Dacia Break sau R90 Monovolum, news
![]() ![]() ![]() |
Dacia Break sau R90 Monovolum, news
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
nemtii in ungaria
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
![]() mi-ar placea sa fie comercializat si in romania poate si-ar gasi cumparatori printre nostalgicii solenzei ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
cattaniut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 December 05 ![]() |
CATEVA IMAGINI CU NOUL LOGAN BREAK GASITI AICI, SE PARE CA PAPARAZZI SI-AU FACUT TREABA ....
|
--------------------
skoda
tour
- b71783
|
|
danu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
QUOTE(cattaniut @ 29 Jan 2006, 09:23) 'neata |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cattaniut @ 29 Jan 2006, 09:23) Ia baga matale un ochi pe la postul 45 al acestui topic. Deci a ACESTUI TOPIC. Si se mai supara lumea cand ii zic ca se citeste in diagonala... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ak-47 |
![]()
|
![]() Soacra profesionista! Group: Members Posts: 103 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca pana acum Loganurile erau frigidere, se pare ca sunt pe cale sa devina "camere frigorifice" in toata regula ![]() Dar privind partea pozitiva, vor putea unii sa isi bage linistiti butoaiele cu varza si muraturi in spate, ca si asa ne plangeam noi ca loganul desi are portbagajul mare are gura de incarcare mica ! Oricum aerodinamic vorbind a trecut de la caramida semiaerodinamica la boltarul aerodinamic Una peste alta chiar daca husa aia ascunde altceva decat pare a se vedea la prima vedere ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B 14 PVB
Preference [B]NU mai dati SPAGI, si asa PLATIM prea MULT![/B]
Mi-am luat Logan... Dacie in curs de evolutie!!! |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Dupa pozele camuflate, parca ar avea totusi haion nu usi pe spate. Stergatorul e plasat central si in pozitie orizontala, nu verticala cum ar fi fost normal. Parerea mea!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Urata masina! Va fi o caramida cu motorizare subdimensionata. Lada frigorifica, frigider, cufar, balot. Hei, de fapt este facuta pentru a se putea cara cu ea lazi frigorifice, frigidere, cufere, baloti...
Speram sa fie mai rotunjita la spate, sa aibe o personalitate. |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
analizand pozele minunii pot spune cu fermitate ca mai asta nu e hatchback e hunchbaked...prevad ca va primi magulitoarea porecla de COCOSAN, fratilor de la Dacia va declar geniali! acest design elaborat ma uimeste...presupun ca e rodul unor indelungi exercitii de aruncare a unui frigider in portabagagul uinui sedan de la etajul 5, pana cand acesta cazut in picioare...sau a fost o farsa pe care i-ati facut-o sefului si el n-a inteles-o...orice ar fi...felicitari...dupa ce am vazut pozelz spion declar ca e cel mai real cosmar din viata mea.
Si daca furgon poate sa aiba sens...ca break e o oroare...un fel de lada 1200 break pe catalige...Hai, mai faceti un efort, angajati un elefant de la circ sa se aseze pe masina daca sunt prea scumpi niste neni sa o ia la pila....sau puneti luneta cu dublu curbura in optiune...aloooo asta e break...lumea o cumpara ca sa se duca cu ea la servici, in vacanta, etc...nu la spital s aiba unde iti agata perfuzia. Nu se poate...ce naiba...o sa rada toata lumea de noi...e cel mai urat break fabricat in Europa... HUOOOOO! P.S. unde Dumnezeului ati vazut voi ca e cerere de masini de 7 locuri? Pe piata de schoolbus? Cu ce ocazie si cu ce frecventa transporta un om normal 7 persoane in masina. Ce suntem in Afganistan sau India sa puim ca iepurii? Nu o sa vindeti nici un break....nici un om normal la cap nu o sa plateasca 10K euro pe o masina imposibil de urata si comuna de dragul celor 2 locuri in plus....mai bine isi ia 2 ambiance-uri...Pana la urma, ca sa se vanda oribilitatea aia, trebuie sa ieftinitii sub sedan. This post has been edited by mil: 30 Jan 2006, 02:07 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE nici un om normal la cap nu o sa plateasca 10K euro pe o masina imposibil de urata si comuna mil, daca am murit de ras la postul tau, cu ultima fraza am niscai probleme... avand in vedere cati oameni normali la cap si-au luat deja o masina imposibil de urata si comuna.... chiar si in versiunea sedan ![]() Dar hai sa zicem ca urata si comuna la 6000E inseamna ceva, pe cand la 10K deja prost sa fii si sa nu vezi ca exista un Opel Astra Classic la oferta, cu toate pe el, la 11k... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
mil |
![]()
|
maddan, eu zic ca breakul asta are un mare caliate, pe langa el Loganul sedan pare e un finut 407...si cei care l-au achizitionat (me included, hihihi) niste chilipirgii rafinati.
