Dacia Break sau R90 Monovolum, news
![]() ![]() ![]() |
Dacia Break sau R90 Monovolum, news
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.781 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce, dar am o impresie mica si vaga oarecum, ca din 10 imagini, 3 au fost postate cu manuta mea mica si personala aici. Si in alta parte nu au mai aparut (pe net ma refer).
Ref. la imagini care nu se pot atasa este din cauza migratiei pe alt server, si existenta multor poze ingreuneaza extraordinar procesul de back-up. PS: am vazut multa lume dandu-si cu parerea ca va arata intr-un fel sau in altul. Dar nu prea am vazut lume curajoasa tina un pariu cu mine pe o lada de bere ca imaginile postate de mine sunt cel mai aproape de realitate. Ia sa vedem, dintre curajosi, care are curajul sa tina pariul cu mine? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
IO!
![]() Iti pun pariu pe o lada de bere ca primul model lansat de Logan va fi un hatchback, nu un furgon cu doua usi! Deci pariul se refera la usa in sine, nu la restul modelului! Mentioneaza berea pe care o doresti si vorbim la toamna... viitoare! ![]() ![]() Io ma multumesc cu un six pack de Heineken... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Daca apare Break sau Monovolum vedeti:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=3125...Hash=9ee550798b daca sunteti fani photoshop vedeti: http://www.planeterenault.com/forum/viewto...=7447&start=345 This post has been edited by novio: 7 Dec 2005, 18:33 |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- TL-25-***
Black Edition/2022
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 7 Dec 2005, 20:06) Daca break-ul ala nu va arata ca un furgon cu geamuri atunci eu sunt un vierme fosforescent... Si sa va aduc aminte pentru ce tin pariul: QUOTE(klaus @ 7 Dec 2005, 13:44) Dar nu prea am vazut lume curajoasa tina un pariu cu mine pe o lada de bere ca imaginile postate de mine sunt cel mai aproape de realitate. Adica nu am pus pariu pe ce o sa apara prima sau ultima sau a treia, ci pe cum o sa arate... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Dec 2005, 15:40) Daca break-ul ala nu va arata ca un furgon cu geamuri atunci eu sunt un vierme fosforescent.. Si sa va aduc aminte pentru ce tin pariul: Adica nu am pus pariu pe ce o sa apara prima sau ultima sau a treia, ci pe cum o sa arate... Singura diferenta intre break si furgon este cea mentionata de tine , cu observatia ca furgonul va aparea cu usi spate in versiunea cu geam dar si fara geam.(asa am auzit , nu este sigur,sigur) De aratat arata ca in pozele postate de tine cu observatia ca usile batante par un pic disproportionate.Si este mai inalta cu aprox.100-120 mm decat berlina........ This post has been edited by Funny: 9 Dec 2005, 12:16 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
klaus |
![]()
|
On topic:
QUOTE(Funny @ 9 Dec 2005, 12:15) Singura diferenta intre break si furgon este cea mentionata de tine , cu observatia ca furgonul va aparea cu usi spate in versiunea cu geam dar si fara geam.(asa am auzit , nu este sigur,sigur) De aratat arata ca in pozele postate de tine cu observatia ca usile batante par un pic disproportionate.Si este mai inalta cu aprox.100-120 mm decat berlina........ 1. Da, usile vor fi in realitate "mai" egale (acolo spatele e preluat de la o masina cu usi inegale) 2. aia 10-12 cm sunt peste Loagnul Sedan (ca pe aici se zice berlina la altceva ![]() Concluzie: va fi cavernos, incapator rau, probabil va avea clientela in segmentul utilitar gramada daca pastreaza un pret rezonabil, dar cred ca va arata foarte "dric". Culoarea neagra ii mai lipseste. Dar dpdv practic si utilitar cred ca va fi o reusita. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Dec 2005, 13:11) On topic: 1. Da, usile vor fi in realitate "mai" egale (acolo spatele e preluat de la o masina cu usi inegale) 2. aia 10-12 cm sunt peste Loagnul Sedan (ca pe aici se zice berlina la altceva ![]() Nu klaus , vor fi "mai" putin egale ![]() Iti doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! |
--------------------
Dividae
et
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(costi @ 5 Dec 2005, 13:40) Pedro vad ca emotia de la 1 Dec nu ti s-a estompat, ceea ce este bine ! Un singur lucru nu-l inteleg si anume de ce crezi ca "scad baietii preturile la troace" cu ocazia asta, cind pretul va sari de 15.000 EUR ? Ti se pare putin ? Vezi tu, deja LGN-ul dci are mai multe alternative la cumparare. La 15.000 masinuta aia va trebui sa fie cu adevarat competitiva, nu de alta dar la banii aia.... ai de unde nene..... Costi, aia ziceau ca preturile la concurenta sunt de 15.000. Sunt sigur ca Dacia o va scoate mai ieftin. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca cea mai apropiata de realitate este poza asta (http://www.forum-auto.com/sqlforum/section1/sujet189544-4235.htm - topicul lui 2HavJC, poza 3 - a mai fost pe forum pe aici dar imi este mai la indemana referinta asta);
