Stiluri de scriere!
![]() ![]() ![]() |
Stiluri de scriere!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca aveti ceva pro sau contra ...spuneti Da ... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Acu' serios ... Eu m-am certat cu una bucata subiect acu' vreo luna... variatiuni pe aceeasi tema ... Omu' a-nteles o perioada ... da' s-a intors (iar, inapoi ...) la stilu' care l-a consacrat. Asa ca rog si eu la rindu-mi, cuvincios : Scrieti-n romaneste bai nene ...ce ................... va e rusine ???
|
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Poate ca unii nu stie...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
QUOTE Poate ca unii nu stie... ![]() Sau nu vrea ... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aus mincatsaj, sfaxpume daca va mints, daca famai princa scriets ca bosketari pe mirc, vard , sa muara ce nam parte! Aja sa jtits! Vamai zis jvo mai spun , bagatsiva dreaq mintsilen sfecla jpunets minaj scrits calumea
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Subscriu la ideea lui Andrei.
Din pacate Regulamentul a fost aprobat inainte de a aparea astfel de "minuni" de scriere si nu am luat in calcul si posibilitatea stergerii acestor asa-zise mesaje. Iar ca sa stai sa le tot editezi mesajele, cind de multe ori nici nu te prinzi ce a vrut sa zica, nu e o solutie. Deci, propuneti modalitati de a rezolva problema :wink: . |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
referendum
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
asarban -> nu sunt de acord cu nici un fel de ingradire a forumului. Am mai spus, cei ce fac tampenii se autoizoleaza. Altfel, forumul o sa ajunga un loc in care toata lumea (care are voie sa posteze) o sa se exprime la fel, o sa posteze la fel si o sa aiba aceeleasi idei. De exemplu, postul de mai sus(ala a lu' Marty) cu toate ca nu e util e amuzant! Nu vrei sa mai vezi posturi de astea aici?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Andu, problema e ca astfel de mesaje se doresc rapunsuri serioase, la probleme serioase. Or, ce naiba inteleg eu cum sa-mi regley aprinderea, daca mi se raspunde: jncuzgdcvjhbasiuzcv WFHCIUdbvoadfvuhAFVB IOADC :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Na, ca am facut si eu 2 greseli, dar macar intelegi ce am vrut sa zic
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
QUOTE Andu, problema e ca astfel de mesaje se doresc rapunsuri serioase, la probleme serioase. Or, ce naiba inteleg eu cum sa-mi reglez aprinderea, daca mi se raspunde: jncuzgdcvjhbasiuzcv WFHCIUdbvoadfvuhAFVB IOADC :wink: ...ca-i dereglata rau ... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
Opritii nene careva ... http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=2777&start=50
Ca se-nvirte Cuza-n mormint ... degeaba e-nvatamintu' asta gratuit ...care este ... |
--------------------
Renault
MeganeII
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Sa'i auzi p'ajtia tineri sa vezi ce scoate din ei cand joac biza prin tramvaie. Te doare tzeasta cand vezi ca le place asha de mult jocul.....stupid dealtfel!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE Faza misto stii care-i? Cei doi chiar se inteleg intre ei! ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
Pai dac-or fi stat pe mirc prea mult poate se si cunosc
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Traiasca forma fara fond! Scrieti prostii, dar scrieti-le corect!
Propun infiintarea unei comisii de cenzori care sa verifice corectitudinea logica, gramaticala si tehnica a mesajelor, inainte de a fi postate (pe langa verificarea "politically correctness-ului", aspect deja impus). Stiti cam cum e asta? E ca si cum ai sta de vorba cu unu' cu un defect de vorbire si i-ai spune: "stii ceva...nu pricep nimic din ceea ce spui. Vorbeste naibii ca lumea, ca daca nu, te trasnesc de te ia mama dracu' ". Nici eu nu agreez stilul "mirc-ian" de scriere, dar pana la a edita mesaje pe motiv de ilizibilitate..e cale lunga. Parerea mea... :roll: PS: Pe cand examen scris de admitere pe forum? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE E ca si cum ai sta de vorba cu unu' cu un defect de vorbire si i-ai spune: \"stii ceva...nu pricep nimic din ceea ce spui. Vorbeste naibii ca lumea, ca daca nu, te trasnesc de te ia mama dracu' \". Sa inteleg ca acei care scriu in halul asta au defecte de scriere? Sunt persoane cu handicap neurolocomotor? Atunci nu ar avea ce sa caute pe un forum de masini! Nu, e vorba doar de un stil de "jmecher" stil care e enervant! QUOTE asarban -> nu sunt de acord cu nici un fel de ingradire a forumului. Am mai spus, cei ce fac tampenii se autoizoleaza. Altfel, forumul o sa ajunga un loc in care toata lumea (care are voie sa posteze) o sa se exprime la fel, o sa posteze la fel si o sa aiba aceeleasi idei. De exemplu, postul de mai sus(ala a lu' Marty) cu toate ca nu e util e amuzant! Nu vrei sa mai vezi posturi de astea aici Nu ai priceput nimic! Dar daca scriem in halul ala pricepeai ceva? Ingradiri ale forumului EXISTA deja! Vezi la REGULAMENT! POstul lui Marty are ca scop acela de a ne amuza! Nu este stilul normal de a posta al lui Marty asa ca se creeaza comicul de situatie! Cei care posteaza in halul ala de fiecare data starnesc poate zambete o data, de doua ori, dar dupa ceva timp incep prin a agasa din doua motive: 1. Nu poti fi amuzat tot timpul pentru acelasi lucru, intervine o "erodare" a comicului prin repetitivitate 2. Cand te intereseaza subiectul si astepti un raspuns, cand citesti un post d'ala te apuca dracii! NU se pune problema unei uniformizari a ideilor ci doar a modului de exprimare! Acest lucru se numeste LIMBAJ ca mod de comunicare inteligibil, universal acceptat sau apt a transmite nealterata o idee intre cat mai multe persoane diferite! Asa ca nu mai exagerati in dulcele stil romanesc! Tot ceea ce ceream era sa va spuneti punctul de vedere fata de o situatie care a starnit in multe ocazii dispute si deci se cere a fi rezolvata! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
Gogu, imi pare rau ca te contrazic, dar se pare ca tre' sa nuantam unele lucruri. Nu era vorba de a cenzura sau taia din mesaje, ci doar de a ne stradui sa scriem cit de cit lizibil pentru ceilalti.