maddan, un Ambition metalizat e 9000 si ceva maruntis, un Ambition dCI metalizat e 9850!!!..eu zic ca va fi o mare saftea ca un ambition break va fi 10K euro cu vopsea metalizata. Si cu un motor diesel mai mare chiar 11 K...preturile la Dacia sunt o batjocura, la aproape 2 ani de la lansare masina e din ce in ce scumpa...in acest caz in 2007 o sa fie mai convenabil sa o cumperi din Germania decat din Romania...absurd dar adevarat!!! This post has been edited by mil: 30 Jan 2006, 15:39 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mil, daca pot intelege omul care a dat, sa zicem, si 8000 de Euro pe un Ambition, nu pot intelege nici in ruptul capului pe unul care-si va lua Logan - in orice forma - la >10k, atat timp cat exista Opel Astra Classic la 11k. Si atata timp cat apar si oferte la alte masini in aceiasi bani.
Zic de Opel pentru ca cele doua masini sunt comparabile din multe puncte de vedere, inclusiv spatiu interior si portbagaj, unde Loganul iesea, sa zicem, invingator fata de buburuzele care il concurau la pret. Dar oricine se urca intr-un Opel si apoi intr-un Logan cred ca, atat timp cat e normal la cap, va prefera Opelul la mia aia de euro diferenta! Vorbim aici de diferenta intre echiparea full a Loganului si echiparea Optima sau nu stiu exact cum ii zice asteia de au lansat-o acum. Nu mai vorbesc de fiabilitate, calitatea materialelor, consum, flexibilitatea interiorului unui Opel si usurinta cu care poate fi folosit portbagajul, iar de design si valoare la revanzare, ce sa mai vorbim! Dacia tocmai se impusca singura in picior cu preturile astea nesimtite, si cred ca baietii au luat-o usor-usor razna in papusoi. Cat despre Logan dreak TM, este la mintea cocosului ca doar proprietarii de buticuri ii vor gasi oaresce utilizare, si aia sub forma de duba. Ca alte utilizari posibile in afara de dric: duba de politie, masina pt. filmari, minibus pentru gradinita, vagonet la trenuletul groazei... Orice om normal la cap pe lumea asta va privi cu un ochi la Logan Break full options la 10k si la un Opel Astra Classic Break la 11,5k full options si va alege Opelul. Toata stima pentru cei care si-au luat Loganul pe la 6-7000 de euro. Cei care vor da 10k+ pentru o Dacie vor avea, dupa umila mea parere, nevoie de un examen neuropsihic. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.264 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 30 Jan 2006, 12:50) Orice om normal la cap pe lumea asta va privi cu un ochi la Logan Break full options la 10k si la un Opel Astra Classic Break la 11,5k full options si va alege Opelul. Toata stima pentru cei care si-au luat Loganul pe la 6-7000 de euro. Cei care vor da 10k+ pentru o Dacie vor avea, dupa umila mea parere, nevoie de un examen neuropsihic. Uiti un amanunt... De fapt doua! Primul: GM NU ofera rate pe 7 (SAPTE) ani......! Si al doi-lea... Nu exista oameni sanatosi la cap... Ci numai insuficient investigati.... ![]() PS! Ia matale in calcul si cheltuielile ulterioare.... Deocamdata numai din procentul de la CASCO te scoti de citeva sutici bune de coco... Asta ca sa nu mai vorbesc de costurile de MANOPERA la revizii si alte alea....! This post has been edited by miki: 30 Jan 2006, 16:26 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maddan |
![]()
|
miki, nu e vorba doar de costul initial, recunosc.