cea cu masina albastra are linia acoperisului coborata in spate si stopurile cam sumar desenate |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
klaus |
![]()
|
Eu zic sa va uitati mai cu atentie la poza 4 cu desenul (a fost proiectata pe perete la lansarea din iunie anul trecut de la Paris). In special la geamul spate... Eu zic ca aia e f. aproape de adevar - mai putin unele mici detalii precum oglinzile, stergatorul spate si pozitia lui)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io merg pe mana lui Klaus, ca stiu ca nu vorbeste prostii. Insa ca o dezamagire personala, de ce naiba n-o fac ca in antepenultima poza? Arata chiar reusit, imi place pe bune, chiar e pacat ca nu fac ceva care sa arate bine si dau iarasi rasol cu fundu masinii.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place aia gri inchis. Care arata ca un break respectabil...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Care bre, aia de-are spatele ca breaku de pe 1300? Horor.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai un pic ..
Asta : http://img229.imageshack.us/img229/3994/2h...ganbreak9tm.jpg Echipata intr-un an , doi cu un dCi de 80 sau eventual 100cp + facelift + modificari interior + dotari precum airbag-uri laterale si skyroof ... and we have ourselvs a CAR ![]() This post has been edited by AND: 10 Dec 2005, 15:53 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ashu |
![]()
|
A, de aiai zici, scuze. Da, aia ar fi alegerea mea secunda. Cel mai bine arata varianta aia cu breaku bleo.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Au fost organizate cateva evenimente la care unii au avut ocazia sa vada si sa pipaie anumite modele de masini care inca nu au aparut pe piata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(AND @ 10 Dec 2005, 15:51) Stai un pic .. Asta : http://img229.imageshack.us/img229/3994/2h...ganbreak9tm.jpg Echipata intr-un an , doi cu un dCi de 80 sau eventual 100cp + facelift + modificari interior + dotari precum airbag-uri laterale si skyroof ... and we have ourselvs a CAR ![]() Ceva in genul asta (adica cu hayon) este preconizat sa se "nasca" la uzinele din Brazilia sub numele de proiect B90......insa nu este o certitudine. |
--------------------
Dividae
et
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Nu prea cred!! Pare berlina modificata in Photoshop!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
- IS-07-XXX
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
klaus |
![]()
|
Daca va zic ca va arata cam asa...
image0015hp.jpg ( Size: 21.88k ) Number of downloads: 141 IMG_1728__4.jpg ( Size: 99.79k ) Number of downloads: 208 Insa pe pozele spion de mai sus observ o alta oglinda laterala... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.264 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca intradevar o sa iasa asa... o sa dea lovitura!
Mai ales in zona micilor intreprinzatori specializati pe ... Pompe Funebre! ![]() Dar totusi ar trebui introdusa si culoarea " Doliu Profund" ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Jan 2006, 12:52) Daca va zic ca va arata cam asa... image0015hp.jpg ( Size: 21.88k ) Number of downloads: 141 IMG_1728__4.jpg ( Size: 99.79k ) Number of downloads: 208 Insa pe pozele spion de mai sus observ o alta oglinda laterala... si alte stopuri si parca-i (umpic) prea mare |
-------------------- |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Cea din spy-shoturi pare a fi furgonul mai degraba decat break-ul...
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
klaus, iarasi le incurci!
![]() Ce pui tu acolo de zor e furgonul. Breakul va avea, dupa sursele mele, hayon, nu usi. Confuzia poate veni din faptul ca cele doua impart aceeasi caroserie... Misto oglinda - in sfarsit Dacia, daca o va pastra, ar intra in randul masinilor normale cu oglinzi normale... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
adica fiat punto nu e o masina normala...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Rog moderatorii sa decida daca se continua aici sau la Noi variante ... in sectiunea logan.
Parca vorbeste mutu' cu surdu' asa. |
-------------------- |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ba da, dar nu are oglinzi normale...
La Furgon ziceau ceva de capacitate de incarcare in jur de 1tona.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:01 |