Stiluri de scriere!
![]() ![]() ![]() |
Stiluri de scriere!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Minca-v-ar mama de olimpici ... Doctori de renume mondial ce sunteti !!!...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
...ilizibilitate...uau...horrible dictu (cred ca expresia se refera la continut, nu la forma, dar trebuie sa ma dau si eu rotund
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si io o problema. Ceea ce ingreuneaza cititu e atat lipsa literelor, cat si multiplicarea lor inutila. Era o treaba care a circulat pe meil de curand, un text scris gresit in care fiecare cuvant avea toate literele corect insa cu pozitiile amestecate oarescum. Ideea era ca puteai citi textul respectiv foarte usor, asta pt. ca creierul nu ia fiecare litera in parte ci percepe tot grupul de litere care formeaza cuvantul deodata. Bun, asta inseamna ca sa citesti cuvinte din care lipsesc litere ca "c" in loc de "că", "s" in loc de "să", "dak" in loc de "dacă" etc. e la fel de greu ca si cuvinte in care literele sunt mai multe decat e cazu, adica cele in care diacriticele sunt inlocuite de grupuri de litere: "tz" in loc de "ț", "sh" in loc de "ș", "ph" in loc de "f"
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
AM bagat un chestionar!
E valabil 3 zile! Sariti si votati! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
gata cu mancatul ca imi faceti pofta...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
bai sa aducem niste logopezi, hehe...
|
-------------------- |
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Votat (NU)!
|
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io am votat nu...
nu de alta dar am io angoasele mele, n-am chef sa-mi mai storc creierii sa inteleg cerculete si liniutze... deh, batranetzile, hehe.. |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bine, bine, si daca nu acceptam ce facem? Il banam pe respectivu? Ii modifica moderatorii toate posturile? Il injuram pe MP? Il asteptam dupa ore si-l cotonogim? Io nu prea vad solutii.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
Eu am zis, ii rad posturile de la Cafenea si Calatorii
|
|
|
ashu |
![]()
|
Ma e prea dictatorial zic io.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
asarban |
![]()
|
Votaeza in consecinta!
|
|
|
ashu |
![]()
|
Ntz. Ca nici mie nu-mi plac astia care scriu asa, doar n-o sa votez cu ei. Ma abtin pt. moment.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Eu am zis, ii rad posturile de la Cafenea si Calatorii Da' sa-ti rad si eu tie pozturile care n-au nici o legatura cu subiectul ????? Gen aia cu scurgerile omului..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
pai sunt la mistocareala!
Adica la cafenea! Si oricum.... "e" scrise corect nu "agramaticaliceste" Later edit! Scuze, nu sunt postate la Mistocareala ci la subiect! Sterge-le! _________________ |
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Andrei, desi am votat NU, totusi cred ca stilul dictatorial nu ne caracterizeaza. Prefer sa-i atrag atentia ca nu inteleg (eventual sa-l stresez cu neintelegerea) pina se hotaraste sa scrie astfel incit sa inteleg si eu ce vrea sa spuna. Iar, daca peste tot i se atrage atentia astfel cred ca omul (sau oamenii ca e mai multi :wink: ) isi va reconsidera modul de a butona pe forum.
Parerea mea... hic ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
Pai pana acuma asta am tot facut si ...nimic!
Si eu m-am cam saturat sa latru la luna! Daca i le rad fie se oftica si nu mai vine pentru ca scrisul ala il caracterizeaza, fie se adapteaza! |
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Stilul asta de "comunicare" ar trebui ignorat, no response si gata, basca punctul 2g din Regulament:"Forum-ul nu este chat.", asta cred ca include si stilul de scriere aferent ... care este!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
o intrebare: scrisul cu tz e interzis? :oops:
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
Mai, nu e vorba sa interzici nimic!
Dar, voi nu vedeți că avem diacritice? De ce să scrii cu tz când ai ț??? de ce să scrii cu shi când poți să scrii cu și?? Care e logica? Numai așa, să fii tu mai șmecher? |
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Mai, nu e vorba sa interzici nimic!
Dar, voi nu vedeți că avem diacritice? De ce să scrii cu tz când ai ț??? de ce să scrii cu shi când poți să scrii cu și?? Care e logica? Numai așa, să fii tu mai șmecher? nu nu consider scrisul cu tz o metoda de a te da mai smecher... 1) nu merg ok cu toate browserele (a se vedea cand se mai posteaza din afara si rezulta alde &3021 in loc de sus numitele diacritice (de obicei se intampla lui Bobo la stiri ![]() ![]() 2) eu nu folosesc tastatura in romana si ar fi un pain in the ass sa stau tot timpul cand scriu sa selectez printr-un post oarecare un ș sau un ț cu ctrl-c + ctrl-v (ceea ce am facut acuma) 3) unii s-au obisnuit sa scrie cu tz in loc de ț pentru ca sunt de mai mult timp pe net, dintr-o perioada in care nu se inventasera diacriticile astea (codul ascii cu 255 caractere DOS nu contine ț!), nu neaparat de pe MiRc PS eu folosesc doar tz nu si "shi" ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
asarban |
![]()
|
ok, daca nu ai diacritice, sau nu ai tastatura pe Ro atunci scrie linistit cu tz in loc de ț ca sa nu creezi confuzii!
Dar, te rooog, nu scrie k in loc de ca samd! |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pot sa scriu ji in loc de shi sau si ???? :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ashu |
![]()
|
Valentine, dar dacat pui t in loc de ț ce-o sa fie? Dupa cum am mai spus, sunt situatii cand poate fi confuz ce vrei sa zici si atunci e bine sa pui tz ca sa se inteleaga, insa de cele mai multe ori poti folosi t cu succes. E mult mai usor de citit pt. ceilalti.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE ok, daca nu ai diacritice, sau nu ai tastatura pe Ro atunci scrie linistit cu tz in loc de ț ca sa nu creezi confuzii!
Dar, te rooog, nu scrie k in loc de ca samd! am spus: asta e singura chestie care o fac "in stil mirc". nu folosesc k, sh sau altele. pentru ashu: uneori nu folosesc tz alteori folosesc. nu e ceva gandit dinainte ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
ashu |
![]()
|
Te cred Valentine, sincer nu m-a deranjat niciodata scrisu tau si nu m-am referit deloc la tine cand m-am legat de unele scrisuri. Io doar ti-am zis ca nu trebe neaparat diacritice sau tz, se poate doar t linistit ca se intelege.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
andu77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 11 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ingradiri ale forumului EXISTA deja! Vezi la REGULAMENT! Asarban, stiam ca exista insa nu m-am obosit sa-l citesc si nici n-o sa-l citesc. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Rapsodie
- B-29-EZI
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
eu nu sunt de acord cu scris tip miRC sau Scoop Script 2002 .....
expresii de gen ji in loc de si sau eu stiu cuvantul : ' regulament' (ca tot l-am vazut mai sus) sa se scrie sub forma: ' RgulaMnt' iar k-ul e folosit inloc de 'ca'. Am primit odata un sms scris de o mirc-uitoare pe canalul #mishu (canalul colegiului Mihai Viteazu dan' bucharest) de nu m-am chinuit o juma de ora sa inteleg o fraza de aprox 160 de litere P.S: Scuze asarban ca te am dixit de 100 de ori . |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
a ..... si inca ceva : poti sa stergi daca vrei topicul: "cati sunteti impotriva k-urilor
(pt asarban) |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:36 |