Dar e vorba si de valoarea la revanzare... Si de fiabilitatea masinii... Cat despre rate pe 7 ani poti obtine de la anumite banci si pentru Opeluri... Indraznesc sa cred ca omul normal la cap se uita si la ce i se ofera pentru banii pe care ii da, nu doar la eticheta cu pretul. ![]() |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt perfect de acord cu maddan ..as usual
![]() Ca sa nu mai vorbim de faptul ca deja exista ocazii la mana a 2-a de a achizitiona masini din clasa medie sau chiar mare la preturi de 9500-10.000 euro cu garantie pe un an! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(mil @ 30 Jan 2006, 01:16) P.S. unde Dumnezeului ati vazut voi ca e cerere de masini de 7 locuri? Pe piata de schoolbus? Cu ce ocazie si cu ce frecventa transporta un om normal 7 persoane in masina. Ce suntem in Afganistan sau India sa puim ca iepurii? milule, uite "noul" VW care se vinde bine in ultima perioada pe aici (nu glumesc, am vazut destule - raportat la cantitatea de locuitori, bineinteles). Cumparatorii - oameni cu unul-2 copii care mai baga si ceva bagaje in portbagaj (cu 7 scaune portbagajul e infim, da' cu 5 bate la fund orice break). This post has been edited by Liviu M: 30 Jan 2006, 17:02 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E prea dubita ... nu prea merge sa te imbraci la costum si sa te urci in ea .
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
maddan |
![]()
|
Ba da, in costum alb cu manecile lungi si la spate....
![]() ps. precizez ca acest comentariu nu se refera la cei interesati de o dubita/furgoneta spatioasa la un pret bun. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
AND |
![]()
|
^
![]() Eu nu vad cum pot avea succes masinile astea la persoane cu o familie mica sau chiar si una mare! Caddy , Berlingo , Kangoo etc ..sunt masini pe care le folosesti strict pt a cara cu ele diferite obiecte . Masini de firma de constructii , masini de pizza delivery etc . ![]() Din punct de vedere al nevoilor , pentru 3 sau 4 persoane , clasa compacta e suficienta . Daca vrei mai multa versatilitate te uiti la Renault Modus sau Opel Meriva. Daca vrei mai mult spatiu , te uiti la Scenic , Zafira , Picasso , Touran , C-Max , Verso etc .. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Liviu M |
![]()
|
QUOTE(AND @ 30 Jan 2006, 17:44) Eu nu vad cum pot avea succes masinile astea la persoane cu o familie mica sau chiar si una mare! Ai facut vreun concediu in camping? Unul din ala civilizat, cu cort de 3-4 persoane, masa, scaune, "bucatarie de campanie", saltele pneumatice, bagaje pentru toata lumea, jucarii pentru copii... Ai incercat vreodata sa inghesui un carut de copil intr-un portbagaj si sa mai pui si altceva in portbagajul respectiv? Dupa nedumerirea ta, se pare ca nu... |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
mil |
![]()
|
pe cuvantul meu ca Daewoo Damas era un break mai reusit
![]() am trecut azi pe langa un Logan care e mereu parcat langa un spital si m-am uitat la el cu o mare admiratiune ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Liviu M |
![]()
|
QUOTE(mil @ 30 Jan 2006, 18:15) pe cuvantul meu ca Daewoo Damas era un break mai reusit ![]() Cu o conditie: sa nu mergi prea repede ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
AND |
![]()
|
@Liviu M : Pentru astfel de situatii exista Touran ..care este mult mai respectabil.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 30 Jan 2006, 15:50) Dar oricine se urca intr-un Opel si apoi intr-un Logan cred ca, atat timp cat e normal la cap, va prefera Opelul la mia aia de euro diferenta! Maddan, ma asteptam de la AND sa puna astfel de etichete dar nu de la tine... Logan >10k e cel diesel, opel-ul daca nu ma insel are 1.4 16v, nu ? Chiar nu te poti gandi la o situatie in care un om normal sa fie obligat sa faca o astfel de alegere? Daca e fan diesel convins, ce naiba, il faci nebun degeaba ? Daca chiar nu are de unde sa ia 1k diferenta, inseamna ca e loco ? Ca e o greseala din partea Dacia ca le-a scumpit e una, dar nici sa le faci toti clienti tampiti ! Zic si eu... Iar treaba asta "cu inca x iti iei y" e un sir nemarginit. Ca sa zic ca tine: trebuie sa fie de-a dreptul retardat mintal, sa-si ia opel astra clasic cu 11k cand cu 12k isi poate lua megan sedan ! Si apoi vine andrei si ne zice: bai, trebuie sa fi complet lipsit de neuroni sa dai 12k pe un megane sedan cand cu 13k iti iei octavia. Si apoi vine george care ne face pe toti muci si ne zice ca iti poti lua masina adevarata din japonia de 14k... s.a.m.d. WTF ?! [LE] Pe undeva intercalati-l si pe AND cu C4 lui, ca dup-aia se supara ca l-am uitat. This post has been edited by cosmin_m: 30 Jan 2006, 21:38 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
AND |
![]()
|
Hmh?