Totusi ne intilnim aici pentru a discuta, iar cind nu inteleg ceva cred ca e de datoria mea sa-i atrag atentia omului ca nu pricep o iota din ce spune (scrie). Nu sint absurd, sa nu admit ca pot aparea greseli de scriere sau fraze nu tocmai perfecte gramatical (vezi mica mea discutie cu Dsops pe aceasta tema), dar de aici si pina la a scrie totul in stilul: dHCJHDBCASHCVOUM./....V.]-DLFK din care te rog sa-mi treduci daca ai inteles ceva, e cale lunga. (dupa cum vezi am scris o fraza de era eu sa uit unde am inceput ideea). Oricum, marea majoritate a membrilor forumului sa straduie sa se faca intelesi de restul comunitatii, dar exista 2-3 exemple, care chira daca li s-a atras atentia ca nu pot fi intelesi, continua sa adopte acelasi stil mirc-ist, pe care, te rog sa ma crezi, nu l-am inteles niciodata (si am facut si eu chat la viata mea :wink: ) Mai vorbim simbata pe tema asta. Toate bune |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stimati domni, cu stupoare observ ca o tot dati inainte cu "scrisul lizibil"... Pai, daca la dvs. scrisul este ilizibil, puneti mina si stergeti-va display-urile, la mine se vede foarte bine! Sau cumva va refereati la scrisus inteligibil ???
QUOTE (si am facut si eu chat la viata mea ) Citi dani ai, mincati-as ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE ![]() ![]() Ma, tu esti mai tare ca Shogun-u', sa dea dracu' ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
Si nici macar n-am facut arte martiale (fiu-meu face la gradinita
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Redevenind serios, asta este un exemplu bun. Chiar daca nu am folosit cel mai corect termen, totusi Marty a inteles ce am vrut sa spun cu "scris lizibil", dar daca scriam "a.... mm;L.... SXC...IDJFC...lijj .. " ii mai trebuia un dictionar mirc-roman cu care sa traduca. :wink:
Parerea mea ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE ilizibilitate Gogule mama... ROFL! |
|
|
asarban |
![]()
|
Martinezule......
Ahem... Manca-ti-as...... Ahem..... (cu prietenie) |
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE ![]() ![]() Stimate domnule paulp! Cu adanc respect si netermurita admiratie imi iau permisiunea de a va solicita a-mi impartasi si mie, umilului epigon, din experienta si invataturile domniei voastre, rod al unei evident inimaginabil de imense si uriase capacitati de adaptare la medii poluate (soacre) CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMM MAAAAAAAAAAAAA????? |
|
|
Marty |
![]()
|
Domnu havocat, onor dvs., faceti o confuzie de incurcatura! Confundati cu baga-mi-as, daca-mi permiteti (si mi-ati permis) :wink:
Ca sa te edific, tu scrii cumva minca-ti ? Later edit: de fapt, s-ar putea sa ai dreptate. Tie as minca, rezulta: minca-ti-as......da,scuzoaiele mele, aveti dreptate! P.S.: Nu sterg mesajul initial ca sa vada lumea cit de terminat sunt (de parca n-ar stii deja ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
DA! Scriu ti-as manca!
Ceea ce scris invers e manca-ti-as! Mancati e la persoana a II-a plural! "Mancati voi baaaaaaa, nehalitilor" Pe cand manca-ti-as se refera la persoana a II-a SINGULAR Ti-as manca toata inghetata! Este un conditional optativ prezent! "Ti" este pronume personal, persoana a II-a numar singular, caz dativ (raspunde la intrebarea cui?), si are functia de complement indirect (am si io o scoala profesionala la baza!) |
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE Este un conditional optativ prezent! Eu te-am tratat cu stima si respect, nu te-am injurat niciodata! Asa ca, te rog frumos sa ma tratezi in consecinta! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vezi ca ai postat in timp ce-mi scriam eu panegiricul ratinamentului de doi lei ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:13 |