Steaua si Astra joaca in cupele europene, (doar dinamo nu joaca)
![]() ![]() ![]() |
Steaua si Astra joaca in cupele europene, (doar dinamo nu joaca)
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Da, dar mediocri cum avem noi nu are nimeni!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
@cj98czh : esti cam rautacios.....
Unde ai vazut tu ca s-a bucurat cineva ptr. egal cu o echipa mediocra? Steaua a facut egal cu Villareal (locul 4 in Spania la momentul jocului) si a facut egal cu Zurich (locul 1 in liga a2a elvetiana). Ne-am bucurat de egal cu Villareal, dar villareal nu e echipa mediocra. Si dupa egalul de aseara nu am vazut/auzit pe nimeni sa se bucure... Poate "doar dinamovistii" s-au bucurat ca nu a castigat Steaua. This post has been edited by Dacus_Malus: 21 Oct 2016, 12:10 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
In sfarsit inca o seara "uefantastica"...
Victorii ptr. ambele echipe românești! Astfel, am suit si in clasamentul coeficientilor, fiind acum pe locul 25(fata de locul 34, luna trecuta): http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/d.../ccoef2017.html Sunt si sanse ptr. primavera europeana: Steaua are nevoie de victorie la Villareal si se califica sigur, dar si cu un egal mai mare de 1-1 se califica. Totusi sansele sunt mici...daca Villareal vrea sa se califice. Astra are nevoie de victorie cu AS Roma (deja calificata) sau merge si cu un egal, in functie de rezultatul din celelalt meci. Ambele echipe românești au sanse de calificare, dar Astra are sanse mai mari. Multa bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Ca de obicei, toata lumea o are mai mare de cat a lui nea Gigi...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e primul meci de europa la care merg si atmosfera e de duminica.
Oricum meciul Stelei slab. La spanioli...vedem...desi vad un 1 cu x la pauza |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
pai pune un pariu, cred ca e o cota buna: x pauza, 1 final....
|
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu joc la pariuri....de principiu.
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Eu am bagat 13 lei , pe 1x, aseara, in dinamo-Steaua...si am castigat 23 lei.
|
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Asadar avem o echipa in primavara europeana...
Astra a beneficiat de onestitatea celor de la Plzen, care au castigat desi erau cu 1 om mai putin, si fara sansa de calificare... Deci, dupa un egal cu AS Roma=> calificare istorica. Steaua a fost la un lat de sula sa se califice, si a jucat surprinzator de bine cu Villareal.... Felicitari ambelor echipe, si mai ales felicitari echipei Plzen care a jucat fenomenal. |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Villareal a jucat surprinzator de prost si relaxat. Se cam vede ca nu sunt intr-o forma buna.
Din punct de vedere tehnico-tactic, SOARELE e lemn. Praf. Pulbere! Tamas e complet cretin. Daca la 32 de ani iei doua galbene in felul asta intr-un meci de calificare, meriti amenda mare de tot. Aia de la Astra saracii ... bravo lor ! |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Cele doua echipe romanesti prezente in Europa League, impreuna cu antrenorii lor, au produs o dubla bucurie tuturor romanilor in aceasta seara! Asa va vrem mereu!
![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
|
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Doar Steaua mai joaca in Europa!
Doar Steaua mai creste coeficientul prin victorii! Doar Steaua atrage "fonduri europene" de la UEFA! Doar dinamo....nu am ce sa zic de ei... Felicitari STEAUA! 29 Sep 2017, 10:06: Si fanionul oficial al meciului: (oare-i amendeaza cna-ul pe elvetieni si pe uefa?) This post has been edited by Dacus_Malus: 29 Sep 2017, 09:06 Attached thumbnail(s) fanion_uefa_lugano_fcsb_fc_steaua_bucuresti_479x600.jpg ( Size: 48.7k ) Number of downloads: 151 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
am ascultat asara intreviul cu mister Jenei.
nu discut ca nu prea am inteles ce zicea....dar a folosit apelativul Steaua in discutie ..nu fcsb. Steaua e una singura.....e aia care a jucat 1/2 de meci aseara |
--------------------
pegas
3120
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Care Steaua??,fcsb
![]() |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Steaua e numai una:
Attached thumbnail(s) fanion_uefa_lugano_fcsb_fc_steaua_bucuresti_479x600.jpg ( Size: 48.7k ) Number of downloads: 100 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
Dacus_Malus |
![]()
|
Steaua a castigat si in Israel.
Felicitari! |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
wolfin |
![]()
|
Cu bwulan as zice.
9 puncte. Mai au nevoie de 1 punct ca sa se califice matematic. Urmeaza 2 acasa. Vedem... |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:25 |