Coane , e un small gap intre pretul la care scoti o Astra Classic si restul de compacte , gap micsorat acum pentru ca sunt o caruta de super oferte! Fara oferte , este o diferenta de vreo 2000 euro. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am sa ma repet, desi e deja off-topic:
Prosti ar fi cei de la Dacia daca nu ar creste preturile pana se echilibreaza cererea cu oferta, la un anumit nivel de pret. Fac si ei un ban (ne)cinstit inainte de a intra in UE. Trag tare pe ultima suta de metrii, doar trebuie si ei sa aiba un profit substantial de undeva, si daca nu din Romania, atunci de unde? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
100% de acord cu klaus. Pina la urma Dacia nu e societate caritabila, care sa faca un bine oamenilor... de fapt chestia asta e valabila pentru toate firmele, orice ar produce ele. Si da... daca nu aduca un ban din Romania, atunci de unde?
Io o singura chestie nu am inteles de la cap la coada: de ce dracu nu au marit capacitatea de productie? Ca era clar ca in Romania se vinde orice scoate Dacia... la greu. Din ce am vazut eu pe aici, nu am mai auzit de vreo firma care sa produca masini normale si sa aiba comenzi pe care sa le poata onora abia in 2-3 luni, sau cite luni or fi la Dacia. Chestia cu suta de metri pe care trebuie sa mai scoata banul ala (ne)cinstit imi confirma banuielile pe care le-am avut mai demult, ca afacerea pe care a facut-o Reno-ul in Romania poate sa fie doar un "tun", si nimic mai mult. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE(AND @ 30 Jan 2006, 17:44) ^ ![]() Eu nu vad cum pot avea succes masinile astea la persoane cu o familie mica sau chiar si una mare! Caddy , Berlingo , Kangoo etc ..sunt masini pe care le folosesti strict pt a cara cu ele diferite obiecte . Masini de firma de constructii , masini de pizza delivery etc . ![]() Din punct de vedere al nevoilor , pentru 3 sau 4 persoane , clasa compacta e suficienta . Daca vrei mai multa versatilitate te uiti la Renault Modus sau Opel Meriva. Daca vrei mai mult spatiu , te uiti la Scenic , Zafira , Picasso , Touran , C-Max , Verso etc .. Nu vezi pt ca tie nu iti plac. Mie imi plac Partner, Caddy (ma refer la cele de persoane). Pur si simplu imi plac. Si mi se par utile pt familisti. La fel cum imi place si Vito, Caravelle (Caravelle dupa ce am vazut cum merge, ca inainte ma dezamagise Sharan, pina atunci masina visurilor mele - era in 1999). Oricum, imi plac mai mult decit brekurile, au cam aceeasi lungime, dar alta senzatia la condus. Iar pt concediu...excelente. Smudo, dupa cite stiu au inceput sa aiba dealerii Dacia masini pe stoc, nu mai e ca acum un an. This post has been edited by laur: 30 Jan 2006, 22:51 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Liviu M |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 14:21 |