ![]() Pai ce sa faci, cam asa e cand iti prezinti atelajul intr-un spatiu public. Cand primesti pareri, le primesti pe toate. Acum sunt sigur ca R19 nu si-a luat masina sa-i placa lui Soare, deci exista ordine in univers. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
@Vlad: am si io volan turtit (mai putin, dar e) si iti transmite ca nici lui nu-i place de tine.
@MuciX: da, dar ce-l costa pe om, daca nu-i place ceva, sa se abtina? Asta micu' ii zice "zeita", deci e clar ca e in "bula" lui, vorba ta ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Buna sau rea, e parerea omului. La fel ca masina.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
Da, dar topicul are o luna deja. Fix azi, de Craciun, ne apuca "complimentele"?!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
Stai ma putin ca omul si-a spus parerea, nu vad nimic malitios. Intelegeam daca avea vreo vendeta si incerca sa il jigneasca. Dar asa? Intr-o mare de pareri a aparut si a lui.
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mă scuzaț', nu mi-am dat seama că-i topic de osanale. Intru rar pe aria asta și nu prea cunosc obiceiul casei. Am corectat.
![]() This post has been edited by VladSoare: 25 Dec 2016, 17:04 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
Aia era cafenea, aici e jurnalul omului. Dar stiu ca tu nu faci diferenta
![]() 27 Dec 2016, 07:55: QUOTE(MuciX @ 27 Dec 2016, 07:24) Iar asta chiar suna rau ![]() This post has been edited by mars: 27 Dec 2016, 07:55 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
Trebuia mai multe, dar asta e alta discutie.
Dar sa ne concentram pe cele pozitive. R19 a evitat anevrismul si dac-o fi sughitat zilele astea, sunt sigur ca lui Suare ii pare rau. |
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
E baeti destepti amandoi, le trece repede.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
Las' c-o să-mi fac și eu jurnal la primăvară, cînd îmi vine mașina. Bagă și el acolo critici, că are și aia niște lucruri care-s convins că multora n-o să le placă, și-o să fim chit.
![]() This post has been edited by VladSoare: 27 Dec 2016, 10:32 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Domnilor, pe ce va certati? Pe volanu' meu?
![]() ![]() Cat despre Mondeo, mie mi-a placut. Hibridul l-ai luat? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MuciX |
![]()
|
Cine se cearta nenea?
![]() Mondeo Mk5 arata si ala intr-un mare fel, mi se pare o evolutie foarte draguta a designului de la Mk4. Cu atat mai mult cu cat colegu si l-a luat pe ala de nabab. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 27 Dec 2016, 10:47) Domnilor, pe ce va certati? Pe volanu' meu? ![]() ![]() Cat despre Mondeo, mie mi-a placut. Hibridul l-ai luat? Da' cine se ceartă? Discutăm și noi ca-ntre colegi. ![]() Da, hibridul. Probabil prin februarie o să vină. Am primit seria de caroserie, iar ultimele două litere, care înseamnă luna fabricației, indică decembrie 2016. Dar încă n-a apărut pe saitul Ford, ceea ce înseamnă că-i încă în lucru. O să-i fac și jurnal și povestesc acolo mai multe. Cît despre volanul încălzit... La Mondeo 5 se poartă, daaaaar... nu pe hibrid!!! ![]() ![]() ![]() QUOTE(MuciX @ 27 Dec 2016, 11:11) Mondeo Mk5 arata si ala intr-un mare fel, mi se pare o evolutie foarte draguta a designului de la Mk4. Acum mi se pare și mie așa, dar n-a fost chiar dragoste la prima vedere. La început nu m-a atras foarte tare, pentru că mi s-a părut că au copiat unele elemente de la Haudi, plus grila de Aston Martin, după ce toate versiunile anterioare avuseseră designuri unice. Mi-a trebuit cam un an ca să înceapă să-mi placă. Vignalele a înclinat cel mai mult banlanța, pentru că-i sedan, iar eu am o țăcăneală cu sedanurile. ![]() This post has been edited by VladSoare: 27 Dec 2016, 20:48 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
Cum adica? Pe Titanium e si pe Vignale nu?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
E și pe Vignale, dar numai pe Ecoboost sau diesel. Pe hibrid nu.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
Daca nu e nici macar ca optiune, inseamna ca aia de la Ford sunt mai tampiti ca aia de la Reno cu faza cu farurile LED la Megane 4.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
Unele opțiuni nu se pot comanda pe hibrid, iar volanul încălzit e una dintre ele. La fel, bancheta spate încălzită există ca opțiune, dar nu pe hibrid. Nu știu care-i faza, pot doar să presupun că are de-a face cu consumul de curent. Poate că sînt consumatori mari, iar la hibrid au fost mai atenți cu consumul.
Și mai sînt cîteva. Pe Mk5 au tot felul de restricții cu opțiunile, nu poți să alegi tot ce vrei pe orice motor și pe orice caroserie. Parcă la Mk4 nu era chiar așa, sau poate că nu-mi mai amintesc eu bine. This post has been edited by VladSoare: 27 Dec 2016, 20:53 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
Consumatori rezistivi, deci halesc multa energie, total impotriva ideii de economie de combustibil.
Poti sa ii faci retrofit linistit, sunt sigur. Ai pus tu faruri, ii pui un volan. ![]() Grila de Aston e la ei inca de la Mk4, dar era mai putin evidenta. Directia de dizain si-au aratat-o inca de la focus mk3. Si mie mi s-a parut discutabil la vremea aia. Mondeo mk4, pre-facelift si sedan mi se parea oribil in spate, spre exemplu, dar au mai dres-o la facelift, iar acum cu mk5... E un soi de flop-ul de pe vremea lui Bangle la BMW, cu E65, E63 si E60. Odioase cand au iesit, dar au dus la un design dragut pe termen lung. Personal F30 mi se pare primul seria 3 in 4 usi care arata bine. Gata cu poluarea. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
Gata. Fac jurnalul și ne mutăm acolo.
This post has been edited by VladSoare: 28 Dec 2016, 15:10 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 12:33 |